Şimdi Ara

^^Sony Ericsson G705^^ (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.308
Cevap
1
Favori
140.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Peki K810-G705 karşılaştırırsak G 705 özellik bakımından daha iyidir tabi.Fakat genel anlamda bariz artı farklar varmı.(Görünüş,kullanım gibi)
  • arkadaslar bu harita olayı yüklü olmadıgı zaman nokia.dada kontör sorunu oluyor gerçi suanda yüklü oldu halde bile dünya kontör yiyor:D

haritaları hafıza kartına aktarmanın bir yolu vardı w810 ile bunu yapmıştı bir arkadas ama 1gb hafıza kartının full boş olması lazımdı :D

böyle bişey var onu hallederler ilerde merklanmayın:D nokiada birşey yapılıyorsa se.de de illaki yapılır o :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: tariku

Peki K810-G705 karşılaştırırsak G 705 özellik bakımından daha iyidir tabi.Fakat genel anlamda bariz artı farklar varmı.(Görünüş,kullanım gibi)

G705'de kullanılan malzeme daha yumuşak ve kaliteli..Kullanım menüler aynı..K810i kamerası çok iyi..
    Bunların dışında fark yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rouge34

quote:

Peki K810-G705 karşılaştırırsak G 705 özellik bakımından daha iyidir tabi.Fakat genel anlamda bariz artı farklar varmı.(Görünüş,kullanım gibi)

G705'de kullanılan malzeme daha yumuşak ve kaliteli..Kullanım menüler aynı..K810i kamerası çok iyi..
    Bunların dışında fark yok.

k810un xenon flashını arayabilirsin belki... gece çekimleri için vazgeçilmez bi özellik xenon...
  • Kamera çok önemli değil benim için.Wifi , gps gibi özellikleri daha çok kullanırım galiba.Artık bende karar verdim.H.B den sipariş edeceğim.Bi kaç güne gelir.Gelince goruşlerimi paylasırım buradan.Teşekkürler bilgiler için.
  • quote:

Kamera çok önemli değil benim için.Wifi , gps gibi özellikleri daha çok kullanırım galiba.Artık bende karar verdim.H.B den sipariş edeceğim.Bi kaç güne gelir.Gelince goruşlerimi paylasırım buradan.Teşekkürler bilgiler için.

hayırlı olsun şimdiden... ama pahalı bu telefonlar yav:S trde ucuz telefon almak için 1yıl beklemek gerekiyor... bu vergileri böyle yapanı bulmak lazım...
  • Yeni teknoloji pahalıdır her zaman.Gerçi biz 1 sene geriden takip ediyoruz S.E. da.Vergiler konusu maalesef oyle
  • quote:

Telefonumda bulunan Wayfinder 7 programını ayrıntılı olarak kullandım.İlk önce gprs'e bağlanmaması için bağlantı ayarlarını değiştirdim.Kablosuz internet üzerinde bağlanıyorum.İnternete bağlanmadan harita yüklenmiyor.Varılacak yer işaretlendiğinde ya da adresi yazıp program bulduğunda gps devreye giriyor.Yol hesabı,ne kadar sürede varılacağı güzergah hesabı yapıyor.Sonrasında ise sesli(tercihli) ve harita üzerindeki ok işaretleri ile adres gösterimi,yol güzergahlarını ayrıntılı şekilde gösteriyor.Başka bir program aramama gerek kalmadı.Biraz kurcalayınca basit ve kullanışlı gelmeye başladı.

Kablosuz internet varken iyi de,dışarda olduğumuz zaman gprs bağlantısı yapınca bu şartlarda bir telefon parası gprs ücreti verilir.5 dakika da ortalama 15 kontör gider.

300-400 liralık navi cihazlarında bulunan 700-800 mb civarındaki haritaları telefona yüklesem diyorum ama onlarda java uyumlu değil..
    Neyse ki gps'le haritayla işim yok

rouge34 merhaba
    acaba ayarla baktın mı? GPS ayarlarında veya benzeri bir yerde bağlanırken sadece dahili GPS'i kullan veya GPRS kullanma gibi bir seçenek var mı? tabi bunun için varsa wayfinder'ın haritalarının bulunup indirilmesi gerekiyor..

amaze için indirilebilir haritalar var mı diye baktım ama sitesinden bulamadım. eğer haritalar indirilip telefona atılırsa internete bağlanma gereksinimi ortadan kalkabilir..

bir de yukarıdaki verdiğim linkten programların (navigasyon) birçoğunu inceledim. içlerinde bir tanesi OFFLINE navigasyon vaat ediyor. adresi bu:

http://www.navigami.com/node/5

programı ücretsiz indirebiliyorsun ama haritaları ücretsiz indirmek için uluslararası bir siteye yönlendiriyor. haritalar o siteden nasıl indireceğiz bulamadım. dil bilmek de gerekiyor. istersen sen de bir bak. belki haritaların nerde olduğunu bulabilirsin. mantık olarak aynı google maps gibi çalışıyormuş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 21 Mart 2009; 1:28:22 >

• quote:

Kamera çok önemli değil benim için.Wifi , gps gibi özellikleri daha çok kullanırım galiba.Artık bende karar verdim.H.B den sipariş edeceğim.Bi kaç güne gelir.Gelince goruşlerimi paylasırım buradan.Teşekkürler bilgiler için

kardeşim niye hepsiburada'dan alıyorsun. 726TL

bak burda 685 TL + kargo da ücretsiz
    http://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=02.044.1357.0178

N79'a gelince; N79'da nokia indirime gitmiş bana da cazip gelmişti ama araştırınca SAR değerinin çok yüksek olduğunu gördüm. Nokia N79 (Type RM-348):1.40 W/kg. gibi yüksek bir değer.. bence önemli bir eksi..

