Şimdi Ara

^^Sony Ericsson G705^^ (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.308
Cevap
1
Favori
140.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: **SE_mania**

Orjinalden alıntı: Rohanamaria

Benim sevmediğim bir özellik: telefonu bilgisayara takar takmaz şarj moduna geçmesi. Bu tarz lithium bataryalar bilindiği üzere ne kadar sık şarj edilirse o kadar çabuk bozuluyor. PC ye her taktığımda şarj moduna geçmesi bana göre problem. Keşke bir seçenek hakkımız olsa idi. Tek çare bluetooth ya da hafıza kartını söküp takmak şu durumda...Onun dışında elimden geldiğince, telefonun şarjını tam boşaltıp, tek seferde full doldurmaya çalışıyorum...

bu özelliği kapatma seçeneği mevcut. yapılması gerekenler şunlar:

bekleme ekranındayken

sağ * sol sol * sol *

tuşlarına basarak servis menüsüne gelmek, buradan da servis ayarlarından şarj açık yazan kısmı şarj kapalı olacak şekilde değiştirmek

foto paylaşımı yapan yok mu yaw? ben yine birkaç foto ekleyeceğim fırsat buldukça..

oyy çok sağolasın, artık gönül rahatlığı ile takabilirim bluetooth olmayan laptop'uma
    [/quote

arkadasım su komutları açık bi şekilde yazabilirmisin servis ayarlarına nerden geliyoruz ben sağ sol yapınca bişi olmuyo benimde sevmediğim özellik bilgisayara takınca şarj olması

• quote:

Orijinalden alıntı: gaybo55

arkadaslar bende bugun itibari ile g705 kullanıcısı olmuş bulunmaktayım. ilk defa sony kullanıyorum o yüzden hiç bişi bilmiyorum daha öncede samsung kullanıodum ama öyle oyun yükleme gibi şeylerrle hiç uğraşmamısdım bu yüzden anlamıyorum ...benim size sorularım olacak acemi biri olarak ve telefonu eline yeni almış biri olarak ltfen neler yapmam gerektiğini bana ayrıntılı anlatrmısınız bu telefonu en iyi performansda kullanmak için ?

1. ben videolu konusma falan yapmayı düşünmüyorum bu yüzden 3g ye ihtiyacım yok bir arkadas şarjın daha uzun gitmesi için bişileryapın demişdi ama unuttum sayfayı aradım göremedim acaba bilen varmı ?
    2. wifi benim için önemli olan özelliklerden biri turkcele para verip internet kullanmak istemiyorum sadece wifiden bağlanmak istiyorum yapmam gereken wifi ayarlarını söyleyebilirmisiniz ?
    3.telefonumun sürümü 1208-4726 RZBA038 081016 BÖYLE BİŞİ YAZDI acaba bu son sürümmü ? son sürüm olup olmadıgını ve değilse nasıl sürüm güncelleştirmesi yapacağımı söylermisiniz ? en sürümle ilgili blgileri alabilirim ?
    4.internette gezerken flash açmıyor diyordu arkadaslar opera yı tavsiye etmişlerdi operaya nasıl ulaşabilirim ve telefonuma nasıl kurabilirim ? teli yeni aldıgım için yanlış bişi yapıp servislerle ugrasmaktan korkuyorum
    5.sesi artırmak için akustik yüklemeyi düşnüyorum ama gene sorun cıkarcak diye korkuyorum önerebileceğiniz bir akustik varmı sorun cıkarmayacak :)
    6.bu telefona nasıl oyun yükleyebilirim ?
    7.bütün bu telefona program atma akustik güncelleme yapma gibi olayları kutusundan cıkan cd denmi yapıyoruz yoksa ayrı bir programmı gerektiriyor
    8.bu program atmalar sonuunda bir sorunla karsılasırsak garantinin gitmesi gibi bir durum olurmu

biliyorum çok soru sordum ama telefonun hakkını vermek istiyorum ve inanın bu konular hakkında hiç bişi bilmiyorum şimdiden yardımlarınız için teşekkürler :) ...

