Şimdi Ara

..:Sony Ericsson Cyber-Shot™ K790/K800 - K810 Paylaşım Arenası..: (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.951
Cevap
3
Favori
512.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yatmış masaya yüzüstü, ben de seviyorum be :)

quote:

Orjinalden alıntı: _PHP[Midgard]

Telefonumu çok seviyorum ...
  • Verdiği ses fark etmez. O dönüştürücüyü alabilirsin.
    Tek fark, o dönüştürücüyle telefonda konuşamazsın o kadar.

Dışa verdiği ses w810 gibi k790 ın .
  • teşekkür ederim beni aydınlattığınız için
  • quote:

Orjinalden alıntı: Revolver40

Verdiği ses fark etmez. O dönüştürücüyü alabilirsin.
    Tek fark, o dönüştürücüyle telefonda konuşamazsın o kadar.

Dışa verdiği ses w810 gibi k790 ın .

Revolver,
    HBH-DS970 kulaklık gelir mi sence türkiyeye??(stereo bluetooth kulaklık,k790 la uyumlu)
    ben bu kulaklığa sardım ya,süper alet mobile review sitesinde testini yapmış,ses kalitesi hpm-70 ten daha iyi olduğu söyleniyo!!
    nerden bilgi alabiliriz bunun teminiyle ilgili?
  • K790i de bulunan joystick bir problem yaratirmi sizece?
  • yaratmaz diye birşey yok.. sen yine de benim gibi joystick'e basmamaya çalış. kıyamıyorum
    sol sağ seçim tuşları da kullanışlı :)

quote:

Orjinalden alıntı: serkan99

K790i de bulunan joystick bir problem yaratirmi sizece?
  • quote:

K790i de bulunan joystick bir problem yaratirmi sizece?

SE K790i'deki joystick SE K750i'deki joystick sorunu göz önünde bulundurularak özel bir sistemle üretildi. Kısacası telefonun joysticki biraz daha iyi. Ama yine de her şey telefonu temiz kullanmada biter.
  • @gio,
    talep fazla olursa neden olmasın, gelebilir.
  • arkadaşlar aslında N80 almayı düşünyodum ama bu telefonun fiyatının da düşmesi aklımı karıştırdı.tam birinde karar vermişken bi başkasına aklım gidiyo...gene napcağımı bilemiyorum...bi yanda K790 bi yanda n80...offfffffff wallahi bıktım alsam da btne kurtulsamm
  • @mertkangs
    kardeşim aşağıda linkini verdiğim arkadasın başınada benzeri bir olay gelmiş bir oku da sende feyz al

http://forum.donanimhaber.com/m_9754438/tm.htm

quote:

Orjinalden alıntı: mertkangs

arkadaşlar aslında N80 almayı düşünyodum ama bu telefonun fiyatının da düşmesi aklımı karıştırdı.tam birinde karar vermişken bi başkasına aklım gidiyo...gene napcağımı bilemiyorum...bi yanda K790 bi yanda n80...offfffffff wallahi bıktım alsam da btne kurtulsamm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asekitmez -- 14 Ekim 2006; 0:56:46 >

• arkadaşla estoreden verdiğim k790i yi bugün akşam kargoya vermişler iyice sabırsızlanmaya başladım inşallah yarın elime ulaşır bu arada euro dan etkilenmiş ben 780e almıştım 771 civarlarında seyediyodu kaçmaz bence aklında olan varsa hemen alsın....
  • quote:

Orjinalden alıntı: asekitmez

@mertkangs
    kardeşim aşağıda linkini verdiğim arkadasın başınada benzeri bir olay gelmiş bir oku da sende feyz al

http://forum.donanimhaber.com/m_9754438/tm.htm

quote:

Orjinalden alıntı: mertkangs

arkadaşlar aslında N80 almayı düşünyodum ama bu telefonun fiyatının da düşmesi aklımı karıştırdı.tam birinde karar vermişken bi başkasına aklım gidiyo...gene napcağımı bilemiyorum...bi yanda K790 bi yanda n80...offfffffff wallahi bıktım alsam da btne kurtulsamm

walla gerçekten süpermiş ya bu :)
    walla bu telefon piyasası ööle bişeyki sürekli yenisi çıkıyo biz de kerizler olarak hemen aa bak bunda yok şööle özellk var yok bööle özellk var..hemen atlıyoruzz..ya en son kararımı verdim artık daha da fazla kurcalamak istemyorum...

