Şimdi Ara

^^Sony Ericsson G705^^ (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.308
Cevap
1
Favori
140.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar telnik bir soru olmayacak ama,
    se orijinal sitesinde de olan 2. renk seçeneği silky gold (gümüş-siyah) modelini bulan yada alan varmı?
    marketlerde sadece siyah (majestic black) modeli var.
    Türkiyeye gelmeyecekmi acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: perperek

telefon kilidi var istediğin şifreyi verirsin.

teşekkürler...
  • bu telefon piyasadaki telefoncularda neden bulunmuyor, bir yerde distiribitörde sorun var diye söyledi acaba böyle birim söz konusu olabilirmi???
  • ben erzurumda ikamet ediyorum ve gittiğim çoğu telefoncuda var
    şu ana kadar aldığım en düşük fiyat 710 Tl
  • Telefonu alalı 45 gün oldu.Çok memnunum.Herhangi bir sorun çıkarmadı.Sadece ön yüzden sağ üst kısma sert basınca içe doğru esniyor.Sebebi de sağ üst köşe yere gelecek şekilde,yere düştü.Kızakta sallanma,gıcırtı gibi bir sorun yok.

Günde 100 sms alıp-gönderme,2 saat radyo dinleme,2 saat wi-fi bağlantısı,30-45 dakika telefon görüşmesi,ekran ışığı %70'de ve geceleri de açık kullanılınca 3 gün gidiyor.3. gün sonunda pil durumu %15-20 arası değişiyor.Telefonu çok kurcalamayıp mesela günde 1 saat radyo,20 sms,yarım saat görüşme ile bu süre 6-7 güne kadar uzatılabilir.

Kullanım özelliklerinde keşke şöyle ya da böyle olsaydı dediğim birşey yok.Menü geçişleri hızlı ve kullanışlı..
    W715'in acoustics lerinin çıkmasını bekliyorum.Çıkarsa burada paylaşırım.Varsa sizler de paylaşın.

Telefon kapalı şekilde şarj olursa, açık şekilde yapılan şarj'a göre yarım gün daha uzun kullanılıyor.Mecbur kalmadıkça telefon açık şekilde şarja koymuyorum.

Msn programı kullananlar için çok avantajlı bir durum var.Java tabanlı telefonlarda msn programı,oyunlar ve tüm diğer programlar arka planda çalışmıyor.Bu telefonun en güzel yanlarından biri de 10 tane program aynı anda açık kalabiliyor.Bu da Sony Ericsson'a özgü birşey..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pluripotent -- 28 Nisan 2009; 20:16:09 >

• Telefonun şarjı 3-4 gün gidiyor.Menü geçişleri hızlı.Wi fi çok iyi hemen bağlanıyor.Ekran kristal netlikte.16 milyon renk değil fakat ekran goruntu,keskinlik süper.16 milyon renk ekranlardan daha iyi.Sony kalitesi.Yon bulma ücretli olsada çok işime yarıyor.Zaten indirdiği mg kadar ücret oduyoruz ve ücretler düşecek.Telefon yere düştü.Kapakta biraz boşluk var ama önemli değil.Programlar gelince daha iyi olacak
  • Telefonu kullanan arkadaşlara sormak istiyorum.
    Mesela kulaklık takılı görüşme yaparken
    müzikçalara girip bir şarkıyı çaldığımızda hem ben hemde karşı taraf şarkıyı dineleyebiliyor mu?
    Symbian lı telefonlarda mümkün bu dediğim olay.
    Acaba bu cihazda da yapabilir miyiz bunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: XaPoX

Telefonu kullanan arkadaşlara sormak istiyorum.
    Mesela kulaklık takılı görüşme yaparken
    müzikçalara girip bir şarkıyı çaldığımızda hem ben hemde karşı taraf şarkıyı dineleyebiliyor mu?
    Symbian lı telefonlarda mümkün bu dediğim olay.
    Acaba bu cihazda da yapabilir miyiz bunu

Symbian'da program yükleyip yapılıyor.Bahsettiğin özelliğin Java programını bulman gerekiyor.
  • programla falan alakası yok
    2005 te kullandığım 6630 da bile vardı bu özellik
    en son kullandığım n79 da olduğu gibi
  • sonunda kavuştum..

çok uzun süre düşündüm araştırdım elime alıp incelediğimde oldu ama bugun kargoyla gelen telefon sanki bir başka sanki bana özel üretilmiş gibi beklediğimden çok çok daha güzel çıktı..

hızlıal.com -> 640-TL
  • telefon güzel gerçekten; fakat çok kötü bir şekilde g810 ile arasında g705 arasında kaldım.. yorumlarınız gerçekten telefondan memnun olduğunuzu gösteriyor; fakat fiyatı 640 değil de bi 580-590 filan olsaydı ya da kamerasında otofokus olsaydı bu kadar düşünmeme gerek kalmazdı.. şu anki umudum anneler günü nedeniyle sitelerde indirim yapılması. bakalım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bugiboy

sonunda kavuştum..

