Şimdi Ara

..:Sony Ericsson Cyber-Shot™ K790/K800 - K810 Paylaşım Arenası..: (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.951
Cevap
3
Favori
512.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kulaklığın alt tarafı bende vardı. Yani onu yanında vermiyolar bunu bilmeni istedim.
    Ama piyasada stereo kulaklık aparat var k790 için. Onunla beraber kullanabilirsin.

İkisi toplam 120 YTL ...

Midgard sağol

EDIT : weblebi.com dan aldım ikisini ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Passenger -- 11 Ekim 2006; 21:14:37 >
  • Benim HPM-82'de bugun kargoya verilmis. Bir iki güne kadar amerikaya varmis olur. Eh ay sonundada ben gidip almış olurum. Süper bişeye benziyor, çok heycanliyim :)
  • Evet update yaptim R1EG001 oldu sürüm bakalim neler olmuş ...

USB kabloyu takinca eskiden dosya aktarma ve telefon modu çıkardı, şimdi yazdır diye birşey daha çıkıyor ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgàrd -- 11 Ekim 2006; 21:31:38 >
  • USB Şarjı Devre Dışı Bırakmak:

Bu tuş kombinasyonunu yapın: > * < < * < *

Servis Ayarlarına girin, "Şarj açık" sekmesini seçin. USB şarjı kapalı yazacaktır. Hepsi bu kadar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: _PHP[Midgard]

USB Şarjı Devre Dışı Bırakmak:

Servis Ayarlarına girin, "Şarj açık" sekmesini seçin. USB şarjı kapalı yazacaktır. Hepsi bu kadar...

Ok işaretleri joystiklemi yapılıyor? Bende tam bunu arıyordum sağol.

Şimdi telefona update yapıyorum 55 dak oldu hala telefona dokunmayın diyor bu sürede pc ye format atılıp yüklenir. Galiba sorun çıkacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: planlamacı

K790'ın updateinde K750 ve W serisine göre bir farklılık yok sanırım.. Aşağıdaki update anlatımı pek çok arkadaşın işine yarayacaktır eminim..

K750i- W800i- W810i-K790i UPDATE !!!

1) Telefonun şarjı dolu veya doluya yakın (kesin bir oran olmamakla birlikte asgari % 70 veya üzeri) olmalı. Yeni versiyonu yüklemek için önce telle verilen cd'den bilgisayarına pc suite'i kur.. Ayrıca usb sürücüyü yani hafıza kartını da bilgisayara tanıtmış olman veya tanıtman gerekiyor...

2) Bilgisayarında; denetim masası-bölge ve dil seçeneklerinde-bölgesel seçenekler VE gelişmiş sekmelerinin her birinde dil seçimini İngilizce (USA-ABD) olarak değiştir. Bu değişikliği yaptıktan sonra evet diyerek bilgisayarı yeniden başlat..

Sonra aşağıdaki linkten usb update driverı (update service usb driver) indir..

http://rapid-share.de/files/35610406/Update_Service_USB_driver.rar

rar formatında indirdiğin bu dosyaları bir klasöre aç.. Telefonu kapat ve C tuşunu basılı tutarak usb ile bilgisayara bağla.. Yeni donanım bulundu usb flash device yazısını gördüğünde sırasıyla; hayır bu kez değil -listeden veya belirli bir konumdan seçi işaretle- gözattan usb update klasörünü seç (hani şu yukarıdaki linkten indirdiğin rar dosyasını açtığında oluşan klasör).. Sürücüyü yükle.. Bu sürücüyü yükledikten sonra teli, usbden çıkar..

3) Sonra SE Türkiye sitesiwww.sonyericsson.com.tr destek bölümü SE Güncelleme Hizmeti bölümünden Update Service 2.6.4.9 sürümünü bilgisayarına indir ve kur..Bu programı aşağıdaki linkten indirebilirsin..

http://www.sonyericsson.com/downloads/UpdateService_Inst_2.6.4.9.exe

Update servis programını kurarken dil olarak İng.'yi seç.. Programı kurduktan sonra masaüstünde bu programın kısayoluna tıkla ve programı çalıştır..Program çalıştığında telin usb'ye bağlı olmasın.. Program teli ne zaman usb'ye bağlayacağın konusunda seni uyaracak.. Dil olarak Türkçe'yi seçip karşına çıkan yönergeleri izle.. Telefonu kapatıp, pili ve simi çıkardıktan sonra pili tekrar takacaksın ve C tuşunu basılı tutarak teli usbye bağlayacaksın.. Kolay gelsin

Waay eski dostum planlamaci, yuzunu goren cennetlik nerelerdesin dostum?

