Şimdi Ara

..:Sony Ericsson Cyber-Shot™ K790/K800 - K810 Paylaşım Arenası..: (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.951
Cevap
3
Favori
512.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet sorun bilgisayarda cunku baska bi bilgisayarda bilgisayarımda fln görebiliorum

laptop da bu sorun var neyi nasıl tekrar kurmalıyım ? bu tip bilgi istiyorum aslında..
  • arkadaşlar biraz önce cihazım geldi
    ya ne muhteşem bişeymiş bu böle yok yok cihazda
    cihaz hakkındaki o eşsiz tüyolarınıza ihtiyacım var bende artık resmi olarak aranıza katılmış bulunmaktayım
  • quote:

Orjinalden alıntı: fbburak

arkadaşlar biraz önce cihazım geldi
    ya ne muhteşem bişeymiş bu böle yok yok cihazda
    cihaz hakkındaki o eşsiz tüyolarınıza ihtiyacım var bende artık resmi olarak aranıza katılmış bulunmaktayım

Hemen update yap

• quote:

Orjinalden alıntı: akifcetav

gio arkadasim rusyada yasiyorum burda var hatta kullaniyorum. cx300 de kullaniyorum. cx300un mukemmeliyetine erisemeyecek olsada HPM70 kadar iyi ses veriyor ve cok kullanisli. kotu yani ise k790imi unutuyorum cebimde herseyi yapip ekraninda gosterdigi icin telefonun pabucunu dama atiyor kisacasi. burdaki fiyati su an icin 160$ calisma saatleri konusunda bilgi veremiycem hala denemedim. genelde eve veya ofise girdikce hemen sarj aletine baglarims arjli olan tum aletleri
    quote:

Orjinalden alıntı: gio

arkadaşlar sizce hbh-ds970 stereo bluetooth kulaklık türkiyeye gelirmi??
    bence k790 nın en güzel özelliklerinden biri stereo bluetooth kulaklıktan müzik dinleme özelliğinin olması
    genpa yada kvk nın bu ürünü getirmesi lazım,
    düşünsenize sağda solda kablo olmadan stereo mp3 zevki

verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim.
    türkiye yede en kısa zamanda gelir inşallah bizde zevkini çıkarırız

• k790i maceramda kısa sürdü
    2 gün
    :(

gece zifiri karanlıktaki fotograf olayına hayran olmustum ama bugun bir cılgınlık yapıp n73 e gectim (zaten aklım kalmıs sanki)

kısa sürede olsa topici takip etmek guzeldi :)
  • abiler bu gün daha yenice telefoncuda ki bayan dediki 950ytl. şok oldum ben dedimki fiyatlar düşmedimi yo hayır telefon yeni çıktı dedi kvk da 790 gösteriyor dedim . hayır olmaz dedi öyleyse aynı fiyata verecem sana teli dedi baktık .mort oldu bu sefer dedi peşin 830 vereyim ama taksit 950 olur 12 ye bölerim dedi. yok kalsın dedim 12 taksit 790 a kvk nın sitesinden alırım dedim çıktım. yani abiler bide fiyatları araştırmayan biri olsan direk kazıklayacaklar. bi sürü insan var böyle nerede kaç ,nerede ucuz demeden telefoncunun bi sözünü kanıp sonrada yüksek fiyata telefon alan .

• quote:

Orjinalden alıntı: mallorn

3g, daha hızlı internet bağlantısı ve görüntülü konuşmayı sağlıyo özet olarak.
    k800de k790dan artı önünde bi camera daha var ve görüntülü konuşma yapmanı sağlıyo. ama türkiyede bu sistem yok ve 2007 sonunda belki gelicek. yani şu an için hiç bir işe yaramıyo. ayrıca gelsede çok pahalı ve verimsiz olacağı kesin. zaten k800 de türkiyede satılmicak.

edge de gprs altyapısı üzerinden daha hızlı ve verimli veri transferi ve bağlantıyı sağlayan bi sistem. bu k790 da var.

