Şimdi Ara

^^Sony Ericsson G705^^ (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.308
Cevap
1
Favori
140.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: necossss

quote:

Orijinalden alıntı: huseyinkaya89

ilk aldığım gün youtubeden video izleyebiliyordun şimdi izleyemiyorum yardımlarınızı bekliyorummm

internet bağlantısıyla alakalı galiba bazen ben de izleyemiyorum. DNS değişmeye çalışıcam tutarsa burda açıklarım

Ayarlar>Bağlantı>İnternet ayarları>Kullanılan hesap>internet>seçenkler>düzenle>Dns:208.67.222.222

youtube'a kendi programıyla gene giremedim, açmadı videoları ama "vtap" ile artık rahatça youtube izleyebiliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rohanamaria

quote:

Orijinalden alıntı: rouge34

quote:

Orijinalden alıntı: hamdiertan

Telefonu geçen hafta aldım. Şarjı çok kısa gidiyor. Sabah şarjdan çıkarıyorum öğlenden sonra yarının altına iniyor. Bazen hiç kullanmama rağmen!! Dün gece şarja kapalı halde koydum. Sabah 9 gibi şarjdan çıkardım. Telefon durumunda %49 dolu gösteriyor şu an!! Kafayı yemek üzereyim. Bu aradatelefon sadece GSM modunda, GPS devre dışı, Wi-Fi kapalı yanı şarj yiyebilecek herşey kapalı...Sony ericssonunu sitesinde de standby süresini 400 saat vermiş.

Anormal bir durum.Arızalı cihaza denk gelmişsin.Mecburen servise götüreceksin.

bence de arızalı. benim en ufak bir şarj problemim olmadı şimdiye kadar. çok memnunum...normal kullanımda 1 haftayı çok rahat geçiyor benimki...

Benim bataryada az gidiyor. Normal kullanımda (kısıtlı görüşme, biraz müzik) 3 günü geçmiyor.

• Arkadaşlar merhaba,
    Aranıza yeni katıldım. K750i ve K550i den sonra aldığım G705 ile şimdilik çok mutluyum. SE hayatımın telefonu olmaya devam edecek sanırım :))

Bu telefonu 420TL ye sıfır değişim cihazı olarak GG'dan satın aldım. Aldıktan sonra bu forumlara ulaştım ve pek çok konuda inanılmaz yardım aldım. Buraya yazan deneyimli arkadaşlar telefonun bir çok özelliğini daha keşfetmeden bulmamı ve yapmamı sağladılar. Öncelikle teşkkür ederim:)

Sormak istediğim bir iki şey var, yardımcı olursanız sevinirim?

1- Eski teefonumdan çıkardığım 2GB lık memory kartı okumadı. İçine resim ve uygulama yükletmedi. Bu neden olmuş olabilir? Kendi resim ve mp3lerimi yükleyemedim, göremedim. Ya da önce okuyor 5 dak.sonra kart boş diye hata veriyor. ( ürünle birlikte gelen 1GB'lik olanda problem yok)

2- Yahoo,gmail,hotmail dışında kullandığım mail adresim (şirket uzantılı) mesajlardaki mail bölümünden ayarlarını yapmama rağmen hata verdi. Bu tip mail hizmeti kullanan, kullanmış olan nasıl yapılacağın ya da uygun bir uygulama olup olmadığı hakkında bir fikir verebilir mi?

3- Görüntülü konuşmayı bazı arkadaşlar yapmış, bazıları yapamamış. Ben yapamayanlardanım. Bu nasıl oluyor. Hattım turkcell ve yine turkcell görüntülü telefonu aradığımda video görüşmesi yapılamaz diye bir ikaz çıkıyor, yapanlar yardımcı olursa sevinirim?

4-Opera mini yüklememe rağmen flashlı siteleri açmıyor. Bir uygulama yüklemem veya ayar değişikliği yapmam gerekiyor mu?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler,
    İyi Günler Dilerim

• quote:

Orijinalden alıntı: hkngzr

quote:

Orijinalden alıntı: Rohanamaria

quote:

Orijinalden alıntı: rouge34

quote:

Orijinalden alıntı: hamdiertan

Telefonu geçen hafta aldım. Şarjı çok kısa gidiyor. Sabah şarjdan çıkarıyorum öğlenden sonra yarının altına iniyor. Bazen hiç kullanmama rağmen!! Dün gece şarja kapalı halde koydum. Sabah 9 gibi şarjdan çıkardım. Telefon durumunda %49 dolu gösteriyor şu an!! Kafayı yemek üzereyim. Bu aradatelefon sadece GSM modunda, GPS devre dışı, Wi-Fi kapalı yanı şarj yiyebilecek herşey kapalı...Sony ericssonunu sitesinde de standby süresini 400 saat vermiş.

