Şimdi Ara

^^Sony Ericsson G705^^ (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.308
Cevap
1
Favori
140.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: bugiboy

quote:

Orjinalden alıntı: rouge34

1)Bilgisayar'da kullandığımız Google Maps programı nasılsa bu telefonda da aynı şekilde kullanıyor.Gerek haritadaki ayrıntılar olsun gerekse yüklenme/hız açısından olsun aynı performansta kullanılıyor.Ancak ben birçok kez rota planması yaptığımda gps rota bulunamadı uyarısı veriyor.Bunun sebebi nedir bilmiyorum

hocam, zaman ayırıp cevap yazdığın için teşekkür ederim öncelikle, fakat anlamadığım bir nokta var; gps sayesinde google maps üzerinde konumunu bulabiliyosun fakat gitmek istediğin bir noktayı işaretlediğinde yada rota girdiğinde sorun yaşıyosun ? doğrumu anlamışım ?

bir de genel olarak telefonun işlem hızı nasıl ? mesaj yazımı, menüler arasında parmakların alışkanlığına bağlı olarak seni engellediği yada yavaşlattığı oluyor mu hiç ?

Evet doğru anlamışsın.Wayfinder 7 de böyle bir sorun yok.Google maps'de bu sorun oluyor.Nedeni nedir bilmiyorum.

Sonyericsson'dan daha hızlı menü geçişleri olan bir telefon yok.Örnek olarak;en çok mesaj için kullanırım.Mesajlara girmek için menüye girip 5 ve 2 tuşuna bastığım an mesajlar listesini görürüm.Görmezsem o telefondan soğumaya başlarım.
    Zaten sony ericssonların en çok pil performansı ve hızlı menüleri nedeniyle çok seviyorum.

• tekrar teşekkürler hocam verdiğin bilgiler ve tecrübe paylaşımların için
  • quote:

@rouge34
    3)Bana göre işlevselliği bozan tek şey sol ve sağ üst tuşlara kısayol ataması yapılamaması..Aslında buna da gerek yok ama olsaydı fena olmazdı.Bunun dışında her tuş ve menü çok kullanışlı..

a2uploader da bunu düzeltebilirsin.
    k660 da g705 gibi internet için yapılmış bir tel ve kısayol yapılamıyordu.Bunu açtırabilirsin.

customize_upgrade.xml yükleyerek yaparsaın
  • Evet arkadaşlar telefon bu gün geldi.Sanırım değiştirmişler.wi fi gayet iyi sorunsuz çalışıyor.umarım sorun yaşamam bi daha.Ayarlarını yapıyorum simdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: tariku

Evet arkadaşlar telefon bu gün geldi.Sanırım değiştirmişler.wi fi gayet iyi sorunsuz çalışıyor.umarım sorun yaşamam bi daha.Ayarlarını yapıyorum simdi

hadi gözün aydın ;)
  • quote:

Evet arkadaşlar telefon bu gün geldi.Sanırım değiştirmişler.wi fi gayet iyi sorunsuz çalışıyor.umarım sorun yaşamam bi daha.Ayarlarını yapıyorum simdi

gözün aydın, darısı bana, ben de bugün yolladım bakalım

sen sanırım değiştirmişler diyosun ya, nerden anladın, ön cam jelatinini çıkar mışmıydın? ya da kutu tamamen kapalı mı geldi nası oldu yani olay?
  • Teşekkürler.İki gündür kullanıyorum.Bi sorun yok.Telefon gayet iyi.Nokia N 79 ile G 705 arasında kalmıştım.İyiki G 705 almışım.Zaten S.E. K 810 i kullanıyodum.Bu gün onu da sattım bi telefoncuya.Tavsiye ederim G 705 i.
    quote:

Orjinalden alıntı: ckul

quote:

hadi gözün aydın ;)
  • Sağol.Ön cam jelatini gönderirken üzerinde idi.Kamera lens kapağındaki jelatin yoktu uzerınde gonderdiğimde.Geldiğinde jelatin vardı.Imei numarasından bakıcam.En garanti oyle anlarım.Fatura arabada kaldı.Ona bakıp soylerim.Telefon iki gündür gayet iyi.sorun yok şu ana kadar.Kutu tamamen kapalı değildi.geçen Salı günü yolladım.6 gün sonra ulaştı bana.
    Sen de yollamakla iyi yaptın.Değişim mi istedin.
    quote:

Orjinalden alıntı: Rohanamaria

quote:

gözün aydın, darısı bana, ben de bugün yolladım bakalım

sen sanırım değiştirmişler diyosun ya, nerden anladın, ön cam jelatinini çıkar mışmıydın? ya da kutu tamamen kapalı mı geldi nası oldu yani olay?

