Şimdi Ara

^^Sony Ericsson G705^^ (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.308
Cevap
1
Favori
140.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: **SE_mania**

quote:

Orjinalden alıntı: rouge34

http:/****.com/files/257520487/customize_upgrade.xml.html
    Yıldızlı yere rapidshar.e(aradaki noktayı kaldırın) yazın

Bu linkten customize upgrade'yi bilgisayara indirin.A2 ile telefonu bağlayınca sırasıyla tpa/preset/custom girip açılan listeye bilgisayara indirdiğiniz xml dosyasını bu listeye sürükleyip bırakın,tamamdır.

Çok mesajlaşan biri olarak bu özellikten çok memnunum.Ayrıca yolladığınız mesajın yanına ufak bir onay işareti de çıkıyor mesajın ulaşıp ulaşmadığını belirtmek için..

Şimdi yeni fontlar arıyorum.Bulursam burada paylaşırım.

bu anlatılanlar bubble mesaj özelliği için değil mi? eğer öyleyse hemen yapacağım =) sabırsızlanıyorum..

Evet, bubble mesaj özelliği için..Çok kullanışlı bir özellik..
    Tüm G705 kullanıcılarına tavsiye ederim.

• http://resim.donanimhaber.com/m_27514151/mpage_1/key_/tm.htm
    A2uploader yüklü olmayanlar programı bu konudan indirebilirler.
    Program kullanımı yukarıda linkini verdiğim ana konuda yazıyor.Tekrar etmek gerekirse;programı açınca filesystem tool'basıp telefon kapalı iken c tuşuna basılı tutarak data kablosunu telefona takıyorsunuz.10 saniye içinde bilgiler ekrana geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: honeypc

Windows mobile ve Symbianlı telefonlarda Skyfire browserı sayesindewww.teb.com.tr gibi full falshlı web sitelerini gösteriyor.

G705'e uygun hangi bowserı kullanırsamwww.teb.com.tr gibi full falshlı web sitelerini görebilirim.
    Opera bu konuda yetersiz skyfireın da java için uygun sürüm yok pek çok bowser indirip denedim ama başarsız oldu.

Flashlı siteleri kontrol etmek içinwww.teb.com.tr adresini gidip kontrol edebilrsiniz zaten browser flash uyumluysa sorun yok bilgsayarınzda gördüğünüz gibi bir sayfa göreceksiniz uyumsuzsa flash uyumlu olmadığını belirtecek ve wap sitesine yada cep telefonu için uygulama yükleyin diyecek.

Bu özellikte bu telefona uygun bir web browser yazılmamış olabilir ama telefon kesinlikle flash tabanlı uygulamları destekliyor ,desteklemese kısa yollarda bulunan youtube girip videoları izleyemeyiz. Youtube izleyebilmemizin tek sebebi SEnin hazırlamış olduğu uygulama olması.

Birde Senin siteinde bir sürü program indiridim bilgisayarıma ama bunları telefona yükleyemedim.Mesel facebook için youtube benze uygulama yapmış ama yükleyemediğimden kullanamıyorum. Ayrıca telefona Se sitesine girdiğimde aynı programları bulamıyorum telefon uyum olmadığından göstermiyor diyecekseniz alaksaı yok çünkü bilgisayardan Senin sitesine girdiğimde telefonu G705 seçip orda yöndeimiş olduğu linkleden indirdim.

ben facebook uygulaması indirdim. kullanışlı ve de gayet güzel çalışıyor. ancak ben getjar'dan indirdim. sen de orayı dene istersen...

