benim telefonun uzaktan kumandası çalışmıyo bide bu firmware nedir?? ne işe yarıyo
muhtemelen çalışıyordur o.
bu fonksiyon bluetooth ile bilgisayari kumanda etmek icin kullanılıyor...
Arkadaşlar benim bi kaç sorum olacaktı. Ben telefonu daha yeni aldım.(2 gün oldu)
Topiği okudum ama bi kaç şeyi anlamadım.
Firmware (yanlış yazmış olabilirim) nedir? Ne işe yarar? sağladığı ekstra özellik nedir? MSN hakkında tam bir belirsizlik var. Kararlı çalışabilen bir MSN programı yokmudur?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...
telefonun ve bilgisayarın bluetooth u sağlam alışveriş yapabiliyorum ama uzaktan kumanda bağlanıyor amaçalışmıyor.firmware nedir onu da merak ettim
ARKADASLAR BEN BİLGİSAYARDAN TELEFONA VİDEO GÖNDERDİGİMDE VİDEO'YU OYNATAMITORUM ÖRNEGİN WİNAMP'TA OYNATILABİLEN BİR VİDEO'YU TELEFONA İNDİRDİGİM ZAMAN OYNATAMIYORUM.SANIRIM UZANTILARI TUTMUYOR.TELEFONDA OYNATABİLMEM İÇİN NE YAPMALIYIM......
quote:
Orijinalinden alıntı: ugurozel
Arkadaşlar benim bi kaç sorum olacaktı. Ben telefonu daha yeni aldım.(2 gün oldu)
Topiği okudum ama bi kaç şeyi anlamadım.
Firmware (yanlış yazmış olabilirim) nedir? Ne işe yarar? sağladığı ekstra özellik nedir? MSN hakkında tam bir belirsizlik var. Kararlı çalışabilen bir MSN programı yokmudur?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...
1- firvawe yazılınm demektir,amacı telefonun bazı özelliklerinidaha iyiişler hale getirmek ve bugları azaltmaktır 2-MSN İÇİN VERDİĞİM LİNKE BAKIN DOĞRU AYARLAYIN YOKSAPAHALI OLUR
BU FORUMDAKİ K750İ VE W800İKARDEŞLİĞİ SAYFA 184E BAKIN
ARKADASLAR BEN BİLGİSAYARDAN TELEFONA VİDEO GÖNDERDİGİMDE VİDEO'YU OYNATAMITORUM ÖRNEGİN WİNAMP'TA OYNATILABİLEN BİR VİDEO'YU TELEFONA İNDİRDİGİM ZAMAN OYNATAMIYORUM.SANIRIM UZANTILARI TUTMUYOR.TELEFONDA OYNATABİLMEM İÇİN NE YAPMALIYIM......
ngage telefondan ziyade oyuncak gibi gelmiştir bana hep
o alet uzaya çıksa gene almam
quote:
Orijinalinden alıntı: elvis21
bitane 3gp converter fln yükle, sonra indirdiğin video dosyasını 3gp formatına çevir, telefona at
quote:
Orijinalinden alıntı: ghost1802
quote:
Orijinalinden alıntı: Mr.Blof
R2AE033 yazıyor.Bu son sürüm müdür?
evet
hayır.son sürüm R2AY004 tür
k700i tüm özellikleri gözönüne alındığında çok iyi bi alet ama çok iyi bi telefon diyemeyeceğim. gerçi benim gördüğüm eksiklikler daha çok yazılımla ilgili galiba. 3 haftadır kullanıyorum. gördüğüm bazı eksiklikler veya hatalar şunlar : 1. eğer bir isme birden fazla numara kaydetti iseniz o kişi aradığında ismi sadece o kişinin kayıtlı olan bir numarasından arama yapıldığında görünüyor diğer numaralarından aradığında telefon no görünüyor isim görünmüyor. 2. calls yani çağrılar bölümünde birden fazla no kaydı olan isimler yanlış görünüyor. telefon rehberindeki başka alakasiz bir ismi gösteriyor. calls menüsünden arama yaptğınızda aranan isim hala yanlış görünürken çevrilen no doğru görünüyor. yani çorba olmuş. 3. kaydettiğiniz numaranın türünü değiştiremiyorsunuz. o kaydı silip yeniden başka bir türle kayıt yapabiliyorsunuz.. ki hiç pratik değil.
nokia hakikaten telefonda iyi galiba. ama soracak olursanız. k700i yi hala seviyorum.çünkü çok güzel fonksiyonları olan iyi bi alet.sadece radyo olarak düşünsek bile!.. yazdığım hataları kendi telefonlarında yaşayan oldu mu? bunlar yazılımsal bug lar olarak görünüyor ve giderilebilir. bu hataları alıp da gideren oldu mu?