• revolver bide usb kabloyu bağla bak yeni bir bastır diye 3. bir seçenek çıkıyor..

@sinan-i
    33 dk olmaması lazım telefon kapandıktan sonra bir kapatıp açacaksın unutmaa..

quote:

Orjinalden alıntı: Revolver40

Ayrıca bugün ben de güncelleme yaptım (40dk sürdü). Fazla bir yenilik göremedim ben de.
    Sadece fotoyu çektikten sonra ekrana yansıması hızlanmış...
    Foto kalitesinden artma olup olmadığını zaman gösterecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asekitmez -- 11 Ekim 2006; 21:53:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: _PHP[Midgard]

USB Şarjı Devre Dışı Bırakmak:

Bu önemli bir yenilik.. Böyle bir seçenek konulması iyi olmuş..
  • Hmmm Evet,
    USB den foto bastırmak için
    3. bir seçenek çıkıyor ...
  • K790i update süresi 1 saati geçti hala dokunmayın diyor. Şimdi söksem telefona nolur bidaha software yükleyememmi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: pininfarina
    Waay eski dostum planlamaci, yuzunu goren cennetlik nerelerdesin dostum?

Slm pininfarina

Yaa bi süre ara vermenin iyi olacağını düşündüm..Biraz da işlerden dolayı eskisi kadar sık takılamıyorum foruma.. Bağımlılık yapıyor ve başka şeylere vakit ayıramıyorsun bunu farkettim, bu yüzden biraz uzaklaşmak istedim.. Ama ne kadar kaçsam da olmuyor işte; şöyle bir bakmak için girdim, giriş o giriş, çıkamadım bir türlü

Bu arada sen de çok beklediğin K790'ına kavuşmuşsun.. Güle güle kullan..

• quote:

Orjinalden alıntı: sinan_i

K790i update süresi 1 saati geçti hala dokunmayın diyor. Şimdi söksem telefona nolur bidaha software yükleyememmi?

Çıkar ve versiyonuna bak..Muhtemelen yüklemiştir son versiyonu ama sen tekrar bi update yap bana kalırsa..
  • Benim update işlemi 10 dk bile sürmedi ..
  • 23:00 a kadar beklemeyi düşünüyorum. İşlemcisi güçlü olan bilgisayara taksaydım keşke USB de yavaştı zaten. Bekliyeceğim bakalım. Kesin sorun çıkacak ta kısmet.
    quote:

quote:

K790i update süresi 1 saati geçti hala dokunmayın diyor. Şimdi söksem telefona nolur bidaha software yükleyememmi?

Çıkar ve versiyonuna bak..Muhtemelen yüklemiştir son versiyonu ama sen tekrar bi update yap bana kalırsa..

• @sinan-i

quote:

• İşlemci %60 larda çalışıyor başka programda açık değil oyüzden updateti bekliyeceğim. 1 saat 45 dakkika oldu
  • Tamam sağol.
    quote:

Orjinalden alıntı: asekitmez

@sinan-i

quote:

• bişi sorcam ben bu teli 800ytl ye buldum alsam pişman olurmuyumm??
  • quote:

Orjinalden alıntı: sparrowhawk11

bişi sorcam ben bu teli 800ytl ye buldum alsam pişman olurmuyumm??

valla dostm 780 ytl ye siparişini verdim bence olmassın pişman alacaksan estoreden al birsürü hediyeside var yanında
  • quote:

Sonra aşağıdaki linkten usb update driverı (update service usb driver) indir..

http://rapid-share.de/files/35610406/Update_Service_USB_driver.rar

arkadaşlar bu dosya silinmişte acaba başka nereden bulabilirz fikri olan veya bilen var mı?
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.