• arakadaşlar merhaba,

o kadar internette araştırma yapmama rağmen gördümki bu konuda en yararlı en iyi en güncel paylaşım burada.

bende 2 aydır g705 kullanıcısıyım. daha önceden de se kullanıcısı olduğumdan ve telefonda isteğim ihtiyaçları karşılayacak özellikleri bulduğumdan dolayı bende g705 modelini seçtim. araştırmalarımda fiyat performans olarak beklentilerimi karşılıyor gibiydi ancak aldıktan sonra biraz fikrim değişti diyebilirim.

modeli seçerken beni en cazip eden agps özelliği bulunmasıydı ancak telefonu alırken daha önce test etme imkanım olamadığından se.com.tr daki özellikleri okuyarak telefonu almış bulundum.
    buradan da anlayabileceğiniz gibi telefondaki en büyük hayal kırıklığı benim için aldığımdan bu yana hiç offline gps servisinin çalışmayışı ve java gps yazılımı oldu. (wayfinder 7)

telefonu ilk aldığımda daha görüşme yapmadan son firmware güncellemesini yaptım ve forumda konuşulan ahize problemini yaşamadım. ancak diğer arkadaşlarında karşılaştığı gibi wayfinder 1 kez olsun çalışmadı. sinir oldum,telefonu çalınma ihtimaline karşı wayfinder açık 1 gece bahçede bıraktım ancak değişen hiçbirşey olmadı!

burada aklıma takılan bir soru; arkadaşlar mgmaps adlı bir yazılımdan söz etmişler ancak bu yazılım ile gps kullananlar wayfinder kullanabiliyormu?
    yani sorun gps modülümü çalışmıyor yoksa wayfinder mı?
    4 gözle sorunun çözümü için firmware güncellemesi bekliyorum ancak ne gelen var ne giden

lütfen bu konuda görüş bilgi ve yardımlarınızı bekliyorum.

2 aylık kullanımım sonucunda burda yazılanların dışında tamamen kendi görüşümle telefonun eksileri şunlardır ki , paylaşımamın belki yararı olabilir diye düşünerek sıralıyorum.

1. ekran üzerindeki yüzey çok leke tutuyor ve çok hassas. ilk yere düşürüşümde hemen çizildi ağlıyordum az kalsın!

2. arka kapağı çıkarmaktan korkuyorum, çok ince. mazallah elimde kalacak diye.

3. zil sesi kendi melodisinden seçmeme rağmen dış ortamda duymakta çok güçlük çekiyorum.hele birde çağrı atılırsa allah a emanet.ne zaman görürsek artık.

4. burada 1 kişi yazmıştı o da şansa yazdı sanırım ancak benim telefonumda sıklıkla olan birşey. arada hafıza kartını görmüyor.duvar kağıdı gidiyor ordan anlıyorum.hafıza kartını takıp çıkartıyorum okuyor sonra düzeliyor.

5. ve son diyebileceğim dışarı sesi az vermesi olurki burada 1-2 arkadaş daha bahsetmiş. katılabilirim haklılar ancak dışarı çıkan sesin kalitesine göre üzerinde bulunan hoparlörün ancak bu kadarını kaldırabileceği kanaatine varmak üzereyim. :)

• arkadaşa katılıyorum tüm programları yükledim offline gps kullanan arkadaşlar lütfen yardımcı olun
    arabada giderken kullanmak istiyorum, amazegps, mobilegmaps var ama yine de internete bağlanmadan nasıl kullanacağım?
    deli olacam yavv
  • #qmash #

http://rapidshare.com/files/259427943/New_G705_Acoustics.rar.html
    *****(Rapidshar.e)

Zil sesinin 2 kat artmasını istiyorsan yukarıdaki link'ten acoustic telefona yükle..Bu sefer de millet senden rahatsız olacak.

Ayrıca bu acouctics'de kulaklıkla müzik dinlerken bass sesi biraz daha artıyor.Tüm kullanıcılara tavsiye ederim.

A2 ile ifs>settings>acousctic klasörüne indirdiğiniz dosyaları topluca bu klasöre sürükleyip,shutdown fs manager'e basın.

