Şimdi Ara

^^Sony Ericsson G705^^ (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.308
Cevap
1
Favori
140.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rouge34

quote:

Orijinalden alıntı: deadend10

önceki yazılarda bir arkadaş güncellemeden sonra gps ücretsiz oluyor yazmıştı. bu doğru mu ?

sormadan önce aradım ama msn ile ilgili program bulamadım.
    sizler msn nasıl kullanıyorsunuz?

2 ay önce W715'e çevirirken,Google Maps V.3.0 yüklendi.Ücretsiz bir program.Fakat internet bağlantısı üzerinden haritaları yüklüyor.Adres tarifleri,rota alternatifleri bakımından bana göre kullanışlı bir program..

Müdür ben telefonun W715 e çevirmem ya. yemez

msn içinde e-buddy kullan. internet paketin varsa çatır çatır kullanırsın. çok kullanışlı bir program.

• quote:

Orijinalden alıntı: BAT007

quote:

quote:

önceki yazılarda bir arkadaş güncellemeden sonra gps ücretsiz oluyor yazmıştı. bu doğru mu ?

2 ay önce W715'e çevirirken,Google Maps V.3.0 yüklendi.Ücretsiz bir program.Fakat internet bağlantısı üzerinden haritaları yüklüyor.Adres tarifleri,rota alternatifleri bakımından bana göre kullanışlı bir program..

msn içinde e-buddy kullan. internet paketin varsa çatır çatır kullanırsın. çok kullanışlı bir program.

Live Messenger'i de tavsiye ederim.Bilgisayar'daki Live Messenger'den fark yok gibi birşey..Yüklemek için Google'a Live Messenger java diye aratın.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BAT007

quote:

quote:

Live Messenger'i de tavsiye ederim.Bilgisayar'daki Live Messenger'den fark yok gibi birşey..Yüklemek için Google'a Live Messenger java diye aratın.

Test sonuçları

live messenger : yazılanlar 10 sn sonra geliyor ve benim yazdığımda 10 sn sonra falan gidiyor

E-buddy : yazılanlar 2 sn sonra geliyor ve aynı şekilde benim yazdığım 2 sn sonra gidiyor.

E-buddy hız açısından daha başarılı
    görsellik olarak Live messenger daha iyi.
    ikiside yüklü bende

tşk rouge34

• özellikle gece çekimlerinden memnun değilim. bu konularda biraz tecrübesizim ama g705 için orjinalinden daha iyi camdriver varsa upload edebilir misiniz?

ayrıca akustiğin de linki kırık, ses kalitesini arttıracak ve özellikle hoparlör sesini yükseltecek iyi bir akustik varsa upload edebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Divinity2

özellikle gece çekimlerinden memnun değilim. bu konularda biraz tecrübesizim ama g705 için orjinalinden daha iyi camdriver varsa upload edebilir misiniz?

ayrıca akustiğin de linki kırık, ses kalitesini arttıracak ve özellikle hoparlör sesini yükseltecek iyi bir akustik varsa upload edebilir misiniz?

Acoustic link;

http://www.easy-share.com/1908111521/New%20G705%20Acoustic.zip
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecay

Piyasada gerçekten çok temiz w910i'ler 300 liraya bulunabiliyorken arada 340 lira fark verip gps+wifi+2>3.2mp kamera almak mantıksız geldi.Ayrıca telefon kendisinde olan tüm temaları denememe rağmen w910i'deki o tepki hızını yakalayamadım.Telefon w910i kopyası gibi menüleri vs aynı.Sadece GPS için wayfinder programı eklenmiş bağlantılar kısmına wifi sekmesi eklenmiş.G705 gerçekten olması gerektiğinden çok kalın duruyor.Öyle masaya koydğunda herkesin alacağı karıştıracağı bir telefon değil w910i gibi.Telefonun kenarlarında çıtalar var cebe koya çıkara en fala boyasının 3 ay dayanacağını tamin ediyorum.Ekranı en az w910i kadar güzel.Kızağı da w910i'den gelen başarı devam etmekte hayatımda gördüğüm en iyi kızak.Numara tuşları bana biraz dip dibe geldi parmaklarım birbirine çarptı falan halbuki 1 aydır w910i kullanmıyorum satmıştım.En fazla takıldığım nokta w910i kadar karizma bir cihaz değil kalınlık işi gerçekten çok bozuyor.Ses kalitesini denemedim ama en fazla olsa olsa w910i kadar olur tahminen.

