Şimdi Ara

^^Sony Ericsson G705^^ (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.308
Cevap
1
Favori
140.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sharpie

ağustosta aldım g 705'i 2.5 ay kullandıktan sonra sattım.2.5 ay sabrettikten sonra sattım desem daha doğru olur.büyük hayal kırıklığı benim için.bi kere ses düzeyi alçak. ne akustik atarsan at ses yükseldikçe distortiona giriyor yani ses bozuluyor.forumdaki tüm akustikleri denemiştim.
    ekran çok iyi lafım yok.ahize sesi çok çok düşük.
    sürgü bu düzeyde bir telefon için rezil ötesi derecede oynuyor kırılacak gibi.
    75 yaşındaki babamda 200 tl lik bi samsung var ondaki kayar kapak bile daha sağlam.
    adam benimle dalga geçiyordu yahu :(
    arka kapak rezalet diyicem az olacak.telefonu elinize alıp kulağınıza götürdüğünüzde arka kapak gıcır gucur ses yapıyor sinir ediyor.
    gps den öyle fazla bi randıman beklemeyin.150 tl lik navigasyon cihazlarındaki gibi bi performans yok.haritalar nete bağlanıp indiriliyor.az kullanacaksanız gps i ok ama devamlı kullanacaksanız iyi değil.gerçi tüm cep teller için geçerli bu durum sanırım.
    telefonu çok çok beğenip almıştım.tasarım bence harika.aksesuar niyetine bile taşınabilir.smokin giymiş biri veya gece elbisesi giymiş zarif bir bayana yani her ikisinede benziyor.
    ama insanda hiç sağlammış hissi uyandırmıyor.heran kırılıp arızalanacakmış gibi.özel bir ilgi bekler gibi.
    eşimde 2 senedir w910 var.ne telefon ama sağlamlık olarak diyorum.seside yüksek.şu an eski telefonum olan k310i yi kullanıyorum idareten.telefon arayışındayım bakalım ne alıcam.sony ericsson olsun istiyorum ama böyle sar değeri yüksek telefonlar çıkarmaya devam ederse külahları değişicez gibi:)yaza kadar beklerim.baktım bulamıyorum başka markalara yönelicem.orta seviyede 500 550 tl ye kadar tavsiye edebileceğiniz bi telefon olursa iyide olur hani.
    son olarak bence g705 almaya değer bi telefon değil.efsane bi telefon haline geleceğini sanmadığım gibi çabuk silinip gidecek.

valla kardeşim bende çok şükür hiçbi gacırdama gucurdama yok kapak gayet sağlam w715 yazılımı attım seside yeterli geldi öyle bangır bangır bi sese ihtiyacım yok gps konusunda haklısın maliyeti yüksek sürekli kullanan biri için şekil konusunda dediğin gibi asil bi duruşu var ağırlığını gösterio bende şimdilik yazılım dışında bi sorun yok heralde iisi denk geldi bana o fiyata suanda w595 cıktı 550tl sekli güzel streo hoparlörü var kullanımı rahat begenirsen al derim kampanyalı 3000 dk ve 1gb şnternet paketiyle onu öneririm simdilik

• Hoparlör sesinin az olması haricinde diğer şikayetlere katılmıyorum bende kapak hiç sorun çıkarmadı kızakta biraz oynama vardı ama rahatsız edecek düzeyde değil.
  • quote:

75 yaşındaki babamda 200 tl lik bi samsung var ondaki kayar kapak bile daha sağlam.
    adam benimle dalga geçiyordu yahu :(

G705 olayi benim icin kapanmistir.w810i bozulmasaydi gayet iyiydi.
    ısıgı bile bircok fenere tas cikartiyordu.
    simdilik nokia 2310 ile idare edecegim. E71dende vazgectim
    isinmadim bi degisik telefon

• 2 haftadır kullanıyorum.Wifi si muhteşem ve çok kolay kullanışlı.Ayrıca çok şık.Sesi biraz az olabilir kapağı o kadar sallanmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: secretxsecret

