Şimdi Ara

|*|*| Sony Ericsson K700i Hakkında Herşey |*|*| (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.316
Cevap
0
Favori
140.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mrb. telsim hattımdan k700i ile tv seyretmek istiyorum acaba mümkünmüdür? 6600ı olan bi arkadaşım izleyebiliyor. telsimde bu bedava tv izleyebilme olayı k700 de geçerli miki. mms le olduğunu duymuştum cevaplarsanız minnettar kalırım...
  • arkadaşlar bu telefon olayı araba gibidir k700i sınıfının en iyisi denebilir sınıfı ise şudur nokia 6230 6600 moto e398 samsung d500 sayılabilir fiyat performans olarak süper bir senedir benim cep arkadaşım pek bi sorun yaşamadım yazılımı r2aa003 güncelleticem sorun yok ama play now özelligi olcak
  • K700 müthiş bi tel ama tek sorun mesela video klip izlerken açıyom klibi sesi kısık sonra yandaki ses açma tuşlarından + ya basıp açıyom sonra çıkıp başka bi video klibe girince sesi tekrar kısık çıkıyo böylece ben her seferinde sesini açmak zorunda kalıyorumyokmu bunun bi çaresi
  • medya oynatıcıdan gir videoya
  • video ya medya oynatıcıdan girince her seferinde sesi açmak zounda kalmayacam dimi
  • ya beyler zaten 1 konu uzun süredir aktifti.. bu ne yav.. bence vişne ye söyleyelim.. birleştirsin biraz karışık olur ama..
  • quote:

Orjinalden alıntı: oguzhano

ya beyler zaten 1 konu uzun süredir aktifti.. bu ne yav.. bence vişne ye söyleyelim.. birleştirsin biraz karışık olur ama..

bencede ilk önce bu eski konu,arkasından technicsin açtığı konu sıralaması şeklinde olur umarım

evet medya oynatıcıdan girince mp3 ve video açtığın seste kalır
  • quote:

Orjinalden alıntı: gren

quote:

ya beyler zaten 1 konu uzun süredir aktifti.. bu ne yav.. bence vişne ye söyleyelim.. birleştirsin biraz karışık olur ama..

bencede ilk önce bu eski konu,arkasından technicsin açtığı konu sıralaması şeklinde olur umarım

ok çok sağol he bi de bu telin gece çekimi iğrennç ötesi çok karıncalı çıkıyo eh o kadar da olsun dimi

• technics r2ay004 yüklü bir telefon aldı,gece çekimi biraz düzeldi demişti
    r2ae033 benimde öyle
    en iyi gece çekimi
    gece modu...........açık
    aydınlatma.........açık
    ışık ayarı...........ses tuşlarıyla yapılıyor
    resim modu 160x120 en fazla 320x240

ama genede vasat oluyor
    quote:

Orjinalden alıntı: GeforceFX

quote:

Orjinalden alıntı: gren

quote:

ok çok sağol he bi de bu telin gece çekimi iğrennç ötesi çok karıncalı çıkıyo eh o kadar da olsun dimi

• k 700 i deen ne istiyonuz ulan bendede var bir tek hafızasından şikayetçiyim kartı olsa zaten en iisi k700 ayrıca k700 mvs servisini desteklemiyo real one programı gerekli symbian olmadığı için tv yi televizyonda seyretçen başka çaresi yok çok süper bir tel istiyen alcATEL ALSIN avrupada şu an o birinci ama yılın telefonun k 700 seçmişler bilginize
  • K700 ile messenger kullanan var mı?? ben yükledim ama bağlantıda sorun oluyor..
  • acaba k700i ye en fazla ne kadar kişi kaydını yapabildiniz. resmi açıklamalarda 510 kayıt 15 özellik diyor ancak acaba 1 özellik ile daha fazla kişi kaydı yapan oldu mu veya olur mu?
  • Sorularımızı "K700 KULLANANLAR BURAYA" bölümüne yazarsak daha kolay cevap alabiliriz.
  • ARKADAŞLAR BENDE GEÇEN HAFTA ALDIM K700İ. Bİ HAFTADIR KULLANIYORUM. ÇOK MEMNUNUM YALNIZ Bİ KAÇ EKSİKLİK HİSSEDİYORUM. BİRİNCİSİ TELEFONUN ZİL SESİ SEVİYESİ ÇOK YÜKSEK DEĞİL. KAPALI MEKANDA KALİTELİ AMA DIŞARDA PEK DUYULMUYOR. İKİNCİSİ ŞARJI İKİ GÜNDEN FAZLA GİTMEMESİ. GERİ VERSEM Mİ VERMESEM Mİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM. GERİ VERSEM YERİNE NE ALACAM. NE TAVSİYE EDERSİNİZ....
  • arkadaşlar,

k700i ile yani mavidişi ile notebook ile nasıl internete bağlanabilirim?
  • float manage agent a cep telimi bağlayamadım. Yardımcı olabilirmisniz
  • sony ericsson k700i cep telefonum sorun yarattı ve ben yardım ıstıyorum.

telefonu acıyorum sıfreyı gırıyorum
    sonra telefonunu kılıt numarasınıda gırıyorum
    derken telefon acılması gerekırken ekrana hıcbır goruntu gelmıyor bazen gelıyor ama sebeke arıyor deyıp yıne aynı sı oluyor ve tum goruntu gıdıyor
    ben ıcındekı bılgılerı sılmek ıstemıyorum bu sekılde telefonu duzeltme ımkanım varmı acaba bılıyormusunuz.
    yardımlarınızı beklıyorum.
    tesekkurler
    acıl ve telefonumdan vazgecmek ıstemıyorum:05423110811
    e-posta:orion_k12@hotmail.com
    ıstersenız sahıp oldugum tup programları ve oyunları sızınle paylasabılırım emınım cok beyenıcegınız programlar.
  • slm arkadaşlar.siteye yeni üye oldum.sebebide bi kaç gün önce k700i sahibi olmam. 4 aylık 2. el temiz bi telefon ancak şu an hafızası bomboş.bir polifonik melodi bile yok. gprs servis ayarlarını yapmama rağmen bir türlü bağlanamadım.eksik olan nedir bana yardımcı olursanız size minnettar kalırım.ayrıca bilgisayar bağlantısı için hangi bluetooth daha kullanışlıdır.nerden alabilirim. cevaplarınıza şimdiden teşekkürler.
  • cepte msnyi yükleyemedim yardım ederseniz teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.