çok uzun süre düşündüm araştırdım elime alıp incelediğimde oldu ama bugun kargoyla gelen telefon sanki bir başka sanki bana özel üretilmiş gibi beklediğimden çok çok daha güzel çıktı..

hızlıal.com -> 640-TL

Güle güle kullan.Bir inceleme de sen yaparsın artık
  • incelemelere bakarken bi foto takıldı gözüme
     ^^Sony Ericsson G705^^

daha önceki w580i de olduğu gibi zamanlar kapağın açılıp kapansması sonucunda kayar kapak arkasında çizik oluşur mu sizce?
    forumdaki arkadaşların telefonları da daha yeni sayılır, ilerde olacaksa bile şimdiden daha yoktur ortada çizik..
  • quote:

Orjinalden alıntı: **SE_mania**

incelemelere bakarken bi foto takıldı gözüme

daha önceki w580i de olduğu gibi zamanlar kapağın açılıp kapansması sonucunda kayar kapak arkasında çizik oluşur mu sizce?
    forumdaki arkadaşların telefonları da daha yeni sayılır, ilerde olacaksa bile şimdiden daha yoktur ortada çizik..

Benim telefonda çizik yok.İlerleyen zamanlarda olur mu bilmiyorum.Olsaydı şimdiye kadar olurdu.
  • telefonu satmak isteyen olursa pm atabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: excalibur8888

arkadaşlar telnik bir soru olmayacak ama,
    se orijinal sitesinde de olan 2. renk seçeneği silky gold (gümüş-siyah) modelini bulan yada alan varmı?
    marketlerde sadece siyah (majestic black) modeli var.
    Türkiyeye gelmeyecekmi acaba?

bilemiyorum satıcılar bunu yapabilir farklı renklerini
    örneğin w580,w200 pembe rengini bile getirmişlerdi bir anda
  • Bu telefona dokunmayın, SARsar

Yanımızdan ayırmadığımız cep telefonlarının ne kadar zararlı olduğunu ve hangi sağlık problemlerine yol açtığını henüz tam olarak bilemiyoruz. Bu yüzden telefon alırken dikkat etmemiz gereken bir nokta da SAR değeri. Yeni satışa sunulan ve son gülerde özellikleri ile değil yüksek SAR değeri ile gündemde duran telefon Sony Ericsson G705’in SAR değeri tam 1,5 W/KG. Bu değerin üst limiti 2.00 W/KG. Fakat önerilen değer 0,8 W/KG‘dır. Telefon alırken SAR değerinin 1,00’ın üzerinde olmamasına dikkat ediniz.

http://www.mobiletisim.com/haberler/bu-telefona-dokunmayin-sarsar

• quote:

Orjinalden alıntı: se(dd)at

Bu telefona dokunmayın, SARsar

Yanımızdan ayırmadığımız cep telefonlarının ne kadar zararlı olduğunu ve hangi sağlık problemlerine yol açtığını henüz tam olarak bilemiyoruz. Bu yüzden telefon alırken dikkat etmemiz gereken bir nokta da SAR değeri. Yeni satışa sunulan ve son gülerde özellikleri ile değil yüksek SAR değeri ile gündemde duran telefon Sony Ericsson G705’in SAR değeri tam 1,5 W/KG. Bu değerin üst limiti 2.00 W/KG. Fakat önerilen değer 0,8 W/KG‘dır. Telefon alırken SAR değerinin 1,00’ın üzerinde olmamasına dikkat ediniz.

http://www.mobiletisim.com/haberler/bu-telefona-dokunmayin-sarsar

Kaynak belirtmemişler???

Sony Ericsson G705 sar değeri;1,05W/kg

^^Sony Ericsson G705^^

• Merhaba arkadaşlar ben hp 614c pda kullanıyorum, genelde arazide olduğum için şarj konusunda ve tek elle kullanım zorluğundan dolayı telefonumu değiştirmeyi düşünüyorum. Gps olması ve uzun süre şarjı olması nedeniyle bu model ve nokia E66 ile ilgileniyorum. Bugün Çatalca da birkaç yere sordum, işin garibi bir satıcı bana sony ericcson almamamı çünkü battığını söyledi. Böyle birşeyin olabileceğine ihtimal bile vermiyorum ama bilgisi olan varsa beni aydınlatabilir mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: rouge34

Benim telefonda çizik yok.İlerleyen zamanlarda olur mu bilmiyorum.Olsaydı şimdiye kadar olurdu.

ben de yakında g705 almayı düşünüyorum, herhangi bi sorunla karşılaşmamak için şimdiden araştırıyorum.. sağol cevap için

bu arada g705 kullanan arakadaşlar biraz daha örnek foto paylaşabilir misiniz? g705e ait başlık burası var, foto paylaşım alanı da burası olabilir aslında, hem biraz hareket gelmiş olur, yorumlar filan..
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.