• Fiyatta baya düşmüş.2 yıldır w810i kullanıyorum.g705 e geciyim mi nedersiniz?

link
  • kullanacağınız özelliklere bağlı
  • teli bugun elime aldım bi yerde inceledim baya hosuma gitti aksam aldım
    artık bende bi g705 kullanıcısıyım
    simdi kusura bakmazsanız bikac sorum var.
    1-opera mini yukleme tavsiye edilmis yukleme işlemi nasıl olcak?İndirdigimiz jar dosyayı direk uygulamalar klasorun içine mi atcaz?
    2-bu tema filan yuklemek için a2 tool mu kullanmak lazım?yoksa direk klasore atsak olur mu?
    3-bu gps için bi prog buldum bi incelerseniz ucretsiz harita filan diyor.
    http://www.getjar.com/products/26010/WeTravelMidletSuite

• slm dostum
    quote:

Orijinalden alıntı: rouge34

#qmash #

http:/****.com/files/259427943/New_G705_Acoustics.rar.html
    *****(Rapidshar.e)

Zil sesinin 2 kat artmasını istiyorsan yukarıdaki link'ten acoustic telefona yükle..Bu sefer de millet senden rahatsız olacak.

Ayrıca bu acouctics'de kulaklıkla müzik dinlerken bass sesi biraz daha artıyor.Tüm kullanıcılara tavsiye ederim.

A2 ile ifs>settings>acousctic klasörüne indirdiğiniz dosyaları topluca bu klasöre sürükleyip,shutdown fs manager'e basın.

slm dostum.
    bende g705 kullanıcısıyım ve acoustic dosyalarını önceden çok atmıştım bu cihaza. db3150 ler için.
    fakat seste hiç bir değişiklik olmadığı gibi hatalar meydana gelmişti.
    çözümü seustan tekrar update yaparak çözdüm.
    acaba bu acousticler g705 içinmi yapıldı?
    sorun varmı? telefon çalarken ses gelmemesi gibi.
    teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: orion88

teli bugun elime aldım bi yerde inceledim baya hosuma gitti aksam aldım
    artık bende bi g705 kullanıcısıyım
    simdi kusura bakmazsanız bikac sorum var.
    1-opera mini yukleme tavsiye edilmis yukleme işlemi nasıl olcak?İndirdigimiz jar dosyayı direk uygulamalar klasorun içine mi atcaz?
    2-bu tema filan yuklemek için a2 tool mu kullanmak lazım?yoksa direk klasore atsak olur mu?
    3-bu gps için bi prog buldum bi incelerseniz ucretsiz harita filan diyor.
    http://www.getjar.com/products/26010/WeTravelMidletSuite

Hafıza kartına at,sonra yükleme yaparken sana soruyor uygulamalar ya da oyun bölümüne mi kaydedilsin diye..
    Tema için A2 gerekmez.Temalar bölümüne yüklemen yeterli..

• quote:

Orijinalden alıntı: aydinozsoy

slm dostum
    quote:

#qmash #

*****(Rapidshar.e)

slm dostum.
    bende g705 kullanıcısıyım ve acoustic dosyalarını önceden çok atmıştım bu cihaza. db3150 ler için.
    fakat seste hiç bir değişiklik olmadığı gibi hatalar meydana gelmişti.
    çözümü seustan tekrar update yaparak çözdüm.
    acaba bu acousticler g705 içinmi yapıldı?
    sorun varmı? telefon çalarken ses gelmemesi gibi.
    teşekkürler.

5-6 tane acoustic yükledim.En iyisi bu..Hiçbir sorun yaşamadım.Şu an bunu kullanıyorum.
    Şimdiye kadar hiç db3150 mi değil mi diye bakmadım.2 tane acoustic yüklemiştim hoparlör'den ses gelmiyordu (W995 ile W715'in acousticleri) hemen başka acoustic yükledim,düzeldi.

