Şimdi Ara

^^Sony Ericsson G705^^ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.308
Cevap
1
Favori
140.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: m35

@semih_avcı

kardeşim bu mesaja yazdıgım cevabı bi oku sonra gel düşük de ;)

birde w705 ile g705 arasındaki tek fark medya menüsü ve görünüm :D

mp3 çalma konusunda bir fark yok mu yani? kulaklık ile özellikli soruyorum. bir de w705'in kamerası acaba oto fokuslu mu?
  • he bak birde kulaklık farkı vardın atlamısım:) hpm-70 ile geliyor w705... belki yeni çıkan iyi bi kulaklıkta verebilirler bi bakıp net bişey diyim...

outo focus yoktur 2sindede... ama kameraları güzel çekim yapıyor... ses çıkışları CE standartlarına uydurulmak için kısılıyor onuda çözmesi zor degil zaten 5800da bile aynı dert var:D a2 uploader ile sesini yükseltip n91den daha fazla ses verir hale getirirsin... ilk kez se kullanana birisi için kulaklık güzel geliyor ama zamanla yetmiyor ... ben şuan creative ep 630 kullanıyorum hpm-70de var 6aydır hiç kullanmadım:)
  • Peki bu g705'de walkman menüsü mevcut mu? Kemara flashı nasıl, karanlık ortamlar için yeterli mi?
  • İnternet dışında satışı yok.
    Telefoncular hiçbir sony ericsson ürünü satmıyorlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rouge34
    İnternet dışında satışı yok.
    Telefoncular hiçbir sony ericsson ürünü satmıyorlar.

internet dışında satışı var. ben isim vermeden söyleyeyim bir teknoloji marketten inceledim telefonu ve ordaki fiyatı da 699 TL idi.(peşin)

quote:

Orjinalden alıntı: ozgurkavak

Peki bu g705'de walkman menüsü mevcut mu? Kemara flashı nasıl, karanlık ortamlar için yeterli mi?

walkman menüsü mevcut değil.. diğer 2 sorun için birşey diyemiyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: semih_avcı

Ses kalitesi Düşük gibi duruyor ........

ses kalitesi olarak sadece dışa verilen sesi dinledim. kulaklık deneme imkanım olmadı.
    m35'in dediği gibi 5800'ın stereo hoparlörleri var. o yüzden dışa verdiği ses daha iyi olabilir. ezbere birşey söylemek doğru değil ama 5800, sony'nin W serisi gibi müzikçalar olarak tasarlanmış bir telefon ama G705 öyle değil. o yüzden 5800'ın kulaklık performansının da G705'den daha iyi olacağını düşünüyorum. tabi bu sadece bir tahmin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 15 Mart 2009; 22:51:22 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ckul

w705 ile ne farkı var bunun?

arasındaki farklar:

W705'de ekstra bunlar var:
    + Walkman 3.0 player
    + Shake control
    + SensMe
    - GPS yok
    - fiyatı biraz daha pahalı.

G705'de ekstra:
    +GPS var.
    + fiyatı daha uygun W705'e göre.

bunların haricinde özellik olarak başka bir fark göremedim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 15 Mart 2009; 22:54:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: eranyumm

quote:

Orjinalden alıntı: ckul

w705 ile ne farkı var bunun?

arasındaki farklar:

W705'de ekstra bunlar var:
    + Walkman 3.0 player
    + Shake control
    + SensMe
    - GPS yok
    - fiyatı biraz daha pahalı.

G705'de ekstra:
    +GPS var.
    + fiyatı daha uygun W705'e göre.

bunların haricinde özellik olarak başka bir fark göremedim...

teşekkür ederim. gsmarena'da bazı kullanıcılar konuşm süresinin birkaç saat olduğunu (2-4) söylüyor. acaba bu konuda bir bilginiz var mı?
  • konuşma süresi hakkında bilgim yok ne yazık ki ..
  • allah aşkına hangi fikri eksik se.nin konuşma süresinin 2-4 saat arası oldunu söyler ki bakmayın o tarz yorumlara ... bugüne kadar yıllardır türlü türlü s.e kullandım hiç bir modelinde dahi konusmam yarıda kesilmedi... batarya boş dedi halde bile 30dakka rahatlıkla konusabiliyorsun sen düşün artık...

