Şimdi Ara

^^Sony Ericsson G705^^ (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.308
Cevap
1
Favori
140.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şarjı iyi gidiyor mu telefonun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doruk.. -- 22 Eylül 2009; 18:11:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diclekan

quote:

Orijinalden alıntı: sahin53

herkese selam Wi-Fi yle bağlanmada sorun yok fakat nete giremiyorum operatöre başvur dio aradım musterı hızmetlerını dedıklerını yaptım gelen mesajda bu modelın desteklemedıgını soyleyınce şaşırdım ne yapmam gerekiyr lütfen acil yardım edermisiniz????? ayrıca bu telefonda tuş kilidi yerine şifreleme varmı tel açıkken ?

Arkadaşım öncelikle tuş kilidine şifre yok... Bu da sony ericsson'un şeffaf şirket anlayışı içinde bizimde şeffaf olmamızı bekliyor. Ayrıca rohanmaria'nın dediği 3g'mi yoksa Wifi mi. Eğer Wi-fi'den bağlanıyorsan sana operatör falan sormaz direk bağlanırsın. Bu arada arkadaşlar bu bilgi daha önce verildi ben tekrar hatırlatmak istedim eğer internete sadece Wi-Fi'den bağlanmak istiyorsanız gprs'i iptal etmek istiyorsanız Ayarlar>Bağlantı>Akış Seçenekleri>Kullanılan Hesap Wi-fi olacak Yerel Bağl. izin ver Bölümü ise Evet olacak. Artık kontör gitmesine hayır

Hem 3g hemde wifiyle bağlanmaya çalıştığımda İLETİŞİM HATASI ORERATÖRÜNÜZE BAŞVURUN diyo delircem bedava internet hesabına wifi li tel aldık kullanamıyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: mrtkraaa

Arkadaşlar yaklaşık 6 aydır kullanıyorum teli navigasyonum bitti bu tel için gprs siz(internete girmeyen)türkiye haritalı bi program arıyorum ayrıca navi gami die program buldum ama harita yok ve sitesinde nete bağlanmaması için yazılanlardan hiç bişi anlamadım yardımcı olursanız sevinirim acil nav. lazım istanbula gitcem ve hiç bi yer bilmiyorum çünkü

Update yazılımından son versiyonu yükle gps ile tam uyumlu google maps 3.0 geliyor onunla gpsi tam anlamıyla kullanırsın ekstra bir şeye gerek yok.
  • arkadaşlar bu route 66 veya garmin gibi programlar yüklenebiliyormu bu wayfinder denilen program pek iyi değil diyorlar telefonu ona göre alacağım
  • selamlar arkadaşlar,ben de yeni G705 telefon aldım şuanlık çok memnununm ama telefonumun internet ayarlarını yapamadım,daha önce W850i wardı onda hemen yapılıyodu da bunda çözemedim.turkcell hattım war int ayarlarını desteklemiyor diyo telefonunuz nasıl oluyosa..int ayarları olmasada sadece wireless ayarlarına da razıyım bunun hakkında yardımcı olabilecek warsa yani sadece wireless den int e girsem yeterlidir benim için şimdiden teşekkürler...
  • ayrıca arkadaşlar benim telefonumda internet ayarklarından EİFİ1 diye bir bağlantı yok o bağlantınında özelliklerini yazar mısınız,eski telefonumdan hat üzerinde int e girebiliyodum bundan giriliyor mu yapamadım ben lütfen yardımcı olun!!!!....
  • bende dün g705 aldım kendime

ama bir kaç sorum olacak

1- gps kullanırken interneti kullanıcak mı telefon ?
    2- kamera t700 e göre kötü geldi bana sizde durum nasıl
    3- flash özelliği yok sadece ışık (flash ) yanıyor ve çok az bir ışığı var bunun bir ayarı var mı ?

şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinan70

bende dün g705 aldım kendime

ama bir kaç sorum olacak

3- flash özelliği yok sadece ışık (flash ) yanıyor ve çok az bir ışığı var bunun bir ayarı var mı ?

şimdiden teşekkürler

Gps gprs,edge yada 3g kullanır. Wifi ilede ayarlanıyordu ancak her gittiğin yerde şifresiz wifi bulabilecekmisin bakalım.

T700 ü bilmediğim için karşılaştırma yapamam gece çekimleri hariç gündüz çekimleri oldukça başarılı.

Arkasındaki zaten flash değil bildiğin xeon ışık fotoğraf çekerken biraz fazla yanıyor flashımsı birşey yapmışlar işte. Sonuçta bu bir fotoğraf makinası değil mucizeler beklememek lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

quote:

ama bir kaç sorum olacak

şimdiden teşekkürler

Gps gprs,edge yada 3g kullanır. Wifi ilede ayarlanıyordu ancak her gittiğin yerde şifresiz wifi bulabilecekmisin bakalım.

T700 ü bilmediğim için karşılaştırma yapamam gece çekimleri hariç gündüz çekimleri oldukça başarılı.

