Şimdi Ara

|*|*| Sony Ericsson K700i Hakkında Herşey |*|*| (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.316
Cevap
0
Favori
140.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hani ben de alacam ya o yüzden
    İlla istersen çok sağlam bir tanıdığım var ben oradan alıcam adres verebilirim PM'den..
  • k700i symbian ı kullanmayan arkadaşların alabileceği sevimli sx1 gibi bol aparatlı 7610 gibi kişiselleştirilebilen ve güzel kameralı cici bir telefondur. negetive hocamı tercihinden ötürü kutlar sayfasında sybianlı telefonları unutmamasını k700 rehabetine kapılmamasını dilerim
  • yaw ben sx1 aldım fakat çok donuyor ya sinir oluorum aceba bende satıp k700i mi alsam??? 1 ay bile olmadı alalı yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: yardimci04

Joystick'i bir sağ yap * bas, iki sol yap * bas, bir sol yap * bas.
    Buradan Sevis menüsüne giriyorsun. Servis bilgileri -> Yazılım bilgisi diye girebilirsin.
    Benimkinin yazılımı R2A041. Ondan sonra R2L001 çıktı. Şimdiki en son sürüm R2AA003

Benimki R2L001

Ama son version da iyimiş, netten update özelliği ile hallederiz firmware yi
    Fakat SE sitesinde, şu an devre dışı oldugunu söylüyor firmware güncellemesinin..

Servise de götürmem, bekleyeyim bari .
  • evet benim vers. R2A041 gözüküyor , bunu nasıl update ederiz. sitesinden arkaşdalar. birde update ederken bağlantı kesilirse falan sorun oluyor diye duydum telefon patlıyormuş ? benim kızılötesi bağlantım var sorun olmasın
  • Yok sorun olmuyor, pc yada telefondan biri aniden kapanmadıgı sürece birşey olmuyor ..

Ama , net update daha yapım aşamasında, devre dışı şu anda K700i nin..

Yakın zamanda açılır da hemen atalım, batarya zaten maşallah iyi gidiyor o kadar karıştırmaya ragmen 2 gün, bir de %20 tasarruf var ise yeni sürüm de yaşadık ..
  • tamam ozaman haberlerini bekliyorum bu konu ile ilgili artık mobilere yada oyun program bişeyler atarsın senin tavsiyelerini bekliyoruz k700i ailesi olarak
  • SE nin bataryasina hayranim gercekten.. Bir ara T630 kullanmistim 1 hafta gittigi oluyordu mukemmel.. T610 da ayni sekilde..
    K700i de herhalde aynidir.
  • abi bi telefonu ozan bu kadar övdüğüne göre hakikaten alınabilecek bi telefondur
    baksanıza adam p900 den iyi gibi diyor
    ben de mi alsam naapsam
    ama ben 7610 alacağım
  • 7610 dan - si yok + sı var
  • P900 den artısı var yaw, ne diyorsun sen

Bu arada dediğim gibi, MobilDepo ya en kısa zamanda K700i özel bölümü aılacak ..
  • haha p900 kullanmadığım için onu bilemiyorum artık, mobildepo mu mobilera değilmiydi orası yahu evet en kısa zamanda bekliyoruz bölümümüzü, zaten bu forumlardan sonra k700 kullanıcıları da artacaktır tahminim. ben 1 haftadır bir kaç 6230-7610 alıcısına k700 aldırdım burda
  • Benim aldırdıgım kişi sayısı 5, ikna yolunda oldugum kişi sayısı ise 3 şu anda .

Piyasada topluyoruz, izmir-çankaya telefon pazarında K700i bitmiş durumda
  • ben yollıyayım buradan 530 milyon.............................
  • ben herkese anlattım doğu bank dizayn elektronik dizayn elektronik diye adamla telefonda anlaşmıştık takas için bi gittim telefon kalmamış
  • NEEEEEEEEEE p900 DEN ARTISI MI VAR....Negative sen iyi misin? Doktorun bu dururma ne diyorsen ihanet mi ediyon p900e yoksam
  • Valla evde P900 de vardı, K700 yanında ne yazıkki genel anlamda fıs
  • quote:

Orjinalden alıntı: Negative®

Valla evde P900 de vardı, K700 yanında ne yazıkki genel anlamda fıs

Hmm o kadar begendin demek..

Bir ara bizde edinelim
    Zaten T630 u cok begeniyordum ama bir sure sonra yapacak bisiy bulamayinca cok sıkılmıstım.. Tekrardan SE ye donus neden olmasin .. Ama biraz SX 1 in keyfini cikarayim da sonra onu da denerim
  • Online update sadece DSS-20 ve DSS-25 senkronizasyon istasyonlarıyla oluyor. Ne kablo, ne kızılötesi nede bluetooth ile çalışıyor. Şu an site yine kapalı bir ara 2 ay kapalı kaldı. Ancak O2 telefonu kullanan arkadaşlar yakında oda eklenecekmiş.

Update ederken telefonun ful şarj olması lazım ve DSS istasyonuna koyduğunda şarj kablosu bağlı olmamalı!
    Gerisi ekrandan görünüyor. İlk update yaparken yaklaşık 33MB'lık bir dosya yükleniyor bilgisayara.

Bu ara meraklısına K700i'nin toplam hafızası 53MB. Bunun yaklaşık 8MB'ı yazılımı geriside fabrika tarafından yüklenen oyun ve resimler, temalar.
    Müzik dinlemek isteyenler MP3'lerini AMR formatına çevirip böylece 100'den fazla şarkıyı yükleyebilri. Ancak ses kalitesi kötü oluyor.
    Ben bu telefonu aldığımdan beri tavsiye ediyorum ancak insanlar Symbian diye tutturmuş. Bende 6600 kullandım, ama sattım. K700i BANA GÖRE daha iyi.
    quote:

Orjinalden alıntı: Magnetic

evet benim vers. R2A041 gözüküyor , bunu nasıl update ederiz. sitesinden arkaşdalar. birde update ederken bağlantı kesilirse falan sorun oluyor diye duydum telefon patlıyormuş ? benim kızılötesi bağlantım var sorun olmasın

Maalesef Sony-Ericsson K700i'ye Lithium-Ion batarya takmış böylece bekleme süresi bende 3-4 gün. T630'de Lithium-Polymer batarya var.
    Farkı Lithium-Polymer'de daha küçük boyutta daha yüksek amper olması, böylece batarya tabiiki daha uzun süre gidiyor. Almanya'da bir şirket K700i için 100mAh'lik Lithium-Polymer batarya satıyor. Bu getirttirmeye çalışıyorum.
    quote:

SE nin bataryasina hayranim gercekten.. Bir ara T630 kullanmistim 1 hafta gittigi oluyordu mukemmel.. T610 da ayni sekilde..
    K700i de herhalde aynidir.

• Bekleme süresi yaklaşık kaç gün bu telefonda?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.