Zil sesi/Mesaj uyarı sesi 2 katı kadar arttı.Bass sesinde de biraz artış var.(Kullandığınız kulaklığa bağlı)

• bende bugun g705 aldım arkadaşlar msn vs. nasıl yukleriz buna birde wiriles baglantısını yaptım ama internete girmek ıstediğimde bana turkcell internet hesabı seçtırmek istıyor seçmeden ınternette dolaşamıyormuyum kendi wifi modemimle bi yardımcı olun bana
  • quote:

#qmash #

*****(Rapidshar.e)

Usb kabloyu iş yerindeki pc de şarj olarak kullandığımdan deneyemedim ancak neler olacağını görmek için sabırsızlanıyorum.

Yarın ivedi olarak methodunu uygulayarak sonuç ile ilgili geri dönüş yapacağım.

Çözüm önerin için tşk.

Ancak şu gps olayına artık şöyle bir yaklaşım içindeyim. Sürekli kullanmayı geçtim, gps modülünün varlığına kanıt olarak 1 defalığınada olsa çalıştığını görmek istiyorum. Sonra çalışmasın ne olursa olsuna geldim artık! Para verdim gps var diye se bizi apıştırıp bıraktı ortada!

• quote:

Orijinalden alıntı: qmash

quote:

#qmash #

*****(Rapidshar.e)

Usb kabloyu iş yerindeki pc de şarj olarak kullandığımdan deneyemedim ancak neler olacağını görmek için sabırsızlanıyorum.

Yarın ivedi olarak methodunu uygulayarak sonuç ile ilgili geri dönüş yapacağım.

Çözüm önerin için tşk.

Ancak şu gps olayına artık şöyle bir yaklaşım içindeyim. Sürekli kullanmayı geçtim, gps modülünün varlığına kanıt olarak 1 defalığınada olsa çalıştığını görmek istiyorum. Sonra çalışmasın ne olursa olsuna geldim artık! Para verdim gps var diye se bizi apıştırıp bıraktı ortada!

Dostum Allah ne muradın varsa versin kısa zamanda inş. diyorum.

Aynen dediğin gibi dosyayı A2 uploader ile acoustic klasörünün içerisine tırsa tırsada olsa bastım ve teli açıp sesi köklediğimde sonuç mükemmel!

Ses sorunu için uygulamayı tüm arkadaşlara tavsiye ediyorum.

Yalnız bu işlemi yaparken bilmediğimden dolayı tırstığım acoustic klasörünün içindekileri telefonun orj. dosyalarıdır die yedek alamayışım ve üzerinede yazmazsa çorba olup işin çığrından çıkabileceği oldu.

Peki düşüncemde haklımıyım? (diğer işlemlerde en azından.)

Birde şunu sormak isterimki benim telefon yurt dışı girişli. Yani türkçe dil desteği yok. Eng. kullanıyorum.

Yarın öbürgün mesela çorba ettik karıştı ortalık. Bunu bu orjinal haline yada Türkçe dil destekli yazılıma nasıl çeviririm?

Konu hakkında bilginiz varsa benide aydınlatırsanız sevinirim.

Tekrar çok teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: qmash

Dostum Allah ne muradın varsa versin kısa zamanda inş. diyorum.

Aynen dediğin gibi dosyayı A2 uploader ile acoustic klasörünün içerisine tırsa tırsada olsa bastım ve teli açıp sesi köklediğimde sonuç mükemmel!

Ses sorunu için uygulamayı tüm arkadaşlara tavsiye ediyorum.

Yalnız bu işlemi yaparken bilmediğimden dolayı tırstığım acoustic klasörünün içindekileri telefonun orj. dosyalarıdır die yedek alamayışım ve üzerinede yazmazsa çorba olup işin çığrından çıkabileceği oldu.

Peki düşüncemde haklımıyım? (diğer işlemlerde en azından.)

Birde şunu sormak isterimki benim telefon yurt dışı girişli. Yani türkçe dil desteği yok. Eng. kullanıyorum.

