Şimdi Ara

Sony Ericsson Güncelleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • w810i Telefonumu güncelleme yapamıyorum...Nerde Yanlış Yapıyorum?

Telefon Secili Konumda Ama, Boş Alanda Tel Cıkmıyor...

• bugünlerde herkes bundan şikayetçi...ben de anlamadım!!!!...sony ericssona mail atabilirsin!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheValoran

bugünlerde herkes bundan şikayetçi...ben de anlamadım!!!!...sony ericssona mail atabilirsin!!!
    attım mail hatta 2 adette resim gönderdim bana verdikleri cevap bilgisayarda yüklü olması gereken programların listesini verdiler ama yaptım gene değişen birşey yok,yine takıldım burda.
    Gelen Mailîn İceriği
    Sony Ericsson update service asagidaki adimlar dogrultusunda kullanilmalidir.

1. Sadece DCU-60 (DSS-20/25) usb kablo ile yapilabilir.

2. Pil tam dolu olmali ve sarjdan cikarilmali.

3. Tum antivirus ve firewall uygulamalari kapali olmali.

4. Proxy uzerinden baglanti yapilmamali.

5. Flash player son surumu yuklu olmali. (http://www.adobe.com/downloads/)

6. Internet Explorer java versiyon son surum olmali. (www.java.sun.com)

7. Isletim sisteminiz Windows 2000 (SP4), Windows XP (SP2) son guncellemeler yuklu olmali.

8. Cookiler acik olmalı (Internet Options – Privacy – Advanced – “Override automatic cookie handling” – First-party cookies – Accept)

9. Internet options – Advanced – Microsoft VM (tum secenekler isaretli olmali)

10. Telefon bilgisayara tanitilmis olmali ve telefonda baglanti tipi “telefon modu” secili olmalidir.

11. Yukaridaki adimlar dogrultusunda guncelleme ekranında takilma oluyorsa Windows denetim masasi icerisinde “bolge ve dil ayarlari (Regional & Language Options)” UK English olarak secilmelidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Perl_Perl -- 19 Mayıs 2007; 15:58:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Perl_Perl

attım mail hatta 2 adette resim gönderdim bana verdikleri cevap bilgisayarda yüklü olması gereken programların listesini verdiler ama yaptım gene değişen birşey yok,yine takıldım burda.
    Gelen Mailîn İceriği
    Sony Ericsson update service asagidaki adimlar dogrultusunda kullanilmalidir.

1. Sadece DCU-60 (DSS-20/25) usb kablo ile yapilabilir.

2. Pil tam dolu olmali ve sarjdan cikarilmali.

3. Tum antivirus ve firewall uygulamalari kapali olmali.

4. Proxy uzerinden baglanti yapilmamali.

5. Flash player son surumu yuklu olmali. (http://www.adobe.com/downloads/)

6. Internet Explorer java versiyon son surum olmali. (www.java.sun.com)

7. Isletim sisteminiz Windows 2000 (SP4), Windows XP (SP2) son guncellemeler yuklu olmali.

8. Cookiler acik olmalı (Internet Options – Privacy – Advanced – “Override automatic cookie handling” – First-party cookies – Accept)

9. Internet options – Advanced – Microsoft VM (tum secenekler isaretli olmali)

10. Telefon bilgisayara tanitilmis olmali ve telefonda baglanti tipi “telefon modu” secili olmalidir.

11. Yukaridaki adimlar dogrultusunda guncelleme ekranında takilma oluyorsa Windows denetim masasi icerisinde “bolge ve dil ayarlari (Regional & Language Options)” UK English olarak secilmelidir.

Alıntıları Göster
    aynı problemi bende yasasdım... ve hala liste bos gorunuyor bendede butun programlar istenişldigi gibi oldugu halde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Maglor Nenharma

aynı problemi bende yasasdım... ve hala liste bos gorunuyor bendede butun programlar istenişldigi gibi oldugu halde.

Alıntıları Göster
    Madem herkes bu sorunu Yaşıyor bende Sony Ericsson!a buhttp://forum.donanimhaber.com/m_14371955/tm.htm link'i gönderiyim
    bakalım Ne cevap vericekler.

• quote:

Madem herkes bu sorunu Yaşıyor bende Sony Ericsson!a buhttp://forum.donanimhaber.com/m_14371955/tm.htm link'i gönderiyim
    bakalım Ne cevap vericekler.