Arkadaş ben g705 i 5 aydır kullanıyorum kromaj çıtalarında atmalar oldu joistik soyuldu inanılmaz birşey ya sonyericsson son zamanlarda kalitesizleşti ben bildim bileli sonyericsson kullandım k500,k700, k750, w810, k530, w580 son olarak g 705 ama fonksiyonelliği özelliklerine diğecek lafım yok ama firmaya yakışmıyor bu kalitesiz malzemele kullanımı sanki 90tl lik telefon bu yüzden telefonumu satmayı ve nokia 5800 almayı düşünüyorum siz ne dersiniz?

anladigim kadariyla muzik ve ses kalitesi istiyorsunuz
    nokianin menuleri sony ericssonun menuleriyle kiyaslanamaz. sony bu isi cok iyi yapiyor. bu tel. kullanıcı yorumlarina gore bariz hatali. tlf kullanicilari ayni yazilarini sony ericssonun merkezinede gondermeli. boylece bu uyariyi duymasi gerekenlerinde duyma ihtimali olacaktir.

ben suan SONY ERICSSON W995'i dusunuyorum. kullanicilari sesinden gayet memnun ama 5800in sesi daha iyi diyenlerde var. acayip kaliteli bisey.tabi alip gercek hayatta test etme lazim. sonra fiyatini gorunce geri adim attim. uygun araliga gelirse W995 gelmezse 2310um simdilik yetiyo bana

• quote:

Hayır arkadaşım tam aksine sesinden memnunum plastik kalitesi vasat dökülüyor kromaj kaplamalar kabarma yaptı joistik boyası attı tuşlarının üstündeki silikon tarzı plastik şey aşınmaya başladı vasat ya daha önce kullandığım hiçbir telefon böyle olmadı..

sony ericssondan boyle bir sikayet gelmesi ilgincc

demekki kılıfından cıkmaması gereken sakin tarzda kullanımı olanlara daha uygun. benim gibi gunde 100 mesaj 2-3 saat konusan birine gitmez. kullanırken isiniyo melet dayanikli olmasi lazim. W serisi bu hususta basarili dinamik spor saglam.. ama benim gozdeler 1000den yukarda zaten arabanin borcu var o yüzden ince eleyip sık dokuyorum

• Birde telefondan sikayeti olan arkadaslar telefonu nerden aldilar?
    internet uzerinden alinan tellerde böyle hatalarin yogun görüldüğünü duymustum. abi aliyorsan firma garantili gözünle görerek alacaksin biseyi 3-5 kurus bu devirde önemli tamam ama kafanında rahat olmasi lazim yani
  • Biz diyoz g705 yaramaz diye ama dinleyen yok ilk basta elime aldigimda banada olaganüstü gelmisti hele kagit üzerinde özellikleri falan harikaydi bide kibardiki iste bu dedim ama kullandikca anliyor insan biseye yaramadigini sonye yakismadi bu tlfn kullanan anlar BENDEN SÖYLEMESI
  • Soyulma ve kaplama atma şikayeti olan arkadaşlara bir hatırlatma naziczane yapmak istiyorum. Cep telefonlarımızı kullanırken bilhassa metal ve metal kaplama tarzı telefonlarda bazı konulara dikkat etmemiz gerekiyor bu sadece telefonlarda değil tüm elektroliz kaplama prensibiyle kaplanmış metallerde geçerli olan kurallar yani çekmecemizin kulpundan tutun da arabamızın metal vites topuzuna kadar hayatımızın her alanında geçerli olan şeyler.

Birincisi kaplama yapılmış materyallerin birinci düşmanı tuzdur.Tuz dünya üzerindeki hemen hemen birçok metali korozyona uğratır,paslanmasına neden olur.Bildiğiniz gibi terimizde önemli miktarda tuz var. Dolayısıyla terli elimizde telefonla tespih gibi oynama alışkanlığımızı bırakalım ya da illa oynayacaksak üzerinde metal olmayan plastik telefonlardan alalım böylece kaplamalarda atma problemimiz olmaz. Mesela evimizin kapı kollarını da çamaşır suyu ile silersek kaplamasının 2-3 haftada atacağını görürüz mantık aynı.