Anormal bir durum.Arızalı cihaza denk gelmişsin.Mecburen servise götüreceksin.

bence de arızalı. benim en ufak bir şarj problemim olmadı şimdiye kadar. çok memnunum...normal kullanımda 1 haftayı çok rahat geçiyor benimki...

Benim bataryada az gidiyor. Normal kullanımda (kısıtlı görüşme, biraz müzik) 3 günü geçmiyor.

Benimde şarjım az gitmekteydi ve anladımki 3G inanılmaz şarj yiyor. eğer kullanmayacaksanız 3G şebekesini kapatıp sadece GSM şebekesi seçin. şarjın inanılmaz far edeceğini göreceksiniz. sürekli görüntülü arama yada sürekli net kullanan olduğunu sanmıyorum. ayrıca net Edge ile bağlanıyor zaten ve 3G ile arasında az bi fark var anlamazsınız bile.

Ayarlar>Bağlantı>Mobil Şebekeler>GSM/3G şebekeleri

burdan şebekenizi seçin. 3G yi kullanamdığınız zamanlarda 3G olmayan cep gibi normal santralden hizmet alırsınız. unutmayın sadece konuşma mesaj için normal santralin 3G den farkı yok.

saygılar

• Ben de G705 imle görüntülü görüşme yapamayanlardanım. hattım turkcell ve ayarlarım GSM/3G olarak açık. Görüntülü görüşme yapmak istediğimde Video çağrısı yapılamıyor diyor. Bi de internete 3G den bağlanamıyorum, sadece 'E' işareti var ekranda, sorun ayarlarla ilgili olabilirmi. Görüşme yapan arkadaşlar ayarlarını belirtebilirse..

edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkngzr -- 4 Kasım 2009; 16:38:23 >
  • güncel yazılım 090723 mü sizde:S
  • quote:

Orijinalden alıntı: teamfoback

güncel yazılım 090723 mü sizde:S

Hayır güncel yazılım değil. Bu arada sorunu çözdüm. Aslında basitmiş turkcell den 2323 ile kayıt olmak gerekiyormuş 3G 'ye :) Sitesinde kayıt gerekmiyor diyor oysa..

Bu arada görüntülü görüşme yaptım arkadaşla. Onun telefonu nokıa 6210 navigator. Görüntü kalitesi onunkinde daha iyi, renkler falan. Bizimkinin görüntüsü soluk ve o kadar net değil. İki makinayı bayadır kıyaslıyoruz her yönden. Açıkçası toplamda 6210 daha iyi. Bizim bi tek wifi avantajı var, bir de 705 in tipi daha güzel ve daha küçük boyutlu, ha bi de kızak sistemi daha iyi. Benim kıyaslamama göre maalesef sonuç bu şekilde..
  • dün sony ericsson sitesinde güncel yazılım proğramını yükledim akşam denedim...

sizin yazılımınız zaten güncel değiştirmeye gerek yok uyarısı verdi...

ve güncelleştirme bölümünden son sürüm yukarda yazdığım sayı:s

güncel yazılımın kodu nedir sizde ???
  • Dün gece telefonu kapattım yattım sabah telefon açılmıyor uğraş dur şimdi servisle.
  • Sony ericsson un sitesinden navigasyon yazılımı yükledim gayet başarılı yalnızcı sesli uyarılar İngilizce tavsiye ederim.

Hatta su terazisi de yükledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: leren

Sony ericsson un sitesinden navigasyon yazılımı yükledim gayet başarılı yalnızcı sesli uyarılar İngilizce tavsiye ederim.