öncelikle vergiğin bilgiler için teşekkür ederim bu durmda k790 almakmı daha mantıklı k800 mü (yurt dışından getirteceğim)
  • teknolojiyi geriden takip eden ve bu telefonu anca 6-7 ay sonra alabileceğini düşünen zihniyet malesef aramızda. üstelik dalga geçmekten de hiç çekinmiyorlar.
    SE bizim güvenimizi kaybetti, bazılarının eline oyuncak oldu.
    sağlık olsun _PHP[Midgard]. Başka bir şey diyemiyorum.

arkadaşlar bu telefonu nasıl olsa alacaktım ama ne diye 790 varken 900 vereyim. böyle zihniyetli arkadaşlar ozaman gitsinler telefoncuya 250 ytl de bahşiş versin. belki veriyordurlar. bizi ilgilendirmez ama bu şekilde kaba bi tabir benim açımdan ayıp . böyle demekle bu arkadaşlar k790i yi ucuza alan yani 1000 ytl nin altında alan arkadaşlara laf atıyorlar. sadece bana deyil birsürü insana şu anda foruma yazmak istemiyom aama bu arkadaş kötü bi tabir kast ediyor. bu mudur bi teknoloji forumu. lütfen bo ş yere forumlara yazı yazmayın arkadaşlar. ben gene bu şekilde benim ve birsürü kişiinin hakkında bu tür bi hitap kullanan kişiye bişey demiyorum. büyüklük bizde kalsın. sizden istiramım burada karşılıklı sadece bilgi görüş, öneri ve istek mesajları atmanız . bu şekilde kendini övücü ve karşısındakini incitici bir hitap kullanmayalım.... sadece bana yönelik olsaydı bukadar uzatmazdım ama başka kardeşlerinde hakkında söylenince dayanamadım. saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beşkazalı -- 16 Ekim 2006; 17:15:11 >

• quote:

Orjinalden alıntı: buraqovic

k790i maceramda kısa sürdü
    2 gün

gece zifiri karanlıktaki fotograf olayına hayran olmustum ama bugun bir cılgınlık yapıp n73 e gectim (zaten aklım kalmıs sanki)

bir karşılaştırma yaparsın artık
  • arkadaşlar en son yazılım hangisi tel yeni geldi güncelliyimde bideen son yazılımsa telefondaki boş boşuna uğraşmıyalım
    artı şöle güzel oyunları nerden bulabilirim bi yardımcı olusanız sevinirim nede olsa acemiyiz yeni katıldık aranıza
  • Merhabalar arkaslar bugun itibaritle bende aranıza katılmıs bulunuyorum...K790 aldım ve gayet memnunum...Kamera mükemmel...Kasa kalitesi mükemmel...Sesler mükemmel 5 yıldız...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Revolver40

@opr,
    ben forumda görünmesi açısından resize ettim...

ya bunnar ne ekmek fıstığı mı fazla kızarmış bunlar başarılı bir makro

birileri ekmek sanabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estimate -- 16 Ekim 2006; 21:58:36 >

• arkadaşlar en kısa yoldan buraya nasıl resim yükleniyor
    bi yardımcı olusanız sevinirim
  • arkadaşlar öncelikle size fiyat soracağım için özür dilerim.burda fiyat konuşulmasını istemezdim ama merakdan çatlayacam.ben yarıyıl tatilinde yani ocak -şubat aylarında k790i almayı düşünüyorum.sizce fiyat ne kadar olur.bunu soruyorum çünkü henüz almadım ve fazla para ödemek istemiyorum.
    fiyat sorduğum için özür,cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
  • Tamam fıstık güzel .. fıstık gibi ... lütfen revolver gibi farklı ortamlarda çekilmiş resimler koyalım buraya da görelim makinenin cyber-shot unu ... bir de hakkatten nasıl foto koyacağız buraya...
  • quote:

Orjinalden alıntı: anfiist

quote:

