Şimdi Ara

^^Sony Ericsson G705^^ (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.308
Cevap
1
Favori
140.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim telefonum da bugün elime ulaştı. ereyon'dan sorunsuz bir şekilde teslim aldım. benim de ilk izlenimim gayet şık bir telefon. ama en güzeli çok hafif olması ve çok ince olması. telefon yok gibi bir şey, tam istediğim gibi :)

fabrika çıkışı şarjıyla da biraz kurcaladım telefonu. içinde yüklü temaları beğenmedim. w810i nin güzel bir teması vardı, o yüklenebilir mi acaba buna onu merak ediyorum. neyse benim de ilk denediğim wi-fi oldu, çünkü artık çoğu yerde kablosuz internet var. sorunsuz bağlandım ve nette gezdim. mausu joystick ile kontrol ediyoruz. ora belki dokunmatiktir diye hayaller kurmuştum ama çok da önemli değil aslında :) bi ara da opera mini browser indirip test edecem. neyse belki telefonu şoklamadığımdan bazı takılmalar yaşadım onlar biraz kafamı karıştırdı ama şoklama bitince daha bi karıştırcam o zaman dönerim geri

• quote:

Orjinalden alıntı: Rohanamaria

benim telefonum da bugün elime ulaştı. ereyon'dan sorunsuz bir şekilde teslim aldım. benim de ilk izlenimim gayet şık bir telefon. ama en güzeli çok hafif olması ve çok ince olması. telefon yok gibi bir şey, tam istediğim gibi :)

fabrika çıkışı şarjıyla da biraz kurcaladım telefonu. içinde yüklü temaları beğenmedim. w810i nin güzel bir teması vardı, o yüklenebilir mi acaba buna onu merak ediyorum. neyse benim de ilk denediğim wi-fi oldu, çünkü artık çoğu yerde kablosuz internet var. sorunsuz bağlandım ve nette gezdim. mausu joystick ile kontrol ediyoruz. ora belki dokunmatiktir diye hayaller kurmuştum ama çok da önemli değil aslında :) bi ara da opera mini browser indirip test edecem. neyse belki telefonu şoklamadığımdan bazı takılmalar yaşadım onlar biraz kafamı karıştırdı ama şoklama bitince daha bi karıştırcam o zaman dönerim geri

Güle güle kullan
    W810i teması bulursan bana da yollaBende araştırıyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: Rohanamaria

benim telefonum da bugün elime ulaştı. ereyon'dan sorunsuz bir şekilde teslim aldım. benim de ilk izlenimim gayet şık bir telefon. ama en güzeli çok hafif olması ve çok ince olması. telefon yok gibi bir şey, tam istediğim gibi :)

hayırlı olsun, takılmalarla ilgili bilgilendirirsen sonradan sevinirim ;)

• HERKESE SELAMLAR,

G705'i 1 haftadır kulanıyorum. Ben sadece sony ericsson kullanırım çünkü amacına uygun dizaynı oluyor.Önceki telefonum T630. zamanının ödüllü telefonu idi. aynı tasarım güzelliğine sahip g705'i görünce değiştirmeye karar verdim. İzlenimlerime gelince, dış tasarım ve malzeme kalitesi arka kapak hariç bir numara. arka kapağı daha iyi tasarlayabilirlerdi. ekranı ve renkleri çok güzel. temalar müzikler vs ler beni bağlamaz bunların hepsi görecelidir. evdeki wi-fi den youtube ile video seyrettim, gayet tatmin edici. GPS için wayfinder kullanırsanız bedava, google maps ise kontörünüzü bitirir, faturanızı şişirir. wayfinder 3 aylık deneme sürümü ile geliyor sonrasında satın alacaksınız. Akıllı yönetim sistemi var, telefonun ilk kurulumuna yardımcı olsun diye wizard bile var. hiç anlamyan biri bile bir kaç dakikada internete ulaşabiliyor. Tuşlar, kullanım,işletim sistemi hepsi sony ericsson klasiği ve kolay. bilmece çözmeniz gerekmiyor. gayet güçlü bir işlemcisi var. walkman açık iken gps ve interneti de kullanabiliyorsunuz. kamera özelliği fena değil ama T200 cybershot sahibi olduğundan bunu kullanmıyorum. telefon ile fotoğraf çekmem huyum kurusun ancak çektiğiniz videoları tek tuşla sony ericssonun size bedava verdiği internet blog ortamına gönderebiliyorsunuz. herşey çok hızlı. görüp görebileceğiniz en iyi müzik sistemi on board.kulaklığı taktığınızda dünyadan kopabilirsiniz. sony walkmanlerden gelen kalite geleneğini sürdürüyorlar, bravo. RSS feed ile gazetelerimi okuyorum. bunları tek listede güncelleyip bakabiliyorum. bir iki zıpır gps ve gyro destekli yazılım var içinde hayatta işim olmaz. oyunlara bir kere bile girip bakmadım. oyun oynamak isteyen ps3 alır.