Yarın öbürgün mesela çorba ettik karıştı ortalık. Bunu bu orjinal haline yada Türkçe dil destekli yazılıma nasıl çeviririm?

Konu hakkında bilginiz varsa benide aydınlatırsanız sevinirim.

Tekrar çok teşekkürler.

Çok sevindim istediğin gibi olmasına

Türkçe dil destekli yazılım konusuna gelince;bende daha önce K810i vardı.Türkçe destekli yazılım yüklemek için Sony Ericsson'un bunun için ayrı bir programını internetten indirmiştim.(SEUS değil)Hatta çok teferruatlı bir program yükleme yaparken dikkatli olun diye uyarılarda bulunmuşlardı ama oldukça basit bir programdı.Yükleme yapmadan önce bulunduğun bölge,ülke ve dili seçip yazılım yüklüyorsun.Programın ismini hatırlayamadım.5-6 harfli kısa bir isim ya da kısaltma gibi bir program ismi..Bulabilirsem bunu da eklerim buraya..Hatta bilen varsa eklese iyi olur bana da lazım olacak.

Şimdi sıra gps programlarına geldi.Vakit buldukça offline çalışan program arayıp,deneyeceğim.

• Conversation özelliğini yüklemiştim.Deneyip kullanan var mı?

Bende mesaj yazan kısmın teması siyah,yani yeşil değil.Siyah tema olan başka kullanıcı var mı?

• G705 harika bir şey.. aşık oldum resmen..
  • yukarıdaki linkte verilen a2 uploader adlı programda devamlı hata veriyor
    şunu doğru dürüst bir arkadaş eklesede indirsek
  • S.a. beyler.. Önce belirteyim ben de SE kullanıcısı ve hayranıyım.. Ama artık miladı dolan K750i'mi değiştirmek istiyorum.. Fazla da bir bütçem olmadığı için başladım araştırmaya.. 3 hafta boyunca hem fiyat hem de teknik özellik olarak telefonları araştırdım.. SE'nin sitesinden de baktım.. w960i w910i k850i c902 g705 ---> beğendiğim telefonlar bunlar.. Sonra bunların da arasında ufak bir eleme yaptım.. Öyle böyle derken en sonunda g705 almaya karar verdim.. Hem fiyatı da uygun geldi.. Şuan 30 Austos'a kadar kamyası var.. 589 TL(KDV dahil) fiyatı.. Telefonu almadan önce şöyle bir araştırayım dedim.. Çünkü internetten özelliklerine bakarak almak istemedim.. En azından fikir edinmek açısından.. Burda bu başlığı görünce başladım takip etmeye.. Yazılanları okudum 1. sayfadan bu sayfaya kadar.. Telefonda yaşanan sorunların bir kısmının teknik bir kısmının da yazılımsal olduğunu fark ettim.. Biraz da şans işi diyebilirim anladığım kadarıyla.. Yaklaşık 1 hafta önce de Media Markt'a gidip telefonu inceledim, kullandım.. Tabi pek bir şey anlamadım açıkçası ama.. En azından ilk izlenimim orta halli oldu.. Beni hayal kırıklığına uğratan tek şey kamera ve internet oldu.. Kamera o kadar güzel çekmiyor.. Ve wi-fi ile internete bağlandığım halde sayfaları falan açamadım.. Gerçi telefon ile ilgili olduğunu sanmıyorum sonuçta ordaki deneme için halka sunulmuş.. Sıfırını aldığımda aynı problemleri yaşamayacağımı umuyorum.. Neyse lafı fazla uzatmayayım.. Forumu takip ederken en sonunda yorum yapma gereği duydum ve üye oldum.. Şimdi g705 kullanan arkadaşlara bir kaç sorum olacak.. Cevaplarsanız çok memnun olurum.. Ben de telefonu aldığım günden itibaren sizlerle izlenimlerimi paylaşacağım..

