Şimdi Ara

^^Sony Ericsson G705^^ (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.308
Cevap
1
Favori
140.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: alpaslanbek

rouge34 sende de türkçe karakter sorunu oldu mu? Örneğin arkadaşıma ışık ılık süt iç yazıyorum "k lk st i" çıkıyor. Türkçe karakterleri göstermiyor. Kimi arkadaşta da türkçe karakterlerden önce bir boşluk bırakıyo. Sorun benim telefonumla ilgili mi değil mi anlamadım. Onlardan bana türkçe karakter geliyor fakat benden onlara türkçe karakter gitmiyor..

Ayrıca wayfinder'da yeni firmware versiyonunu yükledikten sonra yer tespiti yapamadım hiç. Sürekli gps alıcıdan sinyal alınamıyor uyarısı veriyo. Google maps'de 2500 M içerisindeki alana kadar bulabiliyo , daha fazla keskin konum bulamıyo. Yeni firmware'i yükledikten sonra ahize ve kasma problemi ortadan kalkmıştı fakat şimdi de böyle garip sorunlar yaşıyorum...

Bende türkçe karakter sorunu yok.Neden olabilir diye mesaj ayarlarına baktım yazma seçeneklerinde ulusal karakterler "açık" olarak işaretli.Ayrıca ayarlar'da dil seçeneğinde mesaj dili sadece "türkçe" işaretli..

• Yazma seçeneklerinde ulusal karekterler açık ibaresini göremedim dostum ya. Nerede tam olarak tarif edebilir misin?
  • quote:

Yazma seçeneklerinde ulusal karekterler açık ibaresini göremedim dostum ya. Nerede tam olarak tarif edebilir misin?

Mesaj yazma ekranında iken seçeneklere girip yazma seçeneklerinden ulusal karakterler bölümüne girebilirsin.
  • Benim menüde Metin biçimi , Yazma dili , Sözlük (T9) , Kelimelerim , Sonr. kel. tahmini , Kelime önerileri var

ulusal karakterler mevcut değil :) Sanırım son firmware update'den sonra bu hale geldi..
  • quote:

Benim menüde Metin biçimi , Yazma dili , Sözlük (T9) , Kelimelerim , Sonr. kel. tahmini , Kelime önerileri var

ulusal karakterler mevcut değil :) Sanırım son firmware update'den sonra bu hale geldi..

Sözlük (T9) dan sonra Ulusal karakterler geliyor.Eskiye dönüş mümkün değil mi?
  • Hiçbi fikrim yok.. Teknik destek hatlarını arayıp sorucam olmadı...
  • Arkadaşlar bu telefon ara ürün gibi aynı.Yön bulma ücretli.Telefon konuşma sesi berbat.Wi fi başarılı.Malzeme eh idare eder.N 79 ile G 705 arasında kalmıştım.G 705 aldım.Keşke almasaydım diyorum telefonu alıp kullandıktan sonra.Almayı düşünen arkadaşlar iyi düşünün.Sadece internete bağlanmak için alacaksanız ok.Onun dışında bi işe yaramıyor.Bu arada bu telefondan önce S.E.K 810 İ kullanıyordum.Sattığıma pişman oldum
  • Yok o kadar değil. Sadece yazılımsal bi kaç problemi var. Zamanla bunlara da çözüm bulacaklardır. Son firmware ile ses sorunu düzeldi.. Java GPS application'ların olmayışı SE'nin suçu değil. Yazılım geliştiren şirketlerin biraz da JAVA tabanlı programlara önem vermesi gerekiyor. Sadece internete bağlanmak için alacaksanız ok ama onun dışında bir işe yaramıyor diyosun ama bi telefondan daha ne bekliyosun onu merak ettim? Müzik dinlemek fotoğraf çekmek gibi özellikleri telefondan mükemmel bi şekilde yapmasını beklemek zaten büyük hata. I-phone'unuz bile olsa bu telefondan daha fazla ne yapabilirsiniz ki abuk subuk hiçbir işe yaramayan application'lar dışında?
  • Sipraişi verdim HB'den 2 tel birden sipraiş verdim.