Gelelim beğenmediğim yönlerine, bana olabileceği söylendi ancak döküman görüntüleme konusunda sorun var. sadece txt dosyalarını image şeklinde görüntüleyebildim, müşteri hizmetlerine pdf okunabilir mi diye sordum. sanırım ilave yazılımlar var ama internette arayacak vaktim olmuyor. işleri ne cevap versinler. push e-mail var gmailde sorun yaşamadım ancak express outlook için şirket sistemini de ayarlamak lazım.sonrasında senkronizasyon bir tık ile oluyor. Ve gelelim 3g olayına. alt yapı tamamen hazır. video call yapmak için bekleyen arkadaşlar gözü kapalı alabilirsiniz bu telefonu.

neticede özelliklerini kullanacağım diyen arkadaşlar alsın bu telefonu. yoksa walkman dinleyip kısa mesaj atanlara pahalı ve gereksiz. internete bağlanmayacaksanız aynı işleri yapan bir çok se telefon var piyasada.

şimdilik bu kadar, sorunuz olursa ilgim ve bilgim dahilinde yardımcı olmaya çalışırım.

^^Sony Ericsson G705^^

• telefonun kaplaması falan soyulursa bu garanti kapsamına girer mi? bilen var mı?
  • G705 sahibi arkadaşlar güle güle kullanın... Acaba G705 de görüşme ses kaydı varmı? Oto fokus yok diylar doğrumu? G705 le çektiğiniz fotoları paylaşırsanız sevinirim.Makro çekimler eklerseniz dahada bi sevinirim. Birde bu telefon sadece nettemi satılıyor, telefonculardan temin edilebilir mi?
  • tema ve benzeri programlarıwww.getjar.com adresinden bulabilirsiniz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: alican60
    G705 sahibi arkadaşlar güle güle kullanın... Acaba G705 de görüşme ses kaydı varmı? Oto fokus yok diylar doğrumu? G705 le çektiğiniz fotoları paylaşırsanız sevinirim.Makro çekimler eklerseniz dahada bi sevinirim. Birde bu telefon sadece nettemi satılıyor, telefonculardan temin edilebilir mi?

görüşme ses kaydı var mı bilmiyorum, bu soruya kullanan arkadaşlar cevap verebilir... ama diğer sorularının cevabı önceki birkaç sayfada var. oradan okuyabilirsin. telefon mağazalarda, teknoloji marketlerde vs. birçok yerde gördüm, satışı var yani..
  • quote:

Oto fokus yok diylar doğrumu?

evet yok
  • Arkadaşlar teşekkürler sağolun. Acaba hafıza kartına şifre konuluyormu? bi zahmet kullanan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim. Allah razı olsun. Fotoğraf çekerken insanı üzüyormu?
    (u600 kullnmıştımda sinir ediyordu)
  • quote:

Arkadaşlar teşekkürler sağolun. Acaba hafıza kartına şifre konuluyormu? bi zahmet kullanan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim. Allah razı olsun. Fotoğraf çekerken insanı üzüyormu?

