Şimdi Ara

^^Sony Ericsson G705^^ (62. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.308
Cevap
1
Favori
140.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozgurkavak

quote:

Orijinalden alıntı: SeCoM@NiA

arkadaşlar g705 almayın! şimdi bir sürü kişi çıkıp birşeyler söyleyecek ama kimseyle tartışmıycam birşeyler söyleyip yoruma kapatıcam söylediklerimi

5 senedir sony kullanıyorum mükkemmel telefonları vardı. g705i özellikleri ve küçüklüğü açısından tercih ettim fakat telefon tam bir rezalet çıktı önce pil i arızalandı servise gönderdim sonra gps i çalışmaz halde geri gönderildi o gün bugündür 5 aydır uğraşıyorum gpsi düzelttirmek için

ayrıca ses çok düşük, kapak zayıf, gps zaten tam bi kabus, internette gezinebilme unutun çünki kullanışsız

şimdi benim dediklerimi kaale almayan olabilir ama 5 senelik bir sony kullanıcısı olarak bu telefonu kimsenin almamasını öneriyorum. Beni dinlerseniz üzülmezsiniz o kadar söylüyorum.

ayarlarını düzgün yapamamışdır belki, olamaz mı?

istersen 10 yıllık SE kullanicisi ol hic farketmez bi tane sıfır bi tane 2.el g705 aldim birini hala kullaniyorum ve dedigin sorunlarin hicbiri olmadi sesi az cikiyor ama zaten sonyericsson bunu satarken sesi cok cikacak diye satmadi. tek sorunu kayar kapagın cabuk deforme olmasi olabilir oda her g705 olacak diye bisey yok. gps yi nasi bozdun onuda anlamadim ayarlari bozulmusta olabilir ben sürekli kullaniyorum hicbir sorun yok. evde de kablosuz internet var cogu zaman wi-fi yi kullaniyorum ama hicbir sorunu yok. samsung omniapro ile de karsilastirdim. youtubeden video da izlenebiliyor ip yi degistirince.
    insanlari telefon seciminde yanlis yonlendirmeyin.

• Arkadaşlar birisi bana şu yasaklı sitelere (youtube vs. ) girmeyi öğretsin..

2 gündür çözemedim telefondaki bütün dns'leri ayarladım çalışmıyo yinede
  • arkadaşlar g705 hakkında 1 sorum olacak:
    işletim sistemi değiştirilebiliyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tasher

ses kalitesi nasıl sizce alamayı düşünüorumda

dış ses rezalet.çok kötü.ahize seside çok kötü ve kısık.ama kulaklıkla müzik dinleme olayına birşey diyemem ben kulaklıkla müzik dinlemem o yüzden bilmiyorum.
  • arkadaşlar g705 için internete bağlanmadan full navigasyon programı java olarak mevcut. hemde bedava ve free. türkiye için .jar dosyasını indirip hafıza kartınıza kurun. ufak tefek bazı ayarları var onları kurcalıyarak bulabiliyorsunuz. grafik olarak kötü ama navigasyon olarak denedim emsallerini aratmayacak kadar iyi. yerinizi hatasız olarak belirleyebiliyor. rotatadan çıknca hızlı bir şekilde rota ve yeni yol tayini yapabiliyor. araç, bisiklet ve yürüyüz modları mevcut. en son ocak 2010 son güncelenmiş haritası var. yollar eksiksiz ancak çok detay yok sadece çok bilien belirgin yerler var. hız, mesafe, süre gibi bilgiler ve rota tayini hatasız diyebilirim. yönlendirmeleri ingilizce. aşağıdaki linkten türkiye için olanı indirip deneyin derim.http://gpsmid.sourceforge.net/prebuild/

• quote:

Orijinalden alıntı: LsR

Arkadaşlar birisi bana şu yasaklı sitelere (youtube vs. ) girmeyi öğretsin..

2 gündür çözemedim telefondaki bütün dns'leri ayarladım çalışmıyo yinede

Merhaba

Ayarlar->Bağlantı->Kullandığınız operatörün şıkkı seçilidir seçeneklerden düzenle bölümüne girin ve dns adresini 208.67.222.222 yapın ondan sonra youtube özelliği rahat çalışır.

Bir ayrıntı da şu ; daha önce tcell kullanıyordum ve bu şekilde ayar yapıp girebilmiştim ancak aveaya geçine hiçbir dns falan yazmaya gerek kalmadan bağlanabiliyorum.Bu da ilginç yani aveadan bağlanınca youtube default olarak açık demekki.

• arkadaşlar lütfen bu telefonun kullanıcıları söyleyebilir mi kulaklıkla müzik dinledndiğinde ses nasıl çıkıyor iyi mi kötü müü nasıl?
  • Arkadaşlar wi-fi ye bağlıyken youtube uygulamasına giriyorum video izlemeye başlayınca sağ üst köşede dünya simgesi çıkıyor yani mobil şebekeye bağlanıyor sizdede öylemi kontörlerimi yiyor ne yapmalıyım.

Birde opera miniyle youtube da video izlemek istediğimde ( youtube u açabiliyorum ) medya sunucusuna bağlanılamıyor hatası veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cochari -- 24 Şubat 2010; 13:58:00 >
  • quote:

arkadaşlar lütfen bu telefonun kullanıcıları söyleyebilir mi kulaklıkla müzik dinledndiğinde ses nasıl çıkıyor iyi mi kötü müü nasıl?