G705 ve W302. sanırım hafta başında elimde olur. Teşekkürler yorumlarınız için.

quote:

Orjinalden alıntı: rouge34

quote:

Orjinalden alıntı: madboy24

Herkese merhaba,

bu konudan G705 ile ilgili yorumları okudum baştan sona. Sanırım ahize problemi varmış.
    bu beni düşündürüyor. Ben G705 i özellik olarak çok beğendim. Auto focus olmaması benim için büyük eksiklik ama wifi ve GPS olması da bir o kadar büyük artısı benim açımdan. bende W810i vardı takside düşürmüşüm.Malesef o tel gitti :( SE den çok memnundum. O nedenle tekrar SE alacağım. Ama G705 mi alayım yoksa W995 i mi bekleyeyim karar veremedim.Bu teli alan arkadaşlar memnun mu. Şu anda çok acil tel ihtiyacım var. ne dersiniz yarın alayım mı G705 i ?

W810i kullanıyorsan bence SonyEricsson'la devam et,memnun kalacaksın
    Ben telefonumdan memnunum.Bir sorun yaşamadım.

• quote:

Orjinalden alıntı: tariku

Arkadaşlar bu telefon ara ürün gibi aynı.Yön bulma ücretli.Telefon konuşma sesi berbat.Wi fi başarılı.Malzeme eh idare eder.N 79 ile G 705 arasında kalmıştım.G 705 aldım.Keşke almasaydım diyorum telefonu alıp kullandıktan sonra.Almayı düşünen arkadaşlar iyi düşünün.Sadece internete bağlanmak için alacaksanız ok.Onun dışında bi işe yaramıyor.Bu arada bu telefondan önce S.E.K 810 İ kullanıyordum.Sattığıma pişman oldum

K810i'den sonra N79 kullanma fırsatınız olsaydı bu yorumları yapmazdınız diye düşünüyorum
    Eski telefonum K810i..Benimde önceliğim internet..K810i hiç aramıyorum hem kullanım/özellik açısından hem de ahize sesi açısından..

Zaman içinde yeni güncellemelerle kamerası haricinde dört dörtlük bir telefon olacak.
    Main fs bekliyorum.a2 ile W715'e çevireceğim.

• quote:

Sipraişi verdim HB'den 2 tel birden sipraiş verdim.

kusura bakma mesajını daha yeni okudum. hızlıal.com sitesinde 623 liraydı.. ayrıca kargo da ücretsiz. ayrıca W302 'de 279 lira hızlıal'da.

http://www.hizlial.com/Cep-Telefonu/Cep-Telefonları/Sony-Ericsson/Sony-Ericsson-G705-Siyah-1-GB-Hafıza-Kartı-
    Hediye_02.044.1357.0178.htm

hepsiburada'da daha önce yanında masaüstü hoparlör hediye ediyordu. şu an veriyor mu bilmioyrum ama baktım şu an o hoparlörleri vermiyor sanırım. eğer veriyorsa o zaman hızlıal ile aynı fiyata denk geliyor..
    eğer ürün tedarik sürecinde ise (henüz temin edilemedi ise..) kredi kartına iade isteyip siparişini iptal edebilirsin, tercih senin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 12 Nisan 2009; 1:52:10 >

• quote:

Orjinalden alıntı: eranyumm

quote:

kusura bakma mesajını daha yeni okudum. hızlıal.com sitesinde 623 liraydı.. ayrıca kargo da ücretsiz. ayrıca W302 'de 279 lira hızlıal'da.

http://www.hizlial.com/Cep-Telefonu/Cep-Telefonları/Sony-Ericsson/Sony-Ericsson-G705-Siyah-1-GB-Hafıza-Kartı-

hepsiburada'da daha önce yanında masaüstü hoparlör hediye ediyordu. şu an veriyor mu bilmioyrum ama baktım şu an o hoparlörleri vermiyor sanırım. eğer veriyorsa o zaman hızlıal ile aynı fiyata denk geliyor..
    eğer ürün tedarik sürecinde ise (henüz temin edilemedi ise..) kredi kartına iade isteyip siparişini iptal edebilirsin, tercih senin.

hocam sen ne karar verdin ? gps konusunda epey araştırdın ettin benim içinde gps önemli bir hadise kararını merak ediyorum.
    bugun elime alıp inceledim telefonu bir hayli beğendim alım yapıcam bugun yarın ama merak ettim şimdi sende durum nedir diye :)

eğer aldıysan birlikte girişebiliriz gps konusunda ücretsiz bir yazılım arama işine

• quote:

Yok o kadar değil. Sadece yazılımsal bi kaç problemi var. Zamanla bunlara da çözüm bulacaklardır. Son firmware ile ses sorunu düzeldi.. Java GPS application'ların olmayışı SE'nin suçu değil. Yazılım geliştiren şirketlerin biraz da JAVA tabanlı programlara önem vermesi gerekiyor. Sadece internete bağlanmak için alacaksanız ok ama onun dışında bir işe yaramıyor diyosun ama bi telefondan daha ne bekliyosun onu merak ettim? Müzik dinlemek fotoğraf çekmek gibi özellikleri telefondan mükemmel bi şekilde yapmasını beklemek zaten büyük hata. I-phone'unuz bile olsa bu telefondan daha fazla ne yapabilirsiniz ki abuk subuk hiçbir işe yaramayan application'lar dışında?

