Şimdi Ara

..:Sony Ericsson Cyber-Shot™ K790/K800 - K810 Paylaşım Arenası..: (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.951
Cevap
3
Favori
512.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu sonyericsson un ne yapmaya çalıştığını anlamış değilim

1 ay önce 1100 ytl olan alet şuan 780 ytl .tamam fiyatı düştüğü için rahatça alabiliriz diye sevinebiliriz ama nerden bileim 1 ay sonra sonyericsoon un 650 yapmayacaını
  • telefonu gecen hafta teknosadan 1079 a aldım gerci teknosa da hala öyle ama fiyat baya düşmüş sorun napalım kısmet..

bende güncelleme yapıcam da link deki dosya acılmıo yönergeleri izleyerek saglıklı yapılabiliyor dimi güncelleme
  • R1EG001 yazılımının bir farkını daha gördüm.
    R1CC003 yazılımında menü dili Türkçe olsa bile takvimde ayları İngilizce görüyorduk. Bunu düzeltmişler.
  • SANIRIM YENİ TELLER GELECEK!!!

5MP FALAN SE ONLAR GELMEDEN SATABİLDİĞİMİ SATIYIM DİYO BENCE.

SOK OLDUM YAA 780 DİYO...

İYİKİ BEKLEMİŞİM.

BENCE DAHA FAZLA DÜŞMEZ. HATTA 23-30 GİBİ Bİ ÇIKIŞ YAPABİLİR.
  • ya arkadaşlar şu USB şarj olayını kapatmak için girilmesi gereken koddaki * dışındaki <> şu sembolleri nasıl yapıoruz ben çözemedim.. bi yardım lütfen...

bu arada şu sennheiser kulaklıktan bende almayı düşünüyorum... weblebiden 1GB lık kart almıştım onun yanına sıkıştırıcam fakat size bişi danışmak istiyorum... bu kulaklığın altına yani telefona bağlayacağımız kısmına sony ericsson un hangi kulaklığını alacağımız farkediyor mu yada sizlerin özel bi tavsiyesi var mı?

teşekkürler şimdiden...

PS: ve bence artık forum u bu ifyat tartışmalarıyla doldurmayalım gereksiz yere... sonuçta olan oldu... ve ne olacaksa da olacak.. bende telefonu 1 hafta, tam 1 hafta önce 1100 YTL ye aldım... banada feci şekilde giren girdi... şemsiye açıldı.. artık nasıl yorumlarsanız.. benim de sinirim bozuk ama bi şekilde olan oldu.. devam edelim.. en azından hakikaten güzel bi telefon... soranlara 870 e aldık deriz boşverin.. kim bilicek ;)

• quote:

Orjinalden alıntı: emreturkeli

PS: ve bence artık forum u bu ifyat tartışmalarıyla doldurmayalım gereksiz yere... sonuçta olan oldu... ve ne olacaksa da olacak.. bende telefonu 1 hafta, tam 1 hafta önce 1100 YTL ye aldım... banada feci şekilde giren girdi... şemsiye açıldı.. artık nasıl yorumlarsanız.. benim de sinirim bozuk ama bi şekilde olan oldu.. devam edelim.. en azından hakikaten güzel bi telefon... soranlara 870 e aldık deriz boşverin.. kim bilicek ;)

• eğlendirebilmiş olmama sevindim yüzbaşım...

ama şu sorularıma cvp alabilseydim??

sizden cvp bekliorum şu anda weblebi de gezerken kulaklıkları attım sepete ama bağlayacağın sony ericsson kulaklığı hakkında bi bilgim yok...
  • quote:

eğlendirebilmiş olmama sevindim yüzbaşım...

ama şu sorularıma cvp alabilseydim??

sizden cvp bekliorum şu anda weblebi de gezerken kulaklıkları attım sepete ama bağlayacağın sony ericsson kulaklığı hakkında bi bilgim yok...

BEN HPM-70 KULLANIYORUM. ŞİDİKİ FİYATI YAKLAŞIK 55 YTL.

DİGER KULAKLIKLAR HAKKINDA YANLIŞ YÖNLENDİRMEYİM SENİ...

/>
  • Abi bu millet bu fiyat olayina neden bu kadar takmis durumda anlamiyorum?

Arkadaslar bi telefona acimadan 1 milyar verebilcek durumdasiniz, 100-200 milyon için bıdı bıdı yapıyorsunuz.

