Şimdi Ara

^^Sony Ericsson G705^^ (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.308
Cevap
1
Favori
140.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: alpaslanbek

Işık sensörü değil de accelerometer sensör sağlıyor resimlerin falan yan dönmesini sanırım.. Walk Mate programı cepteyken falan çalışıyor.

http://sefanboy.com/2009/03/25/sony-ericsson-w595-shake-themebadged-pendulum/

Bu temayı indirirseniz ne demek istediğimi anlayabilirsiniz. Arkaplandaki yazının yerçekimine göre hareket etmesi çok tatlı duruyor.

Işık sensörünün etkisini göremedim. Işığa tutsam da aynı , elimle önünü kapatsam da aynı :)

SE ışık sensöründe bence gayet başarılı. W810i de daha sonradan farkettiğim süper bi özellik olduğunu anlamıştım ki o da bu sensördü. aydınlık ortamlarda en basitinden tuş takımının lambalarını kapatıp enerji tasarrufu yapardı. bu da öyle

• quote:

Işık sensörü değil de accelerometer sensör sağlıyor resimlerin falan yan dönmesini sanırım.. Walk Mate programı cepteyken falan çalışıyor.

http://sefanboy.com/2009/03/25/sony-ericsson-w595-shake-themebadged-pendulum/

Bu temayı indirirseniz ne demek istediğimi anlayabilirsiniz. Arkaplandaki yazının yerçekimine göre hareket etmesi çok tatlı duruyor.

Işık sensörünün etkisini göremedim. Işığa tutsam da aynı , elimle önünü kapatsam da aynı :)

Evet accelerometer sensör
    Walk mate nasıl kullanılıyor.Ben birşey anlamadım.Steps bölümü sürekli 0 yazıyorç

• Uzun süre kullanmalısın onu. Elde hareket edince de adam yürüyor gibi oluyor ama cebine koyup , biraz dolaşında attığın adımları saydığını görüyosun.. Ne kadar kesin sayıyo onu bilmiyorum ama arada sırada deneme amaçlı kullanılabilir..
  • Şimdi evin içinde 50 adım attım telefon cebimdeyken. 51 adım saydı :) Sanırım başarılı bi sensörü var :)
  • quote:

Şimdi evin içinde 50 adım attım telefon cebimdeyken. 51 adım saydı :) Sanırım başarılı bi sensörü var :)

Şimdi bende 20 adım yürüdüm aynen saydıFakat cepteyken sayıyor elimde olduğu zaman çalışmıyor.
  • Güzel tarafı da o. Oturduğumuz yerde cebimizde her kıpraşışımızda sayması güzel olmazdı. Adım attığımızda oluşan hareketi sayabilmesi müthiş bi mühendislik zekası...
  • Gece fotoğraf çekimleri nasıl peki? Flash işe yarar mı?
  • telefonu alan arkadaşlar fotograf çekimlerini koyabilirimi işe yarar bi kamerası vvarmı???
  • fiyatı 628 tl'ye kadar düştü..
  • Fotoğraflardan çok şey beklemeyin arkadaşlar. Led flash pek işe yaramıyor 30 cm yakındaki bi cismin fotosunu çekmeyecekseniz eğer.. Gündüz çekimleri başarılı diyebilirim. 10 üzerinden 7-8 alır. Ama gece çekimleri 10 üzerinden 5..
  • Arkadaşlar türkçe karakterler çıkmıyo mesaj gönderdiğim kişilerde :S Sizde de böyle bi problem var mı?
  • quote:

Fotoğraflardan çok şey beklemeyin arkadaşlar. Led flash pek işe yaramıyor 30 cm yakındaki bi cismin fotosunu çekmeyecekseniz eğer.. Gündüz çekimleri başarılı diyebilirim. 10 üzerinden 7-8 alır. Ama gece çekimleri 10 üzerinden 5..

tşk üstad
  • Ahize sesi bende de iyi değil.Bazan iyi oluyor.Bazan karsıdakinin ne dediğini anlamıyorum.Umarım yeni yazılımla duzelir bu sorun
  • quote:

Orjinalden alıntı: tariku

Ahize sesi bende de iyi değil.Bazan iyi oluyor.Bazan karsıdakinin ne dediğini anlamıyorum.Umarım yeni yazılımla duzelir bu sorun

bu konuyu anlayamadım ben ahize sesi dediğimiz handsfree olayı degil dimi ? normal telefonla görüşme sırasında yaşanan bir sorun bu ?

bir de olmaz olmaz ya avea dan olabilir mi acaba ? zira dikkat ediyorum son zamanlarda avea da karşı tarafın sesi daha bi mekanik hale geldi sanırım bi optimizasyon yapıldı şebeke içinde.. tabi turkcell kullanan ve bu sorunu yaşayan varsa direk patlıyo teorim o ayrı :)
  • Herkese merhaba,