hayırlı olsun öncelikle
    1. soruda bahsettiğin konuyu bilmiyorum; fakat ben şarjının uzun gitmesi için parlaklığı %70 e indirmiştim, daha önceki SE tel.lerimde de hep bunu yaptım, ayrıca kullanmadığım zamanlarda wi-fi ve bluetooth özelliklerini kapalı tutarım her zaman..
    2. wi-fi için hiçbir ayar yapman gerekmiyor, direkt olarak kısayol tuşundan wi-fi özelliğini açık konuma getiriyorsun, tel buluyor bağlantı noktalarını, sen seçiyorsun o kadar..
    3. geçen gün baktım yeni yazılım yoktu, bendeki sürüm R1EA033 090512. yazılım güncelleştirmek için sonyericsson'un sitesinden destek bölümüne gidiyorsun, oradan yazılım yüklemeleri kısmından update service adlı programı indirdikten sonra yönergeleri izleyerek çok kolay bi şekilde yazılımını güncelleyebilirsin.
    4. opera yüklemesi basit, herhangi bir siteden programın kendisini bulup direkt telefona atıyorsun ve kurulumu yapıyorsun, herhangi bi zorluğu yok.

akustik vb. ile hiç uğraşmadım bugüne kadar, bana telefonun kendi sesi yeterli geliyor. akustik ile ilgili bilgileri forumda daha ayrıntılı bir şekilde bulabilirsin, biraz araştırmalısın.

oyunlar için de google dan "g705 games", "sonyericsson games" vb vb vb yazarak oyunları rahatlıkla bulabilirsin. tema wallpapers için ben zedge sitesini kullanıyorum, güzel şeyler var, tavsiye ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi east10 -- 12 Aralık 2009; 23:42:35 >

• arkadaslar uygulama ve oyun yükledik g705e ama uygulamalar silinmiyor sil diye tikliyorum islem basarisiz diyor napmaliyiz yüklenen programlari silip kaldiramiyoruz bi bilgisi olan varmi? acil bi yardim edermisiniz
  • arkadaslar bende güncelleme yapamıyorum telefonunun pilini çıkarıyorum tekrar takıyorum sonra usbyi telefona bağlarken c ye basılı tutuyorum biraz sonra yığın depolamaya hazırlanıyor diyor bilgisayarda update service dede telefon pilini çıkarın kısmında beklemede kalıyor sağ üst köşede bağlan kısmında duruyor telefonumda bi laptop bi tel resmi gözüküo uygulamayı pcden kapamadan çıkarmayın falan dio ama 10 15 dk bekliyoum bişi oldugunu yok bi yardımcı olurmusunuz ne zamana kdr elim c de basılı olmalı nerede yanlış yapıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: gaybo55
    arkadaslar bende güncelleme yapamıyorum telefonunun pilini çıkarıyorum tekrar takıyorum sonra usbyi telefona bağlarken c ye basılı tutuyorum biraz sonra yığın depolamaya hazırlanıyor diyor bilgisayarda update service dede telefon pilini çıkarın kısmında beklemede kalıyor sağ üst köşede bağlan kısmında duruyor telefonumda bi laptop bi tel resmi gözüküo uygulamayı pcden kapamadan çıkarmayın falan dio ama 10 15 dk bekliyoum bişi oldugunu yok bi yardımcı olurmusunuz ne zamana kdr elim c de basılı olmalı nerede yanlış yapıyorum

