Şimdi Ara

^^Sony Ericsson G705^^ (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.308
Cevap
1
Favori
140.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MSN'i aşağıdaki linten indirebilirsiniz.
    http://www.ebuddy.com/mobilebeta/index.php
  • quote:

Orijinalden alıntı: ovunisin

MSN'i aşağıdaki linten indirebilirsiniz.
    http://www.ebuddy.com/mobilebeta/index.php

e buddy hesabı ne oluyor? nerden oluşturuyruz hesapsız bşişi yokmu . hotmail hesabını yazdım kabul etmedi.
  • g705 de facebook taki videoları görmek ve oynatmak için ne yapmak gerekiyor?
  • arkadaşlar hangi formatta video izleyebiliyosunuz ve çözünürlüğü nedir. total video converterda 320x240 yaptım mp4 ama açamadım. biri yardımcı olursa sevinirim.
  • gprs yada wi-fi bağlantısı gerekmeden navigasyon kullanabilen yada program bulan arkadaş varmı acaba? varsa paylaşabilirmiyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BAT007

arkadaşlar hangi formatta video izleyebiliyosunuz ve çözünürlüğü nedir. total video converterda 320x240 yaptım mp4 ama açamadım. biri yardımcı olursa sevinirim.

en az 4-5 çeşit mp4 formatı var. Total video converter da yanlış hatırlamıyorsam Sony MP4 diye özel bir çevirme metodu vardı. Sadece onları oynatabiliyor telefon. Bir de klasik .3gp formatı da oynatıyor. Diğer formatları denemedim...
  • total video converter da çok ayar var kafa karıştırıyor, onun yerine Anyvideo Converter kullanmanınızı tavsiye ederim, çözünürlüğünü ayarlayın fps yi videonun fps i ile aynı yapın, bit rate i istediğiniz kaliteye göre arttırıp azaltabilirsini( dosya boyutunda farkediyor) encode diyin gitsin bu kadar basit ben böyle yapıyorum mp4 ler gayet güzel oluyor
  • telefonun pili neden bende 1 gün gidiyor. internete giriyorum arada wi-fi ve gprs karışık.ve e-buddy den msn e giriyorum. dün yarım saat navigasyon kullandım. normal bir telefon konuşması ve 15-20 msj. 1 gün gitti yolda şarjım bitti.navigasyon kullanmaya kalksanız 2 saatlik yola gidemezsiniz içindeki şarjla. navi kullanamdan msn kullanmadan 3 gün rahat gidar şarjı.
  • gps fena götürüyor haklısın bat007, gerçi arabada kullanılırsa çakmak şarj aletiyle çözülür, normal yürürken falan çok da gerekli olmuyor( süreklü kullanmak açısından)

sadece telefon ve arada müzik kullanırsanız 3-4 gün gidiyor
  • güncellemesini yapmak için netten son sürümü yükledim. pc suite kurdum.
    güncellemeyi açtım. sırasıyla tüm istediklerini yapıyorum.
    teli kapatıp pili çıkarıp yeniden takıp ardından c tuşuna basarak usb kablosunu takıyorum.
    c tuşuna basmaya devam edin diyor. 15 dk basılı tuttum hiç ilerleme olmadı.
    bende daha fazla bekleyemedim ve kapadım.

sizler güncellemesini nasıl yapıyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadend10

güncellemesini yapmak için netten son sürümü yükledim. pc suite kurdum.
    güncellemeyi açtım. sırasıyla tüm istediklerini yapıyorum.
    teli kapatıp pili çıkarıp yeniden takıp ardından c tuşuna basarak usb kablosunu takıyorum.
    c tuşuna basmaya devam edin diyor. 15 dk basılı tuttum hiç ilerleme olmadı.
    bende daha fazla bekleyemedim ve kapadım.

sizler güncellemesini nasıl yapıyorsunuz.