Lütfen ya konuyu artık saptırmayın, ayıp diye birşey var ... Yakında serap ezgüye çıkıp isyan ediceksiniz diye korkuyorum ...
  • ben biraz araştırdım da... şimdi bu kulaklıkların bi sadece stereo kulaklık olan versiyonları var... ucundaki 3,5 luk jack i olan ve kulaklık değişebilen.. bir de aynı şekilde ama ekstradan mikrofonlu olanları var.. yani görüşme de yapabileceğin versiyonlar.. ben bi tane buldum.. ama mikrofonu var mı anlayamadım... bi bakıp bana haber verir misiniz?

yada daha direk ve net olarak 3,5 luk jack değişim imkanı veren (çünkü CX300 aldım) ve mikrofonu olan herhangi (tabi şık da olsa iyi olur) bir K790 uyumlu kulaklık linki verebilir misiniz direk olarak satın alabileceğim? ne biliim hepsiburada, weblebi,estore şu bu neresi olursa... hemen alıcam da... bekilyorum... ben şunu buldum bu arada ama mikrofon var mı anlayamadım...

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=16040&productid=telcakserhpm70

bu arada HPM70 miş zaten bulduğum yukardaki link ama bi sorum var.. hiçbi yerde bu kulaklığın uyumlu olduğu listede K790 yok.. bu uyuyor mu K790 a?
    ok derseniz alıcam hemen.. sepette beklior CX300 ve bu HPM70 onay vermemi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreturkeli -- 12 Ekim 2006; 14:23:47 >

• çok doğru söylüyorsun. bize de giren girdi ama reklam olmaya gerek yok. daha 6 ay taksit ödiycez.

quote:

Orjinalden alıntı: _PHP[Midgard]

Abi bu millet bu fiyat olayina neden bu kadar takmis durumda anlamiyorum?

Arkadaslar bi telefona acimadan 1 milyar verebilcek durumdasiniz, 100-200 milyon için bıdı bıdı yapıyorsunuz.

Lütfen ya konuyu artık saptırmayın, ayıp diye birşey var ... Yakında serap ezgüye çıkıp isyan ediceksiniz diye korkuyorum ...
  • http://www.gittigidiyor.com/main/urun.php?id=2734469

bende bu ceviriciden aldım CX300 alsam saglıklı kullanabilecek miyim ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: anfiist

bu sonyericsson un ne yapmaya çalıştığını anlamış değilim

1 ay önce 1100 ytl olan alet şuan 780 ytl .tamam fiyatı düştüğü için rahatça alabiliriz diye sevinebiliriz ama nerden bileim 1 ay sonra sonyericsoon un 650 yapmayacaını

O kadar da düşmez herhalde, yani en azından böyle tahmin ediyorum bu telefonu ben de almak istiyorum fiyat da uygun ama acaba daha da düşer mi ki?
  • arkadaşlar bu forumda bir sorun var bilmem farkında mısınız?

özellikle de şu K790 ın fiyatı düştükten soora başladı...

Ben bu foruma girdim okudum ve yararlı bilgiler bulabileceğime, foruma bir soru yöneltildiğinde cevabını alabileceğime inandığım için ve bunun örneklerini gördüğüm için üye oldum... Fakat bilmem farkında mısınız? eğer bikaç mesaj geri giderek bakacak olursanız resmen çırpındığımı, bazı sorular sorduğumu, bunlara cevap almak için uğraştığımı (bikaç kişinin cevap verme nezaketinde bulunduğunu) ama bunların dışında genel olarak konunun anında tekrar ve yine ve sıkılmadan fiyata geldiğini ve forum un tüm amacını yitirdiğini göreceksiniz...

lütfen bu konuda acilen bişi yapalım... gerek moderatörler yada burdaki isimleriyle yüzbaşılar binbaşılar generaller paşalar... bişiler yapın...

bu forum un adı K790 ve K800 için bilgi paylaşımı gibi bişeydi die hatırlıorum... K790 sahipleri ve sahibi olmak isteyen kişiler için laf salatası, ve amaçsız fiyat dedikodusu forum u diil...

eğer sert olduysa özür dilerim ama 4-5 kere kendim için önemli olan bazı soruları yöneltip hiçbir şekilde cevap alamamak beni biraz gerdi.. yanlış anlaşşmasa olmasın... herkes bana cvp vermek zorunda diil elbet.. işi olur şudur budur yada cvp vermek istemez... ama bu konularda bilgileri olan kişilerin konuşup da.. bunu forum yararına diil de yine yeniden fiyat konusu için ypamalarına anlam veremiorum...

tekrar söylüyorum arkadaşlar fiyat ne olduysa oldu... ve ne olursa da olacak... siz nie telefonunuzdan alabileceğiniz max verimi almak için uğraşmıorsunuz bu forumda fiyat çekiştirmek yerine?

sorumu bıkmış ve sıkılmış bir şekilde tekrarlıyorum...
    şu anda weblebi sepetimde bir adet CX300 ve bir adet SE HPM70 var.. fakat bu HPM70 de mikrofon var mı (yani aynı zamanda görüşme yapılabilior mu) ve bu HPM70 K790 ile uyumlu mu bilmiorum.. çünkü bu bilgiler yazmıor bu sitelerde.. hatta K790 uyum listesinde yok... soket tarzını da bilmiorum doorusu çünkü ilk sony ericsson um... yada bu HPM70 den başka bi öneriniz var mı?

iyi günler....

sert olduysa tekrar özür dilerim ama hak verecek kişiler olacağına inanıyorum...