USB DRIVERI yüklememissinde ondan banada olmustu gordon muydu neydı adi
  • onu nerden bulup yükliyecem usb driverı cd de falan görmedim de cd ye bi daha bakarım ama görmedim gibi öyle bişi deli oldum bi sürüm güncelleme yapamıyorum :(
  • neyle güncelliyosunki programın adi ne
  • update service i kurdum verdiği cd den ordan kurmaya çalısıyordum hiç usb driver falan kurulu değil bilgisayarda ama tele tema falan atabiliyorum cd yi tarattttım driver falan yok içinde usb ile ilgili ... nasıl yaptıgımı açıklim ... update service programını başlatıyorum ( tel kapalı ve telefona bağlı değilken ) sonra o işde bataryayı cıkarın sonra tekrar takın usb kabloyu telinize takın diyor bataryayı cıkarıp taktıktan sonra usbyi telefona bağlarken c ye basılı tutuyorum 1 2 dk soınra telde yığın depolamaya hazırlanıyor yazıyor sonra bi laptop resmi bide tel resmi çıkıo uygulamayı pcnizde kapamadan önce usbyi çıkarmayın yazıyor bu sırada elim hala c de basılı ama dakikalar gecio bişi oldugu yok öle kalıo :(
  • bir arkadas lütfen şu olayı tane tane anlatabilirmi acaba iice aptal oldugumu düşünmeye başladım kırıp atacam yeni aldıgım telefonu ...
    telefonum açıkken usb kabloyla bilgisayara bağlıyorum arkadaslar pc suite açılıyor tel pc suite balı bana diyor işde yeni sürüm mevcut update service den yükleyin diye basıyorum update service şebeke arıyor senkronozisyonmudur nedir yapıyor sonra telefonumu seciyorum sonra teli kapayın bataryayı cıkarın diyor (buraya kadar işlemler yapılırken usb kablo zaten tele bağlı ) bana usb portu tele takın diyor tamam diyorum takarken elim c ye basılı (telefonu kapayıp bataryayı çıkarırken usb kabloyu telden çıkarıyorum ) bir dk içinde yığın depolamaya hazırlanıyor diyor sonra bir laptop ve telefon resmi çıkıyor usbnizi çıkarmadan önce pcden programı kapayın yazıyor öyle kalıyor arkadaslar ... nerde yanlıs yapıyorum
  • @gaybo55

"C" tuşu yerine "5" tuşuna basılı tutarak usb ye bağlamayı dene
    Yine olmassa "2 ve 5" tuşalrına aynı anda usb ye basılı tutarak bağlamayı dene
  • Arkadaşlar telefonu sevenler kusura bakmasınlar ama almayı düşünenler için söylemek zorundayım;

Telefonu aldım ilk günden bi sinmedi içime, K790 kullanıcısıyım normalde haliyle o kaliteyi arıyosun, ben G705 i alırken yeteri kadar araştırma yapamadım fakat ilk bakışta bir çok özelliği barındıran bir sonyericcson olduğu için seçiverdim.

Maalesef telefonda cybershot yok ve inanın telefonla resim çekesim gelmiyor K790 la çektiğim resimler nerdeee G705 in kamerasıyla çekilenler nerde...
    gündüz elinizi titretmeden çekerseniz eyvallah ama ışık kötü olsun bir de az bir şey titresin resim mantar oluyor. Fakat K790'da tamamen! Karanlık odada çekim yaptığınız zaman bırakın eliniz titremesini koşarak bile çekseniz telefon inanılmaz bir resim kalitesi veriyor. K790 nın gözünü seveyim, koymuşum gps ine wi fi ne 3g sine toplasan kaç kere kullanıon günde. wi fi mış telefondan internete mi giricen ? vallahi kusura bakmayın ama böle elinizin altında 102 tuş ve bir mouse varmış gibi internete giremezsiniz. ufak tefek işlerinizi halledersiniz hevesiniz geçene kadar... GPS desen ayda yılda bir lazım oluyor. görüntülü konuşma olayına ise henüz girebilmiş değiliz zaten ki geyik... ben G705 i K790 ın incesini taşırım cebimde diye almıştım ama alakası yok ne yazık ki ...

Lütfen Gerçekçi olalım arkadaşlar aranızda K790 dan G705 e geçenler varsa anlayabilir beni ancak 5 yıldır sony kullanıyorum bir sürü modelini kullandım
    haliyle az çok bir şeyler bilipte konuşuyoruz... Gerçekçi düşünüelim biraz....

menü geçişleri yavaş, gps çalışırken çok ısınıyor, cybershot olmadığı için fotoğraf çekimi kötü, telefonu ben ilk aldığımda şarj problemi yaşadığımdan servise gönderdim yapmış göndermişler ama gps i bozuvermişler bu sefer tekrar gönderdim... ve artık telefonu kullanmak istemiyorum...soğudum çünkü

G705 almayı düşünenler bu yazıyı iyi okusunlar yoksa hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: SeCoM@NiA
    Arkadaşlar telefonu sevenler kusura bakmasınlar ama almayı düşünenler için söylemek zorundayım;

Telefonu aldım ilk günden bi sinmedi içime, K790 kullanıcısıyım normalde haliyle o kaliteyi arıyosun, ben G705 i alırken yeteri kadar araştırma yapamadım fakat ilk bakışta bir çok özelliği barındıran bir sonyericcson olduğu için seçiverdim.