min 9-10 saattir ki zaten sitelerde konusma süresi yazıyor bunuda girip ben göstermiyim size...

arkadaslar birde 5800 ile buna degineyim... belki telefon müzik telefonu degil ama bakınız c702 medya menüsü w910dan daha gelişmiş son çıkan modellerde diger seriler müzik serisinin özelliklerinide içinde barındırıyor...

sadece küçük farklılıklar var onlarda hissedilmicek seyler shake kontrol mesela olsada olur olmasada :)

yane ses kalitesi olarak g705 ile w705 arasında fark yoktur gibi bişey...

edit imla :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezalet forum -- 16 Mart 2009; 12:08:51 >
  • quote:

allah aşkına hangi fikri eksik se.nin konuşma süresinin 2-4 saat arası oldunu söyler ki bakmayın o tarz yorumlara ... bugüne kadar yıllardır türlü türlü s.e kullandım iç bir modelimde dahi konusmam yarıda kesilmedi... batarya boş dedi halde bile 30dakka rahatlıkla konusabiliyorsun sen düşündün artık...

min 9-10 saattir ki zaten sitelerde konusma süresi yazıyor bunuda girip ben göstermiyim size...

arkadaslar birde 5800 ile buna degineyim... belki telefon müzik telefonu degil ama bakınız c702 meeyda menüsü w910dan daha gelişmiş son çıkan modellerde diger seriler müzik serisinin özelliklerinide içinde barındırıyor...

sadece küçük farklılıklar var onlarda hissedilmicek seyler shake kontrol mesela olsada olur olmasada :)

Yazılımsal olarak söylediğin doğru olabilir ama donanımsal olarak aynı mı değil mi dinlemedikten sonra bilemeyiz -ki ben W705'in daha iyi bir ses çipi barındırabileceğini düşünüyorum.

• quote:

allah aşkına hangi fikri eksik se.nin konuşma süresinin 2-4 saat arası oldunu söyler ki bakmayın o tarz yorumlara ... bugüne kadar yıllardır türlü türlü s.e kullandım iç bir modelimde dahi konusmam yarıda kesilmedi... batarya boş dedi halde bile 30dakka rahatlıkla konusabiliyorsun sen düşündün artık...

arkadaslar birde 5800 ile buna degineyim... belki telefon müzik telefonu degil ama bakınız c702 meeyda menüsü w910dan daha gelişmiş son çıkan modellerde diger seriler müzik serisinin özelliklerinide içinde barındırıyor...

Konuşma süresi konusunda sana katılıyorum.
    Konuşma süresi açısından sony ericsson'dan daha iyisi yok.Şimdiye kadar 5 tane sonyericsson kullandım.Hepsinde katalog değerlerine yakın performansta kullandım.Şu an farklı bir marka kullanıyorum.Sony ericsson'u arıyorum.Hem pil performansı açısından hem de kullanım kolaylığı açısından..

• Arkadaşlar G705 de hafıza kartına şifre konuluyormu? Kamerarı tatmin ediyormu? N78 imi satıp bu telefonu almak istiyorum, benim için önemli olan kamera-wi-fi ve kibar olması. Okuduklarıma göre beni mutlu edeceğine benziyo ama kullanan arkadaşların yorumuna ihtiyacım var. Öneri ve yorumlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: alican60

Arkadaşlar G705 de hafıza kartına şifre konuluyormu? Kamerarı tatmin ediyormu? N78 imi satıp bu telefonu almak istiyorum, benim için önemli olan kamera-wi-fi ve kibar olması. Okuduklarıma göre beni mutlu edeceğine benziyo ama kullanan arkadaşların yorumuna ihtiyacım var. Öneri ve yorumlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim

Kamera, wi-fi ve kibar olması ise istediğiniz N78 satabilirsiniz. Nokia'dan sonra bunu kullanınca tabiri caizse eşekten inip ata binmiş gibi olacaksınız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Figure

quote:

Yazılımsal olarak söylediğin doğru olabilir ama donanımsal olarak aynı mı değil mi dinlemedikten sonra bilemeyiz -ki ben W705'in daha iyi bir ses çipi barındırabileceğini düşünüyorum.

tabiki bi k550 ile bi w610un verdigi ses aynı degildir ama çok çok büyük bi fark yoktur ... şimdiye kadar s.e bizi bu konuda hiç yanıltmadı w serisi biraz üstün olsada tamamen üstün degil hatta kamera üstünlügü yüzünden K serisine dönmüştü çogu walkman kullanıcıları ...

bence fiyat olarak hangisi daha uygun çıkarsa onu almak daha mantıklı :) her türlü 2side modlanıcak ilerde ve kendi kulaklıgı tatmin etmice için ep630 gibi bi kulaklık şart olucak...

tabi bu kulaklıklar nokia kullanan kişilere iyi gelicektir ilk başta ama bizim gibi uzun zamandır se kullananlara yetmiyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezalet forum -- 16 Mart 2009; 12:06:26 >

• quote:

Orjinalden alıntı: alican60

Arkadaşlar G705 de hafıza kartına şifre konuluyormu? Kamerarı tatmin ediyormu? N78 imi satıp bu telefonu almak istiyorum, benim için önemli olan kamera-wi-fi ve kibar olması. Okuduklarıma göre beni mutlu edeceğine benziyo ama kullanan arkadaşların yorumuna ihtiyacım var. Öneri ve yorumlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim

kullanan arkadaş diyorsun da.. ben daha kullanan bir arkadaşa rastlamadım. yani satın alıp da kullanan... yakında çıkarsa birileri ve bize de bilgi verirse diye bekliyoruz. gerçi benim için GPS önemli. araştırdığım kadarıyla wayfinder ücretliymiş. ve illa ki de GPRS yani internete bağlanmak istiyormuş.. halbuki birçok telefonda GPS ücretsiz kullanılabiliyor.. eğer buna bulunan bir çözüm yoksa benim ilgi alanımdan çıkıyor g705, üzülürek de olsa..

• Eğer w serisi gibi walkman menüsü barındırmıyorsa kötü...
  • Telefonu bugün satın aldım.
    Şimdi şarj oluyor.Satıcı sen beni dinle 12 saatten önce şarjdan çıkarma dedi.
    Detaylı incelemeyi yarın akşam yaparım.Biraz kurcaladım.Sadece gps olayını anlayamadım.Bakalım şarjdan çıksında anlarız ne olduğunu..
    N79 ile G705 arasında karar verdim.Bende symbianlı telefon sevmiyorum.Gerek menüleri olsun gerek hız olsun.
  • şarj girişi nasıl?
  • quote:

Orjinalden alıntı: rouge34

Telefonu bugün satın aldım.
    Şimdi şarj oluyor.Satıcı sen beni dinle 12 saatten önce şarjdan çıkarma dedi.
    Detaylı incelemeyi yarın akşam yaparım.Biraz kurcaladım.Sadece gps olayını anlayamadım.Bakalım şarjdan çıksında anlarız ne olduğunu..
    N79 ile G705 arasında karar verdim.Bende symbianlı telefon sevmiyorum.Gerek menüleri olsun gerek hız olsun.

hayırlı olsun, güle güle kullan.. görüşlerini bekliyoruz.
    özellikle GPS nasıl? ben onu merak ediyorum.. kullanım kitapçığında vs. Wayfinder Navigator hakkında 3 aylık deneme vs.. türünden birşey yazmıyor mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tatlisevgi

şarj girişi nasıl?

Sol yan tarafta bildiğiniz sony ericsson şarj girişi..

quote:

Orjinalden alıntı: eranyumm

hayırlı olsun, güle güle kullan.. görüşlerini bekliyoruz.
    özellikle GPS nasıl? ben onu merak ediyorum.. kullanım kitapçığında vs. Wayfinder Navigator hakkında 3 aylık deneme vs.. türünden birşey yazmıyor mu?

3 aylık deneme sürümü yazıyor.Gps'ten birşey anlamadım.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.