Nerden yüklediniz acaba? SE' nin sitesine baktım ama göremedim.?
  • slm arkadaşlar ben 5 yıldır bir se kullanıcısıyım ve se den bir türlü vaz geçemiorum arkadaşlarımın karşı çıkmasına rağmen yıne son telefonumuda g705 aldım daha yeni dün elime ulaştı almayı düşünen arkadaşlar varsa şu an hepsiburadada world karta 545 tl ye gelior benim bulduğum en uygun fiyat bu: ama size sormak istediklerim var
    1-telefonu kurcaladım biraz ve gps sadece wirless a bağlı isen ücretsiz çalıştığını fark ettim wirless her yerde yok dışarda denediğim anda kontor gitmeye başladı biliyorum bir çok arkadaş dile geitirmiş bu sorunu ama tekrar yardımcı olursanız sevinirim bunu nasıl düzeltebiliriz başka bir program mı kurmak lazım yoksa wayfinder in ayarlarını kurcalayark hallediliyormu???
    2- akşam youtube de video izlerken wirşess le bağlı idim birden bağlantı kopmuş ve kendisi hemen gprs e bağlanmış galiba dünya simgesi çıktı çünkü bunu engelleyebilirmiyim yani en azından bağlantı kopunca bi bana sorsun dimi gprs i açayım mı açmayımmı diye
    3-dediğim gibi ben yeni aldım teli ama benimde güncelleştirme yapmam gerekir mi acaba???

yardımcı olursanız çok sevinirimmm.............

bu arada çok hoş bi telefon gerçekden düşünen varsa tereddüt etmesin

• quote:

Orijinalden alıntı: dominikk

quote:

Sony ericsson un sitesinden navigasyon yazılımı yükledim gayet başarılı yalnızcı sesli uyarılar İngilizce tavsiye ederim.

Evet , açıklarsanız iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLPaSLaN™

quote:

quote:

Cep Telefonundan SE nin sitesine bağlanıp yükleme yapabilirsin. Orada bu uygulamalar mevcut ben orada bulup indirdim :))

• tüketici haklarını öğrenmek ve soru sormak istiyorsan şu bağlantıyı tıkla

http://forum.donanimhaber.com/m_35540707/tm.htm
  • g705 imi yarın iş arkadaşıma satıyorum.yazık oldu çokda beğenmiştim.ama kapak bu kadar oynarsa ahize sesi ve hoparlör sesi bukadar kötü olursa satmak zorunda kalıyor insan.birde bu telefon insanda hiç sağlam değilmiş hissi uyandırıyor.400 tl var elimde 100 de ben eklerim 500.ne alsam tavsiye edeceğiniz bi telefon varmı.yoksa istemeye istemey gidip bi samsung star wifi mı alsam.bana gereken tek şey internette kiwww.haremaltin.net/index.asp sayfasındaki hareketli altın döviz fiyatları.starın sesi yüksekmidir acaba.neyse deneyip görürüz.
  • Evet cep telefonundan se nin sitesine bağlanıp oradan indirdim.

bir çok oyun tema da var.
    quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aLPaSLaN™

quote:

quote:

Cep Telefonundan SE nin sitesine bağlanıp yükleme yapabilirsin. Orada bu uygulamalar mevcut ben orada bulup indirdim :))

• ya arkadaşlar şu kendiliğinden gprs e bağlanma sorununu nasıl iptal edebilirim yardımcı olurmusunuz..
  • Arkadaşlar benim 705 im de bir sorun var şöyleki; çok seyrek de olsa bazen arandığımda telefon zili çalmıyor sadece titreşim oluyor. Yazılımsal olabilirmi. Kendim onlarca defa deniyorum, başka bir telefondan benimkini arıyorum böyle bir şey olmuyor. Bu sorunu yaşayan varmı? Sürümü yükseltsem değişirmi sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkngzr

Arkadaşlar benim 705 im de bir sorun var şöyleki; çok seyrek de olsa bazen arandığımda telefon zili çalmıyor sadece titreşim oluyor. Yazılımsal olabilirmi. Kendim onlarca defa deniyorum, başka bir telefondan benimkini arıyorum böyle bir şey olmuyor. Bu sorunu yaşayan varmı? Sürümü yükseltsem değişirmi sizce?

bende hiç olmadı böyle bir şey...eski nokia 6600ımda olurdu. ama bunda yok :))

kullandığın melodiyi değiştirmeyi denedin mi?
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.