Şimdi Ara

^^Sony Ericsson G705^^ (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.308
Cevap
1
Favori
140.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • telefon wifi den bağlanamazsa otomatik olarak şebekedeb bağlanıyor..
    herkes gibi bende bu sorunu çözemedim..
    kendi kenidme ratgele uydrma bir hesap yaptım yinede wifiden çıkar çıkmaz mobil şebekeden giryor.kontörler uçuyo bedavadan.
  • Mesajları dikkatli okumuyorsunuz.4 farklı sonyericsson başlığında yazdım.Burada da 3. yazışım..31 Ağustos'ta yazdığım mesaj'dan alıntı;

Wi-Fi açıkken google maps,youtube gibi benzer programlarda gprs'e bağlanma sorunları yaşayanlar varmış.Bir arkadaş özel mesajdan ayarları istedi.Birçok kişi bilmiyormuş.Ayarları yazıyorum.

Ayarlar>Bağlantı>Akış Seçenekleri>Kullanılan Hesap girip seçeneklere giriyoruz.
    Seçeneklerde yeni oluştur var.Yeni oluştura basınca oluşturacağınız hesap tipini soruluyor.Gprs data seçeneğini seçiniz.Sonrasında yeni gprs hesap ismi ve APN ekranda karşımıza çıkacak.Gprs Hesap ismine wi-fi yazınız.APN kısmına girmeyin birşey yazılmayacak.Kaydet'e basıp çıkın.

Akış seçeneklerinde kullanılan hesap daima wi-fi seçili olacak.Yerel bağlantı izin ver bölümü "evet" seçili olacak.

Ayrıca ayarlar>bağlantı>internet ayarlarındaki yerel bağlantı izin ver bölümü "evet" seçili olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pluripotent -- 29 Eylül 2009; 9:17:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kutay2455

inş. düzelir telefon..
    yoksa garantiye göndermek zorunda kalıcam...

http://forum.donanimhaber.com/m_33652538/mpage_1/key_//tm.htm#33652538

Bu link'te,se(dd)at isimli arkadaşımızın verdiği adreste G705 main ve fs dosyaları mevcut.Servise götürmeden,sizde halledebilirsiniz.
  • selam,

customize_upgrade.xml

linki yine ölmüş yeni link verme imkanınız var mı?

ıyı gunler
  • telefonu garantiye göndermek zorunda kaldım inş yaparlar...
    custom uradge dosyası neymiş böyle bi sildik yalan oldu telefon...
    geride yüklesem fayda etmedi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: rouge34

quote:

Orijinalden alıntı: kutay2455

inş. düzelir telefon..
    yoksa garantiye göndermek zorunda kalıcam...

http://forum.donanimhaber.com/m_33652538/mpage_1/key_//tm.htm#33652538

Bu link'te,se(dd)at isimli arkadaşımızın verdiği adreste G705 main ve fs dosyaları mevcut.Servise götürmeden,sizde halledebilirsiniz.

arkadaşım dedeğin olayı da yaptım fakat yinede mobil şebekeden bağlanmaya devam ediyor..
    telefonun sağ üst köşesinde dünya işareti wifiden çıktığı an gözükmeye başlıyor..

• yetkili servisi bu problemide yazdım...
    bakalım ne tür cevaplar verecekler...
    telefon üzerinde mobil şebekeden bağlantının olmamasını istediğimi bunun için sahte ayarlar yapmama rağmen bağlantının devam ettiğini bildirdim..
  • merhaba arkadaslar bende aranıza katıldım.. acaba telefonda msn programı kullanan varmı varsa bana link atabilirmi?? bide wireless ile baglandıgımızda da msne girebiliyormuyuz...
  • rouge aradığım çözüm bu değil.
    Senin ki klasik yöntem.
    Bu telefonda wifi default bağlantı olup olmadığında gprs data yı kullan seçeneği benim aradığım.
    quote:

Mesajları dikkatli okumuyorsunuz.4 farklı sonyericsson başlığında yazdım.Burada da 3. yazışım..31 Ağustos'ta yazdığım mesaj'dan alıntı;

Wi-Fi açıkken google maps,youtube gibi benzer programlarda gprs'e bağlanma sorunları yaşayanlar varmış.Bir arkadaş özel mesajdan ayarları istedi.Birçok kişi bilmiyormuş.Ayarları yazıyorum.

Ayarlar>Bağlantı>Akış Seçenekleri>Kullanılan Hesap girip seçeneklere giriyoruz.
    Seçeneklerde yeni oluştur var.Yeni oluştura basınca oluşturacağınız hesap tipini soruluyor.Gprs data seçeneğini seçiniz.Sonrasında yeni gprs hesap ismi ve APN ekranda karşımıza çıkacak.Gprs Hesap ismine wi-fi yazınız.APN kısmına girmeyin birşey yazılmayacak.Kaydet'e basıp çıkın.

