Şimdi Ara

Sony Ericsson Güncelleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşım bende de aynı sorun vardı sonyericsson a mail attım hemen cvpladılar ve şimdi artık bütün telefonları görebiliyorum programda ben sana o maili kopyalayım buraya sende aynısını yaparsan telefonunu güncelleyebilirsin....

Sony Ericsson olarak ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Bilgisayarınızın dilini İngilizce yaptığınız takdirde bahsetmiş olduğunuz probleminiz giderilecektir.
    Bilgisayardan girilecek yer:

“başlat-ayarlar-denetim masası-dil ve bölge seçenekleri” (start-settings-control panel-regional & language options)

Burdaki seçenekleri “İngiltere – ingiliz ingilizcesi – birleşik krallık” olarak değiştiriyoruz . (England, UK English, United Kingdom)

Değiştirdikten sonra “uygula” (apply) diyoruz. Sonrasında karşımıza çıkan uyarıya “tamam” diyoruz. Sonra “Bilgisayarınızı yeniden başlatmak istermisiniz? sorusuna “ok” denir.

Yorum ve önerilerinizi bizimle paylaşarak iletişimin en yenilikçi ve en çekici markası olma yolunda yaptığımız tutkulu yolculukta yanımızda olduğunuz, ürünlerimizi tercih ettiğiniz ve bize ayırdığınız zaman için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

• bana gönderilen mail'in iceriğinde bağsettiğin ayarlarda vardı dün uygulamıştım ayarları güncelleme servisini calıştırdım 1dk sonra hata vermişti. biraz önce tekrar uyguladım güncelle servisini başlattım teli görebildim nihayet ve güncelleme ekranı geldi telefonunuz güncel sürümü genede devam etmek istiyormusunuz diye bende evet dedim ve güncellemeyi yaptım şu an menü ve walman arasında yavaşlama söz konusu değil... telin dili türkce olarak devam ediyor. ben güncellem yaparken hattı cıkardım,tel şimdi gayat iyi sorun yok herkese teşekkürler
  • Normalde versiyon güncellemesi kaç dk veya saat sürüyor ki
    Pilintam dolması isteniyorr
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.