Şimdi Ara

|*|*| Sony Ericsson K700i Hakkında Herşey |*|*| (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.316
Cevap
0
Favori
140.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • k700 gprs ayarlarını rıca edebılırmıyım lutfen ....

• quote:

Orjinalden alıntı: engink78

slm arkadaşlar.siteye yeni üye oldum.sebebide bi kaç gün önce k700i sahibi olmam. 4 aylık 2. el temiz bi telefon ancak şu an hafızası bomboş.bir polifonik melodi bile yok. gprs servis ayarlarını yapmama rağmen bir türlü bağlanamadım.eksik olan nedir bana yardımcı olursanız size minnettar kalırım.ayrıca bilgisayar bağlantısı için hangi bluetooth daha kullanışlıdır.nerden alabilirim. cevaplarınıza şimdiden teşekkürler.

bluetootu teknosadan alabilirsin. billionton marka mesela. 30 ytl herhalde yanlış hatırlamıyorsam.
    bende sorunsuz çalışıyor ve çok memnunum.En azından data kablosuna göre çok daha hızlı dosya transferi yapabiliyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: murat1977

cepte msnyi yükleyemedim yardım ederseniz teşekkürler

MSN BURADA http://rapidshare.de/files/4908712/QuickIM.jar.html alıntıdır
  • bende k700i aldım.Bluetooth la uzaktan kumanda fonksiyonu ile pcye bağlanıyorum.Bağlanıldı diyo pcde blutoth simgesi yeşil oluyo ama media player yada pc yi kontrol edemiyorum.Bilen varmı.Bi püf noktasımı var acaba
  • arkadaşlar ben senkronizasyon hesabı acamadım bilgisayara baglanmak icin bana yardımcı olurmusunuz
  • Ya arkadaşlar bu K700 i ye herhangi bi telden bluetoothla her ne yollarsak yollayalım(yazı dosya müzik) isim yazmıyor kimden geldiğine dair.sadece boyut veriyor.herkezde aynımı.bunu düzeltme şansımız yokmu?
    yardımcı olursanız sevinirim
  • bluetooth açıkken kimden dosya transver ettiğini yazmıyor.boyutu yazıyor sadece.bunu düzeltebiliyor muyuz? tşk
  • Hayırlı olsun
  • Selam dotlar...

K700i ile bt atarını bir türlü yapamadım... bana msn den yardımcı olabilicek arkadaş varsa sevinirim

bodrumx@hotmail.com
    Şimdiden teşekkürler...
  • bende k 700i var internet ayarlarını indirdim ama internete girmiyor.
    mig33 de var msn mide telefondan açamıyorum yardım ederseniz sevinirim...
  • herhangi bir telefon satıxcısından bluetooth alabilirsin
    gprs ye gelince aynı sorunu bende yasıyorumm.
  • selam k700i ile ilgili 300 adet java oyun var elimde isteyen ler unarmed.force@hotmail.com
  • arkadaslar elimde k700i varda. kardesimindi aslında, o caldırmıstı eskişehirde, bigün bulmuslar geldi ttelefon ama, hasat vaziyette. telefonun bataryası yok üstünde, calısıp calısmadıgını bilmiorum o yüzden. hangi modellerin bataryası ile uyumludur bu aletin bataryası?? orjinal bataryalar falan var 30dolar istiyo adamlar. bir de bataryayı takıcam, çalısırsa alıcam diorum, adam paketi açarsan geri almam dio.

anlıcanız bi bes dakkalıgınada olda k700i bataryasına ihtiyacım var. aranızda bes dakka lıgına ödünc verecek var mı?? yada 5 lirayafalan muadil batarya bulabileceğim biiyer?? şimdiden sağolun.

bu arada ben beşiktaşta oturuyorum. hafta içleri taksim taskıslada öğrenciyim, vsvs... (5 dakka ödünc batarya ile ilgili bilgi: buralarda oturan varsa mail, pm atsın bulusup bi bakıyım telin durumuna)
  • batarya alcam ama ne alıyım bu 650 700 olayları war önce neyine dikkat etmem gerekir şuanki bataryalar çok az gidiyo :( yardım pls
  • Beyler bendeki telefonun (tabii ki k700i) joystick'i çabucak bozuluyor 2 defa servise yolladım tertemiz elime ulaştı ama yine bozuldu neden oluyor bu olay sizce?????
  • quote:

Orijinalden alıntı: oneyy1905

Beyler bendeki telefonun (tabii ki k700i) joystick'i çabucak bozuluyor 2 defa servise yolladım tertemiz elime ulaştı ama yine bozuldu neden oluyor bu olay sizce?????

birden aklıma gelmesiyle araştırırken mesajını gördüm benim de bozuluyordu joystick sürekli   daha dün gibi ama 15-16 sene mi geçmiş kullanalı 

• 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.