Şimdi Ara

^^Sony Ericsson G705^^ (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.308
Cevap
1
Favori
140.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yanlış ifade ettim sanırım :) kapağı açınca ekranın bulunduğu üst kısım ile tuşların bulunduğu alt kısım arasında bir boşluk gördüm hafif sallanıyordu. aşağıdaki fotoda 1 ve 2 ile gösterilen kısımlar arasında turkuaz renkle bir çizgi çizdim o arada boşluk vardı, ve hafif oynuyordu. senin telde de var mı?

http://img22.imageshack.us/img22/5026/sonyericssong705sliderl.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ckul -- 5 Nisan 2009; 2:49:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ckul

yanlış ifade ettim sanırım :) kapağı açınca ekranın bulunduğu üst kısım ile tuşların bulunduğu alt kısım arasında bir boşluk gördüm hafif sallanıyordu. aşağıdaki fotoda 1 ve 2 ile gösterilen kısımlar arasında turkuaz renkle bir çizgi çizdim o arada boşluk vardı, ve hafif oynuyordu. senin telde de var mı?

http://img22.imageshack.us/img22/5026/sonyericssong705sliderl.jpg

Benim telefonda kapak açılınca sadece alt kısımda boşluk var.Üst kısımda yok.Kapak açıkken bu boşluk nedeniyle sallanma yok.
    4 gün önce telefonu sert bir zemine düşürdüm.Kapak kapalıyken üst kısıma basınca 1 cm içe doğru esniyor.Gıcık bir durum ama alıştım.

• anladım. teşekkür ederim :) demek ki nazik bir telefonmuş :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: eranyumm

quote:

Orjinalden alıntı: ecay
    Piyasada gerçekten çok temiz w910i'ler 300 liraya bulunabiliyorken arada 340 lira fark verip gps+wifi+2>3.2mp kamera almak mantıksız geldi.Ayrıca telefon kendisinde olan tüm temaları denememe rağmen w910i'deki o tepki hızını yakalayamadım.Telefon w910i kopyası gibi menüleri vs aynı.Sadece GPS için wayfinder programı eklenmiş bağlantılar kısmına wifi sekmesi eklenmiş.G705 gerçekten olması gerektiğinden çok kalın duruyor.Öyle masaya koydğunda herkesin alacağı karıştıracağı bir telefon değil w910i gibi.Telefonun kenarlarında çıtalar var cebe koya çıkara en fala boyasının 3 ay dayanacağını tamin ediyorum.Ekranı en az w910i kadar güzel.Kızağı da w910i'den gelen başarı devam etmekte hayatımda gördüğüm en iyi kızak.Numara tuşları bana biraz dip dibe geldi parmaklarım birbirine çarptı falan halbuki 1 aydır w910i kullanmıyorum satmıştım.En fazla takıldığım nokta w910i kadar karizma bir cihaz değil kalınlık işi gerçekten çok bozuyor.Ses kalitesini denemedim ama en fazla olsa olsa w910i kadar olur tahminen.
    Neyse aklıma geldikçe daha yazarım.Şimdi alacaksın 640 lira 6 ay sonra 400 lira sıfırı 300 lira 2.eli olacak.Bir w910i hastası olarak w705 gelene kadar w910i alıp kullanacağım.w705'i de incelerim beğenmezsem w910i ile devam.Kesinlikle boşuna seçilmemiş yılın telefonu uyeni modeller geldikçe kıymetini anlıyoruz.
    Vel hasıl kelam şimdi g705 fiyatı 480 lira falan olsa wifi gps yeni model derken o parayı verip alırdım ancak 640 lira asla.

kalınlık işi gerçekten bozuyor demişsin ama W705 ile G705 arasında ckul'un da dediği boyut ve kalınlık olarak hiçbir fark yok.. gsmarena'dan bakabilirsin. iki telefonda bu boyutlarda.. 95 x 47 x 14.3 mm...... W910 ise 99 x 50 x 12.5 mm boyutunda. G705 ile arasında sadece 1.8mm. var. ayrıca boy ve en olarak daha ufak ebatlara sahip. malzeme kalitesi daha kötü diyorsan ona birşey diyemem.

