Şimdi Ara

^^Sony Ericsson G705^^ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.308
Cevap
1
Favori
140.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • RESİMLERİ PAYLAŞTIĞIN İÇİN TEŞEKKÜRLER rouge34 arkadaşım sağolasın. Hafıza kartına şifre konuluyormu. Birde sen bu telefonu kullanmaktan mutlumusun? Güle güle kullan hayırlı olsun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: eranyumm

quote:

Orjinalden alıntı: rouge34

Yabancı bir forumda ilk girişte gprs seçeneğini seçmeyin diye özellikle belirtmişler.Bunu dün gece okudum.Ayar nasıl değiştirilir bilmiyorum.
    Wayfinder'de gprs'e bağlanıyor fakat güncelleme yapacağı zaman..
    Amaze isimlli program çok daha kullanışlı wayfinder'e göre..Yeniden bu tür programlar bulduğunuzda burada paylaşırsanız çok sevinirim.

http://www.turkeyforum.com/satforum/showthread.php?t=325426

bu sitede liste halinde bazı GPS programları verilmiş. içlerinde java'da çalışan trekbuddy isimli bir GPS programı daha var. diğeri de Amaze zaten. birşeyi merak ettim, siz bağlanıp denediğinize göre sanırım Türkiye haritası var. harita ayrıntıları nasıl mesela?

evet aslında o tip ayarların samsung G810'da olduğunu biliyorum. bağlanırken sadece dahili GPS alıcısını kullan, internete bağlanma gibi seçenekler olabilir. eğer varsa ve kullanılan GPS programı da bunu destekliyorsa bu çözüm yolu olabilir..

http://www.maps-gps-info.com/fgpfwmobile.html#Java

bu sitede de java ve GPS ile çalışan bazı programlar var. hepsi navigasyon yazılımı değil, içlerinde yön bulma vs.. türü programlar da var..

Harita ayrıntılarında market,eczane,cami,alışveriş merkezi,hastane,sağlık ocağı,taksi durağı,tren istasyon durakları gibi birçok ayrıntı vardı.Yön bulucu hem sesli hem de harita üzerinden kuş bakışı olarak çok güzel bir şekilde gidilecek yeri gösteriyor.

Diğer programları da deneyeceğim.

• quote:

Orjinalden alıntı: alican60

RESİMLERİ PAYLAŞTIĞIN İÇİN TEŞEKKÜRLER rouge34 arkadaşım sağolasın. Hafıza kartına şifre konuluyormu. Birde sen bu telefonu kullanmaktan mutlumusun? Güle güle kullan hayırlı olsun...

Hafıza kartına şifre koyulmuyor.Bulamadım.Daha önce K810i kullanmıştım.Şifre programı ile klasörlere şifre koyuluyordu.

Ben nokia fanatiğidim.Herşey 2 sene önce w810i aldığımda değişti.Sonra bir ara yine nokia'ya geçtim.Baktım şarj az gidiyor menü geçişleri de sony ericsson'a göre yavaş geliyor şimdi yine sonyericsson'cu olduk

Şimdi ki telefonumdan çok mutluyum.Günde 100 sms alıp gönderiyorum.En az 3 saat interneti kullanıyorum.1 saat telefon görüşmesi yapıyorum.1 saatte sms yollarken aynı anda müzik dinliyorum.(Mega bass olunca bağımlılık yapıyor.)Bu şekilde kullanınca gün sonunda pil %50'ye gelmiyor.Daha ne isteyim ki

Bu telefon neden alınabilir?
    -Çok mesaj yazanlar için yumuşak tuş takımı sayesinde yorulmadan kolaylıkla mesaj yazabilmek için..
    -Çok telefon görüşmesi yapanlar için pil performansı nedeniyle en az 4-5 saat yarı yolda bırakmayacak şekilde görüşme yapılabilmesi..
    -256 renk olmasına rağmen kristal parlaklığında ekranı için..
    -Hızlı bir şekilde internette sörf yapabilmek için..
    -W serisini aratmayan müzik çaları için..
    -Uzun süre giden pil için..
    -Kullanılan kaliteli malzemesi ve şık bir telefon olduğu için(Burası göreceli)

Ayrıca yine yazmayı unuttuğum bir özellik youtube videolarını çalıştırıyor.Bunun için ayrı bir program eklemişler.

