Bildirim
Sony Ericsson K serileri için bir soru??
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
K790i'e flash tema atılabiliyor, youtube'da biraz arama yaparsan görürsün gayet hoş -
quote:
Orjinalden alıntı: .:RocKCI:.
K790i'e flash tema atılabiliyor, youtube'da biraz arama yaparsan görürsün gayet hoş
Bu ne hız bu siteye bayılıyorum :)) k790la k810i nın herseyi aynı degilmı 790 alıosa 810 alamaz mı ??? -
Sony'lerde flashlama olayı genel olarak aynıdır ama k810i'de flash tema kullanan görmedim ama eminimki diğer sonyler gibi bununda üstesinden gelirler -
Peki kafam takıldı :) youtube da aradım 790 için buldum ama müzik bölümüne girerken walkman yazıo peki kamera bolumune girerken cyber-shot mı yazıcak ? kamera mı yazıcak ? pek önemli deil ama K serisi kullanıpta ole bi olayla karsılasmak cok garip olurdu -
Yeni farkettim k790 da flash tema yukledikten sonra muzık calar otomatıkman walkman e gecio yanı onun gorunumune nasıl oluyor bu ? -
bir link versene:) bu arada flashlıyan kişiyede bağlı nasıl yapmış acep:S
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çağdaş -- 8 Eylül 2007; 22:05:26 > -
quote:
bir link versene:) bu arada flashlıyan kişiyede bağlı nasıl yapmış acep:S/>
izleyip kapadım ama eger inceemk istersenız zaten 6-7 tane var video
eger ole bişey varsa w serisi biter:))) hemn 3.2 cyber hemde walkman varmı daha alası
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan123 -- 8 Eylül 2007; 22:10:55 >
-
buldum adam adını KW790i koymus
http://www.youtube.com/watch?v=LOPp39f5c&mode=related&search=
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan123 -- 8 Eylül 2007; 22:21:38 > -
Ee ne diosunuz bu duruma var mıdır boyle birsey? -
Walkman 2.0 mı yüklemiş ben mi yanlış görüyorum:S adam olayı aşmış, biraz yabancı sitelerde bunu araştırayım gerçekten ilgi çekici bir durum -
quote:
Walkman 2.0 mı yüklemiş ben mi yanlış görüyorum:S adam olayı aşmış, biraz yabancı sitelerde bunu araştırayım gerçekten ilgi çekici bir durum
Eger birsey bulursanız bunun mimarisi ikimiz oluruz haber bulursanız özelden konusalım :))))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan123 -- 10 Eylül 2007; 10:43:28 > -
quote:
Walkman 2.0 mı yüklemiş ben mi yanlış görüyorum:S adam olayı aşmış, biraz yabancı sitelerde bunu araştırayım gerçekten ilgi çekici bir durum
tavsiye ederken araştırmaya yönelmek...forumun en güzel özelliklerinden biri de bu...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X