Şimdi Ara

|*|*| Sony Ericsson K700i Hakkında Herşey |*|*| (60. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.316
Cevap
0
Favori
140.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim telefon yaklaşık 5 aylık ilk şarjlarını mükemmel yaptım. Ancak yinede şimdi sadece bir gün gidiyor üstelik telefonun hiçbir artı özelliğini kullanmıyorum.
  • valla ben acil işim olduğu için ilk şoklama şarjını yapamadım hayvan gibi özelliklerini kullanııorum iki gün gidio gerçi bana az geldi ama yani diğer telefonlara göre az dayanııo olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: cobra060

Arkadaşlar bu telefonun şarj probleminden ciddi derecede şikayeti olan var mı?

son versiyonu r2ae033
    bu versiyon mu seninki
    versiyon için sağ*solsol*sol
  • R2AG001 güncel sürüm müdür bilen var mı ?

telefon Almanya dan O2 den alınma
  • nasıl yani versiyonu tam olarak nasıl öğrenioruz?
  • > * < < * <*

Bekleme ekranındayken bu tuş kombinasyonunu kullan.Servis menüsüne gireceksin.Daha sonra servis bilgileri bölümüne gir.Oradan öğrenebilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tgezer2

R2AG001 güncel sürüm müdür bilen var mı ?

telefon Almanya dan O2 den alınma

ben onu duymadım
    r2a041
    r2l001
    r2ae033
    bunları duydum,bu yazdıklarım ilk ikisinde 1-2 harf hatası yapmış olabilirim,çünkü onlar eski versiyonlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: jakoben

> * < < * <*

Bekleme ekranındayken bu tuş kombinasyonunu kullan.Servis menüsüne gireceksin.Daha sonra servis bilgileri bölümüne gir.Oradan öğrenebilirsin.

teşşekkürler
  • valla ben aldım ve HİÇ MEMNUN DEĞİLİM.GPRS bağlantısında sorun var MMS ne alabiliyor ne atabiliyorum.Telsim abonesiyim konu ile ile ilgili belki yarım saati aşkın müşteri hizmetleri ile konuşmamda k700i telefonlardan mms kullanımıyla çok şikayet geldiği abonelerin aynen benim yaşadığım gönderme ve alma konularında sorunları olduğunu söylediler.Acaba başından mı savuyor diye garantiye almak için 2-3 gün sonra yine aradım aynı cevabı aldım.Kartı takıp internet ve mms ayarlarını yükleyip denemeden almayın.
  • önce kulaklık sarj olması lazım onu şarj et dolunca üzerindeki tuşa basılı tut.sonra telefon menüsünden bağlantı-bluetooth-cihazlarım-yeni cihaz ekle deyip tarama yaptığında kulaklık HBH-600 görünecek bağlan deyip kullanabilirsin.basit.
  • ya biri şu handsfree yi biri söylesin bana nerden açılıyo konuşurken sinir oldum ya ,,,

bir de Almanya dan 200 € ya bi arkadaş getirdi bana telefonu Quick Share yazan yerde O2 yazıyo bunu adam orda beleş mi alıyo da satıyo nasıl oluyo bilen var mı ? kıllandım ya arkadaşa da diyemiyorum
  • Görüşme yaparken menü tuşuna bas Hoparlörü aç ı seç tamamdır.
    cevap buymuş
  • Arkadaşlar k700i yeni aldım ama alır almaz ilk göze çarpan sorunu ekranın az da olsa sola doğru kaymış olması yani basbayağı az da olsa kayık bi anlam veremedim sıfır telefon garantili ama böyle bi durum var. Buna nasıl bi çözüm bulabiliriz böyle bi durumda telf. değiştirirlermi?

İkincisi ise çağrı yapmak istediğinizde basıyorsunuz çağrı tuşuna ara diyorsunuz donuyor 2 veya 3 saniye sonra arama yapıyor ama o 2-3 saniye beni bayağı huzursuz ediyor açıkçası.

Üçüncüsü ise pil sorunu şu ana kadar 4 kere şarj ettim ama 1 günü geçmedi tabi yeni aldığım için bayağı bi kurcaladım ama yinede genel olarak iyi özellikle ses, kulaklıkta çok güzel doğru söylemek gerekirse.

Bi sorum daha olacak resim kalitesi diye bi bölüm var normal ve iyi diye iki bölüm karar veremedim hangisinde daha iyi görünte elde edebilirim. Yazılıma gelince benimki R2AE033 bunun dışında güncel bi yazılım çıktımı yoksa bu en güncel yazılımmı?

Bu sorunlar dışında genel olarak iyi diyebilirim.

YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM ŞİMDİDEN HERESE TEŞEKKÜRLER.......

• Ekrandaki kayıklık normal değil git servise veya aldığın yere göster
    Pil 3 gün çok rahat gider

Resim için 640 * 480 nin bir alt boyutunu seç

Arama süresininin çok önemi yok 2 sn den bir şey olmaz bulunduğun bölgedeki vericilerin zayıflığından da olabilir.
  • pil konusunda ben şaştım kaldım
    ilk haftalarda bir iki gün gidiyordu(herhalde çok kurcalamaktan)
    ama şimdi 3-4 gün gidiyor.
    Yıllanmış Şarap entegresi mi var batarya da bilemiyorum.
    Aynı şekilde, başka K700i alan arkadaşlarımda bahsetti ilginç.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mgveli

pil konusunda ben şaştım kaldım
    ilk haftalarda bir iki gün gidiyordu(herhalde çok kurcalamaktan)
    ama şimdi 3-4 gün gidiyor.
    Yıllanmış Şarap entegresi mi var batarya da bilemiyorum.
    Aynı şekilde, başka K700i alan arkadaşlarımda bahsetti ilginç.

benimde aynen,ilk aldığın zaman 1 gün sonra zamanla performans artıyor,ilginç
  • Arkadaşlar yani K700i ile ilgilenen arkadaşlar!!!

Bu Firmware güncellemesi Nerlerde ve ne kadar fiyat aralığında yapılıyor ve en son sürümü nereden takip edebilirim?
  • öncelikle ilginiz için teşekkür ederim, 640*480 in bi alt boyutunu seçtiğimde pc de küçük görülmezmi resim ayrıca kvk ya getireceğim telf. ekran yamukluğu için bi de resim kalitesi normal mi iyi yoksa iyi diye bölüm var o mu? bi de ekranın içi toz olmaya başladı siz de de varmı böyle sorun yoksa sadece bende mi? tekrar teşekkür ederim.
  • Ekranın içi normalde toz almıyor. En iyi fotoğraf 640*480'de alınır.
    Yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum, pili 3-4 gün arası gidiyor. Pil ömrünün zamanla normale gelmesi üreticinin söylediği gibi gayet normal. Firmware güncellemesi yetki Genpa veya KVK servislerinde yapılıyor ve ücretsiz.
  • MİLLET K700i ile çektiğim videoları bilgisayarda izleyebileceğim bir program yok mu? quick player dediler ama o da açmadı.
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.