Şimdi Ara

^^Sony Ericsson G705^^ (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.308
Cevap
1
Favori
140.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ofis dökümanları ile ilgili sony support'tan aldığım cevap aşağıdadır. kendiniz uğraşmaz iseniz bu telefonda döküman görüntüleme mümkün değilmiş. :(

"Sony Ericsson G705 model telefonunuzda, Office dökümanlarini görüntüleyebilmeniz teknik olarak mümkün olan bir uygulama değildir. Ürün ile ilgili tüm bilgilere,www.somyericsson.com/G705 adresinden ulaşabilirsiniz."
  • selamlar,

sanırım benim telefonumda da arıza var. şöyle ki telefon normal açıkken mesaj gelirse, veya biri ararsa telefon bir anda kendiliğinden kapanıyor ve bi süre sonra yeniden açılıyor. açılıp kapandıktan sonra aynı şeyi bir süre daha yapmıyor(o süre ne kadar bilmiyorum). bir keresinde telefonda görüşürken çat kapandı gene konuşmam yarım kaldı, sonra yeniden açıldı. Birkaç gün sonra uzun süreliğine yurtdışına çıkacam o yüzden şimdilik teknik servise vermiyecem. biraz daha yurtdışında denicem, reset atcam, tema değiştircem, sim-card değiştircem, aynı şeyleri devam ederse bir arkadaşla türkiyeye geri yollucam yapcak birşey yok. nası bi arıza anlamadım valla pff

bu sorun baya kafamı karıştırdı, sanırım telefonu geri yollayıp öle çıkıcam yurtdışına, kalbim telefonda kalacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basurettin -- 25 Mart 2009; 18:03:54 >

• ya bu telefonlarda sorun mu var yoksa.. inşallah kronik problemleri yoktur..

tariku'nun telefonunda wi-fi arızası oldu.

Rohanamaria'nun telefonda da kendiliğinden reset atma sorunu...
  • Telefonu alanlar çoğaldıkça sorun olup olmadığını anlarız umarım.Dediğim gibi bende wifi arızası oldu.İlk geldiği gün akşama kadar kullandım.Problem yoktu.Evde wi fi bağlıyken çat gitti.Daha bağlanmadı hiçbiryerden.Hepsiburadaya geri yolladım.8 gün içinde geri yollanan ürünlerde değişim yapılıyomuş.Yenisi gelince sorun olmaz umarım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aeronautical

Ofis dökümanları ile ilgili sony support'tan aldığım cevap aşağıdadır. kendiniz uğraşmaz iseniz bu telefonda döküman görüntüleme mümkün değilmiş. :(

"Sony Ericsson G705 model telefonunuzda, Office dökümanlarini görüntüleyebilmeniz teknik olarak mümkün olan bir uygulama değildir. Ürün ile ilgili tüm bilgilere,www.somyericsson.com/G705 adresinden ulaşabilirsiniz."
  • evet daha fazla kişi alıp sorunlu olup olmadıklarını söylerse iyi olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ckul

evet daha fazla kişi alıp sorunlu olup olmadıklarını söylerse iyi olur.

paramı denkleştirir denkleştirmez bende almayı düşünüyorum.umarım sorunlu bir cihaz değildir.eğer öyleyse çok üzülürüm.telefonla problem yaşayan arkadaşlarda umarım çözüm bulurlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: acfviolas

paramı denkleştirir denkleştirmez bende almayı düşünüyorum.umarım sorunlu bir cihaz değildir.eğer öyleyse çok üzülürüm.telefonla problem yaşayan arkadaşlarda umarım çözüm bulurlar.

ben de fiyatı 660 tl civarına düşer diye bekliyorum zaten :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ckul

quote:

Orjinalden alıntı: acfviolas

ben de fiyatı 660 tl civarına düşer diye bekliyorum zaten :)

Ben telefoncudan 10 gün önce 670 liraya aldım.
    Telefonunda sorun yaşayanlar inşallah en kısa zamanda çözüme kavuşurlar.
    Benim telefonda sorun yok.Elimden hiç düşmüyor.Bilgisayarımda müzik arşivi olmadığından dolayı sürekli telefonun internet bağlantısından günde en az 4 saat youtube'da müzik dinliyorum.150 sms 1 saat telefon görüşmesi derken inşallah benim telefonun başına da bir iş gelmez

• quote:

Orjinalden alıntı: rouge34

Ben telefoncudan 10 gün önce 670 liraya aldım.
    Telefonunda sorun yaşayanlar inşallah en kısa zamanda çözüme kavuşurlar.
    Benim telefonda sorun yok.Elimden hiç düşmüyor.Bilgisayarımda müzik arşivi olmadığından dolayı sürekli telefonun internet bağlantısından günde en az 4 saat youtube'da müzik dinliyorum.150 sms 1 saat telefon görüşmesi derken inşallah benim telefonun başına da bir iş gelmez

nazar edeceksin zorla :D 2 hafta önce hizlial'da da fiaytı o civardaydı ama bu hafta arttı, şimdi biraz düşt 675 falan, belki şu kdv indirimi dalgası telefonları da sarar kim bilir :)

• UYARI: FIRMWARE GÜNCELLEMEYİ BİLMEYENLER LÜTFEN BUNLARI DİKKATE ALMASIN, SORUMLULUK KABUL ETMIYORUM...

Arkadaşlar yeniden merhaba,

Bahsettiğim üzere telefonda kendiliğinden reset tespit etmiştim. Elektronik eşyaları teknik servise göndermeyi sevmeyen biri olarak firmware upgrade işleriyle uğraştım biraz.

Türkçe SE sitesinde G705'e uygun Update service yok. UK ve US de de bulamadım ve soluğu Rusça'da aldım(çünkü telefon kutusunun üstünde de EN, RU, TR) yazıyordu. Ve rusça SE'den Update service setup'ını indirdim. Adres şurda;

Rusça G705 sitesi; (Aşşadan 26.0mb olan kutu içindeki setup)
    http://www.sonyericsson.com/cws/support/softwaredownloads/detailed/updateservice/g705?lc=ru&cc=ru

Update Service Setup'ı;
    http://www.sonyericsson.com/cws/download/1/110/61/1234182983/Update_Service_Setup-2.9.2.12.exe

Daha sonra Update Service'i kurdum. Lakin çalışmadı. Adobe flash player 8 veya daha üstü lazım dedi. Bende Adobe flash player 10 yüklü. Sanırım yazılım çok eski ve çok güncel versiyonları da tanımıyor. Bu yüzden Adobe flash player 10'u kaldırdım ve 8'i kurdum. Onun da linki;

Adobe Flash Player 8;

(Flash Player 8 (20.8 MB) )

Site;http://kb.adobe.com/selfservice/viewContent.do?externalId=tn_14266&sliceId=2
    Setup;http://fpdownload.macromedia.com/get/flashplayer/installers/archive/fp8_archive.zip

Bu setuptan da bir çok versiyonu çıkıyor. Ben en son olan yani r42 klasörü içindeki 2 setup'ı da kurdum. Daha sonra Update Service programı sonunda çalıştı(Türkçe desteği de var). Daha sonra yeni firmware var mı diye tarattım ve vardı!!! Bu kadar yeni bir telefonun nasıl yeni firmware'i olur anlamak mümkün değil...Neyse telefonu full şarj ettikten sonra ve telefon defteri mi(eski telefonumu kaybettiğimi söylemiştim o yüzden o kadar numarayı tekrar elle girdim:( ) de PC Suite üstünden yedekledikten sonra firmware upgrade'i başarıyla tamamladım. VEEEEEEEE ilk izlenimlerin telefonumun düzeldiği yönünde. Zaten böle bir hata ya yazılımdan ya bataryadan diye düşünüyordum devamlı.

Neyse bendeki şu an telefon ayarlarından girip baktığım "Geçerli yazılım sürümü: 1208-4726 R1DA034 09 02 10 SonyEricsson" şeklinde.

Update service'ten görünen sürüm de şu şekilde;

http://img410.imageshack.us/my.php?image=adszekv.jpg

Şimdi G705 kullanan arkadaşlardan isteğim, kendi telefonlarının sürümlerini kontrol etmeleri. Mesela rouge34 sanırım en sağlam telefon sende(maşallah, nazar değmesin :)). Abi sen bi kontrol edebilir misin bunları, senin de telefon güncelleme gerekiyor diyecek mi? Gerçekten çok ikrama geçer. Bekliyorum abi

UYARI: FIRMWARE GÜNCELLEMEYİ BİLMEYENLER LÜTFEN BUNLARI DİKKATE ALMASIN, SORUMLULUK KABUL ETMIYORUM...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basurettin -- 26 Mart 2009; 12:17:52 >