Arkasındaki zaten flash değil bildiğin xeon ışık fotoğraf çekerken biraz fazla yanıyor flashımsı birşey yapmışlar işte. Sonuçta bu bir fotoğraf makinası değil mucizeler beklememek lazım.

cevaplar için teşekkür ederim

bir sorum daha olacak gps için türkcell internet paketi alıcam 100 mb yeterli olur mu yoksa 1 gb mı almam gerekr

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

quote:

ama bir kaç sorum olacak

şimdiden teşekkürler

cevaplar için teşekkür ederim

bir sorum daha olacak gps için türkcell internet paketi alıcam 100 mb yeterli olur mu yoksa 1 gb mı almam gerekr

Eğer 1-2 adrese bakıp çıkacaksan 1-2 kontör atıyor. Ama açık bırakırsan bu sefer sürekli izleme yapıyor 15 dakika içinde 15-20 kontörün gidebilir 100 mblık paket iş görür ama.

• Arkadaslar telefonu siparis etmeyi dusunuyorum fakat sizden ogrenmek istedigim bu telefonun mobil tv ozelligi var mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: afsindalgic

Arkadaslar telefonu siparis etmeyi dusunuyorum fakat sizden ogrenmek istedigim bu telefonun mobil tv ozelligi var mi acaba?

Normalde yok ama bir arkadaş bir yazılım sayesinde o özelliği kazandırmıştı.
  • ya arkadaşlar ben telefonu a2 ile bağladım ve acustic programını silmek istedim fakat yanlışlıkla buble için attığım custom uptade.xml dosyasını sildim sonrasında da telefonu açtım yapılandırma hatası operatörünüzden veya servis sağlaycınızdan destek alınız idye bi yazı çıkıyor..
    sildiğim dosyayı siteden iniremedin rapidler ölü...
    telefonu kullanamıyorum..
    dosyayı geri atsam düzelir mi acaba..
    bi tane custom dosyası buldum attım düzelmedi herhalde g 705 in ki değil diiiç
  • tpa/preset/custom
    dosyayı buradan sildimmmm şimdi tel çalışmıyor
    bu custom upragde dosyasını geri nerden bulabilirim..
    bulduğumda geri atsam içine düzelir mii
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutay2455

tpa/preset/custom
    dosyayı buradan sildimmmm şimdi tel çalışmıyor
    bu custom upragde dosyasını geri nerden bulabilirim..
    bulduğumda geri atsam içine düzelir mii

http://rapidshare.com/files/286181206/customize_upgrade.xml.html
  • excel ve word dosyalarını açmak için docviewer ı kullanabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkn23

excel ve word dosyalarını açmak için docviewer ı kullanabilirsiniz.

Belge üzerinde değiştirme olmuyor.Sadece okuma için..
    Keşke belge üzerinde değişiklik yapma imkanı sunan program olsa..
  • quote:

Orijinalden alıntı: djaslan61

selamlar arkadaşlar,ben de yeni G705 telefon aldım şuanlık çok memnununm ama telefonumun internet ayarlarını yapamadım,daha önce W850i wardı onda hemen yapılıyodu da bunda çözemedim.turkcell hattım war int ayarlarını desteklemiyor diyo telefonunuz nasıl oluyosa..int ayarları olmasada sadece wireless ayarlarına da razıyım bunun hakkında yardımcı olabilecek warsa yani sadece wireless den int e girsem yeterlidir benim için şimdiden teşekkürler...

Aynı sorun bendede var ya wifide bağlanmada sorun yok internet ayarlarını yapmaya çalıştığımda müşteri hizmetleri desteklemio filan dio
  • Kullanılan hesap wi fi seçeneği yok?

Acaba sadece wi fi nin etkin olması için ne yapmak gerekiyor?
    quote:

Orijinalden alıntı: Diclekan

quote:

Orijinalden alıntı: sahin53

herkese selam Wi-Fi yle bağlanmada sorun yok fakat nete giremiyorum operatöre başvur dio aradım musterı hızmetlerını dedıklerını yaptım gelen mesajda bu modelın desteklemedıgını soyleyınce şaşırdım ne yapmam gerekiyr lütfen acil yardım edermisiniz????? ayrıca bu telefonda tuş kilidi yerine şifreleme varmı tel açıkken ?

Arkadaşım öncelikle tuş kilidine şifre yok... Bu da sony ericsson'un şeffaf şirket anlayışı içinde bizimde şeffaf olmamızı bekliyor. Ayrıca rohanmaria'nın dediği 3g'mi yoksa Wifi mi. Eğer Wi-fi'den bağlanıyorsan sana operatör falan sormaz direk bağlanırsın. Bu arada arkadaşlar bu bilgi daha önce verildi ben tekrar hatırlatmak istedim eğer internete sadece Wi-Fi'den bağlanmak istiyorsanız gprs'i iptal etmek istiyorsanız Ayarlar>Bağlantı>Akış Seçenekleri>Kullanılan Hesap Wi-fi olacak Yerel Bağl. izin ver Bölümü ise Evet olacak. Artık kontör gitmesine hayır

• inş. düzelir telefon..
    yoksa garantiye göndermek zorunda kalıcam...
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.