Şimdi Ara

..:Sony Ericsson Cyber-Shot™ K790/K800 - K810 Paylaşım Arenası..: (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.951
Cevap
3
Favori
512.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben 350 diyenlerdenim. fena girdi kısacası.
    sen iyi düşün. yapabilirsin pc'den yap.

quote:

Orjinalden alıntı: melantis

TELDEN UPLOAD EDERKEN KAÇ KONTÖR GİDİYOR???

35-40 DİYEN DE VAR 350 DİYENDE VAR HANGİSİ DOĞRU???

• 2 önemli sorum var
    A-) k790 na hangi hafıza kartları uygun 256mb mı 2gb mi 4gbmi yoksa hepsine uyumlu mu? zaten hediyesi var 256mb lık ama bunun yerine 4gblik kart satılırmı yada uyar mı?

B-) arkadaşlar sony ericcson k790 telefonuna uygun
    1-)çektiğim videoları, resimleri tvde oynatmak istiyorum bana buna uygun bir aksesuar önerebilir misiniz?
    2-MMV-200 Bluetooth™ Medya Merkezi hakkında bilgi verirmisiniz?yani yukarıdaki soruya uygun mu?
    3-)bide telefona uygun en iyi kulaklığın ismi?
    4-)son olarak telefona uygun Hoparlör var mı yani telde çalan şarkıları hoperlörde (taşınabilir yani fişe ihtiyaç duyulmadan) dinleyebileceğim bir ürün önerebilirmisiniz?
  • hafıza kartı konusunda benimde bilgiye ihtiyacım var bu tel. in kullandığı kart yeni ürünler sanırım micro2 olarak geçiyor 256 dışında başka kart kulanan varmı acaba fiyat vs. konusunda bilgi verebilcek
  • bizde k790 landık hadi hayırlısı :)
  • @opr

http://www.genpatech.com/_ana_kategory&main_categoryid=69

burda fiyatlar mevcut. piyasadada buna yakın fiyatlar var. ben arkadaşımın mağazasından 1gb lık m2 yi 80 ytlye aldım. çok uygun fiyata geldi. herhangi bi takılma olayıda kesinlikle yok.
  • Benimde karta ihtiyacım var ama sadece Genpanın sitesinde buldum.
    http://www.genpatech.com/_urun_sayfasi&ekpid=MPT1RTW9BU1F4MENJQk5WVCtoRE13NFhOd01UTTI0M014WXpNUA==
    1GB 115 ytl ama cesaret edemiyorum almaya. En az 3 ay bekliyeceğim. Şimdi alırsam kesin fiyatı düşer eminim.
    Bende update sonucunda düzelen 2 şeyi söylemek istiyorum

1.Telefon kilidini açınca açılışta sadece şifre soru ekranını bir görüyordum ve kayboluyordu. Şimdi düzelmiş.
    2.Telefonu ilk açtığımda alt sağda menu yazısı çok geç geliyordu ve hatta menu yu görmeden tuş kilidi devreye giriyordu. Düzeltmişler açılır açılmaz menu yu görüyorum.
    Ayrıca gerçekten dış sesi arttırmışlar iyi olmuş.

Benim sormak istediğim bir şey var hareketli bazı resimler var telefonda mesela 'Bubbles' Bu resime Dosya yöneticisi/resimler klasörünü açıp diğer resimlerle birlikte toplu küçük resimler halinde bakarken kaparcıklar hızlı bir şekilde yukarı hareket ediyor. Ama bu resimi açınca veya duvar kağıdı yapınca kaparcıklar yukarı takılarak hareket ediyor. Bu sizde varmı?
    quote:

Orjinalden alıntı: tgezer2

arkadaşlar pc suite problemime çare bulacak yok mu. Mobil edit görüyo usb yi pc suite görmüyo ya hu ???

