Şimdi Ara

^^Sony Ericsson G705^^ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.308
Cevap
1
Favori
140.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ArTehLuS...

quote:

Orjinalden alıntı: muzaffer1989

quote:

Orjinalden alıntı: m35

quote:

Orjinalden alıntı: muzaffer1989

quote:

:) alıştın zaman ufak bi farkın lafı olmaz aramızda :D tabiki şuan wi-fi agları yaygın degil ama gelecekten ümitliyin mesela wimax yaygınlaştıgında gps.e hiç gerek kalmicak agps işimizi görücek... bence gps kullanırken helede uzun yoldaysan takıl bi otobüsdün peşi,ne:D baglan wi-fi ile gir istedin şeye biraz otlakcılık oluyor ama olsun atık okadarıda:D

Arabada yada yaya olarak gidiyorsan napıcaksın yolda bi yandan wifisi olan otobüs kovalayıp bi yandan da bağlanmaya mı çalışıcaksın otobüsün içindeki kablosuz ağların menzili çok dar ben en arka koltuktan laptopla bağlanamadım aGPS önceden vardı zaten wap üzerinden yerimizi gösteriyordu GPS sonradan geldi iyiki de geldi

dogru diyonda wimax umuduyla söyledim sokakdaki olayı...

birde senin lap topun wi-fi çekiminde bi sorun olabilir çünkü benim w960 en arka koltukta bile hep full çekiyor...

mesela bakırköyde cumuriyet meydanında wi-fi agı dolu beyoglundada öyle:D bunlar arttıkca sokokda artık telefona bakarak yürürüz :D hatta gps gelişirse biraz daha yavas len önünde araba var diyebilir hayal perest oldu ama imkansız degil:D

Yok laptop çekiminde sorun yok çünkü şuan bağlandığım modem evin diğer ucunda arada bi sürü duvar var hangi tesisatcının aklına geldiyse telefon kablosunu evin en dip köşesine koymak onada burdan sevgilerimi iletiyorum
    Ben hala GPS in aGPS den daha avantajlı olduğu kanaatindeyim
    Ben N82 kullanıyorum ona garmini falan yükledim gerektiği zaman trafik hakkında yada herhangi birşeyle ilgili bilgileri alabiliyorum (gprs den bağlanarak)

Bende meslek lisesinde okuyorum hocam ve bende elektrkçiyim tesisatçılara laf yok onlar işini bilir

Ne yani telefonu evin ortasına koymak için illa kablomu çekmemiz lazım sonra yerlerde kablolar ıyyhh onun yerine bizim evi yapan kahraman tesisatcı telefon girişini evin ortasında bi yere koysaydı daha makbule geçerdi her telefon çalışında 5 dk koşuyorum evin içinde

• ben de ses kalitesini merak ediyorum, kulaklıktan duyduğumuz sesi yani. dışarı verdiği sesle pek ilgilenmiyorum. bir de sanırım oto fokus yok bu telefonda. fotoğraf kalitesi nasıl ki acaba? kullanan arkadaşlar cevap verirse sevinirim.

arkadaşlar telefonla ilgili gsmarena'daki yorumları okuyordum da kimileri konuşma süresinin 1-2 saat olduğunu söylüyor, buna da bir cevap verirse kullanan arkadaşlar sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ckul -- 14 Mart 2009; 2:32:34 >
  • Bir Fırsat

hizlial.com da kdv indirmi ile g705 666 lira bonusa 8 taksit :)
  • Arkadaşlar br iki atlanmış soru var onları sorayım dedim.

1-Eğer kullanan varsa gps hakkında bilgi verebilir mi?

2-Net hakkında bir yorum göremedim inceleme siteleri haricinde, nete girmek kullanışlı mı?

3-Gps'de koordinat bilgisi veriyor mu?

4-Sonradan harita veya farklı bir program yüklemek mümkün mü(işletim sistemi olmadığı için)?

5-Batarya bilgisi çok iyi gibi, gerçekten bekleme süresi yüksek mi?
  • arkadaslar ses kalitesi w910un altında olmicaktır bence... ancak sesi yüksek olurmu bilemem sesi yüksek degilse zaten sesini yükseltiriz sorun degil:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: eranyumm

Orjinalden alıntı: semih_avcı

Merhaba Arkadaşlar,
    Ben S.e G 705 almak istiyorum. size bir sorum olacak.

ben öğrenciyim ve sürekli müzik dinliyorum, eski tel'im w800i idi şimdi g705 alıcam ama ses kalitesi çok merak ediyorum.
    sizce nasıldır? mesela w705'ün hoparlörü ödüllü imiş acaba aynı kaliteli sesi g705 verir mi?