• @Rohanamaria

Sürüm güncelemekle en iyisini yapmışsın.Servise de gitse aynı şeyi yapacaklardı.
    Bendeki sürüm:1208-4726 R1DA034 081016
  • valla tebrikler :) kendin pişir kendin ye gibisinden bir şey yapmışsın :)
  • Telefonda günceleme servisi diye bir bölüm var.Sorgulama yaptırdım.Şu an ki sürüm en güncel sürümdür.Yeni bir sürüm yoktur uyarısı veriyor.
  • quote:

@Rohanamaria

Sürüm güncelemekle en iyisini yapmışsın.Servise de gitse aynı şeyi yapacaklardı.

hmm, en sondaki sürüm tarihi çok yüksek ihtimal...yani seninki ekim 08, benimki şimdi şubat 09 oldu galiba. gerçi sen öle sorunca neden güncelleştirme gerekmez dedi orası meçhul

nese biraz daha kurcalayım telefonu inşallah düzelmiştir, sağolasın

ek olarak bişi daha sorcam, ekran kapağı kaydırıp açtığında normal aydınlanıyor ya, bende 2-3 saniye sonra hafif karanlıklaşıyor, sonra tekrar aydınlanıyor, sonra 1-2 kez daha tekrarlanıyor ve hiç bişi yapmassam iyice karanlıklaşıp karanlık hale geçiyor. tam karanlık hale geçmesi bildiğimiz bir özellik zaten onda problem yok da, bu hafif karanlıklaşıp aydınlanması kafamı karıştırdı biraz. temadan mı acaba? sende bu oluyor mu, bir de kullandığın tema nedir

• quote:

Orjinalden alıntı: Rohanamaria

quote:

@Rohanamaria

hmm, en sondaki sürüm tarihi çok yüksek ihtimal...yani seninki ekim 08, benimki şimdi şubat 09 oldu galiba. gerçi sen öle sorunca neden güncelleştirme gerekmez dedi orası meçhul

nese biraz daha kurcalayım telefonu inşallah düzelmiştir, sağolasın

ek olarak bişi daha sorcam, ekran kapağı kaydırıp açtığında normal aydınlanıyor ya, bende 2-3 saniye sonra hafif karanlıklaşıyor, sonra tekrar aydınlanıyor, sonra 1-2 kez daha tekrarlanıyor ve hiç bişi yapmassam iyice karanlıklaşıp karanlık hale geçiyor. tam karanlık hale geçmesi bildiğimiz bir özellik zaten onda problem yok da, bu hafif karanlıklaşıp aydınlanması kafamı karıştırdı biraz. temadan mı acaba? sende bu oluyor mu, bir de kullandığın tema nedir

Gold lines isimli temada oluyor

• quote:

Gold lines isimli temada oluyor

alala, olaya bak, ışık sensörü ile ilgili birşey ya da duvar kağıdı .gif modunda öle salınıp duruyor, ilginç
  • araştırmalarım devam etmekte, telefonu göndermemekte kararlıyım

benimkine benzer bir problem;

http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=182993

adam başka modelin firmwareini yükleyerek çözdüğünü iddia etmiş

bir de simcard ın hafiften (2mm) kadr yukarı aşşağı oynadığını farkettim. şu SE simcard olayını bi beceremedi. W810i ninki de işkence gibiydi, bu da öyle. simcard mı tam oturmuyor acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basurettin -- 26 Mart 2009; 14:39:27 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Rohanamaria

araştırmalarım devam etmekte, telefonu göndermemekte kararlıyım

benimkine benzer bir problem;

http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=182993

adam başka modelin firmwareini yükleyerek çözdüğünü iddia etmiş

bir de simcard ın hafiften (2mm) kadr yukarı aşşağı oynadığını farkettim. şu SE simcard olayını bi beceremedi. W810i ninki de işkence gibiydi, bu da öyle. simcard mı tam oturmuyor acaba

Harbiden ya çok sinir birşey simkart yeriHer gün sim kart çıkarıp taksak bozulucak sim kart yeri

W910i mega bass patch'leri var.Telefonuma yüklemeyi düşünüyorum.Olur mu acaba?

• rouge34 ve Rohanamaria ikiniz bu gidişle g705 görünümlü yeni bir telefon yaratacaksınız
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.