Şimdi Ara

^^Sony Ericsson G705^^ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.308
Cevap
1
Favori
140.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: m35

programı kurdum dahili gps olmadıgı için baglantı hatası verdi...

ama ilk açılışta midlet izinleri çıkıyor program net baglantısı istiyor izin vermedim uyduya baglanmaya çalıştı baglanamadı tabiki

buarada amaze i kurdum digerini indirmedim hiç:) kotayı şimdiden aştım kılı kırk yarıyom hehe

çok sağol denediğin için .. ben de arkadaşın K750'sinde denedim. aynı şey oldu. uygulama internete bağlanmayı istedi. ben de giriş yapmadım.
    ama dahili??? GPS'i olan G705 gibi bir telefonda denemek lazım.

@rouge34 G705 için GPS programını yukardaki linkten indirip deneyebilir misin? sonucu burda paylaşırsan memnun oluruz.. maksadım java platformlu bir telefonda çalışan bedava GPS programı bulabilmek. tabi varsa...

• kullanan arkadaşlar ses kalitesi hakkında bilgi verebilirlermi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: eranyumm

quote:

Orjinalden alıntı: m35

programı kurdum dahili gps olmadıgı için baglantı hatası verdi...

ama ilk açılışta midlet izinleri çıkıyor program net baglantısı istiyor izin vermedim uyduya baglanmaya çalıştı baglanamadı tabiki

buarada amaze i kurdum digerini indirmedim hiç:) kotayı şimdiden aştım kılı kırk yarıyom hehe

çok sağol denediğin için .. ben de arkadaşın K750'sinde denedim. aynı şey oldu. uygulama internete bağlanmayı istedi. ben de giriş yapmadım.
    ama dahili??? GPS'i olan G705 gibi bir telefonda denemek lazım.

@rouge34 G705 için GPS programını yukardaki linkten indirip deneyebilir misin? sonucu burda paylaşırsan memnun oluruz.. maksadım java platformlu bir telefonda çalışan bedava GPS programı bulabilmek. tabi varsa...

Verdiğiniz linkten programı indirdim.Çok kullanışlı ve kullanması basit bir program.Fakat gprs'ten bağlanıyor.5 dakika kullandım 8-9 mb veri indirdi.

•  ^^Sony Ericsson G705^^

^^Sony Ericsson G705^^

^^Sony Ericsson G705^^

^^Sony Ericsson G705^^

^^Sony Ericsson G705^^

^^Sony Ericsson G705^^

^^Sony Ericsson G705^^

^^Sony Ericsson G705^^

^^Sony Ericsson G705^^

^^Sony Ericsson G705^^

^^Sony Ericsson G705^^

^^Sony Ericsson G705^^

^^Sony Ericsson G705^^

^^Sony Ericsson G705^^

• @rouge34

Telefonunuz hayırlı olsun. İnceleme ve fotoğraflar için teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ax

kullanan arkadaşlar ses kalitesi hakkında bilgi verebilirlermi.

Walkman serisini aratmayacak kalitede..Mega bass var.Telefonun yanında verilen kulaklık da kaliteli..

quote:

Orjinalden alıntı: HuNTeR_1907

@rouge34

Eyvallah saolun
  • İllia bir eksik olacak, symbian olsaydı tam süper olacaktı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rouge34

quote:

Orjinalden alıntı: ax

kullanan arkadaşlar ses kalitesi hakkında bilgi verebilirlermi.

Walkman serisini aratmayacak kalitede..Mega bass var.Telefonun yanında verilen kulaklık da kaliteli..

quote:

Orjinalden alıntı: HuNTeR_1907

@rouge34

Eyvallah saolun

hpm 70 deil sanırım kulaklık?peki ara aparatta şarkıyı ileri geri alma tuşu var mı kulaklık setinde ?

• Fotoğraflar için teşekkürler, fm transmitter varmıydı bu cihazda?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mobilecom

İllia bir eksik olacak, symbian olsaydı tam süper olacaktı.

Bu telefonu kulandıktan sonra symbian'ı aramayacaksın.

quote:

Orjinalden alıntı: think pink!!!

hpm 70 deil sanırım kulaklık?peki ara aparatta şarkıyı ileri geri alma tuşu var mı kulaklık setinde ?

HPM64.Üzerinde bass reflex yazıyor.İleri geri alma tuşu yok.

quote:

Orjinalden alıntı: ozgurkavak

Fotoğraflar için teşekkürler, fm transmitter varmıydı bu cihazda?

Fm transmitter yok.