Alıntıları Göster
    bu sorun DH'nin diğer forum sayfalarında tartışılmıştır..
    denetim masasındaki "bölge ve dil seçenekleri"nden dili "ingilizce(A.B.D.)" yapıp bilgisayarınızı yeniden başlatın. daha sonra update programını açın, bu sefer göreceksiniz telefon modelinizi ...

• quote:

Orijinalden alıntı: east10

bu sorun DH'nin diğer forum sayfalarında tartışılmıştır..
    denetim masasındaki "bölge ve dil seçenekleri"nden dili "ingilizce(A.B.D.)" yapıp bilgisayarınızı yeniden başlatın. daha sonra update programını açın, bu sefer göreceksiniz telefon modelinizi ...

Alıntıları Göster
    Telefonunuzun firmware sürümü nedir? Eğer kullandığınız sürüm R4DB005 ise kesinlikle güncellemenizi tavsiye etmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ..Knight..

Telefonunuzun firmware sürümü nedir? Eğer kullandığınız sürüm R4DB005 ise kesinlikle güncellemenizi tavsiye etmiyorum.

Alıntıları Göster
    birde sonradan ingilizce olur telefonun onunla ugrasırsın bence kasma boswer
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

evet telefon modelin w810i ise ve R4DB005 yüklüyse hiç dokunma

• quote:

Orijinalden alıntı: dost..:)

quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

evet telefon modelin w810i ise ve R4DB005 yüklüyse hiç dokunma

Alıntıları Göster
    ama illada güncelliycem diyosan
    o listeden rastgele bi telefon seç
    sonra telini bağla c ye basarak tabiki
    program zaten buluyo telefonunu sende güncellemeyi yapıyosun

• quote:

Orijinalden alıntı: ~YuSuFeLiLi~

ama illada güncelliycem diyosan
    o listeden rastgele bi telefon seç
    sonra telini bağla c ye basarak tabiki
    program zaten buluyo telefonunu sende güncellemeyi yapıyosun

Alıntıları Göster
    telofonun sürümü R4EA031 bölge ve dil seçenekleri"nden dili "ingilizce(A.B.D.)" yapıp bilgisayarınızı yeniden başlatın" denedim olmadı güncelleme servisini acınca hata verdi sonra kendini kapattı.
  • quote:

telofonun sürümü R4EA031 bölge ve dil seçenekleri"nden dili "ingilizce(A.B.D.)" yapıp bilgisayarınızı yeniden başlatın" denedim olmadı güncelleme servisini acınca hata verdi sonra kendini kapattı.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Perl_Perl

Şu anda bulunan en güncel firmware sürümü R4EA031'dir.

• quote:

quote:

Şu anda bulunan en güncel firmware sürümü R4EA031'dir.

Alıntıları Göster
    evet biliyorum ama benim güncellemeye ihtiyacım var sistem komutları ağar işliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Perl_Perl -- 19 Mayıs 2007; 22:43:30 >

• quote:

evet biliyorum ama benim güncellemeye ihtiyacım var sistem komutları ağar işliyor

Alıntıları Göster
    quote:

Telefonda herhangi bir yavaşlama söz konusuysa;

1-) Telefonu açıp kapatabilirsin.
    2-) Telefonun dahili belleğini olabildiğince boş tutmanı tavsiye ederim.
    3-) Hafıza kartını formatlayabilirsin. (Şifre: 0000)
    4-) Telefonu fabrika ayarlarına döndürebilirsin.

3. ve 4. seçeneklerde telefonda veri kaybı oluşacaktır. Verileri güvence altına almalısın.

• quote:

quote:

Telefonda herhangi bir yavaşlama söz konusuysa;

1-) Telefonu açıp kapatabilirsin.
    2-) Telefonun dahili belleğini olabildiğince boş tutmanı tavsiye ederim.
    3-) Hafıza kartını formatlayabilirsin. (Şifre: 0000)
    4-) Telefonu fabrika ayarlarına döndürebilirsin.

3. ve 4. seçeneklerde telefonda veri kaybı oluşacaktır. Verileri güvence altına almalısın.