K790 gerçekten çok güsel bi telefon özellkle önceki telefonum w800 den snra ii geleblcek bi telefon hele ki kamerası gerçkten çok gusel...ama ben gene de N80 alcam...(12. telefonumu) K790 a da laf yok ama ...

• quote:

@gio,

ben talep edicem de nereye başvursam acaba?
    zaten tr deki distribütörlerde böyle bi sıkıntı var,cep tellerinin bi sürü ve bi o kadar güzel aksesuarları var ama tr de hiçbiri satılmıyo ve satın almak istediğinizde bile sizin için getirmiyorlar yurt dışından

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gio -- 14 Ekim 2006; 2:23:45 >
  • bişiy sorucam arkadaslar

sanırım benım usb kabloda sorun var telefona giren 4 tane metal tırnak var sadece tırnaklarımı kırıldı noldu anlamadım baglantı sürekli kopuyo telle bilgisayar arasında

usb kablo almam gerekecek galıba nerden kaca alabilirim?

tesekuurlerr
  • 790 ytl ye finanskard 8 taksit e aldım vatan dan....

ama usb den sürücüleri yüklememe rağmen pc suite görmüyo telefonu .memory stick modunda kullanabiliyorum ..ama senkroniasyon modunda göremedim...
  • quote:

@gio,

REVOLVER40

SEN CX300 GİBİ Bİ KULAKLIK ALDIM DEMİŞTİN

HPM70 TEN DAHA İYİMİ??

+NE KADARA MAAL OLDU
  • quote:

Orjinalden alıntı: melantis

quote:

@gio,

REVOLVER40

HPM70 TEN DAHA İYİMİ??

+NE KADARA MAAL OLDU

HPM-70'ten elbette çok daha iyi.
    Sennheiser marka, ses sistemlerinde bir dünya devidir.
    Bir müzikte hiç duymadığınız sesleri, çok detaylı bir şekilde duymaya başlıyorsunuz.
    Gerek ses seviyesi, gerek detay, gerek bas, gerekse de tiz HPM-70 ten çok çok daha fazla önde.
    Yüksek sesli müzik dinlemeyi sevenler için birebir. Öyle ki bazı parçalarda son ses dinleyemezsiniz. HPM-70 te böyle bir olay yok
    bilyosunuz. 64 YTL ye mal oldu bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Passenger -- 14 Ekim 2006; 14:21:30 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: melantis

quote:

@gio,

REVOLVER40

HPM70 TEN DAHA İYİMİ??

+NE KADARA MAAL OLDU

HPM-70'ten elbette çok daha iyi.
    Sennheiser marka, ses sistemlerinde bir dünya devidir.
    Bir müzikte hiç duymadığınız sesleri, çok detaylı bir şekilde duymaya başlıyorsunuz.
    Gerek ses seviyesi, gerek detay, gerek bas, gerekse de tiz HPM-70 ten çok çok daha fazla önde.
    Yüksek sesli müzik dinlemeyi sevenler için birebir. Öyle ki bazı parçalarda son ses dinleyemezsiniz. HPM-70 te böyle bir olay yok
    bilyosunuz. 64 YTL ye mal oldu bana.

TŞK.

• arkadaşlar pc suite problemime çare bulacak yok mu ..Mobil edit görüyo usb yi pc suite görmüyo ya hu ???
  • TELDEN UPLOAD EDERKEN KAÇ KONTÖR GİDİYOR???

35-40 DİYEN DE VAR 350 DİYENDE VAR HANGİSİ DOĞRU???
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.