wi-fi ve GPS (gps'i şu an için pek işe yaramasa da..) benim için de önemli özellikler.. tabi bu tamamen insanların ihtiyaçları ile ilgili bir durum. kimi için wi-fi lüzumsuzdur, kimisi için olmazsa olmazdır...

son olarak fiyat konusunda da W705 türkiyeye getirilirse daha pahalı fiyattan gelecektir. gsmarena'da G705 250 euro, W705 290 euro.. halbuki arasında hemen hiçbir fark yok.

w910i'ye göre çok daha kalın duruyor telefon bu yadsınamaz bir gerçek.Kalınlığı 1cm olan bir telefonla 2 cm olan bir telefonu karşılaştırısan arada sadece 1 cm var ama birisi ip ince birisi takoz yani 1.8 mm'de olsa çok önemli bir fark..Kişiden kişiye değişmekle birlikte w910i çok daha şık bir cihaz.

Bence wifi önemli gps program süresiz olsa önemli sayılabilirdi ancak bana göre önemsiz bir özellik.240 lira daha verip G705 alınabilir w910i'ye göre ancak ben bugün 305 liraya sıfır Teknosa alınma bir w910i alarak kendi sorunumu çözmüş bulunmaktayım.Bir daha w910i'yi satmak mı aman aman.

Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki telefonda wifi kullanmamış olanlar sadece wifi için bu telefonu almasınlar 2 hafta sonra msn,mail,youtube dışında bir işe yaramadığını görecekler.

Ben vazgeçemem ama Sony'den vazgeçebilenler için HP 614C wifi GPS ve diğer programlar için çok daha mantıklı oluyor.2.elde 1 aylıklarını falan 400-450'ye bulmak mümkün.

• Arkadaşlar geçen hafta cumartesi ben de hayran olarak sonyericsson g705 aldım. Gerçekten dizaynı çok süper olmuş. Bu forumda telefon için bir gps programı bulabilirmiyim diye araştırma yaparken biraz üstteki ahizesinin iyi olmadığı hakkındaki mesajları okuyunca kendi telefonumu denedim. Bir haftadır ahizeden hiç konuşmamıştım. Gerçekten forumda yazılanlar doğru. Ses ahizeden o kadar kötü geliyorki hayal kırıklığına uğradım. Hatta bazen sizin ne söylediğinizi karşıdaki anlamadığı gibi siz de karşıdakini anlamakta zorlanıyorsunuz. Resmen sağır duymaz uydurur oldum yani:) Hatta normal ahizesiz kulağınıza tutarak konuştuğunuz da dahi sesi sonuna kadar açınca ve teli kulağınıza iyice yapıştırınca ancak rahat konuşulduğunu da belirtmek istiyorum.
    Telefon süper, menüler çok güzel, her türlü özellik var falan derken asıl yapması gereken vazifeyi yapmaktan aciz maalesef. Alacak arkadaşlar bunu dikkate alsınlar. Ha bu arada belki sonyericsson yeni bir güncelleme yapar da bu sorunu çözebilirmi bilmem tabi. İnşallah çözerler yoksa resmen verdiğimiz paraya yazık oldu. Moralim çok kötü bozuldu.

• quote:

Orjinalden alıntı: YitikLiman

Arkadaşlar geçen hafta cumartesi ben de hayran olarak sonyericsson g705 aldım. Gerçekten dizaynı çok süper olmuş. Bu forumda telefon için bir gps programı bulabilirmiyim diye araştırma yaparken biraz üstteki ahizesinin iyi olmadığı hakkındaki mesajları okuyunca kendi telefonumu denedim. Bir haftadır ahizeden hiç konuşmamıştım. Gerçekten forumda yazılanlar doğru. Ses ahizeden o kadar kötü geliyorki hayal kırıklığına uğradım. Hatta bazen sizin ne söylediğinizi karşıdaki anlamadığı gibi siz de karşıdakini anlamakta zorlanıyorsunuz. Resmen sağır duymaz uydurur oldum yani:) Hatta normal ahizesiz kulağınıza tutarak konuştuğunuz da dahi sesi sonuna kadar açınca ve teli kulağınıza iyice yapıştırınca ancak rahat konuşulduğunu da belirtmek istiyorum.
    Telefon süper, menüler çok güzel, her türlü özellik var falan derken asıl yapması gereken vazifeyi yapmaktan aciz maalesef. Alacak arkadaşlar bunu dikkate alsınlar. Ha bu arada belki sonyericsson yeni bir güncelleme yapar da bu sorunu çözebilirmi bilmem tabi. İnşallah çözerler yoksa resmen verdiğimiz paraya yazık oldu. Moralim çok kötü bozuldu.

