Şimdi Ara

^^Sony Ericsson G705^^ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.308
Cevap
1
Favori
140.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kullanıcı yorumları alalım???? Usb aktarım hızı nasıl bilen var mı? Umarım usb 2 dir
  • quote:

Orjinalden alıntı: tatlisevgi

bendede s.e k700i var.3 yıldan fazla oldu kullanalı.1 kere bataryasını değiştirdim.hiç açılmadı tamirrde görmedi.ama eksi kısımları var mesela şarj cihazının telefona takıldığı kısım çok dandik ve şarj olurken arada kopuyor.o yüzden bataryaya zarar veriyor.en sevmediğim yönü buydu.s.e. kullanmayı artık düşünmüyordum yakında zaten telefonumu değiştireceğim.birde sar değeri sanırım s.e. larda yüksek.

hacı sony ericssonlarda çok yüksek degil digerleriyle nerdeyse aynı...

mesela w960 n95 8gb w960ın daha düşük...

aradan 1-2 model var onuda fanatik nokia.cılar evirip çevirip dolaştırdıgı için öyle deniyor yoksa diger markalarında var yüksek sar degerine sahip modelleri... ayrıca şuan piyasadaki çocu s.e modeli emsallerine göre daha düşük sar degerleriyle piyasaya çıkıyor...

(ara modeller hariç) misal k770 - w880 bunlar ara modeller ;)

@ozgurkavak kardeş s.e k700den beri usb 2.0 kullanıyor zaten... ama dosya aktarım hızı en iyi olan modeller UIQ serisi telefonlardır... mesela w960da 1.4 gb lık veriyi 3dak. 45saniyede telefona atabiliyoruz... telefondan pc.ye transferde 3kat daha hızlı

s.e nin java modellerinde ise aktarım hızı UIQ serisine göre düşük ama bu diger markaların diger modelleriyle aynı seviyeede:D bi n95 8gb ile aynıdır yane...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezalet forum -- 11 Mart 2009; 15:28:55 >

• Kardeş bende w810i var ve usb 1.1 bağlantı hızına sahip.Dosya aktarımı çok yavaş olduğu için rahatsız ediyo bi süre sonra..

quote:

Orjinalden alıntı: m35

quote:

Orjinalden alıntı: tatlisevgi

bendede s.e k700i var.3 yıldan fazla oldu kullanalı.1 kere bataryasını değiştirdim.hiç açılmadı tamirrde görmedi.ama eksi kısımları var mesela şarj cihazının telefona takıldığı kısım çok dandik ve şarj olurken arada kopuyor.o yüzden bataryaya zarar veriyor.en sevmediğim yönü buydu.s.e. kullanmayı artık düşünmüyordum yakında zaten telefonumu değiştireceğim.birde sar değeri sanırım s.e. larda yüksek.

hacı sony ericssonlarda çok yüksek degil digerleriyle nerdeyse aynı...

mesela w960 n95 8gb w960ın daha düşük...

aradan 1-2 model var onuda fanatik nokia.cılar evirip çevirip dolaştırdıgı için öyle deniyor yoksa diger markalarında var yüksek sar degerine sahip modelleri... ayrıca şuan piyasadaki çocu s.e modeli emsallerine göre daha düşük sar degerleriyle piyasaya çıkıyor...

(ara modeller hariç) misal k770 - w880 bunlar ara modeller ;)

@ozgurkavak kardeş s.e k700den beri usb 2.0 kullanıyor zaten... ama dosya aktarım hızı en iyi olan modeller UIQ serisi telefonlardır... mesela w960da 1.4 gb lık veriyi 3dak. 45saniyede telefona atabiliyoruz... telefondan pc.ye transferde 3kat daha hızlı

s.e nin java modellerinde ise aktarım hızı UIQ serisine göre düşük ama bu diger markaların diger modelleriyle aynı seviyeede:D bi n95 8gb ile aynıdır yane...