bir aksilik olmazsa inşallah yarın MM.'ye gidip G705'i incelemeyi düşünüyorum. umarım gelmiştir. deneyebilirsem ses kalitesini burdan yazarım inşallah

evet bugün gittim ve inceledim. tabi her tarafı bağlı ve kapağı açılmıyordu, ancak o şekilde inceleyebildim.
    görüntü olarak çok şık ve ince. bence en güzel yönlerinden birisi bu.
    ses kalitesi olarak kulaklıkla dinleyemedim ama dışarıya verdiği ses yeterli kalitede ve yüksek bir ses çıkışı var diyebilirim.. ses çıkışı için ayrıca bir mono speakerı var. ancak bu telefondan sonra bir de nokia 5800'ı tekrar denedim. 5800'ın ses kalitesi olarak daha iyi olduğunu söyleyebilirim.. sesi daha tok ve kulağa daha hoş geliyor.
    dün söylediğim gibi G705 bir müzikçalar olarak tasarlanmamış ve o yüzden de ses kalitesinin çok iyi olmasını beklemiyorum demiştim.. sanırım bu söylediğim doğru çıkacak. ayrıca telefonun en üstünde bir düğme var ve o düğmeden play/stop işlemini gerçekleştirebiliyorsunuz.
    bir arkadaşın söylediği gibi telefonda otofokus yok. ben deneme amaçlı birkaç resim çektim. ekranda güzel görünüyordu ama resim kalitesi hakkında net birşey söylemek için bilgisayarda denemek lazım. telefon hızlı menü geçişlerine sahip.
    beni hayal kırıkllığına uğratan şeyse GPS'i ve dolayısıyla bir işletim sistemine sahip olmaması oldu.
    symbian işletim sistemine sahip GPS özellikli telefonlarda yüklü olarak gelen GPS programını beğenmezseniz, garmin, tomtom, route66 vs. gibi birçok farklı alternatifleri de deneme şansına sahipsiniz. ama G705'de bu esneklik ne yazık ki yok bildiğim kadarıyla..
    eğer garmin vs. gibi programların G705'e uygun, java için geliştirilmiş versiyonları varsa bilgisi olan arkadaşlar yazabilirse memnun oluruz.

GPS'ine gelince Wayfinder denen GPS uygulaması telefona yüklü olarak geliyor. açtım kendi oturduğum semte baktım. haritalarda kullanım alanları kısıtlı gösterilmiş. bu durum sanırım demo olmasından kaynaklanıyor. zaten sitelerde Wayfinder için demo sürümden vs. bahsedilmiş. yani tahminime göre tam sürüme sahip olmak için ücret ödemek gerekecek gibi görünüyor.. ayrıca google maps ile karşılaştırınca haritaları çok daha sade ve basit görünümlü geldi bana. belki bu da demo olmasından kaynaklanıyor olabilir. sonuç olarak GPS programını benim gözüm tutmadı ve ne yazık ki bunu beğenmedim başka bir program deneyeyim demek gibi bir lüksümüz de olmayacak sanırım. o yüzden hakkında çok umutlandığım G705 şimdilik gözümden düştü...
    bakalım belki GPS için bir çözüm yolu bulunabilir.. bulunursa veya zaten varsa tekrar ciddi olarak ilgilenirim. dediğim gibi telefon güzel ve şık. inşallah GPS'e biz çözüm yolu vardır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 14 Mart 2009; 22:42:55 >

• ilk önce gps olayına degineyim... deme vers,yon yüklü fakat kutudan şifre çıkıyor ve lisansı girdikten sonra yazılımın pro versiyonuna sahip oluyorsun..

2.si ses olayına deginelim g705de mono hoparlör 5800da stereo hoparlör var tabiki 5800ın sesi daha iyi çıkıcak ama kulaklık performansı çok farklı olucaktır buna eminim..
  • (Telefonunuz Wayfinder Navigator™ deneme sürümü önceden yüklenmiş biçimde gelir*. Sokak sokak yönlendirmeler, online yolculuk planlama aracına sınırsız erişim ve karşıdan yüklenebilir haritalar ile her zaman doğru yolda olun*. (* Deneme süresi uzunluğu ve haritaların kapsamı yerel düzenlemelere bağlıdır.))

