Şimdi Ara

^^Sony Ericsson G705^^ (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.308
Cevap
1
Favori
140.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: afak

Ben bu telefonu almayı düşünüyorum ama arkadaşlar ahizeden gelen ses o kadar kötü mü?Ne de olsa en başta telefon özelliğinin iyi çalışması lazım.Karşıdakinin sesi boğuk mu çıkıyor?Gerçekten kaydadeğer bir sorun mu?

firmware güncellemesi ile düzeliyor bu sorun. telefonu işimde kullanıyorum, her gün onlarca telefon görüşmesi yapıyorum. bir problem yaşamıyorum ben...firmware güncellemesine rağmen düzelmeyenler bence bi teknik servise danışsın..
  • quote:

Orjinalden alıntı: teamfoback

öncekş sayfalarda şarj sorunundan bahseden olmuştu sanırım...

benimde böyle bir sorunum var:S:s

şarjı tam olmuyor...

% 97de takılıp kalıyor...

çok enteresan bir durum yaa:S:S

3 gün filan gidiyor...

telefonu açıkken şarj edince dediğin gibi %97-98 civarlarında değişip duruyor. bunu ben de farkettim, sanırım rouge34 de yazmıştı daha önce...hatta kapalıyken şarj etmemizi tavsiye etmişti. Ben de o yüzden hep kapalı şarj ediyorum. o zaman ekranda tam dolu mu ne ona benzer birşeyler yazıyor.

Bunun dışında şarjı bana 4-5 gün rahat gidiyor. Çoğu zaman, ne zaman şarj ettiğimi hatırlayamıyorum...

Benim sevmediğim bir özellik: telefonu bilgisayara takar takmaz şarj moduna geçmesi. Bu tarz lithium bataryalar bilindiği üzere ne kadar sık şarj edilirse o kadar çabuk bozuluyor. PC ye her taktığımda şarj moduna geçmesi bana göre problem. Keşke bir seçenek hakkımız olsa idi. Tek çare bluetooth ya da hafıza kartını söküp takmak şu durumda...Onun dışında elimden geldiğince, telefonun şarjını tam boşaltıp, tek seferde full doldurmaya çalışıyorum...

• quote:

Orjinalden alıntı: Rohanamaria

Benim sevmediğim bir özellik: telefonu bilgisayara takar takmaz şarj moduna geçmesi. Bu tarz lithium bataryalar bilindiği üzere ne kadar sık şarj edilirse o kadar çabuk bozuluyor. PC ye her taktığımda şarj moduna geçmesi bana göre problem. Keşke bir seçenek hakkımız olsa idi. Tek çare bluetooth ya da hafıza kartını söküp takmak şu durumda...Onun dışında elimden geldiğince, telefonun şarjını tam boşaltıp, tek seferde full doldurmaya çalışıyorum...

bu özelliği kapatma seçeneği mevcut. yapılması gerekenler şunlar:

bekleme ekranındayken

sağ * sol sol * sol *

tuşlarına basarak servis menüsüne gelmek, buradan da servis ayarlarından şarj açık yazan kısmı şarj kapalı olacak şekilde değiştirmek

foto paylaşımı yapan yok mu yaw? ben yine birkaç foto ekleyeceğim fırsat buldukça..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi east10 -- 1 Temmuz 2009; 16:22:10 >

• quote:

Orjinalden alıntı: **SE_mania**

quote:

bekleme ekranındayken

sağ * sol sol * sol *

tuşlarına basarak servis menüsüne gelmek, buradan da servis ayarlarından şarj açık yazan kısmı şarj kapalı olacak şekilde değiştirmek

foto paylaşımı yapan yok mu yaw? ben yine birkaç foto ekleyeceğim fırsat buldukça..

oyy çok sağolasın, artık gönül rahatlığı ile takabilirim bluetooth olmayan laptop'uma

• quote:

quote:

quote:

bekleme ekranındayken

sağ * sol sol * sol *

oyy çok sağolasın, artık gönül rahatlığı ile takabilirim bluetooth olmayan laptop'uma

Hocam bu nasıl bi tuş kombinasyonu ya. Daha açık yazabilir misin?

• quote:

Orjinalden alıntı: ovunisin

quote:

quote:

quote:

bekleme ekranındayken

sağ * sol sol * sol *

Hocam bu nasıl bi tuş kombinasyonu ya. Daha açık yazabilir misin?