Tabiki diğer tüm sony ericssonlar gibi mükemmel :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: esram30

quote:

arkadaşlar lütfen bu telefonun kullanıcıları söyleyebilir mi kulaklıkla müzik dinledndiğinde ses nasıl çıkıyor iyi mi kötü müü nasıl?

Tabiki diğer tüm sony ericssonlar gibi mükemmel :)

çok saol cevabın için kaç gündür bu soruya cevap bekliyorum çook teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: cochari

Arkadaşlar wi-fi ye bağlıyken youtube uygulamasına giriyorum video izlemeye başlayınca sağ üst köşede dünya simgesi çıkıyor yani mobil şebekeye bağlanıyor sizdede öylemi kontörlerimi yiyor ne yapmalıyım.

Birde opera miniyle youtube da video izlemek istediğimde ( youtube u açabiliyorum ) medya sunucusuna bağlanılamıyor hatası veriyor.
  • gençler genpa w960i telefonumun arızasını çözemeyince değişim olarak bu telefonu verdi. ben de şehir dışında olduğum için bizimkiler de almak zorunda kalmış...

şimdi bu telefonu hiç bilmiyorum. iyi mi olmuş kötü mü? sanki kendimi kandırılmış gibi hissediyorum..
  • arkadaşlar cihazda bi su terazisi uygulaması vardı yazılım güncelleyince uçtu o yazılımı tekrar nerden yükleyebilirim ismi water ... diye bişeydi

edit:buldum arkadaşlar programın ismi water level

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A21AA1D72 -- 27 Şubat 2010; 12:41:37 >
  • yha bu telefona playnow ve usb kullanmadan müzik indirebilir miyiz ve nasıl indirebiliriz?
  • quote:

yha bu telefona playnow ve usb kullanmadan müzik indirebilir miyiz ve nasıl indirebiliriz?

4sharedden indirebilirsin dostum
  • Bİ sorunum var.. ;

Telefonu kullanmaya başladım fakat wi-fi bozuldu modem hemen burda görmüyor önceden görüyordu.. bozuldu sanırım servise götürmedim daha varmı böyle bi sorunu olan ?
  • Bi kac gundur ben de dusunuyorum Nokia 5800 mi G 705 mi diye..aralarındaki teknik tek fark dokunmatik ekran ve işletim sistemi..Dokunmatik ekran hiç kullanmadığım için alışma sorunu korkutuyor..Onceki telim W810 i idi ve tek bir sorun yaşamamıştım (calınıncaya dek). Dolayısıyla G 705 e sıcak bakıyordum ama forumlar ne yazık ki kafa karıştıyor.

Google da lutfen "5800 sorunlar" yazıp aratın ve milyon tane sorun bulacaksınız. G 705 için de aynı şekilde. Elektronik bir üründe sorun yaşamayan insan olmaz çünkü. Binlerce model satılıyor ve % 1 hata demek 10 kişi demek..onlarda sinirlerinden forumlara yazıyorlar zaten :)

Çamaşır makinesi için sorun yazın aratın her markada sorun yaşamış onlarca kişi çıkar..

Benim gorduklerim onlarca forum sonrasında ozetle şudur:
    G705 ve 5800 için yazılım sorunu olabilir şanstır ama her telde bu şans sizi vurabilir. Bunun dışında:

G705: GPRS sorunlu ve kayar kapak bir süre sonra sallanır kapağa dönüşüyor :) , sesi az çıkıyor
    5800: dokunmatik ekranı çok verimli değil , (kapanıp duruyor..ki bu yazılım sorunu sanırım)

şimdi bunlara bakınca G telefonları zaten muzik telefonu degil dolayısıyla sesin az cıkması sorun değil ( zil sesini mp3 olarak kullanmada sıkıntı olmazsa)
    5800 ise dokunmatik ekran telefonu ama ekran verimli değil (mi acaba ??? ayrı...)

SONUC: gozu kapatıp hangisi içe siniyorsa alıp gecilmeli sanırım...arastırdıkca bir sorun ogreniyor insan :)) nasılsa telefondaki sorunu anlayıncaya kadar yeni modeller cikiyor :D ..yakında sony ericsson aino gircek TR ye zaten bu tartısmaları da bitirecek sanırım ;)

g 705 aliyorum...lan almasam mı ?? :D :D

paranoyak olur insan bu forumlarda ..

• water level programını ben de bazen kullanıyorum ama sanki tam olarak verimli değil.Yani dümdüz bir yerde bile 5 derece eğim gösteriyor.Ayar yapılması falan mı gerekiyor acaba????
  • sony ericsson g 705 yeni aldım falsh player 9 ve üzerini desteklermi sony ericsson destek merkezini aradım flash player 7 nin yüklü olduğunu yükseltemeyeceğimi söylediler web zayfalarına girdiğimde benden yükseltmemi istiyor web sayfaları zaten çalışmıyor o zaman bana yardım edebilecek arkadaşlar varmı teşekkürler
  • turkcell htımı avea ya taşıdım fakat hat bu gün açıldı verilen sim kartı telefona takınca ŞEBEKE ERİŞİMİ YOK olarak uyarı gelmektedir. Aynı sim farklı telefonlarda çalışmakta. neden böyle bi hata oluşmuş olabilir?
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.