bence GPS'in ücretli olması Sony'nin tercihi. sonuçta wayfinder yerine ücretsiz bir program da konulabilirdi. ama SE 3 aylık demo bir program veriyor beraberinde. java'da çalışan çok az GPS programı var. belki ilerde yaygınlaşır ama GPS'i ücretsiz kullanım şu aşamada zor gibi görünüyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: bugiboy
    hocam sen ne karar verdin ? gps konusunda epey araştırdın ettin benim içinde gps önemli bir hadise kararını merak ediyorum.
    bugun elime alıp inceledim telefonu bir hayli beğendim alım yapıcam bugun yarın ama merak ettim şimdi sende durum nedir diye :)

eğer aldıysan birlikte girişebiliriz gps konusunda ücretsiz bir yazılım arama işine

iyi geceler

evet aslında G705 görünüm olarak da, özellik olarak da benim için güzel bir seçenekti. ama dediğin gibi GPS'in ücretli olması nedeniyle vazgeçtim ve Samsung G810 aldım birkaç gün önce..

güzel telefon, symbian işletim sistemi var. zaten yanında süre sınırsız Route66 veriliyor (CD'li.). ayrıca garmin vs. gibi birçok navigasyon programı da yüklenebiliyor. ben henüz yüklemedim ama garmin kullanım açısından en iyisiymiş, kullanan arkadaşların yorumları böyle..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 12 Nisan 2009; 2:19:58 >

• Hizlial da sitedeki fiyatı 623 tl olmasına rağmen satın alamaya kalkınca kdv dahil fiyatı 735 tl görünüyordu. O nedenle HB den aldım. hoparlörde beraberinde hediye olarak veriliyor. w302 de 295 TL'ye aldım.
    quote:

quote:

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: bugiboy

iyi geceler

evet aslında G705 görünüm olarak da, özellik olarak da benim için güzel bir seçenekti. ama dediğin gibi GPS'in ücretli olması nedeniyle vazgeçtim ve Samsung G810 aldım birkaç gün önce..

güzel telefon, symbian işletim sistemi var. zaten yanında süre sınırsız Route66 veriliyor (CD'li.). ayrıca garmin vs. gibi birçok navigasyon programı da yüklenebiliyor. ben henüz yüklemedim ama garmin kullanım açısından en iyisiymiş, kullanan arkadaşların yorumları böyle..

hayırlı olsun güle güle kullan

ben de hali hazırda hp 614c kullanıyorum. windows mobile 6,1 falan var ama kullanımı java telefonlara göre çok çok hantal symbianıda bundan farklı görmediğim için direk java telefonlara bakıyorum özelliklede SE, eski bir kullanıcısı olduğum için.

gps, wifi tabi ki önemli özellikler ama telefonu hızlı kullanmak, gelen giden çağrıları kolaylıkla hatta ezbere - telefon ekranına bakmadan yönetebilmek ve stabil bir ortam sunması öncelikli aradığım şey.

umarım pişman olmam g705 aldıkdan sonra

EDIT: hepsiburadada SAR (Özgül Soğurma Oranı) Değeri: 1.05 W/kg olarak gözüküyo bu rakam fazla bir rakam degil mi ? anladığım kadarıyla kabul edilebilir sınırlar içerisinde kalıyo ama temsil misal samsung g810 sar değeri 0,15 gibi bir rakam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugiboy -- 12 Nisan 2009; 12:48:17 >

• evet aslında yasal sınırlar içinde kalıyor ama bana göre de 1.05 sar değeri yüksek bir rakam. bu değerin makul olanı 1W/kg. benim için. hatta bir arkadaşın dediğine göre insan sağlığını en az etkilmesi için max. 0.90w/kg. kabul edilebilir bir değermiş. 1.05'de ona yakın bir değer, kabul edilebilir ama yine de yüksek. bir ara nokia n79'un fiyatı düşünce ilgimi çekmişti.. n79'da sar değeri 1.45 gibi bir değer n79'dan hemen vazgeçtim..

ben de daha önce symbian'lı olarak nokia 3230 kullandım. 6600'dan sonra çıkan ilk symbianlı telefonlardan. o tel. bazı işlemlerde gerçekten yavaştı. galeri tuşuna basınca açılması saniyeler sürüyordu.. ama g810 oldukça hızlı. işlemcisi güçlü, belleği de yüksek. bir magazada menü geçişlerini vs. incelemeni tavsiye ederim. galeri tuşuna tıklayınca anında açılıyor.. resim gösterme vs.. işlemleri de hızlı..

java'lı telefonlar dediğin gibi kullanımı daha pratik ama onların da fonksiyonelliği yok. işletim sistemi olunca bir eksiklik hissettiğinde hemen arayıp programını buluyorsun, yüklüyorsun. en basitinden GPS programı işte..

