Şimdi Ara

^^Sony Ericsson G705^^ (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.308
Cevap
1
Favori
140.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cevabın için sağol, bir de melodiyi değiştirelim bakalım tekrar edecekmi
  • Arkadaşlar, telefonda bazı saçma sorunlar yaşıyorum. Arada bir, aranınca zil çalmıyor sadece titreşim oluyor. Şarj bi uzun gidiyor bazen 2 günde bitiyor aynı kullanımda. Bugün de alarm kurulu olmasına rağmen ekranda alarm aktif işareti yoktu ve alarm çalmadı.
    Bu sorunları sürüm yükselterek aşmayı umuyorum. Sürüm yükseltme konusunda son durum ne. Sürüm yükseltenler memnunmu. Wifi v.b ayarları etkiliyormu. Geri dönüşü yok diye biliyorum. Ne tavsiye edersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkngzr

Arkadaşlar, telefonda bazı saçma sorunlar yaşıyorum. Arada bir, aranınca zil çalmıyor sadece titreşim oluyor. Şarj bi uzun gidiyor bazen 2 günde bitiyor aynı kullanımda. Bugün de alarm kurulu olmasına rağmen ekranda alarm aktif işareti yoktu ve alarm çalmadı.
    Bu sorunları sürüm yükselterek aşmayı umuyorum. Sürüm yükseltme konusunda son durum ne. Sürüm yükseltenler memnunmu. Wifi v.b ayarları etkiliyormu. Geri dönüşü yok diye biliyorum. Ne tavsiye edersiniz?

Her zaman son sürüm iyidir
  • tek sorun mobil tv idi..
    onuda artık sorun etmeyin..
    vodafone ile yaptığım görüşmler sonucunda artık G705 te mobil tv destekliyor..
    ayda 40 kontöre standart pakete abone oluyorsunuz..
    vodafone live üzerinden star kanal d atv showtv gibi kanalları 3G ile çok net izleyebiliyorsunuz..
    ben şimdi abone oldum görüntü fevkalede...
    herkese tavsiye ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutay2455

tek sorun mobil tv idi..
    onuda artık sorun etmeyin..
    vodafone ile yaptığım görüşmler sonucunda artık G705 te mobil tv destekliyor..
    ayda 40 kontöre standart pakete abone oluyorsunuz..
    vodafone live üzerinden star kanal d atv showtv gibi kanalları 3G ile çok net izleyebiliyorsunuz..
    ben şimdi abone oldum görüntü fevkalede...
    herkese tavsiye ederim...

Çok iyi haber bu. Yanlız biraz detay verirmisin nasıl izliyoruz vodafone live üzerinden hangi programı kurmalıyız abonelik işlemlerini nasıl yapıyoruz ?
  • Arkadaslar merhabalar..
    sony ericssonun cok hos tlflar yapiyor, süper ayrintilar var ve gercekten hakkini veriyor. w810um durduk yere bozuldu ve koca ankarada yapılamadi bende artik pesini biraktim ve yeni bir cep telefonu almak istiyorum. adaylarimdan biri G705. özellikle nokia E71 görmüş veya kullanmiş arkadaslardan suan alsalar hangisini tercih ederlerdi neden? diye sormak istiyorum. birde bu telefonu en ucuz kac liraya ve nerden temin edebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugrahan18

Arkadaslar merhabalar..
    sony ericssonun cok hos tlflar yapiyor, süper ayrintilar var ve gercekten hakkini veriyor. w810um durduk yere bozuldu ve koca ankarada yapılamadi bende artik pesini biraktim ve yeni bir cep telefonu almak istiyorum. adaylarimdan biri G705. özellikle nokia E71 görmüş veya kullanmiş arkadaslardan suan alsalar hangisini tercih ederlerdi neden? diye sormak istiyorum. birde bu telefonu en ucuz kac liraya ve nerden temin edebilirim

Şu anda en ucuz hızlıal.com da 560 tl 4 gb kartta hediye. Ben 3 ay önce hepsiburada.com dan 580 e almıştım hoparlör setide hediyeliydi şimdi fiyatı 640 a fırlamış.

• Merhaba,
    Dün çok enteresan bir durum oldu. Beni arayanlar ulaşamadıklarını söylediler. Telefona baktım şebeke yok gösteriyor. Açtım kapadım, başka sim kart taktım ama düzelmedi. Şimdi servise vermek zorunda kalacağım, sim kart takılı ama görmüyor diye. Başına gelen var mı, neden olabilir acaba?
  • tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: dominikk

Merhaba,
    Dün çok enteresan bir durum oldu. Beni arayanlar ulaşamadıklarını söylediler. Telefona baktım şebeke yok gösteriyor. Açtım kapadım, başka sim kart taktım ama düzelmedi. Şimdi servise vermek zorunda kalacağım, sim kart takılı ama görmüyor diye. Başına gelen var mı, neden olabilir acaba?

SonyEricssonUpdateService ile yazılım at
    Eğer yine düzelmesse servislik durum var
  • arkadaşlar gps navigasyonu için bir gelişme var mı wayfinder veya google maps dışında bir şey kullanan var mı?
    ya da google maps'in 16x haritalarını indirebilen vs...
  • merhaba arkadaslar,

cok severek ve nazık kullandıgım G705 im de problem cıktı. NO vd C tusunun oldugu bolumde tusların altı soyuldu bır sekılde dagıldı sorun kendı kendıne oldu sanırım tusların altındakı alanın kaplaması dokuldu.

servıse gonderıp cozmeye calısacagım. forumda kullanan arkadaslardan bu sekılde bır problem ıle karsılasan var mı acaba?