1. Telefonda 3G desteği var diye biliyorum ve bugün 3G uygulaması başladı.. Ben Trkcll hat kullanıyorum ve 1 ay ücretsiz 3Gyi kullanabileceğimi öğrendim.. Yalnız şunu merak ettim.. Bugün Nokia 6700 Classic modeline bakıyordum.. Orda bağlantı hızı diye bir şey vardı.. Sonra Trkcll'in sitesinden baktım.. 3G destekleyen telefonlar diye yazıyordu.. Ordan telefonların modellerine baktım.. Hepsinin bağlantı hızı farklıydı ve G705 yazmıyordu.. Sizce bu konuda G705 nasıldır ? Ya da deneyen varsa ondan yorum alalım..

2. İnternet hızı nasıl ? Örneğin Wi-Fi ile %100 bağlantı gücü olan bir modeme bağlandınız diyelim.. Opera Mini de yüklü.. Sayfaların açılma hızı nasıl ? Video izlemek için bir siteye girdiğimizde videoların dolmasını bekliyor muyuz ?

3. Telefonun şarjı hakkında AYRINTILI bilgi verebilecek var mı ? Çünkü herkes farklı bir şey söylüyor.. Ne kadar gideceğini merak ediyorum..

4. Telefonun hızı nasıl ? Gerçekten anlattığınız gibi menülerde ve uygulamalarda çok hızlı mı ? Takılmadan her işlemi gerçekleştirebiliyor musunuz ? Çünkü en nefret ettiğim şey bekleten ve kasan telefonlardır.. Bu konuda da bilgi verirseniz sevinirim..

5. Bir de şu GPS olayı.. Yazdığınız yorumlardan anladığım kadarıyla Wayfinder Navigator 3 aylık deneme sürümü ile geliyor, daha sonra belli bir ücret ödeyerek satın alıyoruz.. Peki Wayfinder'ı satın aldık diyelim ya da almasak da aynı şey olur mu onu da soracağım.. Programı başlattığımızda internet üzerinden mi bağlanıyor uydu üzerinden mi yoksa çevrimdışı da çalışıyor mu ? Arkadaşımda N95 8GB var.. Onun menüsünde haritalar diye bir seçenek var girdiğimizde Google Maps sanırım açılan.. Bluetooth'u açıyor ve uyduya bağlanıyor.. Gayet ayrıntılı bir şekilde maplar açılıyor ve bulunduğunuz noktayı gösteriyor.. Siz hareket ettiğinizde de sizinle beraber hareket ediyor.. Sadece yer işaretleme ve mesafe hesaplamayı denemediğim için bilmiyorum ama o kadarı benim işimi gördü.. G705te bu olay yok mu ? Google Maps yüklü diye biliyorum çünkü.. Bu konuda aydınlatırsanız sevinirim..

6. Hafıza kartı desteği M2 ve 8GB'a kadar.. Burda da merak ettiğim nokta hafıza kartının telefon hızına etkisi.. Mesela 2GB kart taktık diyelim.. Ne kadar etkisi olur ?

7. Bendeki K750i'nin hoperlörü gayet iyiydi.. Yani müzik seti gibi ses veriyordu ve kaliteliydi.. Bu telefonu denediğimde ses seviyesinin bana göre az olduğunu farkettim.. Bazı arkadaşlar A2 programı ile acusticsleri yükleyerek telefonun sesini 2 kat yükselttiklerini söylemişler.. Bunu yapan arkadaşlara sorum.. Siz bu işlemi gerçekleştirdikten sonra telefondan çıkan ses nasıldı ? Yani diye müziği dışarı verip sonuna kadar açtınız sesi.. Hoparlörden gelen ses cızırtılı, hışırtılı, boğuk muydu ? Yoksa gerçekten net ve normal kaliteli bir ses mi geliyordu ? Bunu da öğrenmek istiyorum..

Sorularım bunlar.. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.. Forum gerçekten kaliteli ve güzel.. Saygılar...

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.