Joystick'i kastetmiş. Telefonun kızağı açık, tuş kilidi aktif değilken, joystick ile önce sağ, sonra "*" tuşu, sonra iki kere sol, sonra "*", sonra sol ve gene "*"...sonra çat diye giriyor zaten menüye...

• quote:

ne demek, amaç bilgi paylaşımı

@ovunisin
    Rohanamaria anlatmış daha ayrıntılı şekilde, sağolsun.

vee foto paylaşımına devam =)
    kullanmıyor musunuz arkadaşlar kamerayı yaww?? haydi, canlandıralım başlığı biraz..

siyah beyaz efektiyle çektiğim bu fotoyu şu anda duvar kağıdı olarak kullanıyorum, ekrana da çok yakışıyor..
     ^^Sony Ericsson G705^^

o gün hava bulutluydu baya, içinde bulunduğum yer de biraz daha karanlıktı dış tarafa göre..
     ^^Sony Ericsson G705^^

dediğim gibi hava çok bulutluydu, ben de beyaz dengesi olarak "bulutlu"yu seçerek çektim.
     ^^Sony Ericsson G705^^

• saolasın Rohanamaria kardeşim gerçekten de işe yarıyor
  • w810i den bu modele geçmek mantıklımı?
  • Arkadaşlar sizce 3g çıktığında wi fi li tlefonlar ucuzlar mı ?
  • arkadaşlar bu teli biraz inceleme fırsatım çok gzl bi telefon bence dış görünüş olarak özellikleri de kağıt üzerinde iyi ama alan arkadaşlar bu telin eksi yanlarını kısaca yazarlarsa çok ii olur
  • Bi kaç arkadaş MgMaps ile ilgili soru sormuş..

1. Hareket halindeyken de harita üzerinde hareketimizi görebiliyoruz. Konumumuzu haritaya ortalıyor.. Ayarlarında Center on GPS gibi bi seçenek var..

2. Routing olayına bir çözüm bulamadım.

2 aydır da telefonla uğraşmıyorum.. 090210 sürümü var bende. Daha yeni sürümü çıktı mı? Belki şu aptal türkçe karakter sorununu düzeltmişlerdir..

Ayrıca bir yerlerden telefonda aslında var olan fakat yazılımıyla sınırlandırılmış bir özellik olan "bubble mesajlaşma" yani i phone'lardaki gibi sohbet şeklinde mesajlaşma özelliğini açmayı bulmuştum.. Yazılımıyla oynadığımız program ile kodları değiştirerek yapılıyor. Bilg Müh. olduğum için pek zor gelmedi ama bu konulara hakim olmayan birine meşakkatli gelebilir.. Saat biraz geç oldu şimdi nasıl yaptığımı tekrardan bulmak biraz zor olacak.. Yarın falan bakarım tekrar

• quote:

Orjinalden alıntı: alpaslanbek

Ayrıca bir yerlerden telefonda aslında var olan fakat yazılımıyla sınırlandırılmış bir özellik olan "bubble mesajlaşma" yani i phone'lardaki gibi sohbet şeklinde mesajlaşma özelliğini açmayı bulmuştum.. Yazılımıyla oynadığımız program ile kodları değiştirerek yapılıyor. Bilg Müh. olduğum için pek zor gelmedi ama bu konulara hakim olmayan birine meşakkatli gelebilir.. Saat biraz geç oldu şimdi nasıl yaptığımı tekrardan bulmak biraz zor olacak.. Yarın falan bakarım tekrar

Aman hocam bir yere kaybolma bubble mesajlaşma olayını bize de göster nasıl yapılıyor

• quote:

Orjinalden alıntı: rouge34

quote:

Aman hocam bir yere kaybolma bubble mesajlaşma olayını bize de göster nasıl yapılıyor

+ 12345

• quote:

quote:

quote:

+ 12345

evet bunu öğrensek güzel olur...bir de şu benim kullanmadığım ama silinmesi engelli olan programları/trial oyunları kaldırabilsem tam süper olacak. bu konuya da bir el atabilirsek fena olmaz

• Windows mobile ve Symbianlı telefonlarda Skyfire browserı sayesindewww.teb.com.tr gibi full falshlı web sitelerini gösteriyor.