• Gerçekten etkileyici bir tasarımı var. Kullanmak isterdim.
  • way sonunda çıktı şimdi sıra doların düşmesinde inş. yoksa cep yakıyor biraz
  • quote:

Orjinalden alıntı: zamer

way sonunda çıktı şimdi sıra doların düşmesinde inş. yoksa cep yakıyor biraz

Dolara merkez bankası müdahale etti, biraz ateşi sönsün.
  • @ ozgurkavak

usb 2.0 degilmiydi w810 ?
  • USB Yes, v2.0

http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_w810-1402.php

buyur kardeş bu linkten bakabilirsin USB 2.0 yane 1.1 degil...
  • quote:

Orjinalden alıntı: zamer

way sonunda çıktı şimdi sıra doların düşmesinde inş. yoksa cep yakıyor biraz

ama yuro yada avro adı herneyse onula satılıyor
    268,64 €
  • quote:

@ ozgurkavak

kardeş usb 2 ise neden o zaman 60 mb lık bir dosyanın transferi 1-1,5 dk sürüyor????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roxymarley -- 11 Mart 2009; 20:11:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgurkavak

quote:

@ ozgurkavak

kardeş usb 2 ise neden o zaman 60 mb lık bir dosyanın transferi 1-1,5 dk sürüyor????

orasını telefona sormak lazım yazılım sorunu vardır belki...

ben w810 kullandım bu dedini 1ay sonra kendi telefonumla test edicem w810umu babama vermiştim ist.a bidaki gidişimde artık kendim test ederim...
    bende okadar yavas degildi 60mb 1-1.5 dakkada degil ....(zaten usb 1.1 dahi okadar yavas degil)

senin bilgisayarınla alakalıda olabilir bilmiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezalet forum -- 11 Mart 2009; 20:25:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jem-Jem

Geçen ay bu telefonun çıkmasını bekliyordum ama ümidi kesip W910i aldım. Şimdi gelceğini duyunca çok üzüldüm. Çok güzel bir telefon ama ilk gördüğüm eksisini paylaşmak isterim. Youtube özelliğini Wi-Fi bağlantısı ile kullanamıyormuşuz. Hiç bir mantık göremedim, nasıl bir saçmalıktır bu?

İkinci aklıma takılan problem ise GsmArena'daki incelemesinde yer alan şu cümle:

The G705 is notable for completing the connectivity options with Wi-Fi. Unfortunately, as the official information goes, the maximum transfer rate via the Wi-Fi connection goes only up to 5 Mb/s (yes, that's megabits not megabytes).

http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_g705-review-301p7.
    php

Başka bir yerde geçmiyor bu konu. Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim. Almayı düşünüyorum bu telefonu.

arkadaşlar yukarıda belirttiğim ingilizce kısımda ne denilmiş? bir arkadaş çevirebilir mi ?

bir de youtube'a wi-fi'den girilemediği doğru mu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 11 Mart 2009; 23:57:59 >

• quote:

Orjinalden alıntı: eranyumm

quote:

Geçen ay bu telefonun çıkmasını bekliyordum ama ümidi kesip W910i aldım. Şimdi gelceğini duyunca çok üzüldüm. Çok güzel bir telefon ama ilk gördüğüm eksisini paylaşmak isterim. Youtube özelliğini Wi-Fi bağlantısı ile kullanamıyormuşuz. Hiç bir mantık göremedim, nasıl bir saçmalıktır bu?

İkinci aklıma takılan problem ise GsmArena'daki incelemesinde yer alan şu cümle:

The G705 is notable for completing the connectivity options with Wi-Fi. Unfortunately, as the official information goes, the maximum transfer rate via the Wi-Fi connection goes only up to 5 Mb/s (yes, that's megabits not megabytes).

php

Başka bir yerde geçmiyor bu konu. Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim. Almayı düşünüyorum bu telefonu.

arkadaşlar yukarıda belirttiğim ingilizce kısımda ne denilmiş? bir arkadaş çevirebilir mi ?

vtunnelden rahatca girersin:)

• quote:

quote:

quote:

php

vtunnelden rahatca girersin:)

Ayrıca pcnden girmek istiyorsan youtube a "Antisansür" programını tavsiye ederim..

