Şimdi Ara

^^Sony Ericsson G705^^ (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.308
Cevap
1
Favori
140.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EVET W995te 1100 falandi simdi 1200 küsür oldu
    not; w910 reset atma problemi nedeniyle fiyati küt diye düstü
  • arkadaslar sonunda telefonu güncelleyebildim çok şükür :) menü gayet hızlandı ... ahize sesi konusunda hala şüphelerim var bana mı öle gelio yoksa harbi harbi cızırdıomu diye ...ama telefondan gayet memnunum bi kere çokk şıkherkesin hem fikir oldugu konu bu zaten ...hangi arkadasım görse çok beğeniyor (özellikle samsunda kimsenin sony kullanmaması ayrı bi güzellik ).ikinci telefonun şarjı aldıgımda 6 saat şart ettim günde 30 40 dk arası konusuyorum yarım saat 1 saat müzik dinliyorum 6 gün rahat gidiyor şarjı bitsinde şarj edim diye bekliyorum walla ...

bence 10 numara tel bir tek arkadaslara hak verdiim konu fotograf olabilir onunda güzel çekim için ayarı vardır kesin ama ben bilmiyorum....

ben birde şunu sormak istiyorum arkadaslara bu telefonda mp4 avi formatlı filmleri izleyebiliyormuyuz ? izleyemiyorsak hangi formatta olması gerektiini söylermisiniz ..birde altyazılı olan filmlerin altyazı dosyalarını telefona atınca altyazılı olarak izleyebilirmiyiz deneyen var mı ? yokksa illa videoya gömmek mi gerekir ...sevgiler saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: canuygar

EVET W995te 1100 falandi simdi 1200 küsür oldu
    not; w910 reset atma problemi nedeniyle fiyati küt diye düstü

W995 ah ahh
  • arkadaşlar dediğim gibi telefonun sarz sorunu var güncelleyince bişi değişirmi acaba. yoksa servisemi gönderiyim.
    bide ekranın sol üst köşede [H] harfi var bu ne demek oluyo. yıllarca nokıa kullandım ılk sony deneyimim :)
  • Arkadaşlar bugün gittim g705 aldım evde wireless modeme bağlanıp internete girmek istedim modeme bağlanıyor ama internete gireceği sırada "iletişim hatası. destek için operatorünüze başvurunuz" diyor. Bunu nasıl çözerim birde üzerindeki yazılımı nasıl güncellerim şimdiden teşekkürler.
  • merhaba. 10-15 gün önce kendim bozdugum Sony Ericsson w910i telefonumu teknik servise götürdüm ve onaramadıkları için bana g705 modelini yolladılar. Fakat w910i telefonumdan kalan sony 1 gb hafıza kartını g705 ' e taktıgımda okumuyor. Bunun bir çözümü var mı yoksa telefondan kaynaklanan bir sorun mudur.... teşekkürler
  • canuygar arkadaşım sen şu an ne telefon kullanıyorsun?bi değerlendirmeye alıcam.haala ne telefon alsam diye düşünüyorum
  • arkadaşlar telefonumdan wi-fi ile internete bağlandığımda youtube açılmıyor. aslında açılıyor ama wideolar yüklenmio izlenmio nedeni ne olabilir bide çözüm yolunu bilen varmı acaba yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
  • ben suan w810i kullaniyorum ve yurt disindan w995i aldim pazar günü elimde insallah ayrica amcamda g705 kuzenlerimde k850i g502 k750i w595i s500i w950 w960 k790i k810i w880i var bi arkadasimdada w995 var
    satio ve ainoyuda ve g905'idedünya gözüyle elime alip test ettim hepsinide denedim bi sorun oldugunda bana getirirler akrabalarim arkadaslarim ne degerlendirmesi yapacan bu cevremdeki tlfnlardan en gicik oldugum tlfn g705 tir sonye hic yakismiyor salak gibi bir tlfn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the show must go on -- 25 Aralık 2009; 20:48:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharpie
    canuygar arkadaşım sen şu an ne telefon kullanıyorsun?bi değerlendirmeye alıcam.haala ne telefon alsam diye düşünüyorum

