Şimdi Ara

^^Sony Ericsson G705^^ (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.308
Cevap
1
Favori
140.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: scan

Teşekkürler. W715 yazılımı atmayı düşünüyorum. Kullanan arkadaşlar memnun mu acaba ?

Walkman Özellikleri Kazandırıyor
    +Sens Me
    +Clear Stereo Ve Clear Bass
    +Shake Control (Salla Değiştir)
    +Orta Tuş turuncu Yanmaya Başladı
    Başka bişe yok ben kullanıyorum 4 ay oldu bi sıkıntı yok tıkır tıkır çalışıor ama g705te kulaklık sesi biraz daha fazla fakat w715 yapınca daha güzel ve berrak çıkmaya başladı bana öle geldi bu kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: secretxsecret

quote:

Orijinalden alıntı: azay

Slm arkadaşlar bu mükemmel telefonu 4 aydır kullanıyorum vatan bilgisayardan aldım 2 yıllık garantisi devam etmektedir.

Telefonu satıyorum ve fiyatı 480 tl

Telefon sağlamdır maşallah şeytan kulağına kurşun hiç bir sorunu yoktur

Usb ve Orjinal kutusu ile birlikte verilecek

Satma nedenim başka bir telefon almaktır

İçinde ücretsiz navigasyon proğramı vardır

Ayrıca alacak kişinin isteği üzerine, istediği şehrin, bölgenin haritasını yükleyerek teslim edebilirim

Bilgi için: ofamet@hotmail.com

Dalga mı bu ya telefona mükemmel diyorsun neden 4 ay kullanıp satıyorsun samimi olalım satıyorsun diye telefonu neden yağlıyorsun dürüst olmalı bence...

dürüstlük en üst seviyede merak etmeyin. Ben aslen 5800 alacaktım bu telefonu aldığım zaman 5800 700 tl idi şimdi ise 520 tl ye düşmüş bende o telefonu almak istediğim için bun telefonu satıyorum lütfen ön yargılı olmayalım

• quote:

quote:

quote:

Slm arkadaşlar bu mükemmel telefonu 4 aydır kullanıyorum vatan bilgisayardan aldım 2 yıllık garantisi devam etmektedir.

Ayrıca alacak kişinin isteği üzerine, istediği şehrin, bölgenin haritasını yükleyerek teslim edebilirim

Dalga mı bu ya telefona mükemmel diyorsun neden 4 ay kullanıp satıyorsun samimi olalım satıyorsun diye telefonu neden yağlıyorsun dürüst olmalı bence...

dürüstlük en üst seviyede merak etmeyin. Ben aslen 5800 alacaktım bu telefonu aldığım zaman 5800 700 tl idi şimdi ise 520 tl ye düşmüş bende o telefonu almak istediğim için bun telefonu satıyorum lütfen ön yargılı olmayalım

bi G705 verip 5800 almak doğandan inip şahine binmek gibi bişe 5800 ekran ve stereo hoparlör dışında hiç bi fark yok ama yinede zevk senin

• quote:

azay

Kardeş G705 bırakılırda 5800 alınırmı hiç akıl işimi bu? ''Demedi deme ibrahim'' sonra çok pişman olursun...
  • Ben de 8-9 aydır kullanıyorum G 705 i.Önce ahize ses problemi vardı.yeni yazılım ile düzeldi.Sonra telefon şarj olmamaya başladı.Servise verdim.Yeni yazılım yüklediler ve şarj cihazını değiştiler.Şimdi yine şarj problemi başladı.Telefon açıkken şarj olmuyor.Kapatınca şarj oluyor.Bu sefer kendim yeni yazılım yükleyeceğim.
  • selam arkadaşlar..Bende g705 war telefonumdan memnunum yalnız wifi si hariç :(( bi türlü ayarlarını yapamadım..telefonum normal int üzerindenint e giriyo ama wifi den bağlanmıyo..kablosuz int bağlantısı war şifrelerinide doğru giriyorum ama tlf girmiyo..güncelleme yaptım yine olmadı,acaba başka ayarları mı war??yardımcı olursanız çok sewinirim..hattım turkcell..denemediğim yöntem kalmadı bir türlü bağlanamadım..wifisi warama bi türlü bağlanamadıkk..lütfen yardımcı olunn arkadaşlar..şimdiden tsklerr..
  • Şu yolu takip et:
    1-) menü/ayarlar/bağlantı/internet ayarları/yerel bağl. izin ver/evet yapacaksın

2-) menü/ayarlar/bağlantı/akış seçenekleri/yerel bağl. izin ver/hayır yapacaksın, kullanıcı hesabı ise seçtiğin wifi bağlantısı olacak (otomatik kendi seçiyor) eğer bağlanamazsan yerel bağlantıyı evet yap birde böyle dene
  • quote:

Teşekkürler. W715 yazılımı atmayı düşünüyorum. Kullanan arkadaşlar memnun mu acaba ?

