Şimdi Ara

|*|*| Sony Ericsson K700i Hakkında Herşey |*|*| (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.316
Cevap
0
Favori
140.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunun en son 2.el, spot ve garantili fiyatları nelerdir?
  • Sağ taraftaki reklam penceresine dikkat! Genpa'daki satış fiyatı -->
    quote:

Orjinalden alıntı: temizkopat

Bunun en son 2.el, spot ve garantili fiyatları nelerdir?

Garantili Fiyat: 415 Ytl fiyat her geçen gün daha da aşağı çekiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssariaydin -- 12 Ağustos 2005, 12:35:41 >
  • arkadaşlar ben 1 hafta önce bu telefonu aldım yanlız bluetooth ile ilgili bir sorunum var bt ile yaptığım arama sonucunda bulduğum diğer tellere hiçbirşey gönderemiyorum onlar bana gönderebiliyor ama ben onlara gönderemiyorum acaba bu çözülebilir bir problem mi bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim
  • 2 AYDIR 6230DAN VE 6600 DAN SÜREKLİ VERİ TRANSFERİ YAPIYORUM K700İ ARASINDA BT IR İKİSİDE ÇOK İYİ
  • tamam da bende alabiliyorum ama gönderemiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: albay2254

tamam da bende alabiliyorum ama gönderemiyorum

ben gönderebililiyorumda
  • S
    quote:

Orjinalden alıntı: ssariaydin

quote:

Orjinalden alıntı: temizkopat

Bunun en son 2.el, spot ve garantili fiyatları nelerdir?

garantilisi 425 ytl fiyat hergeçen gün aşağı çekiliyor

Saol hocam
  • ya k700iye nasıl program yollayabilirim (data kabloyla) cevabın ucantokat@hotmail.com adresine yolla
  • bana yardımcı olun lütfen bu programlar yüzünden kafayı yiyebilirim
  • k700 de örneğin bi resimi kalıplara kaydediyorum fakat kalıplardan tekrar resimlere atamıyorum var mı böyle bişey
  • Şu an istanbulda en ucuz k700i kaça ve mümkünse nerdedir?
  • Peki firmware güncellemesini ücrestsiz yaptırmak için tel. in kvk veya genpa garantisi altında olması gerekiyor mu? bnimki celltrade die bi firmanın garantisi altında da.
    Bir de resimleri yakınlaştıramıyorum firmwarele bir alakası olabilir mi? R2AA003 yüklü şu an tel. de.
    Orjinal data kablosu kaça satılıyor kadıköy'de alabileceğim bir yer sölerseniz..

quote:

Orijinalden alıntı: vincentvega

Ekranın içi normalde toz almıyor. En iyi fotoğraf 640*480'de alınır.
    Yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum, pili 3-4 gün arası gidiyor. Pil ömrünün zamanla normale gelmesi üreticinin söylediği gibi gayet normal. Firmware güncellemesi yetki Genpa veya KVK servislerinde yapılıyor ve ücretsiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berfinbilgen

Arkadaşlar ben sony erıcsson k700i 5 gün oldu alalı daha önce nokıa 6220 kullanıyodum çekimi çok kötüydü bu tlf.daha yeni yeni keşfediyorum şuan memnunum ama bir sorum olucak ben bluetooth kullanmayı bilmiyorum ve bluetooth ile bilgisayardan mp3 falan nasıl indirebilirim yardımcı olursanız sevinirim. Tlf.aldığımda içinden cd çıktı yükledim ama beceremedim.

Sony Ericsson'un CD'siyle hiç uğraşma Bluetooth'un içinden çıkan yazılımı kullan.
  • dandik bir telefon bence at gitsin
  • Benim imzada k700 ayarları var çekebilirsin
    xls formatında
  • arkadaslar hayal kirikligina ugradim, k700i de mp3leri kulakliktan dinleyemiyor muyuz? sadece disari mi ses weriyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1777z

arkadaslar hayal kirikligina ugradim, k700i de mp3leri kulakliktan dinleyemiyor muyuz? sadece disari mi ses weriyor...

Ağa ne yaptın sen ya?
    Dinlenmez olur mu hiç hem çok kaliteli bir şekilde dinleyebiliyorsun
  • arkadaşlar ben bugun k700i için data kablosu aldım ama ne hikmetse bir türlü kullanamadım beni bu konuda aydınlatırsanız cok memnun olucam arkadaslar cevap lazım lütfen
  • keske bt alsaydin...
  • k700i ye T9 turkce sozluk nasil yukleyebilirim? bir de shutter sound nasil yokedileblir? firmware versiyonum en son guncel R2AY004. tesekkurler
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.