@madboy24
    KDV indirm kampanyası varya, o yüzden... sepete ekleyince kdv'yi gösteriyor.. ödeme kısmında fiyat değişiyor.
    alışverişe devam edip kredi kartı ödeme kısmına geldiğinde seçtiğin karta göre hem taksit seçeneklerini , hem de indirimli fiyatını gösteriyor.. sanırım sonraki aşamaya gitmedin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 12 Nisan 2009; 14:52:29 >

• Hangi firmware.Ben güncelleme yapıyorum.En son yazılım yuklu diyor.
    Şimdi bi telefondan ne beklediğimi sormuşsun.Söyliyeyim;
    1.Bi kere telefonda net konuşma sesi beklerim.Bun da bazan sesler karışıyor.
    2.Yön bulma ücretli.Taksiyle gideceğin yere belkide aynı fiyata gidersin.Jawa tabanlı olması S.E. suçu değil tabi ki.Ben telefonun artı ve eksilerini söylüyorum.Almayı düşünenler bilsin.
    3.Telefonda kullanılan malzeme çok iyi değil.Daha 3 haftadır kullanıyorum.Arka kapak oynamaya başladı.
    quote:

Yok o kadar değil. Sadece yazılımsal bi kaç problemi var. Zamanla bunlara da çözüm bulacaklardır. Son firmware ile ses sorunu düzeldi.. Java GPS application'ların olmayışı SE'nin suçu değil. Yazılım geliştiren şirketlerin biraz da JAVA tabanlı programlara önem vermesi gerekiyor. Sadece internete bağlanmak için alacaksanız ok ama onun dışında bir işe yaramıyor diyosun ama bi telefondan daha ne bekliyosun onu merak ettim? Müzik dinlemek fotoğraf çekmek gibi özellikleri telefondan mükemmel bi şekilde yapmasını beklemek zaten büyük hata. I-phone'unuz bile olsa bu telefondan daha fazla ne yapabilirsiniz ki abuk subuk hiçbir işe yaramayan application'lar dışında?

• Bakalım sorunlar düzelirse ben de alışırım belki teklefona.Biliyosun telefon ilk geldi wi fi çalışmadı.Değişti şimdi sesi tuhaf gibi.Sen sorun yasamadın.
    Bi arkadaş firmware ile ses sorunu düzeliyor demiş.Bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.,Bir de Main Fs temalarlamı ilgili.
    quote:

quote:

Arkadaşlar bu telefon ara ürün gibi aynı.Yön bulma ücretli.Telefon konuşma sesi berbat.Wi fi başarılı.Malzeme eh idare eder.N 79 ile G 705 arasında kalmıştım.G 705 aldım.Keşke almasaydım diyorum telefonu alıp kullandıktan sonra.Almayı düşünen arkadaşlar iyi düşünün.Sadece internete bağlanmak için alacaksanız ok.Onun dışında bi işe yaramıyor.Bu arada bu telefondan önce S.E.K 810 İ kullanıyordum.Sattığıma pişman oldum

K810i'den sonra N79 kullanma fırsatınız olsaydı bu yorumları yapmazdınız diye düşünüyorum
    Eski telefonum K810i..Benimde önceliğim internet..K810i hiç aramıyorum hem kullanım/özellik açısından hem de ahize sesi açısından..

Zaman içinde yeni güncellemelerle kamerası haricinde dört dörtlük bir telefon olacak.

• quote:

Bakalım sorunlar düzelirse ben de alışırım belki teklefona.Biliyosun telefon ilk geldi wi fi çalışmadı.Değişti şimdi sesi tuhaf gibi.Sen sorun yasamadın.
    Bi arkadaş firmware ile ses sorunu düzeliyor demiş.Bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.,Bir de Main Fs temalarlamı ilgili.
    quote:

quote:

Hem tema hem de W serisinin acousticlerini ayrıca kamera için driver yükleyeceğim.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.