ıyı gunler
  • Ben 4 aydır kullanıyorum en korktuğum şey ortadaki yuvarlak tuşun soyulmasıydı ki yoğun kullanım yapmama rağmen birşey olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmmpower

merhaba arkadaslar,

cok severek ve nazık kullandıgım G705 im de problem cıktı. NO vd C tusunun oldugu bolumde tusların altı soyuldu bır sekılde dagıldı sorun kendı kendıne oldu sanırım tusların altındakı alanın kaplaması dokuldu.

servıse gonderıp cozmeye calısacagım. forumda kullanan arkadaslardan bu sekılde bır problem ıle karsılasan var mı acaba?

ıyı gunler

Aynen bende 4 aydır kullanıyorum oradakı metalık tusta henuz bır sorun yok hatta telefonda kılıfsız kullanmama ragmen cızık dahi yok. ama bu sekılde bır sorun oldu. servise gonderıcem bakalım ne olucak.
  • []Selamlar arkadaşlar. Bende G705 kullanıyorum. Size sormak istediğim: Telefonuma flash player ya da benzeri bir program kurarak facebook veya youtube harici bir sitede video izlemek istiyorum. Bu konuda ne yapabilirim? Bilgisi olan varmıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: se(dd)at

quote:

Merhaba,

Selam, zaten en üst yazılım yüklüydü :) Servise verdim 2 gün önce. Şimdi internetten bakıyorum, cihaz değişecek tamir yapılamıyor yazıyor :()

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: se(dd)at

quote:

Merhaba,

Selam, zaten en üst yazılım yüklüydü :) Servise verdim 2 gün önce. Şimdi internetten bakıyorum, cihaz değişecek tamir yapılamıyor yazıyor :()

Geçmiş olsun artık ne kadar beklersiniz allah bilir benim 25 günüm doldu halen değişim cihazı bekliyorum

• Benim G705i telefonumu 2 aydır w715 olarak kullanıorum çokta memnunum bi sorun cıkarmadı fakat yazılım olarak baktım sitede yeni yazılımlar oldugunu göstermisler fakat seusa bağladığımda en son yazılım yüklü dior güncellemeyi acaba wi-fi üzerinden telefondanmı yapacaz yoksa harbi son sürümmü ?
    Telefon Sürümü R1GA26 W715
  • arkadaslar bende bugun itibari ile g705 kullanıcısı olmuş bulunmaktayım. ilk defa sony kullanıyorum o yüzden hiç bişi bilmiyorum daha öncede samsung kullanıodum ama öyle oyun yükleme gibi şeylerrle hiç uğraşmamısdım bu yüzden anlamıyorum ...benim size sorularım olacak acemi biri olarak ve telefonu eline yeni almış biri olarak ltfen neler yapmam gerektiğini bana ayrıntılı anlatrmısınız bu telefonu en iyi performansda kullanmak için ?

1. ben videolu konusma falan yapmayı düşünmüyorum bu yüzden 3g ye ihtiyacım yok bir arkadas şarjın daha uzun gitmesi için bişileryapın demişdi ama unuttum sayfayı aradım göremedim acaba bilen varmı ?
    2. wifi benim için önemli olan özelliklerden biri turkcele para verip internet kullanmak istemiyorum sadece wifiden bağlanmak istiyorum yapmam gereken wifi ayarlarını söyleyebilirmisiniz ?
    3.telefonumun sürümü 1208-4726 RZBA038 081016 BÖYLE BİŞİ YAZDI acaba bu son sürümmü ? son sürüm olup olmadıgını ve değilse nasıl sürüm güncelleştirmesi yapacağımı söylermisiniz ? en sürümle ilgili blgileri alabilirim ?
    4.internette gezerken flash açmıyor diyordu arkadaslar opera yı tavsiye etmişlerdi operaya nasıl ulaşabilirim ve telefonuma nasıl kurabilirim ? teli yeni aldıgım için yanlış bişi yapıp servislerle ugrasmaktan korkuyorum
    5.sesi artırmak için akustik yüklemeyi düşnüyorum ama gene sorun cıkarcak diye korkuyorum önerebileceğiniz bir akustik varmı sorun cıkarmayacak :)
    6.bu telefona nasıl oyun yükleyebilirim ?
    7.bütün bu telefona program atma akustik güncelleme yapma gibi olayları kutusundan cıkan cd denmi yapıyoruz yoksa ayrı bir programmı gerektiriyor
    8.bu program atmalar sonuunda bir sorunla karsılasırsak garantinin gitmesi gibi bir durum olurmu

biliyorum çok soru sordum ama telefonun hakkını vermek istiyorum ve inanın bu konular hakkında hiç bişi bilmiyorum şimdiden yardımlarınız için teşekkürler :) ...

• arkadaşlar birde bu telefonun kutusundan çıkan cd yi kurdum ericsson media manager ı falan telefona tema ve müzik atacam usb yi takıorum mtp device yüklemede sorun oldu diyor manager teli ggörmüyor ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuz
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.