• Sağolasın rouge34
    Önemli olan seni mutlu etmesi. Kullanırken sinir etmiyosa gerisi hikaye.. Bende N78 var 6 ay oldu alalı, çok sıkıcı geldi bana artık klasik güzel fotoğraf çeksin, videoları izlerken duraklamadan seri oynatsın, görüşme kalitesi net ve sağlıklı olsun yeter. İnşallah yakında kurtulacağım N78 den...
  • kamerası beklediğimden daha iyi aslında. daha iyi kameralı bir modele 1.5 kat fiyat farkı vermektense bu telefon alınabilir gibi geliyor.
  • arkadaşım benim samsung e-250i var bazen dns hatası veriyoo nasıl düzelticem biraz bilgi veririmisiniz şimdiden teşekürler
  • resimler çok net yauu. yoksa bana mı öyle görünüyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: teknocel

resimler çok net yauu. yoksa bana mı öyle görünüyor.

Evet gündüz resimleri çok net..
    Gece çekimi kötü çıktı.Yağışlıu havada çekim yaptım.Bu gece yağmur olmazsa yeniden çekim yapıp buraya ekleyeceğim.
  • telefonun fiyatı 740 ytl kadar çıkmış
  • G 705 in Ankara cepa avm de bir telefoncuda demosunu gördüm.Bana biraz basit geldi görünüşü.Bu arada bende s.e. 810 kullanıyorum.Bu telefonu almayı düşünüyorum.Fakat tuş takımı biraz tuhaf geldi bana
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgurkavak

telefonun fiyatı 740 ytl kadar çıkmış

evet 660 tl idi hafta başında hızlıal da şimdi orda bile 705 olmuş, birisi euro yu durdursa :)
  • euro'nun yükselişi pariteye bağlı bir hareket. eur/usd paritesi yükseldiği için euro'da yükseliyor. yakında parite düşebilir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: eranyumm

euro'nun yükselişi pariteye bağlı bir hareket. eur/usd paritesi yükseldiği için euro'da yükseliyor. yakında parite düşebilir..

valla üretime dayalı olmayan ekonomiler büyük ekonomilerin oyuncağı olmaya mahkumdur :)

konumuza dönecek olursak birkaç gün içinde teledonun fiyatının bu kadar artmasına anlama veremedim. hafta başındaki fiyatına dönerse almayı düşünüyorum.
  • telefonun hayırlı olsun rogue s.e seçmekle bence çok doğru bir karar verdin telefonunda çok güzelmiş hayırlı olsun
  • Telefonumda bulunan Wayfinder 7 programını ayrıntılı olarak kullandım.İlk önce gprs'e bağlanmaması için bağlantı ayarlarını değiştirdim.Kablosuz internet üzerinde bağlanıyorum.İnternete bağlanmadan harita yüklenmiyor.Varılacak yer işaretlendiğinde ya da adresi yazıp program bulduğunda gps devreye giriyor.Yol hesabı,ne kadar sürede varılacağı güzergah hesabı yapıyor.Sonrasında ise sesli(tercihli) ve harita üzerindeki ok işaretleri ile adres gösterimi,yol güzergahlarını ayrıntılı şekilde gösteriyor.Başka bir program aramama gerek kalmadı.Biraz kurcalayınca basit ve kullanışlı gelmeye başladı.

Kablosuz internet varken iyi de,dışarda olduğumuz zaman gprs bağlantısı yapınca bu şartlarda bir telefon parası gprs ücreti verilir.5 dakika da ortalama 15 kontör gider.

300-400 liralık navi cihazlarında bulunan 700-800 mb civarındaki haritaları telefona yüklesem diyorum ama onlarda java uyumlu değil..
    Neyse ki gps'le haritayla işim yok