yukarida sorunun cvbini yazdim bi karisiklik olduda alinti yapamadim
  • quote:

ben suan w810i kullaniyorum ve yurt disindan w995i aldim pazar günü elimde insallah ayrica amcamda g705 kuzenlerimde k850i g502 k750i w595i s500i w950 w960 k790i k810i w880i var bi arkadasimdada w995 var
    satio ve ainoyuda ve g905'idedünya gözüyle elime alip test ettim hepsinide denedim bi sorun oldugunda bana getirirler akrabalarim arkadaslarim ne degerlendirmesi yapacan bu cevremdeki tlfnlardan en gicik oldugum tlfn g705 tir sonye hic yakismiyor salak gibi bir tlfn

G705 size birşey mi yaptı acaba bu kadar kötülüyorsunuz bu cihazı ? Eğer lafınız tasarımına ise sizin aldığınız w995 in tasarımı son derece berbat kaba büyük bir telefon.

• quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

quote:

ben suan w810i kullaniyorum ve yurt disindan w995i aldim pazar günü elimde insallah ayrica amcamda g705 kuzenlerimde k850i g502 k750i w595i s500i w950 w960 k790i k810i w880i var bi arkadasimdada w995 var

G705 size birşey mi yaptı acaba bu kadar kötülüyorsunuz bu cihazı ? Eğer lafınız tasarımına ise sizin aldığınız w995 in tasarımı son derece berbat kaba büyük bir telefon.

ilahi kardesim buna herkes güler w995 g705'i sallar sallar duvara vurur hehehehe ben gicigim g705e uyuz etti beni sinir ediyor beni tahammül edemiyorum

• arkadaslar 4 5 mesaj önce yazmısdım ahize sesi konusunda süphelerim var güncellediğim halde konusurken problem oluyor diye ..dısarda olan biri ile görüşdiüğümde inanılmaz uğultu oluyor acayip sesler geliyor ...evdeki biriyle konusdugumda da ses cok boguk geliyor karsıdakinin sesi anlaşılmıyor bazen. ben sadece ben karsıdakileri böyle duyuyorum sanıyordum ama onlarda benim sesimi alamıyorlarmıs bazen bu sorun güncellemeyle gecer yazmısdı arkadaslar ama geçmedi acaba servise göndermeden bir çözümü var mı ?..servise göndersem kesin çözüm düzeltebilir lermi yoksa telefonun problemi deyip geri yollamazlar dimi ? varmı böyle problemle karsılasan bir fikir verebilecek arkadas

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gaybo -- 25 Aralık 2009; 23:03:46 >
  • quote:

bende ondan soruyorum.benide uyuz etti sattım
    ne alsam diye düşünüyorum.500 civarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: gaybo
    arkadaslar 4 5 mesaj önce yazmısdım ahize sesi konusunda süphelerim var güncellediğim halde konusurken problem oluyor diye ..dısarda olan biri ile görüşdiüğümde inanılmaz uğultu oluyor acayip sesler geliyor ...evdeki biriyle konusdugumda da ses cok boguk geliyor karsıdakinin sesi anlaşılmıyor bazen. ben sadece ben karsıdakileri böyle duyuyorum sanıyordum ama onlarda benim sesimi alamıyorlarmıs bazen bu sorun güncellemeyle gecer yazmısdı arkadaslar ama geçmedi acaba servise göndermeden bir çözümü var mı ?..servise göndersem kesin çözüm düzeltebilir lermi yoksa telefonun problemi deyip geri yollamazlar dimi ? varmı böyle problemle karsılasan bir fikir verebilecek arkadas

kardes senin ahize hoparlörün bozuk olmasin ilk aldiginda nasildi iyi miydi normal miydi? sonradan mi oldu? amcamin g705 ahize sesi gayet güzel yüksek hafif cizirti var gibi ama güzel