Neyse aklıma geldikçe daha yazarım.Şimdi alacaksın 640 lira 6 ay sonra 400 lira sıfırı 300 lira 2.eli olacak.Bir w910i hastası olarak w705 gelene kadar w910i alıp kullanacağım.w705'i de incelerim beğenmezsem w910i ile devam.Kesinlikle boşuna seçilmemiş yılın telefonu uyeni modeller geldikçe kıymetini anlıyoruz.

Vel hasıl kelam şimdi g705 fiyatı 480 lira falan olsa wifi gps yeni model derken o parayı verip alırdım ancak 640 lira asla.

6 ay geçti ama hala 600 lira.

• quote:

Orijinalden alıntı: addicted_c

quote:

Orijinalden alıntı: ecay

Piyasada gerçekten çok temiz w910i'ler 300 liraya bulunabiliyorken arada 340 lira fark verip gps+wifi+2>3.2mp kamera almak mantıksız geldi.Ayrıca telefon kendisinde olan tüm temaları denememe rağmen w910i'deki o tepki hızını yakalayamadım.Telefon w910i kopyası gibi menüleri vs aynı.Sadece GPS için wayfinder programı eklenmiş bağlantılar kısmına wifi sekmesi eklenmiş.G705 gerçekten olması gerektiğinden çok kalın duruyor.Öyle masaya koydğunda herkesin alacağı karıştıracağı bir telefon değil w910i gibi.Telefonun kenarlarında çıtalar var cebe koya çıkara en fala boyasının 3 ay dayanacağını tamin ediyorum.Ekranı en az w910i kadar güzel.Kızağı da w910i'den gelen başarı devam etmekte hayatımda gördüğüm en iyi kızak.Numara tuşları bana biraz dip dibe geldi parmaklarım birbirine çarptı falan halbuki 1 aydır w910i kullanmıyorum satmıştım.En fazla takıldığım nokta w910i kadar karizma bir cihaz değil kalınlık işi gerçekten çok bozuyor.Ses kalitesini denemedim ama en fazla olsa olsa w910i kadar olur tahminen.

Neyse aklıma geldikçe daha yazarım.Şimdi alacaksın 640 lira 6 ay sonra 400 lira sıfırı 300 lira 2.eli olacak.Bir w910i hastası olarak w705 gelene kadar w910i alıp kullanacağım.w705'i de incelerim beğenmezsem w910i ile devam.Kesinlikle boşuna seçilmemiş yılın telefonu uyeni modeller geldikçe kıymetini anlıyoruz.

Vel hasıl kelam şimdi g705 fiyatı 480 lira falan olsa wifi gps yeni model derken o parayı verip alırdım ancak 640 lira asla.

6 ay geçti ama hala 600 lira.

her şeye eyvallah da boyalarda 8 aydır bir problem yok bende...ev, iş, şantiye, toz toprak her yeri gördü telefon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basurettin -- 14 Ekim 2009; 9:10:00 >

• G705 kullanan arkadaşlar telefonun yazılımlarını yazabilirlermi.tşk
  • 1208-4726 R1BA038 081016 Bu güncel sürümmüdür acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkngzr

1208-4726 R1BA038 081016 Bu güncel sürümmüdür acaba?

değil;

081016 = 16 EKIM 2008

telefonun en son yazılımı TEMMUZ/AĞUSTOS 2009 tarihinde yayınlanandır. Saygılar...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Divinity2

özellikle gece çekimlerinden memnun değilim. bu konularda biraz tecrübesizim ama g705 için orjinalinden daha iyi camdriver varsa upload edebilir misiniz?