Bulunduğun yerde kablosuz internet bağlantısı varsa; Ayarlar>Genel>Güncelleme Servisine girip, güncelleme yapabilirsin.20 dakika sürüyor.Şarjın en az %50 olsun.
  • dediğiniz gibi denedim en yeni sürüm yüklü diyor ama webde daha yenisi var. :(
  • quote:

dediğiniz gibi denedim en yeni sürüm yüklü diyor ama webde daha yenisi var. :(

15 dakika C tuşuna basılı tutmana gerek yok.En fazla 1 dakika içinde bağlantı kurulmuyorsa,data kablosunu yeniden çıkarıp tak.Mesela bende 20 saniye içinde bağlanıyor.Bağlanmadığı zaman beklemek yerine çıkarıp yeniden takıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rouge34

quote:

15 dakika C tuşuna basılı tutmana gerek yok.En fazla 1 dakika içinde bağlantı kurulmuyorsa,data kablosunu yeniden çıkarıp tak.Mesela bende 20 saniye içinde bağlanıyor.Bağlanmadığı zaman beklemek yerine çıkarıp yeniden takıyorum.

şöyle yapacaksın dostum. C ye basılı olsun ve basılı tutarken telefona usb kablosunu tak. zatenj programda doğru teli seçtiysen kabloyu takar takmaz 2 sn sonra falan "C ye basmayın" gibi bişi çıkıyor ve güncelleme varmı sorguluyor. varsa 5 dkda falan yükledi.

benim kafamı bulandıran şu: Akustik yükledim telin sesi gerçekten arttı. ama bu garanti kapsamından çıkarırmı bilmiyorum. geçerli bir yazılım yüklemedik sonuçta ve Tel bozulur servise giderse bunu çakarlarmı merak ediyorum. yada fabrika ayarlarına çevirsem öyle götürsem bişi olduğunda anlaşılırmı merak ediyorum.

• teşekkür ederim yüklemeyi başardım. :)
  • quote:

teşekkür ederim yüklemeyi başardım. :)

• quote:

quote:

quote:

şöyle yapacaksın dostum. C ye basılı olsun ve basılı tutarken telefona usb kablosunu tak. zatenj programda doğru teli seçtiysen kabloyu takar takmaz 2 sn sonra falan "C ye basmayın" gibi bişi çıkıyor ve güncelleme varmı sorguluyor. varsa 5 dkda falan yükledi.

benim kafamı bulandıran şu: Akustik yükledim telin sesi gerçekten arttı. ama bu garanti kapsamından çıkarırmı bilmiyorum. geçerli bir yazılım yüklemedik sonuçta ve Tel bozulur servise giderse bunu çakarlarmı merak ediyorum. yada fabrika ayarlarına çevirsem öyle götürsem bişi olduğunda anlaşılırmı merak ediyorum.

Garanti kapsamından çıkmaz.Anlamazlar o kadarını..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Garanti kapsamından çıkmaz.Anlamazlar o kadarını..

valla adamların işi bu. bence anlarlar ama du bakalım inşallah bişi olmaz. eskiden sony ericsson T610 vardı bende3 sene kullandım hiç servise gitmedi cihaz. inşallah buda öyle olur ama bu daha hassa bi cihaz.

• önceki yazılarda bir arkadaş güncellemeden sonra gps ücretsiz oluyor yazmıştı. bu doğru mu ?

sormadan önce aradım ama msn ile ilgili program bulamadım.
    sizler msn nasıl kullanıyorsunuz?
  • quote:

önceki yazılarda bir arkadaş güncellemeden sonra gps ücretsiz oluyor yazmıştı. bu doğru mu ?

sormadan önce aradım ama msn ile ilgili program bulamadım.
    sizler msn nasıl kullanıyorsunuz?

2 ay önce W715'e çevirirken,Google Maps V.3.0 yüklendi.Ücretsiz bir program.Fakat internet bağlantısı üzerinden haritaları yüklüyor.Adres tarifleri,rota alternatifleri bakımından bana göre kullanışlı bir program..
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.