İkincisi telefonu taşıdığımız cebimizde anahtar,tırnak makası,madeni para gibi eşyalar koymamak gerekiyor.Yoksa sonuçları malum.

Bir de kayar kapaklı telefonlarda düşmelerde kapak içi mekanizmada yayı tutan parçalarda esneme olabilir düşürmemeye özen göstermeliyiz.

Telefon üreticileri bu ürünlerde belli bir kalite standartı belirleyerek imalat yaparlar.Dolayısıyla kullanım tarzımıza uygun telefonu kendimiz belirleyebiliriz.Bir tersane işçisi, bir bisiklet sporcusu ,izci ya da demirci ustası vs. isek çalışırken kullanmak istersek g705 almak mantıksızdır onun yerine zor kullanım şartlarına uygun telefon tercih etmelidir.

• Arkadaşlar garanti kapsamında gelen sıfır değişim cihazımı satıyorum mds 60 müzik standı ile birlikte hediyeli. İlgilenenler özel mesaj yollayabilir.
  • arkadaslar başka hangi ericsson modelleri nin temaları g705 e uyuyor nereden öğrenebilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gaybo55

arkadaslar başka hangi ericsson modelleri nin temaları g705 e uyuyor nereden öğrenebilirim ?

Tüm A2 platformlular
    +
    K790,W850,W900 vss yani 240x320 piksel olanlar

flash tema olarak A2v2 cihazlarınınki olur (C510,Z780,W980,W902,W715,W508,C702,C902,C905,W995 vs.)
  • Arkadaşlar aklıma takılan bir soru var benim gps le ilgili. Şimdi bu telefonda gprs - wifi vs hiçbir internet bağlantısı olmadan gps i kullanamıyormuyuz? Yani haritaları evde wifi ile bir sefer yükleyip daha sonra istediğimiz kadar kullanma gibi bi olay yok mu? Telefon ve gps ile fazla ilgilenmediğimden oldukça yabancıyım bu konulara. Bir arkadaşımsa samsung un büyük dokunmatik ekranlı telefonlarından vardı, yolda hiç bi internet bağlantısı olmadan gps i ile gayet güzel kullanıyorduk hiç bi ücret ödemeden. Onunla bunun farkı ne ? İlla para ödemek zorundamıyız gps için (wi-fi dışında ) ??
  • Arkadaşlar

Uzun zamandır HP IPAQ 514 Voice Messenger yerine şık bir telefon arıyordum. Sony Ericsson'un ilk kullanıcılarından sayılırım. İlk sony telefonumu benden habersiz kardeşim satmıştı :) Dün Yeni Sony Ericsson G705'imi aldım. Telefon çok şık. Telefon Her yönüyle tatmin edici. Herkesee tavsiye ederim.

Yaşasın Sony
  • ILk basta g705 aldigimizda bizde sevinmistik ama sonradan cikiyor ortaya memnuniyetsizlìgi insanin insallah kullandikcada daha cok seversin tlfnu hayirli olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: freeagle89

Arkadaşlar aklıma takılan bir soru var benim gps le ilgili. Şimdi bu telefonda gprs - wifi vs hiçbir internet bağlantısı olmadan gps i kullanamıyormuyuz? Yani haritaları evde wifi ile bir sefer yükleyip daha sonra istediğimiz kadar kullanma gibi bi olay yok mu? Telefon ve gps ile fazla ilgilenmediğimden oldukça yabancıyım bu konulara. Bir arkadaşımsa samsung un büyük dokunmatik ekranlı telefonlarından vardı, yolda hiç bi internet bağlantısı olmadan gps i ile gayet güzel kullanıyorduk hiç bi ücret ödemeden. Onunla bunun farkı ne ? İlla para ödemek zorundamıyız gps için (wi-fi dışında ) ??

gprs wifi vs hiçbir internet bağlantısı olmadan kullanamıyorsun.öyle bikere yükliyeyim sonra kullanayım diye birşey yok.gps açıcaksan internete bağlanır illaaki.

