Şimdi Ara

..:Sony Ericsson Cyber-Shot™ K790/K800 - K810 Paylaşım Arenası..: (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.951
Cevap
3
Favori
512.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende aldım kutuan çıkan şarj btince 8 saatlik şarja takim dedim. taktım hızı şarj dedi ama sonra ne görim şarj aleti çalışmıyor.ne yaptıysam olmadı. usb kabloylaşarj ettim bende. aradım firmayı telefonla birlikte istediler bende yenisini alırım dedim daha ii 2 hafta bi şarj aleti içinmi bekliyecem. bua rada belge modundan sadece yakın görüntüler ii
  • sıfır aldığımız bi telefonu içindeki şarj bitmeden şarja takamıyoz mu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: beşkazalı

sıfır aldığımız bi telefonu içindeki şarj bitmeden şarja takamıyoz mu.

yok öle bişey bende öyle biliyodum ama araştırdım sorun olmazmış
    bu arada hayırlı olsun almışsın galiba sonunda sende
  • Li-on pillerle sorun olmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: qherme

Ön kısımdaki Cyber-shot yazısının etrafında çerçeve gibi bir şey var mı arkadaşlar?
    benim telefonda yok da..

..:Sony Ericsson Cyber-Shot™ K790/K800 - K810 Paylaşım Arenası..:

bu ne ya bu farklı geldi bana biraz ön yüzü değişik k790 mı bu başka bişey olmsın
  • O çerçeve bende de yok.
  • birde ekranın etrafı gri renkte bendeki siyah şimdiye kadar rsimdeki telefona benzer bir telefona hiç rastlamadım
  • ya tv'de oynayan ronaldinholu reklamlardaki k790i'ye ne demeli yes ve no tuşları mevcut ama bizimkilere koymamışlar
  • Hadi yukarıda qherme arkadaşın verdiği prototip.
    Prototipler deneme amaçlıdır ve daha sonra yazılımsal veya donanımsal birkaç özellik eklenip / kaldırılabilir. O siyah çerçeveyi
    kaldırmayı düşünmüşler demek ki. w800 de çıkmadan önce "w" tuşunda bir değişiklik olmuştu.

@katibim,
    o dediğin reklamlara hiç dikkat etmemiştim ...
  • ilginçtir internette aradığım tüm K790i/K800i fotoğraflarında bu çerçeve var
    diyecektim ki bi resim buldum
    http://www.infosyncworld.net/resources/products/sony_ericsson/sony_ericsson_k800i_i01.jpg
  • quote:

Orjinalden alıntı: fiestahmet

http://www.gsmarena.com/n73_d900_k800_photo-review-102.php
    şu siteye baktım n73 daha renkli çekiyor fotografları...fakat telefonları çok ağır ve büyük....
    şimdi gelelim benim olayıma benim k750i im war alalı 1 sene 2 yada 3 ay oluyor....400 ytl civarı bir fiyata satıp 1 milyara bu telefonu almama değermi sizce?arada 600 ytl fark var kararsız kaldım beklemenin de manası yok k790i nin fiyatı da düşücek benim telefonumun değeri de düşücek aradaki makas daralır mı sizce?birde cepkask olayını biliyormusunuz k790i ne kadara cepkask yapılıyor?

son sorum ise sonyericcson ne zaman yeni telefon çıkarıcak?yani 3.2 mp den daha iyi kameralı 4.0 falan gibi onu mu beklesem?

Artık kvk'da 807 ytl hayırlı olsun korkunç indirim yapmışlar

• 200 ytl zaradayım o zaman
  •  ..:Sony Ericsson Cyber-Shot™ K790/K800 - K810 Paylaşım Arenası..:

Öğretmen arkadaş...
  • @Revolver

Hocam sen şu sony ericsson un update service programini kullandin mi hic ?

Yada kullanan arkadas varsa bilgi verebilir mi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: _PHP[Midgard]

@Revolver

k790 daha yeni bir ürün şu an için bir güncelleme söz konusumu
  • Hiç kullanmadım şimdiye kadar.
  • evet ben kullandım ve up date yaptım... ( dün yani 09.10.2006 )
    ŞU ANKİ SÜRÜMÜ.
    CXC1250477 R1EG001060915 OLDU.

quote:

Orjinalden alıntı: _PHP[Midgard]

@Revolver

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asekitmez -- 10 Ekim 2006; 22:50:47 >
  • @asekitmez,
    yeni versiyondaki değişiklikler neler oldu ?
  • Yeni versiyonun "hissedilir farkları"

1- Cekim kalitesi ve gucu iyileştirilmiş (önceden alt katta, aynı yerde zar- zor 1 çeken yerde suan 2- 3 çizgi cekiyor)

2- Foto'da kontrast ve aydınlık degerleriyle oynamışlar renkler daha doygun ve gece cekimi daha da mukemmel hale gelmiş

3- Yuksek boyutlu fotolar arasında geciste yasanan "ilk an'daki mozaikleşme kısmen azalmış.

4- Kısayollar ayarlandıgında, bir sure kendi-kendine eski haline donme problemi halledilmiş.

Şimdilik ilk dikkatimi çekenler bunlar. Zamanla kayda deger farklar çiktikca yazarim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pininfarina -- 11 Ekim 2006; 10:46:10 >
  • arkadaşlar fiyatlar düşmüş herhalde haberiniz varmı nerede fiyatlar. sizden haberler alalım
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.