ARKADAŞLAR SİZE BİRKAÇ SORUM VAR ÇABUK CEVAP VERİRSENİZ SEVİNİRİM!!!
1.AGİLE MSN YA DA TÜRKCELL MSN ÇALIŞIYOR MU ALETTE ?_ 2.NE KADAR VİDEO ÇAKİYOR SÜRESİ NEDİR???
BEYLER YAAA HADİ CEVAP BEKLİYORUM!!!!
agile messenger çalışmıyo ama bi java msnm programı war o çalışıyo video kaydı hafızana göre eğer hafızan boşsa 40 dakka bile yapabilirsin
peki k 750 kaç para bilginiz var mı?????
türkiyede henüz satışa sunulmadı
saol kardeş yaa bu senin dediğin java uyumlu massenger türkcell massenger olmuyor mu cvp?
.SAYIN BU TOPİÇ İ AÇAN ARKADAŞIM.BENİM SORUNLARIMA CEVAP VERİLMEDİ HERGÜN AÇIYORUM.CEVAP YOK NE DİYE AÇTINIZ CEVAP PAYLAŞIM OLMADIKTAN SONRA BİRDE K700 İCÜ OLACAKSINIZ SAYGILARIMLA TEŞEKÜRLER
Arkadaşlar ben sony erıcsson k700i 5 gün oldu alalı daha önce nokıa 6220 kullanıyodum çekimi çok kötüydü bu tlf.daha yeni yeni keşfediyorum şuan memnunum ama bir sorum olucak ben bluetooth kullanmayı bilmiyorum ve bluetooth ile bilgisayardan mp3 falan nasıl indirebilirim yardımcı olursanız sevinirim. Tlf.aldığımda içinden cd çıktı yükledim ama beceremedim.
Benim konu ile ilgili resimli mesajlarım var Son 4 ay içinde arama yaptırırsan forumda bulursun Veya bana imzadaki mailden ulaş göndereyim
quote:
Orjinalden alıntı: kemalerg
. SAYIN BU TOPİÇ İ AÇAN ARKADAŞIM.BENİM SORUNLARIMA CEVAP VERİLMEDİ HERGÜN AÇIYORUM. CEVAP YOK NE DİYE AÇTINIZ CEVAP PAYLAŞIM OLMADIKTAN SONRA BİRDE K700 İCÜ OLACAKSINIZ SAYGILARIMLA TEŞEKÜRLER
Senin problemini hiç kimse yaşamadığı cevap yazan olmamıştır Yoksa bilenler cevaplar mutlaka negatif düşünme hemen, Yazılım için özel kablosu var ve herkes yapamayabilir Ama yeni versiyonda numaraları büyütme özelliği olacağı da meçhul yani sonyericsson sayfalarından teknşk servis listesi varordan bir bilgi alabilirsin kanımca
Merhaba, eğer bana konumla ilgili bilgi verebilirsen sevinirim.Sony erıcsson k700i kullanmaktayım yeni aldım ve bluetooth ile bilgisayardan oyun ve mp3 nasıl indirebilirim.Teşekkürler
Arkadaşlar, ben k700i 5 gün oldu alalı nokıa 6620 den geçtim tlf.hoşuma gitti, ama benim sorum bluetooth ile bilgisayardan nasıl mp3 indirebilirim yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler
kardeş ilk önce bi bluetooth alman lazım.
Arkadaşım bluetooth cihazım var, tlf.yeni aldım hediyesiydi, sonrası için ne yapmam lazım
Arkadaşlar benim sorunuma yardımcı olucak arkadaşlar yok mu?
kardeş benim dediğim bilgisayara takılan bluetooth. bluetooth lulaklık deil yani
Sagol arkadaşım o olmadan olmuyor yani, peki ücretsiz waptan mp3 indiriceğim adresler bilen varmı bari ordan deniyim
kardeş wapa harcayacağın paraya git bluetooth Al. toru topu 40 ytl
haklısın aslında ,
al bi bluetooth istediğin mp3 ü videoyu resmi temayı yolla