Sen blut al ayarlarını ben resim olarak sana yollarım imzadaki adresten ulaş ama pm falan atma sevmiyorum ben PM leri zaman kaybı benim için
ÇOK TEŞEKÜR EDERİM SAOL
BABALAR yakında web sitemi açıyorum k700 ile ilgili herbi naneyi bu sitede bulabileceksiniz
soruma lütven cevap bekliyorum
K700i de font büyütme özelliği şu an için yok. Fakat ileride yazılım çıkarmı çaıkmaz mı bunu üreticisi bilir.S700 de böyle bir özellik var mı yok mu bilgfim yok. Onun ekranı bayaa büyük. Belki de font sorunu ( sizin açınızdan ) bile yoktur. Eğer küçük fontları okumakta güçlük çekiyorsanız sizin için en iyisi nokia kullanmak olabilir.
quote:
Orjinalden alıntı: kemalerg
SEVGİLİ VE SAYGILI ARKADAŞLARIM YAKLAŞIK 6 AYDIR K700 KULLANICISIYIM ÖNCE NOKİA 6230 KULLANIYORDUM GARANTİLİ NOKİYAYI VERİP SPOT K700 ALDIM 150 MILYON ÜSTE PARA VEREREK TELFONDAN ÇOK MENMUNUM ÖZELLİĞİ VE KULLANIMI BENİ TATMİN EDİYOR YALNIZ BENİM İÇİN ÇOK BÜYÜK SORUN OLAN TELEFONDAKİ NUMARALARI OKUMAKİÇİN YAKIN GÖZLÜĞÜ KULLANMAK ZORUNDA KALIYORUM 6230 DA BU SORUN PEK YOKTU O YÜZDEN TELEFONU DEĞİŞTİRECEĞİM S700 NASIL BU SORUN ONDADA VARMI? YOKSA 6230İ Mİ ALACAĞIM NOKYAYIDA PEK SEVMİYORUMLÜTVEN YARDIM BEKLİYORUM K700 YAZILIMLA DÜZELTİLİRMİ İNTERNETDEN ÖNERECEĞİNİZ BİR ADRES YAZILM VARMIBU KONUDA SİZLERDEN YARDIM BEKLİYORUM LÜTVEEEEEEN
TEŞEKÜR EDERİM ARKADAŞIM DÜN K700 E BİR HALLER OLDU TELEFONUNTUŞLARINDAN İSİM TELEFON NOLARINA ULAŞAMIYORDUM MESELA G HARFİ İSİMLİ GAYEYİ ARAMAK İÇİN ALFABE SIRASINAGÖRE JOİSTİKLE TEK TEK AŞAYA İNEREK BULUYORDUM YANİ TEL BOZULDU S700 BULDUM İNCELEDİM MALESEF NUMARALARI AYNI VE K700 E VERSİYON YÜKLETTİM 20 MİLYONA VERSİYON ŞU R2AE033 TELEFON DÜZELDİ NUMARALARI DEĞİL DİYECEĞİM ŞUKİ VERSİYON SON ÇIKANMI,-ÖNCEKİ 02 YDİ HERHALDE SÖYLEDİĞİN GİBİ NOKİA ALACAĞIM AMA MODELDE KARARSIZIM YA 6230İ YADA 6680 BİR FİKRİNİZ VARSA YAZINIZ
Bende aldım yaw k700i
Radyo sesi kötü Firmware nerden bakıyoz telefona?
sen k700 ün radyo sesine kötü diorsan nokia nın telefonlarında hiç radyo dinlemediğin anlaşılıyor
k700i spot almayı düşünüyorum. sorun yaşar mıyım? spot alıpta sorun yaşayan arkadaş var mı?
selam...telefon kapalıyken mp3 dinleme gibi bi sansimiz var mi ya???
bi program var ama symbian olmasi lazim...(system tools)...
k700 icin var mi böyle bi olay???
arkadaslar bu telefonun versiyonunu kendimiz yükseltemeyizmi?Bi problem olurmu?
K700i için kapalıyken müzik dinleyebileceğiniz bir program mevcut değil. Telefonun firmware ini kendin yükseltebiliyorsun ama masaüstü standı satın alman lazım daha sonra sonyericsson un sitesinden yapman mümkün bi de elektirkler giderse yükleme sırasında sorun oluşabiliyormuş bunun dışında tavsiyem yetkili servislerde yükseltmen.
beyler 0 gibi E398 satıp K700 alabilirmiyim ?
senin telefon ne eder bilmiyorum ama k700i yi360 milyon 2 eli alırsın
k700i nin son yazılım versiyonu nedir
arkadaşlar benim telefonda şöyle bir sorun var...
telefonun normal melodisi baby ayarlı idi...
ancak ben melodi listesinde baby'i göremiyorum... (önceden görüyordum...)
listede göremememe rağmen çalma ayarında baby hala ayarlı ve arandığımda baby çalıyor...!
kafayı yiyicem listede neden göremiyorum... bilen varsa lütfen yardım...
ayrıca benzer bir problem de telefon defteri kısmında kaydettiğim bir arkadaşımı örneğin:ALİ rehberde göremiyorum (listede gözükmüyor) ve arayamıyorum... fakat o aradığında ekranda ismi gözüküyor... demek ki kayıtlı ama kayıtlı ise rehbere girdiğimde neden göremiyorum..
iki benzer problem...
LÜTFEN YARDIM!!!
arkadaslar k700i' de iç mikrofondan ses çok zor geliyo.gürültülü bir ortamda karsıdakinin sesini cok zor alıyorum.Bu problemi nasıl çözebiliriz.
arkadaşlar ben k 700i alalı 5 gün oluyor temaları falan indiriyorumda şu oyunları içine nasıl kurucağımı biri açıklarmı
Arkadaşlar bu telefonun şarj probleminden ciddi derecede şikayeti olan var mı?