Şimdi Ara

^^Sony Ericsson G705^^ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.308
Cevap
1
Favori
140.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı olsun rouge34.. Kulaklık ile müzik dinlerken ses kalitesi nasıl? Kamerası işe yarar mı? Kayar kapak kullanışlı mı?
    Sorularımızı cevaplandırabilirsen çok sevinirim.Tekrar hayırlı olsun, güle güle kullan
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgurkavak

Hayırlı olsun rouge34.. Kulaklık ile müzik dinlerken ses kalitesi nasıl? Kamerası işe yarar mı? Kayar kapak kullanışlı mı?
    Sorularımızı cevaplandırabilirsen çok sevinirim.Tekrar hayırlı olsun, güle güle kullan

Teşekkürker..
    Walkman serisi ile aynı..Mega bass var.Yanında verilen kulaklık çok kaliteli..Gümbür gümbür
    Kamerası berbat..Oda ışığında çekimler kötü..Yarın gündüz bir kaç resim çekeceğim.Auto-focus yok.
    Kayar kapak çok rahat kullanılıyor.Hatta aç- kapa,aç-kapa yapa yapa insanın elinde oyuncak oluyor tesbih niyetine

• Gündüz ve gece çekimlerinden bir kaç örnek ekleyebilirmisin foruma? Birde walkman menüsü olmadığı yazılmıştı müzik dinlerken dosya içinden mi çalıyorsun?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgurkavak

Gündüz ve gece çekimlerinden bir kaç örnek ekleyebilirmisin foruma? Birde walkman menüsü olmadığı yazılmıştı müzik dinlerken dosya içinden mi çalıyorsun?

Müzik çalar bölümü var ayrıca..Dosya klasörlerinden girip seçmiyorum.
  • walkman menüsü yeni modellerin hepsinde vardı kardeşim geçen sene çıkan c702de bile mevcut...
  • Arkadaşım Rouge34, camera çokmu berbatki? w810 san dahamı kötü? wifi bağlantı ve yüklemelerde bi sorun varmı? malzame kalitesi nasıl, hadi örnek resimler eklede görelim. Arkadaşla beraber G705 alacağız ama N79 kafamızı karıştırıyo!!! illa beni alın diye ama biz bundan yanayız şimdilik. 15-20 gün içerisinde alacağız ve N78 den kurtulacağız inşallah
  • Valla bende g705 ten umduğumu bulamadım gibi ve n79'a doğru bir yönelme içindeyim...
  • doğrusu düşen fiyatıyla N79 benimde aklıma yatmaya başlamıştı. zira hızlıal'da fiyatı 650 olmuş..
    ama sar değerini araştırınca vazgeçtim.. Nokia N79 (Type RM-348):1.40 W/kg. zaten üst sınır değer 2 W/kg. o yüzden vazgeçtim n79'dan..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 17 Mart 2009; 17:30:04 >
  • Bugün 4.5 saat sürekli internet bağlantısını kullandım.Ekran ışığı %100 yani en üst seviyede..1 saat telefon görüşmesi,50-60 sms yollayıp aldım.45 dakika müzik dinledim.Şu an pil durumu %58 yani yarıya bile gelmedi.
    Sürekli internet kullanacak olan arkadaşlara bu telefonu pil performansı nedeniyle tavsiye ediyorum.Nokia alıpta az giden pil nedeniyle sürünmeyin.Asus eee pc'ye ihtiyacım kalmadı.İnternet için yanımda taşıyordum.Şarjı bitecek derdi kalmadı.

-Malzeme kalitesi çok iyi
    -Müzikçalar sesi çok iyi
    -Menüsü kullanım kolaylığı çok iyi
    -Kendi internet tarayıcısı çok yavaş ama opera mini ile sanki normal bilgisayar kullanırcasına sayfalar açılıyor.
    -Wi-fi çekim gücü mükemmel ve 2 saniye bile sürmüyor bağlantı.
    -Tuş takımında mesaj yazmak çok rahat,pamuk gibi parmakları yormuyor.
    -En güzel yanı da işlemcisi çok çok çok hızlı ve arka planda 4-5 program aynı anda çalışabiliyor.Mesela internet tarayıcısı,oyun,mesaj yazma bunların hepsinde menüsünden ya da programdan çıkmaya gerek yok.Arka planda da çalışıyor.Java tabanlı işletim sistemlerinde bu mümkün değil ama sony ericsson'larda arka planda çalışma var.

Resimler yarın çekip koyacağım.Oda içerisinde resimler biraz kötü sayılır.Açık hava resimleri vardı ama telefonu kurcalayan bir zihniyet 6 resmi istemeden silmeyi nasıl başarmış anlamadım.Bu yüzden resimler yarına kaldı.Başka sorusu olan varsa yazsın.

•  ^^Sony Ericsson G705^^

^^Sony Ericsson G705^^

^^Sony Ericsson G705^^

• kamera bence çokta iyi sayılmaz.özellikle klavye resiminde bulanıklık belli oluyor.
  • valla ben tel.den giriyorum o yuzden resimler hakkinda fazla biseydiyemem ama su var w960 icin s.ifreli aglarda baglanti sorunu var diyorlardi suan telefondan yaziyorum arkadas modem aldi onu kurdum sorunsuz giriyor bikere bile baglanti kopmadi. bu telefndada oyle olduna eminim.
  • @rouge34
    inceleme için teşekkürler...