Acoustic link;

http://www.easy-share.com/1908111521/New%20G705%20Acoustic.zip

teşekkürler. kamera için ne yapabilirim? t700 ün camdriver ı uyar mı?

• arkadaşlar ben 5 aylık temiz bir g705 i 390 liraya buldum. fiyat nasıl sizce? hemen almalı mıyım?
  • @frarslan
    tertemizse al , kesinlikle değer
  • g705 de facebook taki videoları görmek ve oynatmak için ne yapmak gerekiyor?
  • Karşı tarafın sesi net gelmiyor ve az geliyor bunun için kesin bir çözüm önerebilecek varmı?
  • quote:

Karşı tarafın sesi net gelmiyor ve az geliyor bunun için kesin bir çözüm önerebilecek varmı?

bu sorunu yasayan baska bir g705 sahibi varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: taken21

quote:

Karşı tarafın sesi net gelmiyor ve az geliyor bunun için kesin bir çözüm önerebilecek varmı?

bu sorunu yasayan baska bir g705 sahibi varmı?

yazılım güncellemesi ile bu sorunu düzelten bir çok kişi var. ilk başlardaki sayfalarda görebilirsiniz...yani çözüm=>yazılım güncellemesi...ben şu an konuşurken sesi biraz kısıyorum çünkü baya güçlü geliyor ve bazen rahatsız ediyor

• Telefonu geçen hafta aldım. Şarjı çok kısa gidiyor. Sabah şarjdan çıkarıyorum öğlenden sonra yarının altına iniyor. Bazen hiç kullanmama rağmen!! Dün gece şarja kapalı halde koydum. Sabah 9 gibi şarjdan çıkardım. Telefon durumunda %49 dolu gösteriyor şu an!! Kafayı yemek üzereyim. Bu aradatelefon sadece GSM modunda, GPS devre dışı, Wi-Fi kapalı yanı şarj yiyebilecek herşey kapalı...Sony ericssonunu sitesinde de standby süresini 400 saat vermiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamdiertan

Telefonu geçen hafta aldım. Şarjı çok kısa gidiyor. Sabah şarjdan çıkarıyorum öğlenden sonra yarının altına iniyor. Bazen hiç kullanmama rağmen!! Dün gece şarja kapalı halde koydum. Sabah 9 gibi şarjdan çıkardım. Telefon durumunda %49 dolu gösteriyor şu an!! Kafayı yemek üzereyim. Bu aradatelefon sadece GSM modunda, GPS devre dışı, Wi-Fi kapalı yanı şarj yiyebilecek herşey kapalı...Sony ericssonunu sitesinde de standby süresini 400 saat vermiş.

Anormal bir durum.Arızalı cihaza denk gelmişsin.Mecburen servise götüreceksin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hamdiertan

Telefonu geçen hafta aldım. Şarjı çok kısa gidiyor. Sabah şarjdan çıkarıyorum öğlenden sonra yarının altına iniyor. Bazen hiç kullanmama rağmen!! Dün gece şarja kapalı halde koydum. Sabah 9 gibi şarjdan çıkardım. Telefon durumunda %49 dolu gösteriyor şu an!! Kafayı yemek üzereyim. Bu aradatelefon sadece GSM modunda, GPS devre dışı, Wi-Fi kapalı yanı şarj yiyebilecek herşey kapalı...Sony ericssonunu sitesinde de standby süresini 400 saat vermiş.

Anormal bir durum.Arızalı cihaza denk gelmişsin.Mecburen servise götüreceksin.

bence de arızalı. benim en ufak bir şarj problemim olmadı şimdiye kadar. çok memnunum...normal kullanımda 1 haftayı çok rahat geçiyor benimki...

• 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.