Bulunduğum yerde avea zayıf çekiyor.%80 ses seviyesinde kullanıyorum.Hiç sorun yaşamadım.
    Ses bozuk diyenler yazılım sürüm numarasını yazabilirler mi?
    Bende ki güncel sürüm:1208-4726 R1BA038 081016

• arkadaşlar bu telefon a2uploader programına bağlanabiliyor mu?Bağlanıyorsa niye bu kadar sorun ediyorsunuz ses konusunu...

Avize sesi sorununu A2 acustici yükleyerek giderebilirsiniz...

G705-->W705 yada W715 e çevrilebiliyormuş ama şu an için çıkmış bir FS ve MAIN ler yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: se(dd)at

arkadaşlar bu telefon a2uploader programına bağlanabiliyor mu?Bağlanıyorsa niye bu kadar sorun ediyorsunuz ses konusunu...

Avize sesi sorununu A2 acustici yükleyerek giderebilirsiniz...

G705-->W705 yada W715 e çevrilebiliyormuş ama şu an için çıkmış bir FS ve MAIN ler yok

Evet bağlanıyor.Kamera için driver yüklemek istiyorum.Sizde var mı?Ya da nereden bulabilirim?
    Bende W715'e çevirmek istiyorum
  • Benim telefonu ilk aldığım gün geçen hafta cumartesi gecesi güncellemiştim. YAZILIM SÜRÜMÜM BU: 1208-4726 R1DA034 090210
    ahize sorunu gerçekten can sıkıcı.
  • Telefonu alanlara bir sorum olacak.Youtube özelliğini sorunsuz bir biçimde kullanabiliyor musunuz???
  • quote:

Orjinalden alıntı: ***Caksoy1903***

Telefonu alanlara bir sorum olacak.Youtube özelliğini sorunsuz bir biçimde kullanabiliyor musunuz???

İlk günden beri youtube'dan müzik dinliyorum.Bilgisayarda arşiv olmadığı için mecburen youtube giriyorum.Dinlerken takılma filan olmuyor.Çok çabuk yükleniyor.
  • quote:

Benim telefonu ilk aldığım gün geçen hafta cumartesi gecesi güncellemiştim. YAZILIM SÜRÜMÜM BU: 1208-4726 R1DA034 090210

Sizin de telefonunuza, Rouge34'ün sürümünü yükleyip deneme imkanınız oldu mu?
    belki o sürüm sorunsuz bir sürüm olabilir.. sürüm:1208-4726 R1BA038 081016
    denemekte yarar var...
  • quote:

quote:

Benim telefonu ilk aldığım gün geçen hafta cumartesi gecesi güncellemiştim. YAZILIM SÜRÜMÜM BU: 1208-4726 R1DA034 090210

denemekte yarar var...

Ben de YitikLimanın yazılım versiyonundan kullanıyordum ama telefonla konuşabildiğim zamanlarda herhangi bir sorun yaşamadım. Gene donanımsal bir hata olabilir, teknik servise gitmesinde fayda olabilir. Benim telefonu servise göndermişler bekliyoruz bakalım...

• quote:

Orjinalden alıntı: Rohanamaria

quote:

quote:

denemekte yarar var...

Ben de YitikLimanın yazılım versiyonundan kullanıyordum ama telefonla konuşabildiğim zamanlarda herhangi bir sorun yaşamadım. Gene donanımsal bir hata olabilir, teknik servise gitmesinde fayda olabilir. Benim telefonu servise göndermişler bekliyoruz bakalım...

Telefonunu aldın diye biliyordum.Çok uzattılar bu işi ya..

• quote:

Orjinalden alıntı: rouge34

Telefonunu aldın diye biliyordum.Çok uzattılar bu işi ya..