5. sayfada eklenmiş fotoğraflar var, bakıp görebilirsin.
  • wayfinder sadece haritaları güncellemek için mi internete giriyor? eğer öyleyse o takdirde haritalar telefona yüklü olarak geliyor demektir. wayfinder programı için bir CD vs. verilmiyor mu?
    acaba harita detayları nasıl, mümkünse wayfinder navigator'e ait birkaç ekran görüntüsü koyabilir misniz?

weyfinder'ın crak dosyası vs.... birşeyi yok mu? süresi sınırsız hale getirilse, haritalar da telefona indirilse süper olur. ben biraz araştırdım crak dosyası, Map'i vs. var mıdır diye ama kaydadeğer birşey bulamadım.

son olarak;

http://www.4shared.com/file/66485721/280403bc/Wayfinder_Navigator_v7128-java240x320_j179_SEmc.html

G705'i veya javalı telefonu olan arkadaşlar linkteki programı telefona kurup deneyebilir misiniz? acaba tam sürüm mü diye merak ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 24 Mart 2009; 17:27:42 >
  • quote:

Arkadaşlar teşekkürler sağolun. Acaba hafıza kartına şifre konuluyormu? bi zahmet kullanan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim. Allah razı olsun. Fotoğraf çekerken insanı üzüyormu?

-Hafıza kartına şifre koyulmuyor.Program yükleyip klasörlere şifre koyabilirsin.
    -Telefonla konuşurken ses kaydı yapıyor.
    -Açık hava da fotoğraf çekerken sorun yok.Hafif karanlık oda da çekilen fotoğraflarda beklenen görüntüyü vermiyor.Ama çok kötü de değil.
    -Ben telefonu telefoncudan aldım.Birçok yerde satılıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aeronautical

HERKESE SELAMLAR,

G705'i 1 haftadır kulanıyorum. Ben sadece sony ericsson kullanırım çünkü amacına uygun dizaynı oluyor.Önceki telefonum T630. zamanının ödüllü telefonu idi. aynı tasarım güzelliğine sahip g705'i görünce değiştirmeye karar verdim. İzlenimlerime gelince, dış tasarım ve malzeme kalitesi arka kapak hariç bir numara. arka kapağı daha iyi tasarlayabilirlerdi. ekranı ve renkleri çok güzel. temalar müzikler vs ler beni bağlamaz bunların hepsi görecelidir. evdeki wi-fi den youtube ile video seyrettim, gayet tatmin edici. GPS için wayfinder kullanırsanız bedava, google maps ise kontörünüzü bitirir, faturanızı şişirir. wayfinder 3 aylık deneme sürümü ile geliyor sonrasında satın alacaksınız. Akıllı yönetim sistemi var, telefonun ilk kurulumuna yardımcı olsun diye wizard bile var. hiç anlamyan biri bile bir kaç dakikada internete ulaşabiliyor. Tuşlar, kullanım,işletim sistemi hepsi sony ericsson klasiği ve kolay. bilmece çözmeniz gerekmiyor. gayet güçlü bir işlemcisi var. walkman açık iken gps ve interneti de kullanabiliyorsunuz. kamera özelliği fena değil ama T200 cybershot sahibi olduğundan bunu kullanmıyorum. telefon ile fotoğraf çekmem huyum kurusun ancak çektiğiniz videoları tek tuşla sony ericssonun size bedava verdiği internet blog ortamına gönderebiliyorsunuz. herşey çok hızlı. görüp görebileceğiniz en iyi müzik sistemi on board.kulaklığı taktığınızda dünyadan kopabilirsiniz. sony walkmanlerden gelen kalite geleneğini sürdürüyorlar, bravo. RSS feed ile gazetelerimi okuyorum. bunları tek listede güncelleyip bakabiliyorum. bir iki zıpır gps ve gyro destekli yazılım var içinde hayatta işim olmaz. oyunlara bir kere bile girip bakmadım. oyun oynamak isteyen ps3 alır.