"G705, Wi Fi'yle bağlayıcılık seçeneklerini tamamlamak için dikkate değerdir.
    Maalesef, resmi bilginin, gittiği gibi, Wi Fi bağlantısı yoluyla maksimum transfer oranı, yukarıya 5 Mb s'e sadece gider (Evet, o, megabitler megabyteler değildir)" internet çevirimi idare et artık

• ÇEVİRİSİ: G705 in göze çarpan özelliği wi-fi bağlantısının da olmasıdır. Ancak ne yazıkki resmi kaynaklarda belirtildiği üzere maksimum transfer hızı ancak 5mb/s ye çıkabilmektedir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KafzieL

ÇEVİRİSİ: G705 in göze çarpan özelliği wi-fi bağlantısının da olmasıdır. Ancak ne yazıkki resmi kaynaklarda belirtildiği üzere maksimum transfer hızı ancak 5mb/s ye çıkabilmektedir.

iyide zaten tr.de daha hızlı internet baglantısı yokki:D

5mb/s ise wi-fi b demektir

ancak arkadaslar bu linke bakın b/g yane 11mb/s hıza sahip

WLAN Wi-Fi 802.11 b/g, DLNA

http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_g705-2520.php

yane sunu diyor... şuan türkiyede baglantı hızı 4mb/s oldugu için b yeterli ancak gün olurda bvaglantı hızı artrsa sizde daha hızlı olan yane g standartını kullanabilirsiniz:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezalet forum -- 12 Mart 2009; 20:38:45 >

• quote:

Orjinalden alıntı: KafzieL
    ÇEVİRİSİ: G705 in göze çarpan özelliği wi-fi bağlantısının da olmasıdır. Ancak ne yazıkki resmi kaynaklarda belirtildiği üzere maksimum transfer hızı ancak 5mb/s ye çıkabilmektedir.

teşekkür ederim çeviri için

@ArTehLuS... sen de sağol. google'a ben de çevirttirmiştim ama translate'in pek işe yaradığı söylenemez..

gsmarena neden bunu vurgulama ihtiyacı hissetmiş bilemiyorum. 5mb/s hızında ne indireceğiz ki zaten telefona ? 1mb/s yeter de artar. b veya g desteklemesi bu durumda önemli değil. zaten özelliklerinde b-g destekli diyor. youtube'da da bir sorun görünmüyor arkadaşın dediğine göre..

şu durumda beni düşündüren şey;
    benim 2 arkadaşta sanırım K750 var. ve her ikisinin de telefonunda da bir süre sonra aynı sorun oluştu. telefona arama geldiğinde ekranda gösteriyor ama çalmıyor ayrıca bir arkadaşta telefonun sorun çıkardığından bahsetti. ilk başlarda her ikisi de çok memnun halbuki.. özellikle kamerasından vs. memnundular. ama şimdi ikisinin de SE'ye olumsuz yaklaştıklarını görüyorum.

beni düşündüren de bu. telefonu alırız kullanırız ama bir süre sonra ya bu tür sorunlar, (genellikle yazılımsal..) ortaya çıkarsa ?
    Sony kullanan arkadaşlar acaba Sony telefonlarda bu tür sorunlar çok sık mı görülüyor, başımızı ağrıtır mı?

bir de ben daha önce symbian'lı bir telefon kullandım. açıkçası telefonda bir işletim sistemi olması güzel bir şey. telefona esneklik kazandırıyor. olmayan özellikler için bir program yüklüyorsun , sorunu hallediyorsun. G705'te işletim sistemi standart. yani java uygulamaları hariç birşey yüklemek mümkün olmayacak, acaba bu daha sonraları sorun oluşturur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 12 Mart 2009; 21:33:22 >

