Şimdi Ara

____Sony Ericsson Fotoğraf Galerisi____ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.742
Cevap
1
Favori
194.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
     ____Sony Ericsson Fotoğraf Galerisi____

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@XWeLL -- 25 Ocak 2006 15:50:52 >

• quote:

Orjinalden alıntı: riza_fb

s.e. n90 la cekildi

http://img23.imageshack.us/img23/9070/n90rulez8zm.jpg

diğer fotolarda nokia k750i,w800i falanayrıca son fotolarda çok iyi riza_fb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuNTeR_1907 -- 25 Ocak 2006 15:59:14 >

• quote:

Orjinalden alıntı: **hunter*91**

quote:

Orjinalden alıntı: riza_fb

s.e. n90 la cekildi

http://img23.imageshack.us/img23/9070/n90rulez8zm.jpg

diğer fotolarda nokia k750i,w800i falanayrıca son fotolarda çok iyi riza_fb

s.e. nin ustun ve mukemmel harika rakipsiz modelleri w800 ve k750 kadar iyi olmasa da guzel cekiyor n90

sanirim herkesin istedigi bu(hunter seni kastedmiyorum..)

• K750 nin atası T610 ile cekme. 3 senede ne kadar gelisti teknoloji... (Resimdeki I-Mate Smartphone'um)

• realgs'nin w900 fotoları bana k750i, n90 ve w550iyi sollamış gibi geldi, hem de biri kapalı alan diğeri de ters ışık kapalı alan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tritone -- 25 Ocak 2006 16:38:19 >
  • bikaç yeni özellik varmış ışıkla ilgili kamerada w900inin...ayrıca yeni fw falan da vardır bırak da daha iyi olsun yawbiraz farketsin ama mobile-reviewdeydi sanrım bi resmi k750i bi resmi w900i iyi çekmiştam tr'ye gelip karşılaştırmadan bişey demek yanlış ama w900inin daha kötü çekmeyeceği kesin gibi k750iden...
    quote:

Orjinalden alıntı: burakk76

realgs'nin w900 fotoları bana k750i, n90 ve w550iyi sollamış gibi geldi, hem de biri kapalı alan diğeri de ters ışık kapalı alan...

• K750i

• quote:

Orjinalden alıntı: hodolomax

K750i

bu fotolarda güzel thanks..

• gündüz güzel de gece baya noise oluyor hoş görünmüyor. yazılım güncelleme ile video çok güzel oluyor da resimde bi değişme varmı bilmiyorum.

quote:

•  ____Sony Ericsson Fotoğraf Galerisi____

• çok fazla yok fark..ayrıca gece çekimleri noise oluyor derken bulanıklaşıyor mu?yoksa renkler falan da mı bozuluyor?ayrıca yeni fwde video düzeliyor evet ama sadece karelenmesi azalıyor..yine aynı çözünürlük falan..
    quote:

gündüz güzel de gece baya noise oluyor hoş görünmüyor. yazılım güncelleme ile video çok güzel oluyor da resimde bi değişme varmı bilmiyorum.

quote:

• resimde siyah ufak uafak noktalar oluşuyor. özellike sarı duvarlarda çok belli oluyor. yani lekeli gibi kötü duruyor. zoom yapınca pc de çok daha kötü oluyor.

güncellemede video da karelenmeler azalıyor ve video çekerken zoom yapınca da görüntü oldukça kaliteli.boyut gene aynı evet.

quote:

çok fazla yok fark..ayrıca gece çekimleri noise oluyor derken bulanıklaşıyor mu?yoksa renkler falan da mı bozuluyor?ayrıca yeni fwde video düzeliyor evet ama sadece karelenmesi azalıyor..yine aynı çözünürlük falan..
    quote:

gündüz güzel de gece baya noise oluyor hoş görünmüyor. yazılım güncelleme ile video çok güzel oluyor da resimde bi değişme varmı bilmiyorum.

quote:

• bizim arkadaş w800i aldı son fw varmış video telefonn ekranında çok az kareleniyor diyor..(tabi pc'de n'olur..)foto ekleyebilir misin siyah noktaların oluştuğu..özellikle sarı duvarda belli oluyor demişsin bi eklersen daha iyi olur sarı duvarda 0 ışıkta,telefonun kendi ışığıyla çekilen münkünse..
    ayrıca tracy fotolar için sağol
    quote:

resimde siyah ufak uafak noktalar oluşuyor. özellike sarı duvarlarda çok belli oluyor. yani lekeli gibi kötü duruyor. zoom yapınca pc de çok daha kötü oluyor.

güncellemede video da karelenmeler azalıyor ve video çekerken zoom yapınca da görüntü oldukça kaliteli.boyut gene aynı evet.

quote:

çok fazla yok fark..ayrıca gece çekimleri noise oluyor derken bulanıklaşıyor mu?yoksa renkler falan da mı bozuluyor?ayrıca yeni fwde video düzeliyor evet ama sadece karelenmesi azalıyor..yine aynı çözünürlük falan..

quote:

quote:

• noise şöyle bişey

bu da noiseware programından sonra

bu da sıfır ışık

• normal mod odanın ışığı

gece modu ve kendi ışığı

ikinci resimde okadar fazla değil ama birinci resimde çok belli oluyor. oda içindeki insanları çekerken gece modu da çeksem ışık az yada sarı ışık gibi olunca 1. resimdeki gibi noise oluyor.

• aslında beyaz dengesininden falan ışık ayarını yapsan biraz daha iyi olabilir ama öyle olmaması lazım tabi..
  • ayarlarda ve biraz değişik kombinasyonlarla çok daha ii sonuç alınabilir. bu size bağlı aynı resmin aynı alette gözle görülür derecede farkla çekimlerini gördüm çok fazla.amatörce hızlı basit bi örnek.. ilk resim sonuna kadar kısılmış çok az aydınlık oda ışığında. ikincisi aynı ortamda gece modunda ve sonuncusu kendi ışığı açık gece modunda...

http://img67.imageshack.us/img67/1714/dsc003193bd.jpg
    http://img67.imageshack.us/img67/3379/dsc003202yv.jpg
    http://img67.imageshack.us/img67/5346/dsc003210ck.jpg

• kendi ışığı çok yakın mesafelerede fark ediyor. ama oda biraz büyükse çok fark oluyormu? denemedim açıkçası.
  • K750i Bularda Benden

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.