Şimdi Ara

^^Sony Ericsson G705^^ (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.308
Cevap
1
Favori
140.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Güzel fotoğraflar.
  • OF ya arkadaşlar bir türlü karar veremedim 1-2 ay içinde almayı planlıyorum sizce hangisi G705'mi w705'mi.G705'in hangi seriye bağlı olduğu belli değil tipi falan güzel ama ekranı küçük

Bir de diğer bir sorum var P1i'de nete girebildiğim gibi G705'te internete giremiyor muyum?Okuduğum incelemede göstermemiş te ondan soruyorum.Yani bilgisayardaki gibi siteleri görebiliyor muyum?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ecay

OF ya arkadaşlar bir türlü karar veremedim 1-2 ay içinde almayı planlıyorum sizce hangisi G705'mi w705'mi.G705'in hangi seriye bağlı olduğu belli değil tipi falan güzel ama ekranı küçük

Bir de diğer bir sorum var P1i'de nete girebildiğim gibi G705'te internete giremiyor muyum?Okuduğum incelemede göstermemiş te ondan soruyorum.Yani bilgisayardaki gibi siteleri görebiliyor muyum?

İnternet var.Bilgisayardaki gibi siteleri görebilirsin.
  • Resimler güzel gerçekten de.Bir de sensör vardı değilmi telefonda.Yan çevirince goruntu yatay oluyor mu.Bir de haritaları arastırırız belki yukleniyodur.Yuklenmesede ileride sanıyorum yuklenir
  • quote:

Orjinalden alıntı: rouge34

quote:

OF ya arkadaşlar bir türlü karar veremedim 1-2 ay içinde almayı planlıyorum sizce hangisi G705'mi w705'mi.G705'in hangi seriye bağlı olduğu belli değil tipi falan güzel ama ekranı küçük

İnternet var.Bilgisayardaki gibi siteleri görebilirsin.

İyi o zaman inceleme sitesinde sadece wap türü siteleri göstermiş te noluyoz lan dedim yoksa sadece o işe mi yarıyor o wifi Neyseki öyle değilmiş.

Bİr karar verip alsam şu w705 veya G705'i rahatlayacağım.Auto Focus olsa şu telefonlarda süper olacak ama ah bu SE

• quote:

Orjinalden alıntı: dummy decoy

quote:

Orjinalden alıntı: eranyumm

quote:

Orjinalden alıntı: tariku
    Kamera çok önemli değil benim için.Wifi , gps gibi özellikleri daha çok kullanırım galiba.Artık bende karar verdim.H.B den sipariş edeceğim.Bi kaç güne gelir.Gelince goruşlerimi paylasırım buradan.Teşekkürler bilgiler için

kardeşim niye hepsiburada'dan alıyorsun. 726TL

bak burda 685 TL + kargo da ücretsiz
    http://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=02.044.1357.0178

N79'a gelince; N79'da nokia indirime gitmiş bana da cazip gelmişti ama araştırınca SAR değerinin çok yüksek olduğunu gördüm. Nokia N79 (Type RM-348):1.40 W/kg. gibi yüksek bir değer.. bence önemli bir eksi..

N79'un G705'den üstün tarafı ise (tabi GPS'de symbian program esnekliği sayesinde) symbian işletim sistemine istediğin bir GPS programını yükleyebilmek. mesela Garmin, Route66 gibi birçok programı ücretsiz bulup yükleyebiliyorsun. ayrıca internete bağlanmak da gerekmiyor.. G705'de java olduğu için bu şimdilik bir sorun. inşallah ilerde halledilir.

benim bildiğim nokia'nın en büyük dejavantajı dahili gps modülünü nokia maps dışındaki bir programla kullanamamaktı. tabi bu değişmiş olabilir nokia da insafa gelmiş olabilir ama sanırım n95 ve n95 8gb'ta bu böyleydi. gsm arena eksi olarak yazmıştı bunu incelemede

en ucuz sanırım ereyonda arkadaşlar...bi bakın derim

• quote:

bunda karar veremeyecek birşey yok bence... önceki sayfalarda ikisinin arasındaki farkları yazmıştık.. W705 henüz piyasaya çıkmadı ve çıksa da Türkiyeye geleceği de meçhul. belki de hiç gelmeyecek. zaten özelliklerine bakınca iki telefon birbirinin hemen hemen aynı. getirip getirmeyeceklerini SE sitesinin iletişim kısmından sorarak öğrenebilirsiniz, hemen cevap veriyorlar..

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=2520&idPhone1=2585

G ile W'nin linkte kıyaslaması var. boyutları, kamerasına varıncaya kadar herşeyi aynı. auto focus ikisinde de yok.. ayrıca W705'in GPS'i yok.. kısaca G705 daha üstün. W705'i daha önce yazdık sadece Walkman serisine özgü bazı özellikleri var. - Walkman 3.0 player, - Shake control, ve - SensMe gibi..