• telefon çok şık evet bizde öyle diyoruz.tasarımı harika.ama sadece o kadar.bu arada eşimin w910 unun kasasını yenilemek için yetkili servisi aradım fiyat 120 TL???? biraz çok değilmi sizce.
    g705 in fiyatının artmasıyla ilgili serzenişte bulunanlara cevabım şöyleki:dolar arttı fiyat arttı bu kadar basit.yoksa öyle çok tutulmuş falan değil bu telefon yanılmayın.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: freeagle89

Arkadaşlar aklıma takılan bir soru var benim gps le ilgili. Şimdi bu telefonda gprs - wifi vs hiçbir internet bağlantısı olmadan gps i kullanamıyormuyuz? Yani haritaları evde wifi ile bir sefer yükleyip daha sonra istediğimiz kadar kullanma gibi bi olay yok mu? Telefon ve gps ile fazla ilgilenmediğimden oldukça yabancıyım bu konulara. Bir arkadaşımsa samsung un büyük dokunmatik ekranlı telefonlarından vardı, yolda hiç bi internet bağlantısı olmadan gps i ile gayet güzel kullanıyorduk hiç bi ücret ödemeden. Onunla bunun farkı ne ? İlla para ödemek zorundamıyız gps için (wi-fi dışında ) ??

gprs wifi vs hiçbir internet bağlantısı olmadan kullanamıyorsun.öyle bikere yükliyeyim sonra kullanayım diye birşey yok.gps açıcaksan internete bağlanır illaaki.

nokialarda garmin vs vs yükleyebiliyosun sonylerdede navigami diye bi program duymustum haritalar yüklü oluyor yaklasik 1GB falan yer kapliyor harita yüklü oldugu icin internete wifiye gerek kalmiyor direk eger cihaz aGPS ise uyduya baglanarak direk internetsiz kullanabiliyosun GPS i ama internetsiz kullanincada acik havada olman lazim hava bulutlu falan vs vs ise cekmiyor bitakim dezavantajlari var en iyisi bi internet paketi alip mesela haftalik 20kontore 50mb internet paketi ile internet ile GPS kullanmak

• selam arkadaşlar telefonu alalı 3 gün oluyo hergün sarza koyuyorum telefonu hemen bitiyo müzik dinleme yok internete girmek yok sade msj lasıyorum oda 50 ve 60 tane anca . ne yapmam lasım telı sarza koysamm 24 saat değişirmi acaba.
    tel yenı oldugunda bellı bır sure sarzda kalması lazımya ben en fazla 9 saat koydum. yardımcı olursanız sevınırım ekran parlaklık ayarını %60 indirdim ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: secretxsecret

quote:

telefon çok şık evet bizde öyle diyoruz.tasarımı harika.ama sadece o kadar.bu arada eşimin w910 unun kasasını yenilemek için yetkili servisi aradım fiyat 120 TL???? biraz çok değilmi sizce.
    g705 in fiyatının artmasıyla ilgili serzenişte bulunanlara cevabım şöyleki:dolar arttı fiyat arttı bu kadar basit.yoksa öyle çok tutulmuş falan değil bu telefon yanılmayın.

NEDEN DİYER TELEFON MARKA VE MODELLERİ DÜŞERKEN SONYERİCSSON MODELLERİ YÜKSELİYOR SADECE SONYERİCSSONA MI BU DOLAR ARTIŞI ARKADAŞIM ARAŞTIRMADAN YAZZIYORSUN..AYRICA SONY EURO ÜZERİNDEN İTHAL EDİLİR.

ok ben araştırmadım diyelim ki.sen araştırman sonucunda ne buldun?ben şimdi merak ettim niye artıyormuş sony ericssonlar.mesela w910 ilk çıktı 775 milyon sonra bir anda 400 milyona düştü.niye acaba?distribütörü değişti dediler.nedir cidden merak ettim niye arttığını sony lerin.yoksa dünya emtia piyasasına sony ericssonlar adım attıda haberimiz mi yok.şaka bir yana cidden merak ettim.sen bilmiyorsanda bir bilen bana anlatsın rica edicem niye artıyor bu telefonların fiyatları.bi örnekde benden ben ağustosta g705'i 589 TL ye aldım aynı yerde şimdiki fiyatı 629 TL.

• 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.