• ilk aldıgımdada böyleydi sürüm güncelleyememişdim onu bekledim o zaman düzelir diye ..simdi güncelledim ama hla aynı sroun dısardaki biriyle konusdugumda anlamakda baya zorlanıyorum birde arkadan gelen en ufak bi ses bile bangır bangır cıkıo cızırtısı falan sorma gitsin en ufak bir rüzgar sesini bile sanki kasırga kopuyomus gibi gelio telefonda konusduugm kisinin sesini basdırıyor evdeki birini aradıgımdada boguk cıkıyor ordada en ufak arkadan gelen ses bangır bangır cıkıo ...servise verecem ama problemin kalıcı olmasından korkuyorum yapacağımız bişi yok deyip yollamasınlar geri
  • quote:

Orijinalden alıntı: gaybo

ilk aldıgımdada böyleydi sürüm güncelleyememişdim onu bekledim o zaman düzelir diye ..simdi güncelledim ama hla aynı sroun dısardaki biriyle konusdugumda anlamakda baya zorlanıyorum birde arkadan gelen en ufak bi ses bile bangır bangır cıkıo cızırtısı falan sorma gitsin en ufak bir rüzgar sesini bile sanki kasırga kopuyomus gibi gelio telefonda konusduugm kisinin sesini basdırıyor evdeki birini aradıgımdada boguk cıkıyor ordada en ufak arkadan gelen ses bangır bangır cıkıo ...servise verecem ama problemin kalıcı olmasından korkuyorum yapacağımız bişi yok deyip yollamasınlar geri

eski sürümlerde o sorun var güncelleme yapınca düzeliyor yada akustik atacaksın tele ses dosyalarını deistireceksin o zamanda hallolur
  • güncelledim ama sorun hallolmadı ...akustik atınca garanti dışı kalırmı ? atarken bir sorunla karşılaştıgımda servis bana garanti dışı demez dimi ? ...birde burdaki akustiklerin linkleri ölü bana en iyi sonuc veren akustiin linkini verip nasıl yapoacağımı anlatırmısınız arkadaslar biliyorum çok zahmet veriyorum size ama ilk defa ericson kullanıyorum ve bu işlerden pek anlamam hiç urasmadım önceden şu sorunuda allah ın izzniyle halledim baska bişi istemiyorum lütfen yardımcı olun sevgiler saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: cochari

Arkadaşlar bugün gittim g705 aldım evde wireless modeme bağlanıp internete girmek istedim modeme bağlanıyor ama internete gireceği sırada "iletişim hatası. destek için operatorünüze başvurunuz" diyor. Bunu nasıl çözerim birde üzerindeki yazılımı nasıl güncellerim şimdiden teşekkürler.

sizin telefonun ayarlarında bir karışıklık olabilir.Default ayarlara dönmeyi denediniz mi? Wifi keyfi gerçekten g705te süper oluyor bir de şu sağ taraftaki tuşlar eflatuna dönüşüyor acayip güzel.

Bir lafım da g705 i kötüleyenlere.Hoşunuza gitmiyorsa kullanmayın burda kötülemenizin ne faydası var size anlayamadım.Bence harika bir telefon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gaybo55

güncelledim ama sorun hallolmadı ...akustik atınca garanti dışı kalırmı ? atarken bir sorunla karşılaştıgımda servis bana garanti dışı demez dimi ? ...birde burdaki akustiklerin linkleri ölü bana en iyi sonuc veren akustiin linkini verip nasıl yapoacağımı anlatırmısınız arkadaslar biliyorum çok zahmet veriyorum size ama ilk defa ericson kullanıyorum ve bu işlerden pek anlamam hiç urasmadım önceden şu sorunuda allah ın izzniyle halledim baska bişi istemiyorum lütfen yardımcı olun sevgiler saygılar

akustik atarken pek bi sorun cıkacagını zannetmiyorum ama yazılımsal işler biraz riskli ama öğrendikten sonra cok basit akustik atarsan garanti dısı kalmaz merak etme g705i w715e cevirme konusu var istersen orda verilen akustikleri denyebilirsin
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.