Gelelim beğenmediğim yönlerine, bana olabileceği söylendi ancak döküman görüntüleme konusunda sorun var. sadece txt dosyalarını image şeklinde görüntüleyebildim, müşteri hizmetlerine pdf okunabilir mi diye sordum. sanırım ilave yazılımlar var ama internette arayacak vaktim olmuyor. işleri ne cevap versinler. push e-mail var gmailde sorun yaşamadım ancak express outlook için şirket sistemini de ayarlamak lazım.sonrasında senkronizasyon bir tık ile oluyor. Ve gelelim 3g olayına. alt yapı tamamen hazır. video call yapmak için bekleyen arkadaşlar gözü kapalı alabilirsiniz bu telefonu.

neticede özelliklerini kullanacağım diyen arkadaşlar alsın bu telefonu. yoksa walkman dinleyip kısa mesaj atanlara pahalı ve gereksiz. internete bağlanmayacaksanız aynı işleri yapan bir çok se telefon var piyasada.

şimdilik bu kadar, sorunuz olursa ilgim ve bilgim dahilinde yardımcı olmaya çalışırım.

^^Sony Ericsson G705^^

Merhaba
    Wayfinder 7 kullandığım zaman gprs'ten yükleme yapıyor.
    Sizde diyorsunuz ki ücretsiz.İnternete bağlanmıyor.Nasıl oluyor çözemedim.

• Telefonu alan arkadaşlar öncelikle hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın.Ben şu wi fi olayını hic bilmiyorum mesala bi pastanede wi fi var sen ona ücretsiz bağlanabiliyormusun ya da evinde kablosuz modem varsa_? ama wi fi paketi satın alınmadan veya bedava kullanımı dışında bedava internete hangi giren şey a-gps midir_?Biraz karışık oldu ama neyse
  • bende bi teknoloji marketten g705 ve c902 yi inceledim.Herşeyi süpeeer.ama;

G705 in ekran parlaklığı w910 iden daha bi cansız gibi geldi.W910 daha canlı sanırım ekran netliği
    c902 nin ki hele aynı T650 nin ekranı gibi çok sönük one ya parlaklık fazla yok.K660 la c902 yi aynı resmi attım k660 daha canlı gösteriyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: ArTehLuS...

Telefonu alan arkadaşlar öncelikle hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın.Ben şu wi fi olayını hic bilmiyorum mesala bi pastanede wi fi var sen ona ücretsiz bağlanabiliyormusun ya da evinde kablosuz modem varsa_? ama wi fi paketi satın alınmadan veya bedava kullanımı dışında bedava internete hangi giren şey a-gps midir_?Biraz karışık oldu ama neyse

Wi-fi ile internete bağlanmak kablosuz internte bağlanmak aynı şeyler.Evinde kablosuz internet üzerinden bağlanabilirsin.Aynı şekilde pastane,restoranlarda da bağlanabilirsin.Birçok yerde kablosuz internet yani wirelesss üzerinden internet bağlantısı ücretsiz.

GPS ise wireless'ten farklı birşey yani konum belirleme sistemidir.Telefondaki program ile güzergah belirlenip mesafe,zaman,alternatif yol hesabı yapar.Harita üzerinde bulunduğun konumu gösterir.

• Bu gün G705 i hepsiburada ya geri yolladım.değişimini talep ettim.wi fi arızası yaptı bende.haber bekliyorum değişimi için.Telefon gerçekten güzel.bir gün kullanabildim.sabırsızlıkla bekliyorum telefonu.yeni alan arkadaslara hayırlı olsun
  • Baktım çok araştırdım ama 680 lira verip vermemekte kararsız kaldım.Zaten ekran kartını da satamadık galiba w910i alacağım geri daha yeni w910i telefonumu sattım ama yerini doldurabilecek bir telefon yok ki
  • arkadaşlar telefonla ilgili 1-2 soru daha soracağım. bu telefon kaç gb kart destekliyor. ayrıca daha önce soruldumu bilmiyorum ama dikkatimi çekmedi bu navigasyon olayı ücretlimi,ücretsiz mi? ücretliyse ne kadar?
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.