• kusura bakma ben de bu tartışmaya alet oldum.
    gelelim sorularına,
    hpm70 model k790 ile uyumludur, aşağıdaki linkteki resim yardımcı olacaktır.
    http://www.celucity.com.ar/publicacion/images/hpm70.jpg

Ayrıca unutma ki K750 ile uyumlu olan kulaklıklar K790 için de uyumludur.

hpm70 te mikrofon var mıdır, bunun cevabı da evet..

Öneri konusunda bir şey diyemiyorum.
    ben sony nin discman ile aldığım kulaklığını K790 telefonumda kullanıyorum.
    gittigidiyor'dan aldığım basit bir dönüştürücü sayesinde.. memnun sayılırım, ama ileride alırsam cx300 alırım.
    umarım faydalı oldum

quote:

arkadaşlar bu forumda bir sorun var bilmem farkında mısınız?

özellikle de şu K790 ın fiyatı düştükten soora başladı...

Ben bu foruma girdim okudum ve yararlı bilgiler bulabileceğime, foruma bir soru yöneltildiğinde cevabını alabileceğime inandığım için ve bunun örneklerini gördüğüm için üye oldum... Fakat bilmem farkında mısınız? eğer bikaç mesaj geri giderek bakacak olursanız resmen çırpındığımı, bazı sorular sorduğumu, bunlara cevap almak için uğraştığımı (bikaç kişinin cevap verme nezaketinde bulunduğunu) ama bunların dışında genel olarak konunun anında tekrar ve yine ve sıkılmadan fiyata geldiğini ve forum un tüm amacını yitirdiğini göreceksiniz...

lütfen bu konuda acilen bişi yapalım... gerek moderatörler yada burdaki isimleriyle yüzbaşılar binbaşılar generaller paşalar... bişiler yapın...

bu forum un adı K790 ve K800 için bilgi paylaşımı gibi bişeydi die hatırlıorum... K790 sahipleri ve sahibi olmak isteyen kişiler için laf salatası, ve amaçsız fiyat dedikodusu forum u diil...

eğer sert olduysa özür dilerim ama 4-5 kere kendim için önemli olan bazı soruları yöneltip hiçbir şekilde cevap alamamak beni biraz gerdi.. yanlış anlaşşmasa olmasın... herkes bana cvp vermek zorunda diil elbet.. işi olur şudur budur yada cvp vermek istemez... ama bu konularda bilgileri olan kişilerin konuşup da.. bunu forum yararına diil de yine yeniden fiyat konusu için ypamalarına anlam veremiorum...

tekrar söylüyorum arkadaşlar fiyat ne olduysa oldu... ve ne olursa da olacak... siz nie telefonunuzdan alabileceğiniz max verimi almak için uğraşmıorsunuz bu forumda fiyat çekiştirmek yerine?

sorumu bıkmış ve sıkılmış bir şekilde tekrarlıyorum...
    şu anda weblebi sepetimde bir adet CX300 ve bir adet SE HPM70 var.. fakat bu HPM70 de mikrofon var mı (yani aynı zamanda görüşme yapılabilior mu) ve bu HPM70 K790 ile uyumlu mu bilmiorum.. çünkü bu bilgiler yazmıor bu sitelerde.. hatta K790 uyum listesinde yok... soket tarzını da bilmiorum doorusu çünkü ilk sony ericsson um... yada bu HPM70 den başka bi öneriniz var mı?

iyi günler....

sert olduysa tekrar özür dilerim ama hak verecek kişiler olacağına inanıyorum...

• ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM İLGİ VE ALAKANA...

SİPARİŞİ VERDİM... :)
  • yazılımı degiştirme güncelleme fln nası oluyoo
  • menu de ayarların içinde var update kısmı...

ben ordan yaptım yaklaşık 5-10 dakika sürdü ve GPRS üzerinden 30-40 kontöre patladı en fazla...

en mantıklı çabuk rahat ve güvenli yok bu bence...

tek uyarım başlamadan aleti şarja tak.. çünkü beyefendi %80 in altındaki pil oranlarını beğenmior ve update i yarıda kesior... :)
  • Ben de telefon menüsünden yaptım, 350 kontörümü yedi :)
    bilgisayardan data kablosu ile yapmanı tavsiye ederim ;)
  • okee
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.