Şimdi Ara

..:Sony Ericsson Cyber-Shot™ K790/K800 - K810 Paylaşım Arenası..: (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.951
Cevap
3
Favori
512.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

quote:

Orjinalden alıntı: samland

http://www.gittigidiyor.com/main/urun.php?id=2734469

bende bu ceviriciden aldım CX300 alsam saglıklı kullanabilecek miyim ?
  • ben fazla bilmiomda data kablosu ile nası olcak
  • quote:

Orjinalden alıntı: edebali33

quote:

Orjinalden alıntı: planlamacı

Sonra aşağıdaki linkten usb update driverı (update service usb driver) indir..

http://rapid-share.de/files/35610406/Update_Service_USB_driver.rar

arkadaşlar bu dosya silinmişte acaba başka nereden bulabilirz fikri olan veya bilen var mı?

Silinmiş gerçekten de.. Oysa, daha yeni yüklemiştim rapide.. Tekrar yükledim..

İşte link:http://rapid-share.de/files/36475796/Update_Service_USB_driver.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 12 Ekim 2006; 18:53:40 >

• Yakında alırız sanırım Fiyat bugün biraz daha düşmüş.. Dün hepsiburadada 839'du, bugün 827 olmuş

Ama çok ilginçç.. Aynı telefon gold'da 1.046 ytl.. estore'de 836 ytl. kvk'da her ne kadar stokta olmasa da 802 ytl.. Anlayabilen varsa beri gelsin.. Nasıl iş bu, kör tuttuğunu misali birşey bu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 12 Ekim 2006; 19:39:36 >
  • yaw siz dalga mi geçiyonuz adam mı seçiyonuz enayi olacak ne zaman 800 e düştü bu alet . ankara kvk bayiilerinde bence en yüksek fiyatı 1079 ytl dir şu an
  • HPM-70 kulaklıklar k790 ile uyumludur.
    Ben cx300 aldım. HPM-70 in alt kısmı vardı bende. Şunu söyleyim ki bir telden bu kadar mükemmel ses gelir.
    HPM-70 den çok çok daha güzel. Derinlik, ayrıntı, bas ve tiz olayları mükemmel. CX300'ü k790 da kullanabilmek için
    yukarıda samland arkadaşın vermiş olduğu linkteki çviriciden almanız gerek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Revolver40

HPM-70 kulaklıklar k790 ile uyumludur.
    Ben cx300 aldım. HPM-70 in alt kısmı vardı bende. Şunu söyleyim ki bir telden bu kadar mükemmel ses gelir.
    HPM-70 den çok çok daha güzel. Derinlik, ayrıntı, bas ve tiz olayları mükemmel. CX300'ü k790 da kullanabilmek için
    yukarıda samland arkadaşın vermiş olduğu linkteki çviriciden almanız gerek.

evet cx300 gerçekten harika
    @planlamacı
    dostum genpa'da stokta var galiba fiyatı ad 797 ytl

• quote:

Orjinalden alıntı: CeLLaT_1905
    @planlamacı
    dostum genpa'da stokta var galiba fiyatı ad 797 ytl

Evet sağol cellat.. Almak isteyenler için bulunmaz bi fırsat.. Daha düşmez bundan sonra, hatta bir miktar artabilir

• fiyatı gerçekten iyi olmuş
  • cx300 ü hangi magzadan direk gidip görerek alabiliriz ?
  • şuan estore baya uygun görünüyor, arkadaşlar daha önce estore dan alışveriş yapan varmı sağlam güvenilir bir sitemidir?
  • Sony Ericsson Cyber shot™ K790i/K800i'nin gümüş renkli versiyonu duyuruldu:

GSM Arena'dan alıntıdır...
     ..:Sony Ericsson Cyber-Shot™ K790/K800 - K810 Paylaşım Arenası..:

Gümüş renk telefonu şık göstermiş. En azından kahverengi versiyonundan daha iyi... Böylece telefonun üç renk seçeneği oldu...

Daha detaylı bilgi için:
    http://www.gsmarena.com/silver_k800_for_the_secret_agents-news-225.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 13 Ekim 2006; 23:35:11 >

• İgrenç...
  • Farklı bir dizayn olmuş ama bence siyah daha karizma.
    Hem bir fotoğraf makinesine siyah daha çok gidiyor
  • Bence de siyah daha hoş duruyor ve telefonu daha kibar gösteriyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: _PHP[Midgard]

USB Şarjı Devre Dışı Bırakmak:

Bu tuş kombinasyonunu yapın: > * < < * < *

Servis Ayarlarına girin, "Şarj açık" sekmesini seçin. USB şarjı kapalı yazacaktır. Hepsi bu kadar...

ya dostum ben bunu bir türlü yapamadım servis ayarları menüsü nerde ben bulamadım ve o tuş kombinasyonları yıldızın dışındakiler nasıl yapılıyor anlamadım biraz açarsan sevinirim
  • BENCE k790 suan için tek rakibi oln n73 karsısında biraz zayıf kaldığı için se fiyatını u kada düşüürdü gecen hafta bende bu aldığım n73 ten önce se 79i aldım fakat arızalı çıktı yarım saat anca elimde durdu aıalı olduğunu fark ediince hemen iade ettim 790i ellerinde olmayınca n73 almak zorunda kaldım.....
    bu fiyatada bu makina n73 ten bence daha iyi ve alınacak makina...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bscol -- 14 Ekim 2006; 6:24:56 >
  • gri daha teknolojik bir hava vermis. ama siyah bence de daha karizma duruyor.
  • yazilim guncelleme farkettigim degisiklikler.
    sizinde yazdiklarinizin disinda
    - harici hoparlorlerin ses seviyesinin farkedilir derecede yukseldigini farkettim ben.
    - turkcesinde tam olarak nasil yazildigini bilmiyorum rusyada yasiyorum ve telefonum rusca. ayarlardan duvarkagidini degistirmeye girdigimizde uygulama diye bi baslik eklenmis. ama hangi temada uygulamayi secsem klasor bos diyor. umarim arkadaslar bunun ne oldugunu cozer bizlerede soyler.
    - telefonun menuye giris hizinda da cok fazla olmasada artis var.
    - tarih acik fotograf cekimi yaparken skici derecede uzun suruyordu o da biraz hizlanmis
    - benim telefonum icin soyluyorum hafiza kartini bazen gormuyordu karti cikarip takmam gerekiyodu. simdi o da duzeldi
    simdilik farkettiklerim bunlar.

ayrica turkiyeden alinan telefonlarda (k790) hangi diller bulundugunu bi arkadas yazarsa sevinirim.
  • arkadaslar bir sorum daha olacak. k790i telefonunuzun kamera kapagini acinca f=5.2mm mi yoksa 5.1mm mi yaziyo. benimki 5.2 fakat internette gordugum bi fotoda 5.1 yaziyodu. ayrica k800 lerin hepsi 5.1 sanirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akifcetav -- 13 Ekim 2006; 10:59:22 >
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.