• arkadaşım öncelikle ben bi sürü java kullandım hepsi.de se idi telefona yapamadın bazı şeyleri yamalar ile kazandırıyorsun bu diger markalardaki gibi degil atıyorum nokiada 1 yama varsa se.de 3-4 yama bulabilirsin...

yazılımsal sorun degildir o arkadasların sorunlar büyük ihtimal donanımsal olabilir telefonu yere falan düşürürseler olabilir böyle sorunlar...

ama şunuda göz ardı etmemek lazım k750de joy-stick sorunu yaşamayan yok gibi bişey...

yeni modellerde yazılımsal sorunlar azaldı ama bu hiç olmica anlamına gelmez... sonuçta hepsi elektronik ürün:)

ama ben sana G900 öneririm aşa yukarı bu telefonla aynı fiyatta olur tabi tr.ye gelirse :) şuan elimde w960 var modla modla bitmiyor:D baştan sona degişti telefon... aklına gelmicek kadar çok program yükledim... tabiki javada biraz kısıtlı bence G900 :D
  • ben özellikle GPS ve wi-fi özellikli olanları inceliyorum. GPS'li bir tel. benim epey işime yarar diye düşünüyorum.. G900'e sen deyince baktım ama GPS yokmuş..

aradığım özelliklerde SE'nin şu an sitesinde tanıtılan w995 de şık bir telefon.. bir de W715 ve C905 var ama onları şu an Türkiyeye getirmeye niyetleri yok sanırım, sitede yok.. w995'in kamera özellikleri ile üstün bir tel. onun haricinde aralarında çok fark yok. ama tr'ye gelme durumunda 1000 TL'ya yakın bir fiyatı olabilir. dolayısıyla şu an G705 uygun fiyatı ve özellikleri ile ilgimi çekiyor. tabi başka markalardan incelediğim telefonlarda var. mesela bir süredir fiyatının düşmesini beklediğim samsung G810. ve eğer tr.ye gelirse i7110..
  • quote:

ben özellikle GPS ve wi-fi özellikli olanları inceliyorum. GPS'li bir tel. benim epey işime yarar diye düşünüyorum.. G900'e sen deyince baktım ama GPS yokmuş..

aradığım özelliklerde SE'nin şu an sitesinde tanıtılan w995 de şık bir telefon.. bir de W715 ve C905 var ama onları şu an Türkiyeye getirmeye niyetleri yok sanırım, sitede yok.. w995'in kamera özellikleri ile üstün bir tel. onun haricinde aralarında çok fark yok. ama tr'ye gelme durumunda 1000 TL'ya yakın bir fiyatı olabilir. dolayısıyla şu an G705 uygun fiyatı ve özellikleri ile ilgimi çekiyor. tabi başka markalardan incelediğim telefonlarda var. mesela bir süredir fiyatının düşmesini beklediğim samsung G810. ve eğer tr.ye gelirse i7110..

birde ben bakayım olması lazım çünkü :)
    ben w960.da bile gps kullanıyom ondada yok yazıyor:D google maps 2.0 yüklü baz istasyonuylan baglanıyor ve dahili gps.den daha hızlı ve daha keskin yer veriyor...
    ayrıca gps cihazı var ufak tefek bişey onu taktın zaman gene kullanabiliyorsun:) yane s.e de yok diye bişey yok bişekilde oluyor:D

baktım yanlız şaka maka harbiden unutmuşum :) gps yokmuş:D ama olsun bence sen onu al gps işi kolay:) işletim sistemine alıştıktan sonra java modeller çok acaip geliyor kendimden biliyom... bi kaç kez w960ımı satmaya kalktım kıyamadım:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezalet forum -- 13 Mart 2009; 1:29:26 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.