@Rohanamaria
    aradaki 3-5 lira farka bakarsak şu an en ucuz eksenbilgisayar'da (teknofiyat karşılaştırması). ben o yazıyı yazdığımda en ucuz hızlıal'daydı. sonra Euro'daki değişimlere göre fiyatı yükselmiş. ereyon'a aradaki kargo farkını da ilave edince fiyat yükselir eksende'de kargo ücretsizmiş.. yani en ucuz orası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 22 Mart 2009; 0:47:03 >

• quote:

Resimler güzel gerçekten de.Bir de sensör vardı değilmi telefonda.Yan çevirince goruntu yatay oluyor mu.Bir de haritaları arastırırız belki yukleniyodur.Yuklenmesede ileride sanıyorum yuklenir

kardeş telefonda Accelerometer sensor var yani ilk dediğin olay mevcut. harita olayını bilmiyorum maalesef.
  • yalnız eksen'de peşin fiyatına taksit yok :)
  • G705 alanlar dikkatli kullnasın

gerçitüm tellerde aynı sorunlar Sadece dikkatli kullanın

^^Sony Ericsson G705^^
  • Telefon yeni mıodel zaten.Bu kadar kısa kullanımda tuşların soyulması ilginç.
  • quote:

Orjinalden alıntı: se(dd)at

G705 alanlar dikkatli kullnasın

^^Sony Ericsson G705^^

w910i'de böyle bir şey yoktu.Bu nedir böyle Dikkat etmezsen 1 ayda edersen 3 ayda bu hale gelecek demekki.

• bişeycik oılmaz tuşa tırnaklarınla basmazsan bu durum olmuyor w810da denendi :) ondada aynı dert var... ama sadece tırnakla basınca oluyor yoksa parmanın deri kısmıyla kullandınmı bişey olmuyor:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: se(dd)at

G705 alanlar dikkatli kullnasın

^^Sony Ericsson G705^^

bendede w810i var aynı sorun bende de oldu. zamanla o kısımda aşınma oluyor. bu telefon özellikleri bakımından oldukça güzel ancak ben kamera kapağı plmayan bi telefon alma taraftarı değilim. çünkü ilerleyen zamanlarda kamera lensi aşınıyor. ve insanın canı fotoğraf çekmek bile istemiyor.

• çok kötü bi göruntü arkadaşımda da aynısı oldu bende alıcaktım iyiki almadan gördüm
  • Evet bu sabah G705 kargodan teslim aldım.İlk izlenimlerim olumlu.K 810i kullanıyorum.G 705 daha kibar,karizmatik.Fakat gelgelelim daha ilk günden wifi de problem var.Gün içinde bağlanırken artık bağlanmıyor.Evde kablosuz internet var.Modemin yanında bile bağlanmıyor.Servis yolu göründü ilk günden
  • quote:

Evet bu sabah G705 kargodan teslim aldım.İlk izlenimlerim olumlu.K 810i kullanıyorum.G 705 daha kibar,karizmatik.Fakat gelgelelim daha ilk günden wifi de problem var.Gün içinde bağlanırken artık bağlanmıyor.Evde kablosuz internet var.Modemin yanında bile bağlanmıyor.Servis yolu göründü ilk günden

Güle güle kullanın
    1 haftadır kullanıyorum.Hiç sorun yaşamadım bağlantı da
    Wi-fi ayarlarına da baktım ayar yapılacak birşey de yok seçeneklerde..

• Gündüz problem yoktu.Evde bağlandım.Birden bağlantı gitti.Laptop ile bağlanıyorum.Yani wirelesste problem yok.Telefon wifi de problem var.Yazılımı yeniden yükliyeyim dedim.s.e. sitede G 705 yazılımı henüz yok.Yarın servise götürmeyi düşünüyorum.
    quote:

Orjinalden alıntı: rouge34

quote:

Evet bu sabah G705 kargodan teslim aldım.İlk izlenimlerim olumlu.K 810i kullanıyorum.G 705 daha kibar,karizmatik.Fakat gelgelelim daha ilk günden wifi de problem var.Gün içinde bağlanırken artık bağlanmıyor.Evde kablosuz internet var.Modemin yanında bile bağlanmıyor.Servis yolu göründü ilk günden

Güle güle kullanın
    1 haftadır kullanıyorum.Hiç sorun yaşamadım bağlantı da
    Wi-fi ayarlarına da baktım ayar yapılacak birşey de yok seçeneklerde..

• bugün teknosa da bu telefonu elime aldım,inceledim.hayran kaldım resmen.en kısa zamanda almak istiyorum.gerçekten çok şık ve sağlam bir telefon.kızağıda benim w850 den daha sağlam duruyor.bu arada bir sorum olacak.telefonu açmak için kırmızı tuşu mu kullanıyoruz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enchantedd -- 23 Mart 2009; 22:05:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: acfviolas

bugün teknosa da bu telefonu elime aldım,inceledim.hayran kaldım resmen.en kısa zamanda almak istiyorum.gerçekten çok şık ve sağlam bir telefon.kızağıda benim w850 den daha sağlam duruyor.bu arada bir sorum olacak.telefonu açmak için kırmızı tuşu mu kullanıyoruz?

Evet kırmızı tuş kullanılıyor.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.