• Evet "teknik servislerce incelenmesini ve değiştirilmesini istiyorum" dedim ama bakalım, ben ön cam jelatinini çıkarmıştım, ondan biraz çekiniyorum
  • nerden bilecektin ki telefon bozuk diye, tabi ki çıkartacaksın ön camının jelatini falan :) umarım sana da değişim olur sorunsuz bir modelle.
  • Google Maps güzergah bulmada hiçbi işe yaramadı bende.. Wayfinder'ı denemek için sabırsızlanıyorm.. Ayrıca yanında verdikleri hoparlörler çok hoşuma gitti. Bass falan veriyor :D
  • telefonun fiyatı 653 tl'ye düşmüş :)
  • w910i'den daha mı kalın bu? Bİr türlü alsam mı almasam mı karar veremedim.
  • 8 gün içinde değiştirmeleri gerekiyor.Jelatini çıkartman bir şey değiştirmez.Bir de servise de gönderebilirsin.Bildiğim kadarıyla onlarda aynı şeyi yapıyor
    quote:

Orjinalden alıntı: Rohanamaria

Evet "teknik servislerce incelenmesini ve değiştirilmesini istiyorum" dedim ama bakalım, ben ön cam jelatinini çıkarmıştım, ondan biraz çekiniyorum
  • Bu gün Wayfinder programını kullandım.Daha önce maps kullanmadım.Yalnız bilinen adresleri bile bulamadı.Bu konuda bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpaslanbek

Google Maps güzergah bulmada hiçbi işe yaramadı bende.. Wayfinder'ı denemek için sabırsızlanıyorm..

quote:

Bu gün Wayfinder programını kullandım.Daha önce maps kullanmadım.Yalnız bilinen adresleri bile bulamadı.Bu konuda bilgisi olan var mı?

gps ile yer tespiti yapabildiniz mi ?
    gps ile yer tespitini yaptığınız halde mi rota yada varılması istenen nokta bulunamamakta ?
    bulutlu havalar, sokak araları vb nedenlerle gps e bağlanamamış olabilir. hele hele bina içinde ki deniyorsanız gps e bağlanamadığı için isteklere cevap verememiş olabilir cihazlar
  • telefonda yok yok
  • C902 mi iyi bumu iyi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: semihus

C902 mi iyi bumu iyi?

c905 iyi

c905 ile kıyaslasaydınız cevabım bu olurdu ama c902 ile kıyaslama yapılırsa g705 öne geçer.. bu arada c905 henüz piyasada yok ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: bugiboy

quote:

Orjinalden alıntı: alpaslanbek

Google Maps güzergah bulmada hiçbi işe yaramadı bende.. Wayfinder'ı denemek için sabırsızlanıyorm..

quote:

Bu gün Wayfinder programını kullandım.Daha önce maps kullanmadım.Yalnız bilinen adresleri bile bulamadı.Bu konuda bilgisi olan var mı?

gps ile yer tespiti yapabildiniz mi ?
    gps ile yer tespitini yaptığınız halde mi rota yada varılması istenen nokta bulunamamakta ?
    bulutlu havalar, sokak araları vb nedenlerle gps e bağlanamamış olabilir. hele hele bina içinde ki deniyorsanız gps e bağlanamadığı için isteklere cevap verememiş olabilir cihazlar

Wayfinder ile yer tespiti mükemmele yakın. GPS'in yanında a-GPS özelliğinin de olmasından dolayı sanırım baz istasyonlarından da konum bilgisi alıyor. İzmir içinde çok bilindi bi kaç yer denedim , rotayı bulabildi. Google Maps'de ilk önce 5 km yaklaşık bi yere kadar bulunduğun yeri gösteriyor , sonra daha ayrıntılı olarak bulunduğun yeri tespit edebiliyor. Yanlış hatırlamıyosam 20 mt yaklaşık olarak gösteriyor. Fakat google maps'de rota hiç bulamadım. Wayfinder ücretli bi program olduğu için , yanına aynı işi yapan bedava bi program koymak istememiş olabilirler. En mantıklı açıklaması bu gibi görünüyor. Wi-Fi açıkken cihaz biraz kasıyor. Açılışta da 3 4 sn'lik bi donma yaşıyosunuz ama bunlar çok önemli şeyler değil. Şu an için tek önemli olan şey , internete mahkum olmadan navigate edebilecek bi program bulmak.. Harita ayrıntılarını internetten alması bütün işi bozuyor çünkü..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrontLiner -- 2 Nisan 2009; 18:24:45 >

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.