Bu telefon çok güzel başka ne diyeyim...w705 gelmiyecek sanırım türkiyeye.Çünkü G705 le aynı özellikler var.w705 gelecekti sanırım ama yetkililer G serisi türkiye'ye hiç gelmediği için G705 çıkarttılar herhalde.Sadece walkman logo farkı var bide farklı EQ,Sens ME

A2 uploader da modla bakalım.Acustic vs

Hatta G705 w705 e çevrilebilir belki....

-Fotoğraf kalitesini beğendim.Gayet güzel.Autofocus olmadığı halde iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Spears -- 17 Mart 2009; 20:39:35 >
  • sanırım kamerası w810'den falan kötü bu telefonun. ama şarjının kendi sınıfındakilere göre uzun süre gitmesi iyi :)
  • merhaba
    GPS'i inceleyebildin mi?
    3 aylık deneme sürümü var demiştin. sanırım 3 ay sonunda da belli bir ücret ödenip 3 yıl kullanım hakkı alınıyormuş.
    Benim GPS'le ilgili merak ettiğim asıl şey; GPS'e bağlanırken GPRS'ten bağlantı istiyor mu? mesela samsung G810'da GPS'e bağlanırken sadece dahili GPS'i kullan gibi bir ayar var ve bu ayar yapılınca GPS için internet istemiyor. G705'de öyle bir ayar var mı?

bu sorumu da genel olarak tüm arkadaşlara sorayım:
    G705'e Garmin veya Route66 türü bir GPS programı yüklenebiliyor mu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 17 Mart 2009; 23:19:46 >
  • sanırım son soruna vericem cevap hayır... çünkü g705 java bir model yüklü gelenle yetinicez gibi... çünkü gps genelde java telefonlarda yer almıyor sanırım ilk c905 c702 ve w760da vardı....

belki biraz zaman geçerse yaza dogru falan yada seneye bazı firmalar bi yazılım yapabilir... ama benim elimdeki ef81de navigazyon yüklü nasıl yükledilerse bende bilmiyom aldımda yüklüydü eger buna yüklenmişse belki bi yolu vardır...
    programın adını ve firmayı yazayım bi araştırın...

prog adı: navigation

yayınlayan : VDO Dayton

510mb lık bi program belki iişinze yararsa upload edebilirim:) java tabanlı bi program kullanmadım kontörüm gitmesin diye:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezalet forum -- 18 Mart 2009; 0:05:15 >
  • m35 teşekkür ederim. ben de biraz araştırdım..

linkte java ile çalışan GPS programları var. java da çalışan 2 tanesi Amaze GPS ve Trekbuddy isminde.
    http://www.turkeyforum.com/satforum/showthread.php?t=325426

mesela Amaze GPS'in sitesinde videosu var ve videoda sesli yönlendirme de var.
    Amaze GPS'in nerdeyse bütün telefonlar için bir programı var. sadece java desteği aramışlar.

nerdeyse tüm Son modellerine ait amaze GPS burada:
    http://dl.locationet.com/amAze/?vendor=Sony_Ericsson&token=C85E10C7-EA81-4DFA-A252-429B959DAE17&brand=0

G705 , W960 için ve daha birçok telefon için program adresini vermiş. listede telefonu olan arkadaşlar indirip deneyebilir misiniz? (ne olur ne olmaz programı kurmadan önce GPRS bağlantınızı toptan kapatın. program internete girmek isterse giremesin:)

• quote:

Orjinalden alıntı: eranyumm

m35 teşekkür ederim. ben de biraz araştırdım..

linkte java ile çalışan GPS programları var. java da çalışan 2 tanesi Amaze GPS ve Trekbuddy isminde.
    http://www.turkeyforum.com/satforum/showthread.php?t=325426

mesela Amaze GPS'in sitesinde videosu var ve videoda sesli yönlendirme de var.
    Amaze GPS'in nerdeyse bütün telefonlar için bir programı var. sadece java desteği aramışlar.

nerdeyse tüm Son modellerine ait amaze GPS burada:
    http://dl.locationet.com/amAze/?vendor=Sony_Ericsson&token=C85E10C7-EA81-4DFA-A252-429B959DAE17&brand=0

G705 , W960 için ve daha birçok telefon için program adresini vermiş. listede telefonu olan arkadaşlar indirip deneyebilir misiniz? (ne olur ne olmaz programı kurmadan önce GPRS bağlantınızı toptan kapatın. program internete girmek isterse giremesin:)

ricaederim buarada ben deneyeyim dicemde w960da dahili gps olmadıgı için mecburen net baglantısı isticek arkadasta kablosuz modem var programı indirip kurarım ancak orda deneyebilirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezalet forum -- 18 Mart 2009; 14:00:35 >

• programı kurdum dahili gps olmadıgı için baglantı hatası verdi...

ama ilk açılışta midlet izinleri çıkıyor program net baglantısı istiyor izin vermedim uyduya baglanmaya çalıştı baglanamadı tabiki

buarada amaze i kurdum digerini indirmedim hiç:) kotayı şimdiden aştım kılı kırk yarıyom hehe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezalet forum -- 18 Mart 2009; 14:30:24 >
  • Gece çekimleri içinde örnek resim ekleyebilirmisiniz?
    Şarjı kullanım şartlarına bakıldığında gayet sağlam gidiyormuş buna şüphe kalmadı...W705'te fm transmitter özelliği mevcut g705 modelindede var mı?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.