Şimdi Ara

^^Sony Ericsson G705^^ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.308
Cevap
1
Favori
140.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

^^Sony Ericsson G705^^

^^Sony Ericsson G705^^

^^Sony Ericsson G705^^

^^Sony Ericsson G705^^

^^Sony Ericsson G705^^

^^Sony Ericsson G705^^

^^Sony Ericsson G705^^

^^Sony Ericsson G705^^

^^Sony Ericsson G705^^

• Resimlerden telefon çok güzel görünüyor.Demosunu görmüştüm ona benzemiyor.Bende iki yıldır K810 kullanıyorum.Yalnız ücretsiz yon bulma programı olsa süper olurdu.İnternete bağlanmaya gerek kalmadan
  • şarj girişi çok dandik bu s.e nun.bendede var k700i aynı şarj girişi beni deli ediyor.şarj olmuyor takılıyor batarya bitiyor o yüzden.nokia ve samsung da delik içine girecek şekilde yapılıyor bunda çok dandik.bende 3 yıldan fazladır kullandığım telefonumla yarın vedalaşıyorum.artık güzel bi telefon alıp bi okadar sene kullanırım.
  • k700le aynı degil yanlısın var:)
  • kesinlikle aynı değil ..
  • Bende K 810 var.iki yıldır şarjda hiç bir sorun yaşamadım.Ayrıca 4 günde bir şarj ediyorum.S.E. telefonlarda şarj problemi yaşamadım ben.Şarj yuvası biraz hassas olabilir.Bi arkadasım servise verdi.Garantiden yaptılar.Fakat ben dediğim gibi bir sorun yasamadım
  • rouge 34, telefonu kullandıkça artı eksilerini daha iyi analiz etmişsindir.İki sorum olacak.

1.tuş takımı görünüşü tuhafmı.

2.Navigasyon nasıl.

Ben de almayı düşünüyorum.N 79 ile G 705 arasında kaldım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tariku

rouge 34, telefonu kullandıkça artı eksilerini daha iyi analiz etmişsindir.İki sorum olacak.

2.Navigasyon nasıl.

Tuş takımı resimde tuhaf görünebilir ama tuhaf değil gerçekte..En iyisi sende telefoncu da incele.(İnternetten sipariş vereceksen)

Wayfinder 7 programı çok kullanışlı..Bugün 2 saat kullandım.3 aylık deneme sürümü var.Haritalar internetten yükleniyor.Konum belirleme,güzergah belirleme gibi durumlarda gps çalışıyor.Kablosuz internetin olduğu yerlerde bir sorun yok.Ama gprs ile harita yüklemek çok pahalıya gelir.

Ayrıca yularıda bir arkadaşımızın verdiği linkten amaze isimli programı yükledim.Bu programda çok iyi..Hatta bu programda daha çok ayrıntı var.(Market,alışveriş merkezi,iskele,durak,hastane vs.)

• Yalnız telefoncularda inceleme fırsatımız yok.Telefoncularda yok gaLİ BA..Demosu var.O da birebir olmadığı için.Ben S.E. dan memnununm.Fakat navigasyonu tam anlamadım.gprs DEĞİLDE a gps İLE BAĞLANAMIYOMUSUN
    quote:

Orjinalden alıntı: rouge34

quote:

rouge 34, telefonu kullandıkça artı eksilerini daha iyi analiz etmişsindir.İki sorum olacak.

2.Navigasyon nasıl.

Tuş takımı resimde tuhaf görünebilir ama tuhaf değil gerçekte..En iyisi sende telefoncu da incele.(İnternetten sipariş vereceksen)

Wayfinder 7 programı çok kullanışlı..Bugün 2 saat kullandım.3 aylık deneme sürümü var.Haritalar internetten yükleniyor.Konum belirleme,güzergah belirleme gibi durumlarda gps çalışıyor.Kablosuz internetin olduğu yerlerde bir sorun yok.Ama gprs ile harita yüklemek çok pahalıya gelir.

Ayrıca yularıda bir arkadaşımızın verdiği linkten amaze isimli programı yükledim.Bu programda çok iyi..Hatta bu programda daha çok ayrıntı var.(Market,alışveriş merkezi,iskele,durak,hastane vs.)

• quote:

Yalnız telefoncularda inceleme fırsatımız yok.Telefoncularda yok gaLİ BA..Demosu var.O da birebir olmadığı için.Ben S.E. dan memnununm.Fakat navigasyonu tam anlamadım.gprs DEĞİLDE a gps İLE BAĞLANAMIYOMUSUN
    quote:

Orjinalden alıntı: rouge34

quote:

2.Navigasyon nasıl.

Bilgisayarında google earth programını nasıl kullanıyorsan bu telefonda da aynı şekilde kullanılıyor.Yani bu telefonda haritalar yüklü değil.İnternet üzerinden yüklüyor.Gps ise yön bulma da konum belirleme de vs . bu gibi durumlarda çalışıyor.
    Gprs'e bağlanmadan da çalışıyor mu ben öğrenemedim mi diyeceğim ama telefon hafızası 20 mb dolu..Toplamda 120 mb hafıza var 20 mb dolu.:Harita yüklü olsaydı en 500-600 mb yer kaplar.Bu durumda haritalar yüklü olmadığı için mecbur internet bağlantısı kullanılacak.