Akış seçeneklerinde kullanılan hesap daima wi-fi seçili olacak.Yerel bağlantı izin ver bölümü "evet" seçili olacak.

Ayrıca ayarlar>bağlantı>internet ayarlarındaki yerel bağlantı izin ver bölümü "evet" seçili olacak.

• arkadaşlar wifi için tarayıcı kullanan varmı sorunsuz opera gibi
  • wifi için opera kullanıyorum ama videoları izleyemiyorum nedense

bu arada filmleri 3gp değil, mp4 olarak kaydedin 320x240 çözünürlükte yapın ki fazla yer kaplamasın hem de ekrana tam sığsın. çevirme için anyvideo converter kullanabilirsiniz oldukça basit bir program, çözünürlüğü ve fps yi ayarlayın(orijinal fps ile aynı olcak) tamamdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odysseus348

wifi için opera kullanıyorum ama videoları izleyemiyorum nedense

bu arada filmleri 3gp değil, mp4 olarak kaydedin 320x240 çözünürlükte yapın ki fazla yer kaplamasın hem de ekrana tam sığsın. çevirme için anyvideo converter kullanabilirsiniz oldukça basit bir program, çözünürlüğü ve fps yi ayarlayın(orijinal fps ile aynı olcak) tamamdır

3gp zaten kalitesiz mp4 yapın tabiki 240x320 pixel boyutunda
    ayrıca 3gp daha az yer kaplar mp4 den

• eski bir se kullanıcısı olarak (hala k510i kullanıyorum da) ben de aranıza katılmayı düşünüyorum arkadaşlar.

Bu tel.i n79 ile kıyaslarmısınız.veya kıyaslanan bir forum sayfası var mı?

şu anda ikisinin fiyatı hemen hemen aynı. özellikler ve extralar olarak kıyaslarmısınız?

tşk.ederim.
  • modifiye ve tip şekil-şarj bakımından G705
    özellik bakımından N79
  • quote:

Orijinalden alıntı: msirin42

eski bir se kullanıcısı olarak (hala k510i kullanıyorum da) ben de aranıza katılmayı düşünüyorum arkadaşlar.

Bu tel.i n79 ile kıyaslarmısınız.veya kıyaslanan bir forum sayfası var mı?

şu anda ikisinin fiyatı hemen hemen aynı. özellikler ve extralar olarak kıyaslarmısınız?

tşk.ederim.

http://forum.donanimhaber.com/m_34442707/mpage_1/key_//tm.htm#34522306

modifiye ve tip şekil-şarj bakımından G705
    özellik bakımından N79

• arkadaslar bir aydır bu telefonu kullanıyorum dun aveanın 3g paketine gecis yaptım fakat internete giremiyorum internet ayarlarında 3g diy bi secenek yok avea gprs wap secenegi var ha bide 3g gectim diye edge yi de kapadım acaba ondan da kaynaklanabilir mi?
  • bugun teslim alıyorum teli Hızlı aldan ama forumu okumadan sipariş vermiştim iki gündür okuyorum ve şu wifi ye bağlı değilken gprs e bağlanmaya çalışması kafamı karıştırdı. umarım arkadaşların anlattığı gibi ayarlarla sorun çözülür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BAT007

bugun teslim alıyorum teli Hızlı aldan ama forumu okumadan sipariş vermiştim iki gündür okuyorum ve şu wifi ye bağlı değilken gprs e bağlanmaya çalışması kafamı karıştırdı. umarım arkadaşların anlattığı gibi ayarlarla sorun çözülür.

arkadaşlar bu konu gerçekten çok büyütülecek bir konu değil, insanlar yapamadığından büyütüyo heralde...3 saniyelik iş ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rohanamaria

quote:

bugun teslim alıyorum teli Hızlı aldan ama forumu okumadan sipariş vermiştim iki gündür okuyorum ve şu wifi ye bağlı değilken gprs e bağlanmaya çalışması kafamı karıştırdı. umarım arkadaşların anlattığı gibi ayarlarla sorun çözülür.

arkadaşlar bu konu gerçekten çok büyütülecek bir konu değil, insanlar yapamadığından büyütüyo heralde...3 saniyelik iş ya

Belki burada nasıl yapıldığı defalarca yazılmıştır.Buna rağmen yapamıyorlar.Çok büyük bir sorun zannediyorlar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rohanamaria

quote:

Belki burada nasıl yapıldığı defalarca yazılmıştır.Buna rağmen yapamıyorlar.Çok büyük bir sorun zannediyorlar

HERŞEY OK CİHAZI ÇOK SEVDİMDE MSN İNDİRİYORUM .SİS UZANTILI DPSYALARI KURMUYO BU ALET. NASIL MSN KULLANICAZ BUNDA. BİRİSİ LİNK VERSEDE İNDİRSEK SEVABINA :) BİRDE SESİ YÜKSELTMEK İÇİN NE YAPMAMIZ LAZIM O KONUDA YARDIM ALIRSAM ÇOK SEVİNİRİM.

TŞK

• 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.