Şimdi Ara

..:Sony Ericsson Cyber-Shot™ K790/K800 - K810 Paylaşım Arenası..: (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.951
Cevap
3
Favori
512.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Revolver40

Bu benim validenin bi fotosu. Bunun baskıyı almaya gittik. Fotocudayız işte.
    Muhabbet başladı ve aynen şöyle gelişti :
    - Abi bu sony'nin hangi modeli? Renkler oldukça doğal ve mükemmel bir foto. (DSC ile başlıyo ya normal dijital sandı)
    - K790i
    - ?
    - İşte bu !
    - Hadi canım bu fotoyu telefon mu çekti yani?
    - Evet
    - Abi yapma Allah aşkına 13 senedir bu işi yapıyorum çekemez böyle bu.
    ...
    Adamla diyalog devam edip gitti. Sonunda inandırdım exiften falan.
    Helal olsun o zaman abi ne deyim dedi. Çıktık oradan.

1 yıl önce banada böyle deselerdi bende inanmazdım.Ama teknoloji çok hızla gelişiyo.
  • 3.2 mp abi :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: _PHP[Midgard]

3.2 mp abi :)

Doğru 3.2 mp olmasının da etkisi var ama.Bence bunda lens ve yazılımın da etkisi var.Çünkü bazen 6.0 mpli başka bir makina bu performansın yarısını veremiyor
  • tabaktaki tuzlu fıstık resmi makro çekim bence mükemmel daha nasıl olabilirki

http://img506.imageshack.us/img506/6923/dsc00269vm3.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi opr -- 15 Ekim 2006; 22:39:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: opr

tabaktaki tuzlu fıstık resmi makro çekim bence mükemmel daha nasıl olabilirki

Ya nie böle şeyler yaparsınız ki!Ben şimdi bu saatte tuzlu fıstığı nerden bulacam hojam,bi de canem çekti ki,öff yaa..

• quote:

Orjinalden alıntı: Neo_1

quote:

Orjinalden alıntı: opr

tabaktaki tuzlu fıstık resmi makro çekim bence mükemmel daha nasıl olabilirki

Ya nie böle şeyler yaparsınız ki!Ben şimdi bu saatte tuzlu fıstığı nerden bulacam hojam,bi de canem çekti ki,öff yaa..

ben resmi dün çektim resme baka baka benimde canım istedi ama evde yok valla napçaz

• @opr,
    ben forumda görünmesi açısından resize ettim...

..:Sony Ericsson Cyber-Shot™ K790/K800 - K810 Paylaşım Arenası..:
  • @Revolver40
    sağol dostum resim güzel ama dimi
  • telefonun PictBridge özelliğini kullanan [deneyen] varmı acaba ben bir deneme yapayım dedim kartuş bitikmiş olmadı
  • arkadaşlar k790 ile k800 arasındaki farklar nelerdir birde bu iki telefon arasındaki fiyat farkı nedir

bu iki cihazdada verilen hafıza kartı kaç mb biraz bilgi verebilirseniz çok sevinirim
  • k800 de 3g var edge yok
    k790da edge var 3g yok

tek farkları bu. k800 türkiyede satılmıyo. sadece k790 satılıyo. fiytıda 800 civarı.
    hafıza kartı 256mb geliyo yanında. kendi hafızası 64 mb
  • 3g ne oluyor cahilliğimi bağışlayın pek fazla bilgi sahibi değilim
  • 3g, daha hızlı internet bağlantısı ve görüntülü konuşmayı sağlıyo özet olarak.
    k800de k790dan artı önünde bi camera daha var ve görüntülü konuşma yapmanı sağlıyo. ama türkiyede bu sistem yok ve 2007 sonunda belki gelicek. yani şu an için hiç bir işe yaramıyo. ayrıca gelsede çok pahalı ve verimsiz olacağı kesin. zaten k800 de türkiyede satılmicak.

edge de gprs altyapısı üzerinden daha hızlı ve verimli veri transferi ve bağlantıyı sağlayan bi sistem. bu k790 da var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZEITGEIST -- 16 Ekim 2006; 1:22:48 >
  • arkadaşlar hafıza kartı alacağımda 1gblığı ankarada nereden alabilirim bilen veya gören varmı??
  • cx300 kulaklık ve sony micro memory stick 1 gb görerek hangi magazandan alabilirim? istanbul beşiktaştayım..

lütfen cevap bekliyorum

teşekkürler...
  • arkadaslar guncelleme sonrasi ayarlardan duvar kagidi secimine girince uygulama diye bir eklenti geldi telefona. (tam olarak turkce ifade edememis olabilirim benim tlf rusca) bu uygulamayai hangi temada secersem seceyim bos klasor diyo. bu olayi cozebilen var mi acaba ?
  • birde benim usb baglantımda telefonla birlikte kullanımda kopmalar oluyor ve dosya aktarımı sectigim zaman ise hiç bi şekilde stick ve phone diski gelmiyor bilgisayarımda... oysaki dosya aktarımı secildiğinde disk olarak görünüo olması lazım nasıl aşabilirim bu sorunu

yardım bekliyorum bi önceki sorumla beraber...
  • gio arkadasim rusyada yasiyorum burda var hatta kullaniyorum. cx300 de kullaniyorum. cx300un mukemmeliyetine erisemeyecek olsada HPM70 kadar iyi ses veriyor ve cok kullanisli. kotu yani ise k790imi unutuyorum cebimde herseyi yapip ekraninda gosterdigi icin telefonun pabucunu dama atiyor kisacasi. burdaki fiyati su an icin 160$ calisma saatleri konusunda bilgi veremiycem hala denemedim. genelde eve veya ofise girdikce hemen sarj aletine baglarims arjli olan tum aletleri
    quote:

Orjinalden alıntı: gio

arkadaşlar sizce hbh-ds970 stereo bluetooth kulaklık türkiyeye gelirmi??
    bence k790 nın en güzel özelliklerinden biri stereo bluetooth kulaklıktan müzik dinleme özelliğinin olması
    genpa yada kvk nın bu ürünü getirmesi lazım,
    düşünsenize sağda solda kablo olmadan stereo mp3 zevki

• once baska bir bilgisayarda kendi telefonunu ve kablonu denemeni yine ayni sorun cikarsa baska bir telefonla kendi kablonu denemeni oneririm.
    ama bana sorun bilgisayarda gibi geliyo.
    quote:

Orjinalden alıntı: samland

birde benim usb baglantımda telefonla birlikte kullanımda kopmalar oluyor ve dosya aktarımı sectigim zaman ise hiç bi şekilde stick ve phone diski gelmiyor bilgisayarımda... oysaki dosya aktarımı secildiğinde disk olarak görünüo olması lazım nasıl aşabilirim bu sorunu

yardım bekliyorum bi önceki sorumla beraber...
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.