2 gün

n73 symbian olmasına ragmen bekledigimden hızlı cıktı
    ilk izlenimim bu oldu
    fotograf konusunda kafa kafayalar bence ama nokia sanki azıcık daha agır basıyor carl zeiss tan dolayı
    ses kalitesi hemen hemen aynı

bunun dısında gelistirilebilirlik ve kisisellestirilebilirlik olarak n73 tabi ki 1 adım önde

simdilik bu kadar benden

• quote:

Orjinalden alıntı: estimate

quote:

Orjinalden alıntı: Revolver40

@opr,
    ben forumda görünmesi açısından resize ettim...

ya bunnar ne ekmek fıstığı mı fazla kızarmış bunlar başarılı bir makro

birileri ekmek sanabilir

Off canım çekti bu saatte nerden bulacaz. şimdi yavsRevolver süper bu

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: anfiist

quote:

2 gün

.

n73 symbian olmasına ragmen bekledigimden hızlı cıktı
    ilk izlenimim bu oldu
    fotograf konusunda kafa kafayalar bence ama nokia sanki azıcık daha agır basıyor carl zeiss tan dolayı
    ses kalitesi hemen hemen aynı

bunun dısında gelistirilebilirlik ve kisisellestirilebilirlik olarak n73 tabi ki 1 adım önde

simdilik bu kadar benden

Arkadaşım fotoda N73 loş ortamları görmeye başladığı zaman morlaşıyor bize şöyle akşam loş ortamda çektiğin bir fotoyu koyarsan
    görebiliriz ne kadar önde. n73 tamamen batıyor geceleri kimse kızmasın. renkler falan ölüyor.
    ses kalitesi aynı demişsin. bu da yanlış maalesef. n73 ün sesi 6630 veya n70 ten farksız (kalite olarak) k790 ise hoparlör w810 gibi kulaklık da ona keza.
    nasıl eşit olabilirler söyler misin? tamam teli almış olabilirsin ama bu senin objektif olmayan yorum yapmana neden olmamalı diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuğra>> -- 16 Ekim 2006; 23:09:32 >

• quote:

Orjinalden alıntı: *VelociRaptor*

arkadaşlar öncelikle size fiyat soracağım için özür dilerim.burda fiyat konuşulmasını istemezdim ama merakdan çatlayacam.ben yarıyıl tatilinde yani ocak -şubat aylarında k790i almayı düşünüyorum.sizce fiyat ne kadar olur.bunu soruyorum çünkü henüz almadım ve fazla para ödemek istemiyorum.
    fiyat sorduğum için özür,cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Bunu kim bilebilir ki?1 hafta önce 1100 ytl olan tel bir sabah kalktık 800 ytl ye inmiş.Kim tahmin edebilirdi bunu?Hiç kimse edemezdi tabii.Onun için şimdiden ocak şubata tahmin yürütmek imkansız.Ama tabi şu denebilir:k750 bugün hala 600 ytl ye satılabiliyorsa(bu arada k750 artık üretilmiyor,aklında kalanlar elini çabuk tutsun yoksa 2.ele kalabilirler)k790 da 800 civarlarından daha aşağıya inmez diye düşünüyorum.Taa ki 3.2 mp cihazlar ortalıkta oyuncak olana kadar.

• Fotografta K790 karşısında tutunamıyor maalesef N73. Bunu her iki cihazı eline alıp kullanmış biri olarak söylüyorum. Şuan N73 var bende, en kısa zamanda geriye dönüş yapıyorum K790 a. Dileyen bulsun iki cihazı karşılaştırsın. Hangisinin önde, hangisinin çok geride olduğunu görsün. Hatta konuyla ilgili bir başlık bile açmıştım, orda neyin önde neyin geride olduğu gayet açık ve net....

Fanatikliği bırakında, benim gibi azcık objektif olun. Ben gittim avucla para döküp N73 aldım, foto olayında kesinlikle K790 çok daha iyi.
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.