• rouge34, abi valla ben de senin gibiydim. her şey w810i kullanmamla beraber değişti, ne efsane telefonmuş ya. ama gel gör kaderin cilvesi daha 1 senesini doldurmadan çaldırdım(telefonu baya geç almıştım zaten- mart 2008). şimdi nokia nın çok alt modellerinden biriyle idare ediyorum ve bayadır SE leri araştırıyorum. Türkiye ye geldi mi bilmiyorum ama Xperia'yı takip ediyordum, yurtdışında deneme imkanı buldum ve pek beğenmedim. Malzeme kalitesi hoşuma gitmedi, bir de yaklaşık 1.750 tl ye denk geliyordu. o yüzden iyice soğudum ondan ve bu modeli gözüme kestirdim. galiba tek eksiği autofocus çünkü ben acayip seviyordum o özelliği ancak senin koyduğun şu boğaz fotoları yeniden fikrimi değiştirdi. inşallah ben de bir kaç gün içinde g705'i alacağım. alacak arkadaşlara da fikirlerimi burda beyan ederim. görüşmek üzere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basurettin -- 20 Mart 2009; 14:22:13 >

• quote:

Telefonumda bulunan Wayfinder 7 programını ayrıntılı olarak kullandım.İlk önce gprs'e bağlanmaması için bağlantı ayarlarını değiştirdim.Kablosuz internet üzerinde bağlanıyorum.İnternete bağlanmadan harita yüklenmiyor.Varılacak yer işaretlendiğinde ya da adresi yazıp program bulduğunda gps devreye giriyor.Yol hesabı,ne kadar sürede varılacağı güzergah hesabı yapıyor.Sonrasında ise sesli(tercihli) ve harita üzerindeki ok işaretleri ile adres gösterimi,yol güzergahlarını ayrıntılı şekilde gösteriyor.Başka bir program aramama gerek kalmadı.Biraz kurcalayınca basit ve kullanışlı gelmeye başladı.

Kablosuz internet varken iyi de,dışarda olduğumuz zaman gprs bağlantısı yapınca bu şartlarda bir telefon parası gprs ücreti verilir.5 dakika da ortalama 15 kontör gider.

300-400 liralık navi cihazlarında bulunan 700-800 mb civarındaki haritaları telefona yüklesem diyorum ama onlarda java uyumlu değil..

yağmursuz bir vakitte çekilmiş gece fotoğraflarını bekliyoruz bu arada :)

• quote:

Orjinalden alıntı: Rohanamaria

rouge34, abi valla ben de senin gibiydim. her şey w810i kullanmamla beraber değişti, ne efsane telefonmuş ya. ama gel gör kaderin cilvesi daha 1 senesini doldurmadan çaldırdım(telefonu baya geç almıştım zaten- mart 2008). şimdi nokia nın çok alt modellerinden biriyle idare ediyorum ve bayadır SE leri araştırıyorum. Türkiye ye geldi mi bilmiyorum ama Xperia'yı takip ediyordum, yurtdışında deneme imkanı buldum ve pek beğenmedim. Malzeme kalitesi hoşuma gitmedi, bir de yaklaşık 1.750 tl ye denk geliyordu. o yüzden iyice soğudum ondan ve bu modeli gözüme kestirdim. galiba tek eksiği autofocus çünkü ben acayip seviyordum o özelliği ancak senin koyduğun şu boğaz fotoları yeniden fikrimi değiştirdi. inşallah ben de bir kaç gün içinde g705'i alacağım. alacak arkadaşlara da fikirlerimi burda beyan ederim. görüşmek üzere

W810i modelini seviyorsan buna bayılıp yığılacaksınBir an önce almanı tavsiye ederim.

• quote:

Orjinalden alıntı: ckul

quote:

Telefonumda bulunan Wayfinder 7 programını ayrıntılı olarak kullandım.İlk önce gprs'e bağlanmaması için bağlantı ayarlarını değiştirdim.Kablosuz internet üzerinde bağlanıyorum.İnternete bağlanmadan harita yüklenmiyor.Varılacak yer işaretlendiğinde ya da adresi yazıp program bulduğunda gps devreye giriyor.Yol hesabı,ne kadar sürede varılacağı güzergah hesabı yapıyor.Sonrasında ise sesli(tercihli) ve harita üzerindeki ok işaretleri ile adres gösterimi,yol güzergahlarını ayrıntılı şekilde gösteriyor.Başka bir program aramama gerek kalmadı.Biraz kurcalayınca basit ve kullanışlı gelmeye başladı.

yağmursuz bir vakitte çekilmiş gece fotoğraflarını bekliyoruz bu arada :)

Bugün hava normale döndü.Bu akşam çekeceğim.

• quote:

Bugün hava normale döndü.Bu akşam çekeceğim.

bekliyoruz :)
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.