Alıntıları Göster
    1-) Telefonu açıp kapatabilirsin..................... Yaptım sonuc yok
    2-) Telefonun dahili belleğini olabildiğince boş tutmanı tavsiye ederim..................... BOŞ ALAN 24MB
    3-) Hafıza kartını formatlayabilirsin. (Şifre: 0000) bunu yapmadım biraz düşündürüyor beni yetrince veri kaybına uğradım fabrika ayarlarında.
    4-) Telefonu fabrika ayarlarına döndürebilirsin............... Şuan fabrika ckış ayarlarını kullanıyorum
    memoryDEKİ boş alan 400MB
    NİYE BÖYLE yapıyor anlam veremiyorum ekstradan programda yüklü değil
    güncelemede yapamıyorum. of off ne telefonmuş yaa. ..Knight.. yardımlarından dolayı teşekkür ederim

• quote:

2-) Telefonun dahili belleğini olabildiğince boş tutmanı tavsiye ederim..................... BOŞ ALAN 24MB
    3-) Hafıza kartını formatlayabilirsin. (Şifre: 0000) bunu yapmadım biraz düşündürüyor beni yetrince veri kaybına uğradım fabrika ayarlarında.
    4-) Telefonu fabrika ayarlarına döndürebilirsin............... Şuan fabrika ckış ayarlarını kullanıyorum
    güncelemede yapamıyorum. of off ne telefonmuş yaa. ..Knight.. yardımlarından dolayı teşekkür ederim

Alıntıları Göster
    quote:

Menü geçişlerinde mi yavaşlık bulunuyor? Yoksa şarkı-fotoğraf geçişlerinde mi?

• quote:

quote:

Menü geçişlerinde mi yavaşlık bulunuyor? Yoksa şarkı-fotoğraf geçişlerinde mi?

Alıntıları Göster
    menü ve şarkıda...acıyımmı acmıyımmı diye düşünüyor telefon. bir şey dağa soruyım teli aldım eve geldim menüler geziniyordum telden ses geldi gelen ses tireşim sesine benziyordu ve hic durmadı bende teli kapattım actığımda düzeldi bu ses 3 defa geldi ikisi yüksek bir şekilde diğeri alcaktı bununla bir ilgisi olabilirmi ?diğer ses geldiği zaman walkman moduydaydım ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Perl_Perl -- 19 Mayıs 2007; 23:24:17 >

• quote:

menü ve şarkıda...acıyımmı acmıyımmı diye düşünüyor telefon. bir şey dağa soruyım teli aldım eve geldim menüler geziniyordum telden ses geldi gelen ses tireşim sesine benziyordu ve hic durmadı bende teli kapattım actığımda düzeldi bu ses 3 defa geldi ikisi yüksek bir şekilde diğeri alcaktı bununla bir ilgisi olabilirmi ?diğer ses geldiği zaman walkman moduydaydım ..

Alıntıları Göster
    valla arkadaşım benimde vardı w810 forumdan gaza geldim flaş tema atacam diye aldım teli elime sonuç olmadı telefonda bozuldu + olarak telefoncuya yaptırdım teli 2 ay sonra aynısını yani acılmamayuı tekrarladı bende yaptırıp sattım teli sana kolay gelsin ama bence ya servise ver yada telefonu elden cıkar

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

seus tam olarak hafızayı temizlemez.sağlıklı bir kurulum değil sadece bazı dosyaları güncelliyor.windows un servis packleri yada update leri gibi.o yüzden yavaşlık problemine bir etkisi bulunmaz.ayrıca son sürüm olduğu için sürümü güncelleyemezsin.

çözüm olarak üç seçenek var.
    1)far manager ve phone xs kullanarak flashlama.
    2)hafıza kartını fat16 olarak formatlayıp disk birleştirme işlemi uygulamak.
    3)servise götürüp yazılım güncelleştirmesi istemek.

1. adımı atlayıp 2. yi son olarak ta servisi düşünebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: strafer

quote:

seus tam olarak hafızayı temizlemez.sağlıklı bir kurulum değil sadece bazı dosyaları güncelliyor.windows un servis packleri yada update leri gibi.o yüzden yavaşlık problemine bir etkisi bulunmaz.ayrıca son sürüm olduğu için sürümü güncelleyemezsin.

çözüm olarak üç seçenek var.
    1)far manager ve phone xs kullanarak flashlama.
    2)hafıza kartını fat16 olarak formatlayıp disk birleştirme işlemi uygulamak.
    3)servise götürüp yazılım güncelleştirmesi istemek.

1. adımı atlayıp 2. yi son olarak ta servisi düşünebilirsin.

Alıntıları Göster
    sağalun arkadaşlar yardımlarınız icin.. ben 3 seceneği uygulayım..birazda servis uğraşsın

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.