• quote:

Orjinalden alıntı: tatlisevgi

şarj girişi çok dandik bu s.e nun.bendede var k700i aynı şarj girişi beni deli ediyor.şarj olmuyor takılıyor batarya bitiyor o yüzden.nokia ve samsung da delik içine girecek şekilde yapılıyor bunda çok dandik.bende 3 yıldan fazladır kullandığım telefonumla yarın vedalaşıyorum.artık güzel bi telefon alıp bi okadar sene kullanırım.

k700den sonra sen uyuduuun sony ericsson fena telefonlar çıkardı ki ilki k750 olduuuu. bu platformla beraber şarj girişi değiştiiii. şimdiyse senin harika k700ün gibi sorun çıkartmıyor. çıkarttığı sorun samsungtan daha az.
  • Her yön bulmada önce haritalarımı yüklemek gerekiyor.
  • quote:

Her yön bulmada önce haritalarımı yüklemek gerekiyor.

Evet öyle oluyor.Harita yüklemek sorun değil sanki telefonunda yüklüymüş gibi harita hemen açılıyor.Ama o kadar kontor gittikten sonra neye yarar.

Forumda bir kaç arkadaş daha alsa da incelese şu gps olayınıBelki benim gözden kaçırdığım bir nokta vardır.
  • Haklısın.O kadar kontör gittikten sonra anlamı yok.Jawa da programlar çıktıkça bu sorun düzelir belki.Peki nokia larda böyle sorun varmı biliyomusun.Bende daha önce navigasyon kulanmadım.G 705 guzel fakat program eksiği beni düşündürüyor.Nokia N 79 da düşünüyorum.Fakat G 705 daha karizmatik gorunuyor.Senin düşüncen ne...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mobilecom

İllia bir eksik olacak, symbian olsaydı tam süper olacaktı.

yav bilader biz sırf symbian'dan kaçmak için SE alıyoruz, sen daha symbian diyon ya ehuehehue
  • quote:

Haklısın.O kadar kontör gittikten sonra anlamı yok.Jawa da programlar çıktıkça bu sorun düzelir belki.Peki nokia larda böyle sorun varmı biliyomusun.Bende daha önce navigasyon kulanmadım.G 705 guzel fakat program eksiği beni düşündürüyor.Nokia N 79 da düşünüyorum.Fakat G 705 daha karizmatik gorunuyor.Senin düşüncen ne...

Nokia'da haritalar yüklü diye biliyorum.Bende nokia N79 ile G705 arasında karar verdim.Symbian menüsünden çabuk sıkılıyorum.Ayrıca menülerdeki geçişler G705'de daha hızlı.N79'un şarjı da yarı yarı az dayanıyor.Wi-fi olan bir telefonda pil az gidecekse hiç wi-fi koymasalar daha iyi..

Program eksiği var diyorsun bence şimdilik gps programı dışında bir program eksiği yok.Zaten K810i,W910i gibi modellerin bütün programları ve oyunları G705'te de çalışıyor.Java programlar eskiden azdı.Şimdi symbian da ne kadar program varsa java için de var.

Benim tavsiyem G705 al..K810i kullanıyorsun.Nokia N79 aldıktan sonra yeiden sony ericsson'a dönüş yapacaksın.Bende böyle oldu.

• ya bu forumda ya da başka bir yerde way finder için haritaları karta almanın yoları anlatılıyordu sanki bi ara bakmıştım ben ama yalan olmasın. yalnız şunu diyebilirim bir çok operator internet paketi satıyo. çok pahalı değiller. 100 mb 9 ytl mesela. bunun kontörlü hatlara uyarlamaları var. bunları kullanmaya başlayınca haritaymış karttamıymış neymiş ben hiç aramaz oldum öle şeyleri ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rohanamaria

quote:

Orjinalden alıntı: mobilecom

İllia bir eksik olacak, symbian olsaydı tam süper olacaktı.

yav bilader biz sırf symbian'dan kaçmak için SE alıyoruz, sen daha symbian diyon ya ehuehehue

Harbiden bende resmen symbian'dan kaçtım.
    5 sene önce Nokia 6600'larda symbian vardı.Herkese symbianlı telefon aldırmaya çalışırdım.O zamanlar symbiansız telefonu,telefondan saymazdım.Çünkü msn programı falan program derken çok işime yarıyordu.Şimdi de symbiandan kaçıyorum.

• Ben de kararsızım.Fakat açıkçası N 79 pekde hoşuma gitmedi.S.E. daki kalite gerçekten üst düzey.İki yıldır hiç bir sorun yasamadım.H.b. sipariş etmeyi düşünüyorum.
  • quote:

Ben de kararsızım.Fakat açıkçası N 79 pekde hoşuma gitmedi.S.E. daki kalite gerçekten üst düzey.İki yıldır hiç bir sorun yasamadım.H.b. sipariş etmeyi düşünüyorum.

K810i'den çok memnundum.Çok mesaj yazan biriyim.K810i de mesaj yazmaktan keyif alıyordum.Satmakla hata yaptım.Zaten K810i sattıktan sonra dikiş tutturamadım.Döndüm dolaştım yine sony ericsson aldım.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.