öle valla, yurtdışında olduğumdan ve çalıştığımdan çok da uğraşamıyorum sadece geçen bir mesaj yazdım işte bu cevabı aldım. 2-3 gün sonra bir mesaj daha yazacağım bakalım ne diyecekler...
  • Selam arkadaşlar ben bu modeli internetten alıcam ama bu konuda pek güvenim yok malum sitelere. Ürünün sahte veya çakma olması gibi bi durum söz konusu olabilirmi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: luckxor

Selam arkadaşlar ben bu modeli internetten alıcam ama bu konuda pek güvenim yok malum sitelere. Ürünün sahte veya çakma olması gibi bi durum söz konusu olabilirmi?

Çakmasını henüz çıkmadıOlsa da zaten bilindik firmalardan alacağın için böyle birşey sözkonusu değil..

Fiyatı da düşmüş..Hepsiburada.com'da havale 645 lira..
  • quote:

quote:

denemekte yarar var...

1208-4726 ******* 081016 ilk geldiğinde versiyonu bu idi. Sonra güncelleştirme yaparak 208-4726 ******* 090210'a geçtim.. 9333'ü arayarak ahizeyi test ettim , ilk versiyondaki halini tam hatırlamıyorum ama bu hali başarılı geldi.. Tabi bi de normal aramalarda test etmek lazım.. A2 uploader programının kullanımı ile ilgili bilgi verirseniz çok sevinirim. A2 acustic yüklemek istiyorum. Bi de öyle deniyim..

Ayrıca garip bi şekilde ilk versiyonda T9 seçeneği kendi kendine Türkçe'den İngilizceye geçiyodu. Mesaj yazarken değil tabi ki. Yaptığım bişey tetikliyo ve default ayara dönüyodu zaman zaman. 081016 versiyonunu kullanan arkadaşlarda da böyle bi sorun var mı merak ettim. Gerçi bi çok insan T9'u sevmiyo , kimse bunu yaşamamış olabilir..

Bu önündeki küçük nokta ışık sensörü sanırım. Ne işe yaradığı kestiremedim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrontLiner -- 7 Nisan 2009; 22:22:55 >

• quote:

Orjinalden alıntı: alpaslanbek

quote:

quote:

denemekte yarar var...

1208-4726 ******* 081016 ilk geldiğinde versiyonu bu idi. Sonra güncelleştirme yaparak 208-4726 ******* 090210'a geçtim.. 9333'ü arayarak ahizeyi test ettim , ilk versiyondaki halini tam hatırlamıyorum ama bu hali başarılı geldi.. Tabi bi de normal aramalarda test etmek lazım.. A2 uploader programının kullanımı ile ilgili bilgi verirseniz çok sevinirim. A2 acustic yüklemek istiyorum. Bi de öyle deniyim..

Ayrıca garip bi şekilde ilk versiyonda T9 seçeneği kendi kendine Türkçe'den İngilizceye geçiyodu. Mesaj yazarken değil tabi ki. Yaptığım bişey tetikliyo ve default ayara dönüyodu zaman zaman. 081016 versiyonunu kullanan arkadaşlarda da böyle bi sorun var mı merak ettim. Gerçi bi çok insan T9'u sevmiyo , kimse bunu yaşamamış olabilir..

Bu önündeki küçük nokta ışık sensörü sanırım. Ne işe yaradığı kestiremedim..

T9'da bende de oldu.Ayarlar>Genel>Dil>Yazma dili seçeneğine girip orada bütün diller işaretli.Diğer dillerin işaretini kaldırıp sadece türkçe işaretlendiği zaman düzeliyor.

Küçük nokta ışık sensörü.Aydınlık ortamlarda ışığı artırıyor.Karanlık ortamlarda azaltıyor.Ayrıca resimler bölümünde,müzik çalar bölümünde,youtube'da ve internette telefonu yan döndürünce ekran yana dönüyor bu sensör sayesinde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pluripotent -- 7 Nisan 2009; 22:32:35 >

• Işık sensörü değil de accelerometer sensör sağlıyor resimlerin falan yan dönmesini sanırım.. Walk Mate programı cepteyken falan çalışıyor.

http://sefanboy.com/2009/03/25/sony-ericsson-w595-shake-themebadged-pendulum/

Bu temayı indirirseniz ne demek istediğimi anlayabilirsiniz. Arkaplandaki yazının yerçekimine göre hareket etmesi çok tatlı duruyor.

Işık sensörünün etkisini göremedim. Işığa tutsam da aynı , elimle önünü kapatsam da aynı :)
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.