Evet ben sadece 1 gün G705 yazılımı kullandım W715 e geç clear audio keyfine var :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: djaslan61

selam arkadaşlar..Bende g705 war telefonumdan memnunum yalnız wifi si hariç :(( bi türlü ayarlarını yapamadım..telefonum normal int üzerindenint e giriyo ama wifi den bağlanmıyo..kablosuz int bağlantısı war şifrelerinide doğru giriyorum ama tlf girmiyo..güncelleme yaptım yine olmadı,acaba başka ayarları mı war??yardımcı olursanız çok sewinirim..hattım turkcell..denemediğim yöntem kalmadı bir türlü bağlanamadım..wifisi warama bi türlü bağlanamadıkk..lütfen yardımcı olunn arkadaşlar..şimdiden tsklerr..

yeni bi bağlantı oluştur wi-fi adında yine bağlanmazsa wi-fiden gelişmişe gir güç tasarruf modunu kapalı yap girer bendede olmuştu
  • quote:

Orijinalden alıntı: esram30

quote:

Evet ben sadece 1 gün G705 yazılımı kullandım W715 e geç clear audio keyfine var :)

Evet deneyecğim buügn teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferli

quote:

quote:

quote:

bi G705 verip 5800 almak doğandan inip şahine binmek gibi bişe 5800 ekran ve stereo hoparlör dışında hiç bi fark yok ama yinede zevk senin

Emin ol en iyisini yaparsın bende g705 imi satıp 5800 aldım çok memnunum emin ol daha gelişmiş ve daha iyi bir telefon 5800.. doğandan inip airbus a320 ile sehirler arası seyahat etmek gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zuga41 -- 14 Ocak 2010; 1:23:20 >

• quote:

Daha almamış olan arkadaşlar varsa g705 i almasınlar ben 7 ay kullandım ilk çıktığında almıştım bu modelden daha önce 8 sonyericsson modeli kullandım ve w580 hariç hiçbirinde problem yaşamadım ama g 705 beni deli etti özelliklerine diyecek birşeyim yok( w715 yazılmı ile kullandım) ama özellikle malzeme kalitesi berbat ötesi heleki tuş takımı aynı nokia 1100 gibi kromaj kaplama zamanla atıyor 50 tl lik telefon görünümüne bürünüyor telefon.. sonunda dayanamayıp sattım sonyericsson beni pes ettirdi benim içinde yıllardır süren sonyericsson serüveni bitti şimdi NOKİA 5800 XM kullanıyorum ki ben nokia dan nefret eden bir insandım fakat bu modeli kullanmaya başladıktan sonra g705 den bir kaç gömlek üstün olduğunu anladım ve gayet memnunum g705 henüz almamış olanlara tavsiyem kesinlikle uzak durun almış olanlara ise geçmiş olsun ya bu saçma telefona tahammül edersiniz yada benim gibi yeni limanlara yelken açarsınız Aklınınıza nokia reklamı yapıyor gibi saçma bir düşünce gelmesin ne gibi bir çıkarım olabilir ki

kesinlikle katılıyorum bu arkadaşa aynı sorunları bende yaşadım..

• zuga41 aman duymasin fanatikler
  • hmm w995 tavsiye eden arkadaşlara bi sorum var.
    http://www.gsmarena.com/latest_features-review-171p3.php
    bu sitede bazı telefonların hoparlör sesleri test edilmiş.ve bu siteye göre g705'in dış sesi w995 den daha üstün

Speakerphone test Voice, dB Pink noise/ Music, dB Ringing phone, dB Overal score
    Sony Ericsson W995 66.1 66.0 75.7 Average
    Sony Ericsson G705 69.1 71.7 77.7 Good
    e nasıl oluyor bu iş?bu testi yapan siteye güvenmesek mi acaba.şimdi ben bunu niye soruyorum.g705 e uyuz oluyorum ahize sesinede dış sesinede malzeme kalitesinede.aldım 2 ay kullanıp sattım.şimdi dış sesi ve ahize sesi çok iyi olan,çalıştığım gürültülü ortamda bile kendini bana duyurabilen,telefonu açıncada duyabileceğim bi telefon istiyorum.bu siteye güvenip bi telefon almayı düşünüyorum.istemeye istemeye 5800 alıcaktım ama bu teste göre 5800 ün sesi rezalet
    Sony Ericsson W595 80.6 76.7 86.7 Excellent
    bu da en iyisi.hatta testin en iyisi nerdeyse.Allahtan Türkiye'de satılmaya başlandıda alabileceğiz.(çok geçde olsa başladı satışı)