M35 cevabın için teşekkür ederim..
    ben de se'nin sitesine bir bakayım demiştim. demo yüklüymüş ama içinden şifresi çıkıyorsa samsung'un telefonlarındaki route66 gibi bir uygulama söz konusu o zaman. bu iyi bir gelişme ama Wayfinder Navigator nasıl bir uygulama?
    demo sürümden tam sürüme geçince haritada ayrıntılar görünüyor mu? mesela google maps'le , wayfinder'ı iyi ve kötü olarak karşılaştırabilir misin? bir de son olarak wayfinder'da sesli komutlar var mı acaba?
  • Tabii herkesin telefondaki ilk aradığı özellikler farklılıklar gösterebilir.Mesela benim için kamerasının iyi olması gps özelliğinden çok daha önemli...Walkman özelliği var mı bu telefonun?? G705 ile çekilmiş örnek fotoğraflar ne zaman gelecek??? Bu arada kayar kapak nasıl, kullanışlı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roxymarley -- 14 Mart 2009; 23:00:02 >
  • G705 ile Çekilmiş fotolara örnekler
    daha önceden verilmiş olmalı büyük ihtimalle
    quote:

Orjinalden alıntı: ozgurkavak

Tabii herkesin telefondaki ilk aradığı özellikler farklılıklar gösterebilir.Mesela benim için kamerasının iyi olması gps özelliğinden çok daha önemli...Walkman özelliği var mı bu telefonun?? G705 ile çekilmiş örnek fotoğraflar ne zaman gelecek??? Bu arada kayar kapak nasıl, kullanışlı mı?
  • quote:

(Telefonunuz Wayfinder Navigator™ deneme sürümü önceden yüklenmiş biçimde gelir*. Sokak sokak yönlendirmeler, online yolculuk planlama aracına sınırsız erişim ve karşıdan yüklenebilir haritalar ile her zaman doğru yolda olun*. (* Deneme süresi uzunluğu ve haritaların kapsamı yerel düzenlemelere bağlıdır.))

ben de se'nin sitesine bir bakayım demiştim. demo yüklüymüş ama içinden şifresi çıkıyorsa samsung'un telefonlarındaki route66 gibi bir uygulama söz konusu o zaman. bu iyi bir gelişme ama Wayfinder Navigator nasıl bir uygulama?
    demo sürümden tam sürüme geçince haritada ayrıntılar görünüyor mu? mesela google maps'le , wayfinder'ı iyi ve kötü olarak karşılaştırabilir misin? bir de son olarak wayfinder'da sesli komutlar var mı acaba?

valla onu bende tam olarak bilmiyorumgörmedim için bişey diyemicem ben google maps 2.0 kullanıyorum ama oda sadece telefonda bulunuyor okadar... bir kaç kez uzun yolda otobüste denemek için açtım okadar:D

• quote:

quote:

valla onu bende tam olarak bilmiyorumgörmedim için bişey diyemicem ben google maps 2.0 kullanıyorum ama oda sadece telefonda bulunuyor okadar... bir kaç kez uzun yolda otobüste denemek için açtım okadar:D

google maps içinde yüklü olarak geliyor sanırım. peki wi-fi'den google haritası güncellenebiliyor mu?
    google maps'de de hareket halindeyken GPS'deki gibi yerini gösteriyor mu? sesli komutları sormuyorum, zaten yoktur google maps'te.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 14 Mart 2009; 23:30:13 >

• quote:

Orjinalden alıntı: XaPoX

G705 ile Çekilmiş fotolara örnekler
    daha önceden verilmiş olmalı büyük ihtimalle
    quote:

Orjinalden alıntı: ozgurkavak

Tabii herkesin telefondaki ilk aradığı özellikler farklılıklar gösterebilir.Mesela benim için kamerasının iyi olması gps özelliğinden çok daha önemli...Walkman özelliği var mı bu telefonun?? G705 ile çekilmiş örnek fotoğraflar ne zaman gelecek??? Bu arada kayar kapak nasıl, kullanışlı mı?

forumda bulamadım...

• bu adreste yazdığına göre 3 ay denem periyodu varmış wayfinder programı için. türkiyedeki uygulama sınırsız mıdır, yoksa süre sınırı var mıdır, orası belli değil...

http://www.wayfinder.com/?id=10052&cid=10051
  • quote:

quote:

quote:

google maps içinde yüklü olarak geliyor sanırım. peki wi-fi'den google haritası güncellenebiliyor mu?
    google maps'de de hareket halindeyken GPS'deki gibi yerini gösteriyor mu? sesli komutları sormuyorum, zaten yoktur google maps'te.

google maps yüklü geliyormu gelmiyormu bilmiyorum ama haritaları kendisi o anda indiriyor mesela bulundugun yeri görmek istedin o sayfa açılıyor ve sen saga sola hareket ettirdinde anında o sayfa yükleniyor...