N79'un G705'den üstün tarafı ise (tabi GPS'de symbian program esnekliği sayesinde) symbian işletim sistemine istediğin bir GPS programını yükleyebilmek. mesela Garmin, Route66 gibi birçok programı ücretsiz bulup yükleyebiliyorsun. ayrıca internete bağlanmak da gerekmiyor.. G705'de java olduğu için bu şimdilik bir sorun. inşallah ilerde halledilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 21 Mart 2009; 1:30:29 >

• fotolar için çok teşekkürler, daha bir albenili göründü :)
  • Haberim yoktu.1 saat önce sipariş ettim.Ne diyelim kısmet.Sar değeri G 705 te nasıl biliyomusun.

quote:

Orjinalden alıntı: eranyumm

quote:

Kamera çok önemli değil benim için.Wifi , gps gibi özellikleri daha çok kullanırım galiba.Artık bende karar verdim.H.B den sipariş edeceğim.Bi kaç güne gelir.Gelince goruşlerimi paylasırım buradan.Teşekkürler bilgiler için

N79'a gelince; N79'da nokia indirime gitmiş bana da cazip gelmişti ama araştırınca SAR değerinin çok yüksek olduğunu gördüm. Nokia N79 (Type RM-348):1.40 W/kg. gibi yüksek bir değer.. bence önemli bir eksi..

N79'un G705'den üstün tarafı ise (tabi GPS'de symbian program esnekliği sayesinde) symbian işletim sistemine istediğin bir GPS programını yükleyebilmek. mesela Garmin, Route66 gibi birçok programı ücretsiz bulup yükleyebiliyorsun. ayrıca internete bağlanmak da gerekmiyor.. G705'de java olduğu için bu şimdilik bir sorun. inşallah ilerde halledilir.

• Bir de h.b de promosyon taşınabilir hopörlör veriyor.aynı fiyata geliyor.Telefon gelsin görelim bakalım.N 79 almadığıma pişman olmam umarım
  • sar değeri 1.05 W/kg

hayırlı olsun bu arada :)
  • Telefon gelsin.İlk izlenimleri paylasırım.Gercı roug 34 arkadasımızda detaylı bilgi verdi.Bakalım merakla bekliyorum
  • quote:

quote:

benim bildiğim nokia'nın en büyük dejavantajı dahili gps modülünü nokia maps dışındaki bir programla kullanamamaktı. tabi bu değişmiş olabilir nokia da insafa gelmiş olabilir ama sanırım n95 ve n95 8gb'ta bu böyleydi. gsm arena eksi olarak yazmıştı bunu incelemede

• g705 gerçekten çok estetik bir cihaz.Birde cyber shot olsaymış mükemmel olacaktı...
  • quote:

rouge34 merhaba
    acaba ayarla baktın mı? GPS ayarlarında veya benzeri bir yerde bağlanırken sadece dahili GPS'i kullan veya GPRS kullanma gibi bir seçenek var mı? tabi bunun için varsa wayfinder'ın haritalarının bulunup indirilmesi gerekiyor..

amaze için indirilebilir haritalar var mı diye baktım ama sitesinden bulamadım. eğer haritalar indirilip telefona atılırsa internete bağlanma gereksinimi ortadan kalkabilir..

bir de yukarıdaki verdiğim linkten programların (navigasyon) birçoğunu inceledim. içlerinde bir tanesi OFFLINE navigasyon vaat ediyor. adresi bu:

http://www.navigami.com/node/5

programı ücretsiz indirebiliyorsun ama haritaları ücretsiz indirmek için uluslararası bir siteye yönlendiriyor. haritalar o siteden nasıl indireceğiz bulamadım. dil bilmek de gerekiyor. istersen sen de bir bak. belki haritaların nerde olduğunu bulabilirsin. mantık olarak aynı google maps gibi çalışıyormuş..

Merhaba
    Navigami programını yükledim.Fakat program açılışında şifre istiyor.Bu yüzden kullanamadım.Ayrıca bu progamı yüklerken yönlerdirilen yükleme sayfasında başka markaların programlarını yükledim.(Mesela Nav fun ve we travel)
    Yine de en iyisi şimdilik Wayfinder 7 ve amaze programı..

Sizin sorduğunuz ayarlara da baktım öyle bir seçenek yok.Zaten harita yüklü olmadığı için mecbur internete bağlanması gerekiyor.İlk önce varsa wi-fi üzerinden bağlanıyor.Yoksa gprs'ten bağlanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pluripotent -- 21 Mart 2009; 12:15:48 >

• quote:

Bir de h.b de promosyon taşınabilir hopörlör veriyor.aynı fiyata geliyor.Telefon gelsin görelim bakalım.N 79 almadığıma pişman olmam umarım

Hayırlı olsun.Aynı hesaba gelmiş.
    Sony Ericsson MPS-60 bende alağım.
    N 79 aklınıza bile gelmeyecek
  • Teşekkürler.Dün akşam sipariş ettim.Ankaradayım.Yarın tatil olduğu için sanırım pazartesi gelir.Programlara bakarız navigasyon vs.
    quote:

quote:

Bir de h.b de promosyon taşınabilir hopörlör veriyor.aynı fiyata geliyor.Telefon gelsin görelim bakalım.N 79 almadığıma pişman olmam umarım

Hayırlı olsun.Aynı hesaba gelmiş.
    Sony Ericsson MPS-60 bende alağım.
    N 79 aklınıza bile gelmeyecek

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.