şimdi arkadaşlar ne diyorsunuz? ne dersiniz bana.öneriniz ne?kulaklıktan müzik hiç dinlemem onuda ekliyeyim dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 14 Ocak 2010; 21:51:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sharpie
    hmm w995 tavsiye eden arkadaşlara bi sorum var.
    bu sitede bazı telefonların hoparlör sesleri test edilmiş.ve bu siteye göre g705'in dış sesi w995 den daha üstün

Speakerphone test Voice, dB Pink noise/ Music, dB Ringing phone, dB Overal score
    e nasıl oluyor bu iş?bu testi yapan siteye güvenmesek mi acaba.şimdi ben bunu niye soruyorum.g705 e uyuz oluyorum ahize sesinede dış sesinede malzeme kalitesinede.aldım 2 ay kullanıp sattım.şimdi dış sesi ve ahize sesi çok iyi olan,çalıştığım gürültülü ortamda bile kendini bana duyurabilen,telefonu açıncada duyabileceğim bi telefon istiyorum.bu siteye güvenip bi telefon almayı düşünüyorum.istemeye istemeye 5800 alıcaktım ama bu teste göre 5800 ün sesi rezalet
    bu da en iyisi.hatta testin en iyisi nerdeyse.Allahtan Türkiye'de satılmaya başlandıda alabileceğiz.(çok geçde olsa başladı satışı)

şimdi arkadaşlar ne diyorsunuz? ne dersiniz bana.öneriniz ne?kulaklıktan müzik hiç dinlemem onuda ekliyeyim dedim.

su an ikiside elimde sen saka mı yapiyosun w995 sesi hem kulaklik zaten hem dis hoparlör olarak ezer g705in sesi duyulmuyor bile arti w995te cift hoparlör var g705te tek gsmarenayi marenayi bosver sen ha g705 alacaksan al o ayri konu ama ses konusunda w995in g705e ezici üstünlügü var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende katılıyorum w595 in dış sesi gerçekten büyüleyici arkadaşımda var bizzat denedim, Ayrıca başka arkadaşımda w995 bendede g705 var. kesinlikle w995 in dış sesi hem ses yüksekliği hemde ses kalitesi açısından g705 i yerin dibine gömer
  • quote:

Orijinalden alıntı: canuygar

quote:

Orijinalden alıntı: sharpie
    hmm w995 tavsiye eden arkadaşlara bi sorum var.

su an ikiside elimde sen saka mı yapiyosun w995 sesi hem kulaklik zaten hem dis hoparlör olarak ezer g705in sesi duyulmuyor bile arti w995te cift hoparlör var g705te tek gsmarenayi marenayi bosver sen ha g705 alacaksan al o ayri konu ama ses konusunda w995in g705e ezici üstünlügü var

yaw yazımı tam okumadınmı?g705 niye alıyım 2. kez. bi kere aldım zar zor sattım kurtuldum.benim sorduğum bu teste güvenip w595 alsammı.teste göre w595 dış ses çok iyi.ama teste göre g705 w995 dende iyi.bence de bu mümkün değil.e o zaman bu test palavraysa teste güvenipde w595 almasammı alsammı diye soruyorum.vodafone bayilerine gidip w595 inceleyim dedim ama çoğu pilini takmıyor.bi tanesi razı oldu ondada telefon sim kartsız denenmiyor sadece demosunu gösteriyor. ne diosunuz.

• git al w595 güzel tlfn
  • bu g705 sizlerde bu sekilde sanırım bu teli 10 aydır kullanırım bende ne tuslarda eskime ne soyulma ne ahize sesinde gitme hicbise olmadı sağlam olanları burayamı yolladılar sadece ne evet tek sikayet ettiğim konu dıs sesi bu telin sesi duyulmuo bu gercek w995in cift hoparlörü var ister istmez sesi yüksek ama kaliteleer aynı w595 w995den dış ses olarak daha üstün eger ses icin alacaksan 1küsür milyar para vermene gerek yok 450 tlye w595 isini görür
  • Arkadaşlar selamlar,

G705 3G Turkcell internet ayarlarını yapamıyorum. İnternet ayarlarına bir türlü gelmiyor. Turkcell'de bu cihaz için ayar olmadığını söyledi. kaldı öyle. Yardımlarınızı bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.