Arkadaşım üç bilgisayara telefonu bağladım Laptopa-kızılötesi ile pc1-kablo ve pc2 ye bluetooth ile bağladım. Şunu söyleyebilirim hiçbirinde aynı yolu izleyemedim ve farklı sorunlar çıktı hep.Hepside Windows Xp Sp2

Mesela pc1 e kurallara uygun olarak önce driverları yükledim sonra telefonu bağladım ve hatırlamıyorum ama 6-7 driverı kendim tektek sorulan soruya Program files k790i drivers tan dosyayı gösterek yükledim. Sonra pc suite yükledim

Laptopa drivers ve pc suite yükleyip telefonu bağladım hiçbir şey sormadan driverları kendi yükledi ve hemen bağlandı.

PC2 ikide de drivers ve pc suite yükleyip telefonu bağladım ve 2-3 driver sordu gibi hatırlıyorum. Yani söylemek istediğim görmeden sorunu halletmek zor. Ama bence senin kablonda sorun yoktur eğer zarar vermediysen. Pc yazılımı veya usb de bir sorun olabilir. Tüm programları silip yeniden yüklemeyi denemelisin. veya başka bir bilgisayarda denemen kesin çözüm olur.

quote:

Orjinalden alıntı: bscol

varmı k790i den sıkılıp n73 almak isteyen takas edebilirim

Ben düşünebilirim aslında. Ama forum yoluyla alışverişe girmem. Yakında olsaydın kesin alırdım. Çok istemiyorsan N73 ü gitti gidiyorda satabilirsin.

• quote:

Orjinalden alıntı: mallorn

@opr

http://www.genpatech.com/_ana_kategory&main_categoryid=69

burda fiyatlar mevcut. piyasadada buna yakın fiyatlar var. ben arkadaşımın mağazasından 1gb lık m2 yi 80 ytlye aldım. çok uygun fiyata geldi. herhangi bi takılma olayıda kesinlikle yok.

kardeş sağol
  • quote:

Orjinalden alıntı: djefecan

2 önemli sorum var
    A-) k790 na hangi hafıza kartları uygun 256mb mı 2gb mi 4gbmi yoksa hepsine uyumlu mu? zaten hediyesi var 256mb lık ama bunun yerine 4gblik kart satılırmı yada uyar mı?

B-) arkadaşlar sony ericcson k790 telefonuna uygun
    1-)çektiğim videoları, resimleri tvde oynatmak istiyorum bana buna uygun bir aksesuar önerebilir misiniz?
    2-MMV-200 Bluetooth™ Medya Merkezi hakkında bilgi verirmisiniz?yani yukarıdaki soruya uygun mu?
    3-)bide telefona uygun en iyi kulaklığın ismi?
    4-)son olarak telefona uygun Hoparlör var mı yani telde çalan şarkıları hoperlörde (taşınabilir yani fişe ihtiyaç duyulmadan) dinleyebileceğim bir ürün önerebilirmisiniz?

1) Aksesuardan ziyade, çektiğin videoları öncelikle Imtoo Mpeg Encoder ile VCD formatına dönüştürmen gerekir.
    Sonra da Nero-6 veya daha üst bir versiyonuyla VCD yapıp CD de atıp izleyebilirsin.
    2) Tam bilemiyorum.
    3) Sennheiser CX300 + stereo kulaklık aparatı
    4) TIKLA !

• Arkadaşlar bluetooth kulaklık kullanan varmı? Kulaklığın pili kaç saat çalışıyor? Nasıl şarj oluyor?
    Nasıl olsa kimse cevaplamıyor sorularımı bende kendi kendime oyalanıyorum işte.
  • quote:

Kullanmiş oldugun sebekenin Gprs ucretlenmesine gore degişir bu rakam. Ben avea kullaniyorum ve 160 kontur'e hallettim işi
  • 18 aydır kullandığım K750 imle vedalaşma vakti geldi arkadaşlar.Bugün vatandan k790 siparişimi geçtim,fiyat çok cazip geldi yanında birde telsiz telefon hediyesi var.İnsallah pişman olmam..
  • quote:

Orjinalden alıntı: pininfarina

quote:

Kullanmiş oldugun sebekenin Gprs ucretlenmesine gore degişir bu rakam. Ben avea kullaniyorum ve 160 kontur'e hallettim işi

Benimki de avea faturalıydı.
    Demek ki 16-20 lira arası bir şeye hallettik.
  • kardeşim niye öyle düşünüyorsun bildiğimiz bir konu ise tabii ki cevaplandırırız...
    kulaklıktan kastın telefon görüşmeleri için olansa yani tek kulak için olan ben kullanıyorum .se hbh660 modelini. önceki telefonum k700 ün şarjı uyuyordu buna. ama k790 a uymuyor tabii. pili 5-6 saat gidiyor .ben sadece arabada kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim.trafikten kopmazsınız .ayrıca sesli chat de de çok faydalı pc nin başına çakılıp kalmadan odanın içinde her yerde görüşme yapabiliyorsunuz.

quote:

Orjinalden alıntı: sinan_i

Arkadaşlar bluetooth kulaklık kullanan varmı? Kulaklığın pili kaç saat çalışıyor? Nasıl şarj oluyor?
    Nasıl olsa kimse cevaplamıyor sorularımı bende kendi kendime oyalanıyorum işte.

• bir de bazı melodilerde ses seviyesi sondayken harici hoparlör cızırtı yapıyor .. yazılım güncellemeyle düzelir mi bu acaba..???
  • quote:

bir de bazı melodilerde ses seviyesi sondayken harici hoparlör cızırtı yapıyor .. yazılım güncellemeyle düzelir mi bu acaba..???

Yazılım ile alakası yok, ben gayet temiz ve net bir ses aliyorum harici hoparlorden. Yuklenen mp3'lerin db orani ve EQ ayarlari ile alakadar bir durum. Tum mp3'leri ortalama 98db'e ayarla ve eq'dan bass'lari 1- 2 cizgi dusur sorun hallolur..
  • walla arkadaşlar dün son olarak N80 de karar kılmıştım ama bugün gittim K790 aldım.ve aldığıma da çok memnunum..gerçekten çok gusel bi telefon...bu arada 775 mlyona aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertkangs -- 15 Ekim 2006; 1:17:31 >
  • hayırlı olsun aldın canavarı 775 sans diye buna derler dostum gecen hafta 1000 ytl bu hafta 750
  • quote:

quote:

bir de bazı melodilerde ses seviyesi sondayken harici hoparlör cızırtı yapıyor .. yazılım güncellemeyle düzelir mi bu acaba..???

Yazılım ile alakası yok, ben gayet temiz ve net bir ses aliyorum harici hoparlorden. Yuklenen mp3'lerin db orani ve EQ ayarlari ile alakadar bir durum. Tum mp3'leri ortalama 98db'e ayarla ve eq'dan bass'lari 1- 2 cizgi dusur sorun hallolur..

mp3 değil kendi orjinal zil sesi ve masaj seslerinde yapıyo bunu
  • quote:

quote:

quote:

mp3 değil kendi orjinal zil sesi ve masaj seslerinde yapıyo bunu

Bende yapmiyor oyle bir patlama. Burn-in yaptin mi harici hoparloru? Faydasini goreceksin...

• arkadaşlar bişi sorcam ben şmdi tlfnu blgsyra dosya aktarma seçeneğiyle bağlıyorum.telefonun ekranında kabloyu, bağlantınızı blgsyrınızdan kesmeden önce çıkarmayın die bi yazı çıkıyo...sonra bu donanımı güvenle kaldır simgesinden bu çıkarılabilir diski(yni K790 ı) kaldırıyorum daha doğrusu çalışmasını durduruyorum...durdurduğumda bilgisayarım daki Phone ve phone card bölümleri yok oluyo fakat telefonda herhangi bi değişiklik olmuyo da hala o ekran mevcut....yani telefonun ekranında şmdi kabloyu çıkarablrsnz gbi bişi çıkmasını bekliyodum...çıkmayınca merak ettim...???yanlış bişi yapmıyorum di mi--
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.