• Kötü bir yanını yazmayı unuttum.
    Fotoğraf çekerken 3 mp/2 mp ve 1mp'de çekim yapılırsa zoom yapılmıyor.Vga modunda zoom kullanılabiliyor.
  • HPM64.Üzerinde bass reflex yazıyor.İleri geri alma tuşu yok.

kötüymüş ya en azından hpm 70 koysalarmış w serisinle aradaki farkı kulaklıkla kapatrlarmış kulağa oturma açısından ses yalıtımı önemli
  • quote:

Verdiğiniz linkten programı indirdim.Çok kullanışlı ve kullanması basit bir program.Fakat gprs'ten bağlanıyor.5 dakika kullandım 8-9 mb veri indirdi.

teşekkür ederim denediğiniz için. sanırım kendi programı da internet istiyormuş. (wayfinder)..
    sanırım hem GPRS kullanmayan, hem bedava bir program bulma işi biraz zor.. ve yatar gibi..

fotograf kalitesi iyiymiş. gece çekimleri de bir cep telefonuna göre yeterli bence. herşeyiyle iyi güzel de, GPS ücretli olunca istemeyerek de olsa elemek durumunda kalıyorum. GPS kullanmayacaklar için ideal bir telefon.
  • iyi ama telefonun gps i dahili gps olmalı.ozaman direk uydudan bağlanması gerekmezmi ve ücretsiz olması?
  • arkadaslar hpm-70 olmaması büyük bi eksiklik degil zaten:) bende varda noluyor yüzüne bile bakmıyom ep-630 aldım mis gibi arada daglar var...
  • gündüz çekimleri fena sayılmaz aslında ama yine de beklenilene ulaşmamış... w715 ya da w995 modeli çıksın da bir de onları görelim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: eranyumm

quote:

teşekkür ederim denediğiniz için. sanırım kendi programı da internet istiyormuş. (wayfinder)..
    sanırım hem GPRS kullanmayan, hem bedava bir program bulma işi biraz zor.. ve yatar gibi..

fotograf kalitesi iyiymiş. gece çekimleri de bir cep telefonuna göre yeterli bence. herşeyiyle iyi güzel de, GPS ücretli olunca istemeyerek de olsa elemek durumunda kalıyorum. GPS kullanmayacaklar için ideal bir telefon.

Yabancı bir forumda ilk girişte gprs seçeneğini seçmeyin diye özellikle belirtmişler.Bunu dün gece okudum.Ayar nasıl değiştirilir bilmiyorum.
    Wayfinder'de gprs'e bağlanıyor fakat güncelleme yapacağı zaman..
    Amaze isimlli program çok daha kullanışlı wayfinder'e göre..Yeniden bu tür programlar bulduğunuzda burada paylaşırsanız çok sevinirim.

Gece çekimlerini ben beğenmedim.Sağanak yağış vardı çekimler sırasında..Yeniden gece çekim yapıp resimleri buraya ekleyeceğim.

• Telefon gerçekten şık gözüküyor.

Şunu eklemeden geçmeyeceğim :D

^^Sony Ericsson G705^^

Tuş takımını görünce aklıma beyaz çikolata geldi haliyle iştahım açıldı, ısırasım geldi
  • quote:

Yabancı bir forumda ilk girişte gprs seçeneğini seçmeyin diye özellikle belirtmişler.Bunu dün gece okudum.Ayar nasıl değiştirilir bilmiyorum.
    Wayfinder'de gprs'e bağlanıyor fakat güncelleme yapacağı zaman..
    Amaze isimlli program çok daha kullanışlı wayfinder'e göre..Yeniden bu tür programlar bulduğunuzda burada paylaşırsanız çok sevinirim.

http://www.turkeyforum.com/satforum/showthread.php?t=325426

bu sitede liste halinde bazı GPS programları verilmiş. içlerinde java'da çalışan trekbuddy isimli bir GPS programı daha var. diğeri de Amaze zaten. birşeyi merak ettim, siz bağlanıp denediğinize göre sanırım Türkiye haritası var. harita ayrıntıları nasıl mesela?

evet aslında o tip ayarların samsung G810'da olduğunu biliyorum. bağlanırken sadece dahili GPS alıcısını kullan, internete bağlanma gibi seçenekler olabilir. eğer varsa ve kullanılan GPS programı da bunu destekliyorsa bu çözüm yolu olabilir..

http://www.maps-gps-info.com/fgpfwmobile.html#Java

bu sitede de java ve GPS ile çalışan bazı programlar var. hepsi navigasyon yazılımı değil, içlerinde yön bulma vs.. türü programlar da var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 19 Mart 2009; 11:41:57 >

• quote:

Orjinalden alıntı: tatlisevgi
    iyi ama telefonun gps i dahili gps olmalı.ozaman direk uydudan bağlanması gerekmezmi ve ücretsiz olması?

evet sorun da orda zaten. bildigim kadarıyla dahili GPS alıcısı var ve GPRS istemeden direk uydudan bağlantı sağlanabilmesi gerek. Eğer symbian işletim sistemi olsaydı zaten bu durum hiç sorun olmazdı. ama telefon java ile çalışıyor.java'da çalışan GPS programı bulmak zor. çalışanlar da internet bağlantısı isteyebiliyor. eğer bunun bir ayarı yoksa yani illa ki internet bağlantısı gerekiyorsa, telefonda dahili GPS olmasının da hiçbir anlamı kalmıyor...
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.