Şimdi Ara

..:Sony Ericsson Cyber-Shot™ K790/K800 - K810 Paylaşım Arenası..: (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.951
Cevap
3
Favori
512.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: opr

quote:

Orjinalden alıntı: fbburak

arkadaşlar yaklaşık 2 saat önce sipariş verdim estoreden ödemeyi havale ile yaptım birde yanında laxon telsiz telefon ile araç şarzı falan filan hediye veriyolarmış fiyatı uygun gibime geldi 781 ytl samsung p850 kullanıyodum sizce iyimi ettim?

bekleseydin kardeş 1 hafta daha bak bir haftada 300 ytl düştü biraz daha bekle 500 ytl olurdu acele etmişsin zaten bir ay içinde sevabına dağıtacaklar

yok daha neler o zaman k750 w810 falan eşontiyondan dağıtırlar herhalde daha bir müddet düşmez diye zannediyorum sizce?

• quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

K790i'nin fiyatı uzun süre 800 YTL civarında sabit kalacaktır...

nerden biliyosun
  • zaten diğerleri ile arasınsa ne kaldı ki hemen hemen aynı oldu neyse ya olsun hem alamayan arkadaşlar da alır benim derdim ucuzlaması diil fiyatı baştan böle çıksaydıda bizde kazık yemeseydik
  • Telefonun fiyatıyla ilgili tahmin yürütüyorum... W810i de 1000 YTL'den 700 YTL civarına düşmüştü ve uzun süredir fiyatını koruyor. Yine ani ve büyük miktarlarda düşüş yaşanmayacaktır, endişelenmeyin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 12 Ekim 2006; 18:20:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

Telefonun fiyatıyla ilgili tahmin yürütüyorum... W810i de 1000 YTL'den 700 YTL civarına düşmüştü ve uzun süredir fiyatını koruyor. Yine ani ve büyük miktarlarda düşüş yaşanmayacaktır, endişelenmeyin...

bencede.......
  • zaten satmak için almadım telefonu yapacak bişeyde yok telefondan memnunum her ne kadar pahallıya gelsede
  • quote:

Orjinalden alıntı: opr

zaten satmak için almadım telefonu yapacak bişeyde yok telefondan memnunum her ne kadar pahallıya gelsede

hele bi gelsin şu cihazım inşallah bende memnun kalırım
    ya bu arada estoreden ilk defa alışveriş yaptım ürün kaç günde gelir bilen varmı acaba????
  • SEUS'u kullananlar nasil kullandiklarini anlaticak mi arkadaslar? Calismiyor bende ... İlk ekran geliyor bi saat kaliyor yinede bisi olmuyor ...
  • quote:

SEUS'u kullananlar nasil kullandiklarini anlaticak mi arkadaslar? Calismiyor bende ... İlk ekran geliyor bi saat kaliyor yinede bisi olmuyor ...

Programı çalıştırmadan önce denetim masasından bilgisayarın dilini İngilizce (ABD) olarak seçersen sorun düzelecektir.
  • tam ıvır zıvır yazılım hatalarını görmezden gelip telefonuma ısınmaya başlamışken bu indirim şokuyla bir anda telefonun değeri gözümde sıfıra düştü. Sıfıııııııııııııır. SE o dandik kamera kapağını yapan beceriksize de hoparlör koyup iyi birses verip sesini yükseltememem zaten gıcık etmişti beni, bide tuş kilidi 2. sn de çat kapanıyor. Bide şunu söyleyeyim telefon güvenlik kilidi çalışmıyor şifre sorusu açılınca bi görünüyor ve kayboluyor yuh yani. Tek işe yarar yanı fotoğraf.

Fotoğraf için kazık yedik. K790na her baktığımda 300 ytl aklıma geliyor. Bazen unutuyorum sonra bibip one 300 ytl elik kazık ses çıkardı. mesaj gelmiş.

Ben nokia tellleri araştırmaya başladım tavsiyesi olan varmı?

• @sinan_i

Burasi SE forumu ve K790/K800 konusu. Nokia tavsiyleri için Nokia forumunu inceleyebilirsin.

@Knight

Bölgesel seçeneklerden mi değiştiriyoruz dili?
  • estore da K790i nin yanında telsiz telefon veriyorlar iyimi
  • @ PHP[Midgard]

Denetim masası > Tarih,saat,dil ve bölgesel seçenekler > Bölge ve dil seçenekleri > İngilizce (ABD)
  • pininfarinanın söylediklerine ek olarak benim fark ettiğim, telefonun ekranı beklemede kararınca tekrar açmak için orta stick e bastırmak yetiyordu update den sonra stick e bastırmakla ekran açılmıyor sağ veya sol seçim tuşuna basmak gerekiyor, ayrıca fotoğraf çekim kalitesinde çook olumlu düzelmeler olmuş. Ayrıca usb bağlantısını takınca eskiden telefon ve dosya aktar olarak 2 tane seçenek gelirdi kabloyu takınca. Artık bunlara ek olarak birde bastır diye bir 3. seçenek geliyor.

quote:

Orjinalden alıntı: Revolver40

@asekitmez,
    yeni versiyondaki değişiklikler neler oldu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asekitmez -- 11 Ekim 2006; 21:48:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: _PHP[Midgard]

@sinan_i

Burasi SE forumu ve K790/K800 konusu. Nokia tavsiyleri için Nokia forumunu inceleyebilirsin.