• w705 ile ne farkı var bunun?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: semih_avcı

Merhaba Arkadaşlar,
    Ben S.e G 705 almak istiyorum. size bir sorum olacak.

ben öğrenciyim ve sürekli müzik dinliyorum, eski tel'im w800i idi şimdi g705 alıcam ama ses kalitesi çok merak ediyorum.
    sizce nasıldır? mesela w705'ün hoparlörü ödüllü imiş acaba aynı kaliteli sesi g705 verir mi?

bir aksilik olmazsa inşallah yarın MM.'ye gidip G705'i incelemeyi düşünüyorum. umarım gelmiştir. deneyebilirsem ses kalitesini burdan yazarım inşallah

evet bugün gittim ve inceledim. tabi her tarafı bağlı ve kapağı açılmıyordu, ancak o şekilde inceleyebildim.
    görüntü olarak çok şık ve ince. bence en güzel yönlerinden birisi bu.
    ses kalitesi olarak kulaklıkla dinleyemedim ama dışarıya verdiği ses yeterli kalitede ve yüksek bir ses çıkışı var diyebilirim.. ses çıkışı için ayrıca bir mono speakerı var. ancak bu telefondan sonra bir de nokia 5800'ı tekrar denedim. 5800'ın ses kalitesi olarak daha iyi olduğunu söyleyebilirim.. sesi daha tok ve kulağa daha hoş geliyor.
    dün söylediğim gibi G705 bir müzikçalar olarak tasarlanmamış ve o yüzden de ses kalitesinin çok iyi olmasını beklemiyorum demiştim.. sanırım bu söylediğim doğru çıkacak. ayrıca telefonun en üstünde bir düğme var ve o düğmeden play/stop işlemini gerçekleştirebiliyorsunuz.
    bir arkadaşın söylediği gibi telefonda otofokus yok. ben deneme amaçlı birkaç resim çektim. ekranda güzel görünüyordu ama resim kalitesi hakkında net birşey söylemek için bilgisayarda denemek lazım. telefon hızlı menü geçişlerine sahip.
    beni hayal kırıkllığına uğratan şeyse GPS'i ve dolayısıyla bir işletim sistemine sahip olmaması oldu.
    symbian işletim sistemine sahip GPS özellikli telefonlarda yüklü olarak gelen GPS programını beğenmezseniz, garmin, tomtom, route66 vs. gibi birçok farklı alternatifleri de deneme şansına sahipsiniz. ama G705'de bu esneklik ne yazık ki yok bildiğim kadarıyla..
    eğer garmin vs. gibi programların G705'e uygun, java için geliştirilmiş versiyonları varsa bilgisi olan arkadaşlar yazabilirse memnun oluruz.

GPS'ine gelince Wayfinder denen GPS uygulaması telefona yüklü olarak geliyor. açtım kendi oturduğum semte baktım. haritalarda kullanım alanları kısıtlı gösterilmiş. bu durum sanırım demo olmasından kaynaklanıyor. zaten sitelerde Wayfinder için demo sürümden vs. bahsedilmiş. yani tahminime göre tam sürüme sahip olmak için ücret ödemek gerekecek gibi görünüyor.. ayrıca google maps ile karşılaştırınca haritaları çok daha sade ve basit görünümlü geldi bana. belki bu da demo olmasından kaynaklanıyor olabilir. sonuç olarak GPS programını benim gözüm tutmadı ve ne yazık ki bunu beğenmedim başka bir program deneyeyim demek gibi bir lüksümüz de olmayacak sanırım. o yüzden hakkında çok umutlandığım G705 şimdilik gözümden düştü...
    bakalım belki GPS için bir çözüm yolu bulunabilir.. bulunursa veya zaten varsa tekrar ciddi olarak ilgilenirim. dediğim gibi telefon güzel ve şık. inşallah GPS'e biz çözüm yolu vardır..

Ses kalitesi Düşük gibi duruyor ........

• forumda bunu satın alan yok mu yahu? :) sorularımıza cevap verecek olan.
  • Ben yakın zamanda almayı düşünüyorum.Dün kullanma fırsatım oldu.10 dakika kullandım.Bana göre çok güzel bir telefon..Hafif,uzun pil ömrü,wi-fi,gps,parlak 256.000 renk ekran vs. derken çok beğendim.
    Özellikle ekran renkleri çok canlı..Nokia 16 milyon renk kullanıyor diyeceksiniz ama G705'deki ekran en düşük ekran ışığında dahi çok canlı..

Tuş takımında mesaj yazmak çok rahat..Sürgüsünde boşluk yok.Kolay kolay bozulacak gibi de durmuyor.Malzeme kalitesi de iyi..
    İnternet tarayıcısını da denedim.Hızlı bir şekilde veri işliyor.Kilitlenme,takılma,sayfalar açılırken uzun süre bekleme gibi bir durum yok.Telefonun menüsünde gezerken işlem yaparken geçişler çok hızlı..

MP3 çalar'da ses kalitesi nasıl deneyemedim.Telefon ahize sesini denedim.Herkesin kullanacağı ses seviyesinde..
    Son olarak 665 liraya buldum.Alsam mı biraz daha beklesem mi karar veremedim.1-2 gün içinde karar vereceğim.

• @semih_avcı

kardeşim bu mesaja yazdıgım cevabı bi oku sonra gel düşük de ;)

birde w705 ile g705 arasındaki tek fark medya menüsü ve görünüm :D
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.