Maalesef telefonda cybershot yok ve inanın telefonla resim çekesim gelmiyor K790 la çektiğim resimler nerdeee G705 in kamerasıyla çekilenler nerde...
    gündüz elinizi titretmeden çekerseniz eyvallah ama ışık kötü olsun bir de az bir şey titresin resim mantar oluyor. Fakat K790'da tamamen! Karanlık odada çekim yaptığınız zaman bırakın eliniz titremesini koşarak bile çekseniz telefon inanılmaz bir resim kalitesi veriyor. K790 nın gözünü seveyim, koymuşum gps ine wi fi ne 3g sine toplasan kaç kere kullanıon günde. wi fi mış telefondan internete mi giricen ? vallahi kusura bakmayın ama böle elinizin altında 102 tuş ve bir mouse varmış gibi internete giremezsiniz. ufak tefek işlerinizi halledersiniz hevesiniz geçene kadar... GPS desen ayda yılda bir lazım oluyor. görüntülü konuşma olayına ise henüz girebilmiş değiliz zaten ki geyik... ben G705 i K790 ın incesini taşırım cebimde diye almıştım ama alakası yok ne yazık ki ...

Lütfen Gerçekçi olalım arkadaşlar aranızda K790 dan G705 e geçenler varsa anlayabilir beni ancak 5 yıldır sony kullanıyorum bir sürü modelini kullandım
    haliyle az çok bir şeyler bilipte konuşuyoruz... Gerçekçi düşünüelim biraz....

menü geçişleri yavaş, gps çalışırken çok ısınıyor, cybershot olmadığı için fotoğraf çekimi kötü, telefonu ben ilk aldığımda şarj problemi yaşadığımdan servise gönderdim yapmış göndermişler ama gps i bozuvermişler bu sefer tekrar gönderdim... ve artık telefonu kullanmak istemiyorum...soğudum çünkü

G705 almayı düşünenler bu yazıyı iyi okusunlar yoksa hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.

evet aynen katiliyorum arkadasa kagit üzerinde hersey varmis gibi amcama aldik ama amcamda begenmedi zaten kusura bakmayinda bi b.k etmez g705 sony son modellerde su koyuverdi dagitti kendini g705 benim w810umun eline su dökemez gerek ses olsun gerek saglamlik hizlilik ve hatta fotograf olsun makinayi disardan görünce bi halt saniyosun ama kullandikca bi halt olmadigini anliyosun sakin ha sakin uzak durun wifi mifi gps hikaye bi kullanin anlarsiniz ekranida berbat telefonun birtek ince ve kibarligi var geri kalan hersey b.mbok

• k790 da fotoğraftan başka ne fazlası var videoda bile g705 eziyor onu bende g705 var 8 aydır kullanıorum w715 cevirdim gayet hızlı kullanıslı 1kere problem vermedi rengi soyulmadı temiz kullandıktan sonra hicbise olmuyor k790dan kat kat fazla özelliği var telefonu hangi amacla kullandıgına bağlı begeni begenmeme g705 iş telefonu serisi diye geciyor yane internet ve konusma üzerine kurulu bir telefon küçük kibar k790 gibi koca kalas deil
  • Tamamiyle ihtiyaç meselesi. Ben yoğun olarak wifi kullanımı yapıyorum wifi olmadığında gprs ile otobüste falan geziniyorum zaman geçiyor. Gps özellikle istanbula staja gittiğimde çok çok yardımcı oldu 3 kez kayboluyerken gps sayesinde yolumu bulabildim. Fotoğraf ile pek işim olmadı siz bu kadarcık telefondan nasıl fotoğraflar bekliyorsunuz anlamak zor o zaman gidin slr digital makina alın. Bunun dışında eksileri yok mu var tabiki ufacık ekranı var, 3g kullanımında batarya hatası verecek kadar ısınıyor yanacak diye korkuyorum. Kızak sistemi oynuyor falan filan ben sırf bu yüzden garantiden gelecek değişim cihazımı satıyorum nokia 5800 aldım sony ericsson serüvenim bitti.
  • @canuygar G705 e haksızlık ediyorsun.
    W810 bile demişsin hoparlör sesi ve atofocus dışında 1 tane artısı bulunmuyor o telefonun.Açık hava resimlerinde kesinlikle G705 yener W810 u