bu konudan G705 ile ilgili yorumları okudum baştan sona. Sanırım ahize problemi varmış.
    bu beni düşündürüyor. Ben G705 i özellik olarak çok beğendim. Auto focus olmaması benim için büyük eksiklik ama wifi ve GPS olması da bir o kadar büyük artısı benim açımdan. bende W810i vardı takside düşürmüşüm.Malesef o tel gitti :( SE den çok memnundum. O nedenle tekrar SE alacağım. Ama G705 mi alayım yoksa W995 i mi bekleyeyim karar veremedim.Bu teli alan arkadaşlar memnun mu. Şu anda çok acil tel ihtiyacım var. ne dersiniz yarın alayım mı G705 i ?
  • kamerasından ve GPS'inden çok fazla beklentiniz yoksa düşünebilirsiniz.. zira symbian işletim sistemi olmadığı için GPS konusunda pek birşey yapılamıyor. o yüzden samsung ve nokia'nın birçok modelinin aksine g705'de GPS kullanımı ücretli, yani GPRS ücretine tabi.. yolda giderken dakikalarca navigasyon yaptığnızı düşünün, fatura oldukça kabarık gelebilir... . o yüzden GPS kullanımı için çok uygun bir telefon değil.
    kamerası ile ilgili geçmiş sayfalarda fotoğraf örnekleri var. fotograf makinesi özellikleri (oto focus gibi) biraz tırpanlanmış bir model.. ama bu özellikler benim için çok önemli değil diyorsanız düşünebilirsiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 11 Nisan 2009; 0:19:47 >
  • Çok teşekkürler eranyumm fikirlerin için. GPS kullanımının ücretli olması çok kötüymüş. Peki bunu java ile halledemiyormuyuz bu tel de. Bildiğim kadarıyla wayfinder diye bir yazılım ile birlikte satılıyor bu ürün.
    Ama yine de ben bu teli alacağım gibi. N79 özellik açısında iyi olmasına rağmen SE nin bu modeli bana daha cazip geliyor.Tasarımı çok güzel.

Eranyum bu ürünü alabileceğim yer önerebilir misin ? Hepsiburadadan alsam mı ?

quote:

Orjinalden alıntı: eranyumm

kamerasından ve GPS'inden çok fazla beklentiniz yoksa düşünebilirsiniz.. zira symbian işletim sistemi olmadığı için GPS konusunda pek birşey yapılamıyor. o yüzden samsung ve nokia'nın birçok modelinin aksine g705'de GPS kullanımı ücretli, yani GPRS ücretine tabi.. yolda giderken dakikalarca navigasyon yaptığnızı düşünün, fatura oldukça kabarık gelebilir... . o yüzden GPS kullanımı için çok uygun bir telefon değil.
    kamerası ile ilgili geçmiş sayfalarda fotoğraf örnekleri var. fotograf makinesi özellikleri (oto focus gibi) biraz tırpanlanmış bir model.. ama bu özellikler benim için çok önemli değil diyorsanız düşünebilirsiniz..

• Handsfree değil.Telefonla konusurken bazan karsıdakinin sesi anlasılmıyor.Turkcell hat kullanıyorum.Bu telefondan önce S.E. K 810 kullanıyodum.Sesi cok netti.
    quote:

Orjinalden alıntı: bugiboy

quote:

Orjinalden alıntı: tariku

Ahize sesi bende de iyi değil.Bazan iyi oluyor.Bazan karsıdakinin ne dediğini anlamıyorum.Umarım yeni yazılımla duzelir bu sorun

bu konuyu anlayamadım ben ahize sesi dediğimiz handsfree olayı degil dimi ? normal telefonla görüşme sırasında yaşanan bir sorun bu ?

bir de olmaz olmaz ya avea dan olabilir mi acaba ? zira dikkat ediyorum son zamanlarda avea da karşı tarafın sesi daha bi mekanik hale geldi sanırım bi optimizasyon yapıldı şebeke içinde.. tabi turkcell kullanan ve bu sorunu yaşayan varsa direk patlıyo teorim o ayrı :)

• quote:

Orjinalden alıntı: madboy24

Herkese merhaba,

bu konudan G705 ile ilgili yorumları okudum baştan sona. Sanırım ahize problemi varmış.
    bu beni düşündürüyor. Ben G705 i özellik olarak çok beğendim. Auto focus olmaması benim için büyük eksiklik ama wifi ve GPS olması da bir o kadar büyük artısı benim açımdan. bende W810i vardı takside düşürmüşüm.Malesef o tel gitti :( SE den çok memnundum. O nedenle tekrar SE alacağım. Ama G705 mi alayım yoksa W995 i mi bekleyeyim karar veremedim.Bu teli alan arkadaşlar memnun mu. Şu anda çok acil tel ihtiyacım var. ne dersiniz yarın alayım mı G705 i ?

W810i kullanıyorsan bence SonyEricsson'la devam et,memnun kalacaksın
    Ben telefonumdan memnunum.Bir sorun yaşamadım.

• rouge34 sende de türkçe karakter sorunu oldu mu? Örneğin arkadaşıma ışık ılık süt iç yazıyorum "k lk st i" çıkıyor. Türkçe karakterleri göstermiyor. Kimi arkadaşta da türkçe karakterlerden önce bir boşluk bırakıyo. Sorun benim telefonumla ilgili mi değil mi anlamadım. Onlardan bana türkçe karakter geliyor fakat benden onlara türkçe karakter gitmiyor..

Ayrıca wayfinder'da yeni firmware versiyonunu yükledikten sonra yer tespiti yapamadım hiç. Sürekli gps alıcıdan sinyal alınamıyor uyarısı veriyo. Google maps'de 2500 M içerisindeki alana kadar bulabiliyo , daha fazla keskin konum bulamıyo. Yeni firmware'i yükledikten sonra ahize ve kasma problemi ortadan kalkmıştı fakat şimdi de böyle garip sorunlar yaşıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrontLiner -- 11 Nisan 2009; 18:04:41 >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.