G705'e uygun hangi bowserı kullanırsamwww.teb.com.tr gibi full falshlı web sitelerini görebilirim.
    Opera bu konuda yetersiz skyfireın da java için uygun sürüm yok pek çok bowser indirip denedim ama başarsız oldu.

Flashlı siteleri kontrol etmek içinwww.teb.com.tr adresini gidip kontrol edebilrsiniz zaten browser flash uyumluysa sorun yok bilgsayarınzda gördüğünüz gibi bir sayfa göreceksiniz uyumsuzsa flash uyumlu olmadığını belirtecek ve wap sitesine yada cep telefonu için uygulama yükleyin diyecek.

Bu özellikte bu telefona uygun bir web browser yazılmamış olabilir ama telefon kesinlikle flash tabanlı uygulamları destekliyor ,desteklemese kısa yollarda bulunan youtube girip videoları izleyemeyiz. Youtube izleyebilmemizin tek sebebi SEnin hazırlamış olduğu uygulama olması.

Birde Senin siteinde bir sürü program indiridim bilgisayarıma ama bunları telefona yükleyemedim.Mesel facebook için youtube benze uygulama yapmış ama yükleyemediğimden kullanamıyorum. Ayrıca telefona Se sitesine girdiğimde aynı programları bulamıyorum telefon uyum olmadığından göstermiyor diyecekseniz alaksaı yok çünkü bilgisayardan Senin sitesine girdiğimde telefonu G705 seçip orda yöndeimiş olduğu linkleden indirdim.

• g705 ile nokia navigator 6210 arasında kalsanız hangisini seçersiniz?
    6210'da symbian işletim sistemi olması bana artı bir özellik gibi geliyor ... gps programlarının çoğu symbian ve msn gibi programlarda da java yerine symbianlar bana daha kullanışlı geliyor ... aslında benim için şu anda telefon için önemli olan wi-fi hızı ve kullanma rahatlığıyla gps özelliği
  • senin için wi-fi hızı önemliyse öncelikle wi-fi özelliği olan bi telefon alman gerektiğinden g705 kesinlikle daha mantıklı 6210'da wi-fi yok.
    msn programlarının javaları da mevcut.. gps konusunda fazla birşey söyleyemeyeceğim, pek kullandığım bir özellik değil; fakat iki telefonun bataryaları arasında fark var, kağıt üzerindeki özelliklerde 6210'un kounşma süresi 3,5 saat, g705'in 10 saat.

@alpaslanbek
    sabırsızlıkla bekliyorum bubble mesajlaşma olayını.
    bu bubble mesajlaşma olayına g705 tanıtım videosunu izlerken rastlamıştım. güzel bir özelliğe benziyor gerçekten, inş olur bizim telefonlarda da..

işte dediğim tanıtım filminin linki

buraya tıklayın

• http://rapidshare.com/files/257520487/customize_upgrade.xml.html
    Yıldızlı yere rapidshar.e(aradaki noktayı kaldırın) yazın

Bu linkten customize upgrade'yi bilgisayara indirin.A2 ile telefonu bağlayınca sırasıyla tpa/preset/custom girip açılan listeye bilgisayara indirdiğiniz xml dosyasını bu listeye sürükleyip bırakın,tamamdır.

Çok mesajlaşan biri olarak bu özellikten çok memnunum.Ayrıca yolladığınız mesajın yanına ufak bir onay işareti de çıkıyor mesajın ulaşıp ulaşmadığını belirtmek için..

Şimdi yeni fontlar arıyorum.Bulursam burada paylaşırım.

• quote:

http:/****.com/files/257520487/customize_upgrade.xml.html
    Yıldızlı yere rapidshar.e(aradaki noktayı kaldırın) yazın

Bu linkten customize upgrade'yi bilgisayara indirin.A2 ile telefonu bağlayınca sırasıyla tpa/preset/custom girip açılan listeye bilgisayara indirdiğiniz xml dosyasını bu listeye sürükleyip bırakın,tamamdır.

Çok mesajlaşan biri olarak bu özellikten çok memnunum.Ayrıca yolladığınız mesajın yanına ufak bir onay işareti de çıkıyor mesajın ulaşıp ulaşmadığını belirtmek için..

Şimdi yeni fontlar arıyorum.Bulursam burada paylaşırım.

bu anlatılanlar bubble mesaj özelliği için değil mi? eğer öyleyse hemen yapacağım =) sabırsızlanıyorum..
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.