Sağol tavsiyen için tam adresi verebilirmisin?
  • Arkadaşlar, bugün Sennheiser CX300 kulaklığım ve 512 MB hafıza kartım geldi.
    Kulaklık çok mükemmel. Hayatımda o kadar bas ve tizi duru olarak duymamıştım. SE nin "w" serisi HPM-70 kulaklığıyla arada çok fark var.
    Hem yükseklik, hem de kalite açısından. Bass ve tiz oldukça mükemmel. Kusursuz bir kulaklık diyebilirim. Artık müzik dinlemek istiyorsunuz
    ve kulaklığı çıkarasınız gelmiyor.

Ayrıca bugün ben de güncelleme yaptım (40dk sürdü). Fazla bir yenilik göremedim ben de.
    Sadece fotoyu çektikten sonra ekrana yansıması hızlanmış...
    Foto kalitesinden artma olup olmadığını zaman gösterecektir.

• K790'ın updateinde K750 ve W serisine göre bir farklılık yok sanırım.. Aşağıdaki update anlatımı pek çok arkadaşın işine yarayacaktır eminim..

K750i- W800i- W810i-K790i UPDATE !!!

1) Telefonun şarjı dolu veya doluya yakın (kesin bir oran olmamakla birlikte asgari % 70 veya üzeri) olmalı. Yeni versiyonu yüklemek için önce telle verilen cd'den bilgisayarına pc suite'i kur.. Ayrıca usb sürücüyü yani hafıza kartını da bilgisayara tanıtmış olman veya tanıtman gerekiyor...

2) Bilgisayarında; denetim masası-bölge ve dil seçeneklerinde-bölgesel seçenekler VE gelişmiş sekmelerinin her birinde dil seçimini İngilizce (USA-ABD) olarak değiştir. Bu değişikliği yaptıktan sonra evet diyerek bilgisayarı yeniden başlat..

Sonra aşağıdaki linkten usb update driverı (update service usb driver) indir..

http://rapid-share.de/files/36475796/Update_Service_USB_driver.rar.html

rar formatında indirdiğin bu dosyaları bir klasöre aç.. Telefonu kapat ve C tuşunu basılı tutarak usb ile bilgisayara bağla.. Yeni donanım bulundu usb flash device yazısını gördüğünde sırasıyla; hayır bu kez değil -listeden veya belirli bir konumdan seçi işaretle- gözattan usb update klasörünü seç (hani şu yukarıdaki linkten indirdiğin rar dosyasını açtığında oluşan klasör).. Sürücüyü yükle.. Bu sürücüyü yükledikten sonra teli, usbden çıkar..

3) Sonra SE Türkiye sitesiwww.sonyericsson.com.tr destek bölümü SE Güncelleme Hizmeti bölümünden Update Service 2.6.4.9 sürümünü bilgisayarına indir ve kur..Bu programı aşağıdaki linkten indirebilirsin..

http://www.sonyericsson.com/downloads/UpdateService_Inst_2.6.4.9.exe

Update servis programını kurarken dil olarak İng.'yi seç.. Programı kurduktan sonra masaüstünde bu programın kısayoluna tıkla ve programı çalıştır..Program çalıştığında telin usb'ye bağlı olmasın.. Program teli ne zaman usb'ye bağlayacağın konusunda seni uyaracak.. Dil olarak Türkçe'yi seçip karşına çıkan yönergeleri izle.. Telefonu kapatıp, pili ve simi çıkardıktan sonra pili tekrar takacaksın ve C tuşunu basılı tutarak teli usbye bağlayacaksın.. Kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 12 Ekim 2006; 18:55:19 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Revolver40

Arkadaşlar, bugün Sennheiser CX300 kulaklığım ve 512 MB hafıza kartım geldi.
    Kulaklık çok mükemmel. Hayatımda o kadar bas ve tizi duru olarak duymamıştım. SE nin "w" serisi HPM-70 kulaklığıyla arada çok fark var.
    Hem yükseklik, hem de kalite açısından. Bass ve tiz oldukça mükemmel. Kusursuz bir kulaklık diyebilirim. Artık müzik dinlemek istiyorsunuz
    ve kulaklığı çıkarasınız gelmiyor.

Ayrıca bugün ben de güncelleme yaptım (40dk sürdü). Fazla bir yenilik göremedim ben de.
    Sadece fotoyu çektikten sonra ekrana yansıması hızlanmış...
    Foto kalitesinden artma olup olmadığını zaman gösterecektir.

*
    arkadaşım klaklıkla kartı kaça ve nerden aldın bilgi verebilirmisin?

• arkadaşlar merhaba,

bende sony ericsson K790i ailesine katılacağım en geç 2 ay içinde(eğer çalınan K750i telefonum bulunmazsa).
    sormak istediğim bi kaç şey var.
    1-acaba k790i nin kızılötesi yeri nerde?
    2-memory stick microların (512mb yada 1gb) fiyatları nedir?
    3- ve K790i nin fiyatı SİZCE 2 ay içinde ne olur, ne civarlara gelir?

cevaplar için şimdiden teşekkürler...
  • @Revolver hayirli olsun

Arkadaslar suan guncelleme yapabiliyorum. Tesekkurler yardiminiz icin.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.