"ekranıda berbat" demişsin ama yuuh.2.4 inç 240x320 ve pasparlak bi ekranı var G705in. w810 asıl b*mbk geliyor ekran olarak

W810 bass ları daha net verdiği bi gerçek ama benim kullandığım K660 modelini bile geçemez "otofocus" dışında ki sen taa G705 le karşılaştırıyorsun
  • Herkese merhabalar ilk çıktığı günden bu yana bu telefonu almak istiyordum nihayet bugün ikinci el garantili G705 aldım (300TL ye) çok güzel şık ve kibar bi telefon
  • Ya birakin ya fanatiklik yapmayin kagit üzerinde konusuyosunuz tlfnlari bi kullaninda görün w715e cevirince belki düzelmis olabilir ama bes para etmez kasiyor tlfn uygulama silmiyor begenen begenir bide kücücük tlfndan öyle yüksek seyler beklemeymis ama parasina gelince kücük olmuyor masallah 600milyon civari fiyati var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the show must go on -- 16 Aralık 2009; 9:46:53 >
  • tamam sen bana wi-fi, gps, 3gli küçük boyutlarda 500 den asağı bi telefon bulsana özellik artınca haliyle fiyatta artıo dostum ben k790 da kullandım w810 da tamam onlarda ilk çıktıklarında şatafatlı telefonlardı ama onlarda ilerleyen zamanla teknolojiye yenildiler haliyle ben kullanıorum su anda g705 w715e modladım sadece müzik yönüyle karsılastırısak w810da ses yüksekliği ve bass dısında bi numarası yok ne ses netliği nede clear bass ve clear stereo walkman 3.0 ve bir cok özellik daha tamam 600 az para deil ama nokia bu özellikteki bi telefona ne kadar para istior kısacası 2005 model bi araba ile 2009 model arasında ister istemez özellik ve fiyat farkı olacak o yüzden dostum tartısmaya gerek yok senin zevkin bu benimki bu
  • Arkadaşlar nasıl video izleyebiliriz bi yardım etseniz?
  • ağustosta aldım g 705'i 2.5 ay kullandıktan sonra sattım.2.5 ay sabrettikten sonra sattım desem daha doğru olur.büyük hayal kırıklığı benim için.bi kere ses düzeyi alçak. ne akustik atarsan at ses yükseldikçe distortiona giriyor yani ses bozuluyor.forumdaki tüm akustikleri denemiştim.
    ekran çok iyi lafım yok.ahize sesi çok çok düşük.
    sürgü bu düzeyde bir telefon için rezil ötesi derecede oynuyor kırılacak gibi.
    75 yaşındaki babamda 200 tl lik bi samsung var ondaki kayar kapak bile daha sağlam.
    adam benimle dalga geçiyordu yahu :(
    arka kapak rezalet diyicem az olacak.telefonu elinize alıp kulağınıza götürdüğünüzde arka kapak gıcır gucur ses yapıyor sinir ediyor.
    gps den öyle fazla bi randıman beklemeyin.150 tl lik navigasyon cihazlarındaki gibi bi performans yok.haritalar nete bağlanıp indiriliyor.az kullanacaksanız gps i ok ama devamlı kullanacaksanız iyi değil.gerçi tüm cep teller için geçerli bu durum sanırım.
    telefonu çok çok beğenip almıştım.tasarım bence harika.aksesuar niyetine bile taşınabilir.smokin giymiş biri veya gece elbisesi giymiş zarif bir bayana yani her ikisinede benziyor.
    ama insanda hiç sağlammış hissi uyandırmıyor.heran kırılıp arızalanacakmış gibi.özel bir ilgi bekler gibi.
    eşimde 2 senedir w910 var.ne telefon ama sağlamlık olarak diyorum.seside yüksek.şu an eski telefonum olan k310i yi kullanıyorum idareten.telefon arayışındayım bakalım ne alıcam.sony ericsson olsun istiyorum ama böyle sar değeri yüksek telefonlar çıkarmaya devam ederse külahları değişicez gibi:)yaza kadar beklerim.baktım bulamıyorum başka markalara yönelicem.orta seviyede 500 550 tl ye kadar tavsiye edebileceğiniz bi telefon olursa iyide olur hani.
    son olarak bence g705 almaya değer bi telefon değil.efsane bi telefon haline geleceğini sanmadığım gibi çabuk silinip gidecek.

• 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.